Aleister Crowley – cel mai faimos satanist si ocultist din istorie! Acesta a recunoscut public ca a sacrificat copii considerandu-i "o inalta forma de energie"! El este considerat de satanisti drept "tatal satanismului"!

by Atunci cand vorbim de iluminati, nu pot sa nu pun in discutie cel mai hilar personaj al secolului XX si anume Aleister Crowley. Edward Alexander Crowley – Aleister fiind varianta galică a numelui Alexander s-a nascut la data de 12 octombrie 1875, fiind un  ocultist, poet, scriitor, yoghin și […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Atunci cand vorbim de iluminati, nu pot sa nu pun in discutie cel mai hilar personaj al secolului XX si anume Aleister Crowley. Edward Alexander Crowley – Aleister fiind varianta galică a numelui Alexander s-a nascut la data de 12 octombrie 1875, fiind un  ocultist, poet, scriitor, yoghin și alpinist britanic. Membru influent în organizațiile oculte Golden Dawn, Astrum Argento și Ordo Templi Orientis, el este renumit astăzi pentru scrierile sale oculte, în special pentru “The Book of the Law” (Cartea Legii)[1], textul pe care se bazează întreaga filosofie Thelema, ce pune liberul arbitru în prim-planul existenței umane. Și-a câștigat notorietatea în timpul vieții și a fost supranumit „Cel mai ticălos om din lume”.

Printre pasiunile lui s-au mai numărat și șahul, pictura, astrologia. Se știe de asemenea că era bisexual – el însuși recunoscând acest fapt:

„ Au fost cam patru bărbați în viața mea pe care pot spune că i-am iubit… Ați putea să mă considerați homosexual, dar nu am aceleași sentimente față de femei. O femeie se poate înlocui cu o alta în câteva zile.”[2]

A experimentat consumul de droguri, toate acestea stând sub pecetea hedonismului și căutării spirituale.

Anii copilăriei: 1875–1894

Aleister Crowley s-a născut în Leamington Spa, Warwickshire, Anglia, între 11:00pm și miezul nopții, pe 12 octombrie 1875.

Tatăl lui era inginer, însă nu a profesat niciodată. Atunci când s-a născut Aleister, ieșise deja la pensie, fiind deținătorul unor acțiuni dintr-o berărie. Mai târziu, a devenit predicator, călătorind prin Anglia și producând pamflete. Mama lui, Emily Bertha Bishop provenea dintr-o familie ce-și trăgea rădăcinile din Devon și Somerset. Ambii lui părinți făceau parte din Frăția Plymouth, însă din ramura exclusivistă a acesteia.

Aleister a crescut într-un mediu “steril”, izolat și protejat de lume. Copiii cu care avea voie să se joace făceau parte din familii membre ale frăției exclusiviste. La ordinea zilei, însă, erau studiul Bibliei și lecțiile pe care le primea în particular.

La data de 29 februarie 1880, mama lui a adus pe lume o fetiță: Grace Mary Elizabeth, care s-a stins din viață după doar cinci ore. “Alick” a considerat această întâmplare ca fiind doar un mic inconvenient în calea desfășurării unei zile normale (relatată la persoana a treia în jurnalul său de la acea vreme). 7 ani mai târziu, pe 5 martie, tatăl lui moare de cancer de limbă, înmormântarea lui fiind singura la care Alick a participat în decursul vieții sale. În acest punct, Alick, devenind conștient de noul său rol în cadrul familiei, își acceptă individualitatea și începe să scrie un nou jurnal: “Mărturisiri” – de data aceasta la persoana întâi.

După moartea tatălui său, învățămintele religioase și-au pierdut atractivitatea, încercările mamei de a-i menține credința devenind un accelerator al scepticismului lui Aleister – fapt ce a determinat-o să-l numească pe acesta “Bestia” (din Cartea Apocalipsei). Nemulțumirea lui avea legătură cu dogma creștină, care eticheta ceea ce el considera mai important în viață, ca fiind “păcate”.

Universitatea Cambridge: 1895–1897

În 1895 s-a dus la Colegiul Trinity din Cambridge, după ce a studiat la școlile private Malvern College, Eastbourne College și Tonbridge College. Inițial el avusese intenția să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul științelor morale (filosofie), însă, cu aprobarea tutorelui personal, s-a îndreptat spre literatura engleză (care la acel moment nu făcea încă parte din curriculum-ul oferit). A fost fericit cei trei ani petrecuți la Cambridge, acest lucru fiind posibil și datorită moștenirii considerabile lăsată de tatăl său.

În acest interval a rupt legăturile cu Biserica Anglicană, chiar dacă nu oficial, ci mai mult la nivel personal:

„Biserica Anglicană […] părea o tiranie îngustă, la fel de detestabilă ca cea a Frăției Plymouth; mai puțin logică și mult mai ipocrită. Când mi-am dat seama că mersul la biserică e ca un reflex pentru majoritatea oamenilor, am ripostat imediat. Am fost mustrat de către vicar pentru că nu am mers la slujbe, ceea ce cu siguranță nici nu avea să se întâmple, deoarece ar fi însemnat să mă scol foarte devreme. M-am scuzat, aducând ca argument faptul că am fost crescut în cadrul Frăției.

Vicarul m-a rugat să mă duc din când în când să-l văd, ca să mai discutăm problema, iar eu am avut tupeul să-i scriu că ‘Sămânța plantată de tatăl meu, udată cu lacrimile mamei mele s-ar dovedi prea rezistentă pentru a putea fi dezrădăcinată chiar și de un om cu asemenea elocvență și erudiție.”[2]

În decembrie 1896, în urma unui eveniment pe care l-a descris în termeni criptici, Crowley a hotărât să urmeze calea ocultismului și a misticismului.

Golden Dawn: 1898–1899

În 1898, Crowley a fost în Zermatt, Elvetia, unde s-a întâlnit cu chimistul Julian L. Baker, cei doi discutând despre interesul lor comun în alchimie. La întoarcerea lor în Anglia, Baker l-a prezentat pe Crowley lui George Cecil Jones, un membru al societății oculte cunoscute sub numele de Ordinul Hermetic al Zorilor Aurii, care a fost fondată în anul 1888. Crowley a fost, ulterior, inițiat în acest Ordin la 18 noiembrie 1898 de către liderul grupului, Samuel Liddell Mathers MacGregor (1854-1918). Ceremonia în sine a avut loc la Mark Masons Hall din Londra, unde Crowley a acceptat motto-ul său și numele magic de “Frater Perdurabo”, un termen latin cu sensul de “Voi îndura până la sfârșit”[3].

Eu cand folosesc termenul de “satanism” nu ma refer la acel personaj mistic din biblie care poarta numele de “satan”, pentru ca oricine a citit Vechiul Testament, stie sau ar trebui sa stie ca acel personaj era mana dreapta a lui Dumnezeu Iehova, acel teribil zeu, adorat de iudeo-crestini, care uciderea tot ce ii statea in cale: copii, batrani, femei etc. – cine a citit Numerii, Deuteronom si Levitic vede atrocitatile sale.

Potrivit Vechiului Testament, satan, desi era mana dreapta a lui Iehova, nu i s-a opus niciodata lui Iehova, ci era comandat de Iehova si pus sa testeze credinta oamenilor in el (Iehova), asa cum a facut cu Iacov Israelitul, care l-a respins. Satan in Biblie, a ucis doar cateva persoane, tot la indemnul lui Iehova, dar nu se compara cu crimele facute de insusi Iehova. Secta Martorii lui Iehova si Mormonii ar trebui sa stie si sa nu mai faca pe “prostii”.

Un satanist notoriu!

El s-a revoltat împotriva educaţiei religioase foarte stricte pe care a primit-o şi s-a înscris în Ordinul Golden Dawn în anul 1898, după ce a părăsit Universitatea Cambridge. După un conflict cu membrii fondatori, a părăsit ordinul şi a călătorit în Mexic, India şi Ceylon, unde a studiat yoga şi budismul. A devenit de asemenea un alpinist remarcabil, spulberând chiar câteva recorduri în domeniu. Interesul său pentru budism l-a făcut să uite de ocultism, până când a trăit o experienţă ieşită din comun, în aprilie 1904, la Cairo.

Crowley i-a cerut soţiei sale, Rose, să facă un ritual ezoteric pentru a vedea ce s-a întâmplat. În timpul ceremoniei, aceasta a intrat într-o stare de transă şi a început să transmită mesajul unei entităţi. „El te aşteaptă”, i-a spus ea lui Crowley. Prin „El” se referea la Horus, zeul războiului şi fiul lui Osiris la egipteni. Crowley nu a acceptat de la bun început că interpretare şi i-a pus lui Rose întrebări detaliate, pentru a o verifica. Deşi nu ştia nimic despre ezoterism, Rose i-a dat de fiecare dată răspunsurile corecte. Reptilienii îşi făceau din nou datoria. Entitatea i-a indicat lui Crowley trei zile specifice în care trebuia să stea la masa din camera lui de hotel, între orele 12:00 şi 1:00 ale amiezii.

Crowley a acceptat şi a primit prin mecanismul scrierii automate un document intitulat Cartea Legii. Scrierea automată se produce prin ghidarea mâinii care ţine condeiul de către o entitate, şi de regulă nimeni nu este mai surprins în final de cele scrise ca persoana implicată în acest proces. Comunicarea primită de Crowley afirma că vechea epocă a lui Osiris era pe sfârşite şi lumea urma să intre în noua epocă a lui Horus. Ea adăuga însă că vechea epocă trebuia distrusă prin teroare şi că pământul trebuia să fie scăldat în sânge. Urma să se producă un război mondial.

Cartea Legii vorbea de o rasă de supraoameni şi condamna vechile religii, pacifismul, democraţia, compasiunea şi umanitarismul. „Slujitorii mei trebuie să fie puţini şi ascunşi; ei trebuie să îi conducă pe cei mulţi şi să deţină cunoaşterea”, a afirmat „supraomul”, după care a continuat:

„Noi nu avem nimic cu cei neadaptaţi şi nepotriviţi; aceştia trebuie lăsaţi să moară în propria lor mizerie, căci sunt incapabili să simtă. Compasiunea este viciul regilor. Călcaţi-i în picioare pe cei slabi şi pe cei răi; aceasta este legea celui puternic. Aceasta este legea noastră şi bucuria lumii… Iubiţi-vă unii pe ceilalţi cu inimi arzătoare, dar pe cei inferiori călcaţi-i în picioare, în ziua mâniei… Nu vă fie milă de cei căzuţi!

Eu nu i-am cunoscut niciodată. Nu sunt de-al lor şi nu obişnuiesc să consolez pe nimeni. Îi urăsc pe cei consolaţi şi pe cei care consolează, deopotrivă…
Eu sunt unic şi sunt un cuceritor. Nu sunt unul din sclavii care pier. Blestemaţi fie aceştia să moară. Amin… De aceea, Loviţi-i cu putere şi trimiteţi-i în iad, stăpâni ai lumii… Atacaţi! Retrageţi-vă! Pe ei! Aceasta este legea luptei pentru cucerire; aceasta este maniera în care trebuie să fiu adorat eu, căci numai aşa veţi putea ajunge în casa mea secretă… Adoraţi-mă prin foc şi prin sânge, cu sabia şi cu suliţa.

Femeia trebuie să se încingă cu sabia în faţa mea. Sângele trebuie să curgă în numele meu. striviţi-i pe păgâni. Călcaţi-i în picioare, o, războinici, şi eu vă voi da trupul lor să-l mâncaţi… Sacrificaţi vite, mari şi mici; inclusiv copiii… Ucideţi şi torturaţi. Nu cruţaţi pe nimeni. Controlaţi-i pe toţi!”[1]

Textul reprezintă o sinteză perfectă a sentimentelor nutrite de reptilienii din regiunea inferioară a celei de-a patra dimensiuni şi de servitorii satanici care îi slujesc. Dacă vi se pare că acest mesaj seamănă remarcabil de bine cu anumite pasaje din Vechiul Testament, explicaţia este cât se poate de simplă: forţa care le-a transmis aceste mesaje anticilor, lui Crowley şi tuturor celor aflaţi pe aceeaşi vibraţie inferioară, care nu face decât să stimuleze conflictele şi suferinţa umană (cu care se hrănesc aceşti reptilieni) – este una şi aceeaşi. Aceasta este forţa care controlează din cele mai vechi timpuri şi până astăzi conştiinţa membrilor Frăţiei Babiloniene.

Citind acest mesaj, veţi înţelege mai bine mentalitatea celor care au creat atâtea orori şi care au supus rasa umană atâtor încercări cumplite. La început, Crowley a încercat să ignore mesajul, dar acest lucru nu s-a dovedit atât de uşor. De aceea, începând din anul 1909 el a început să-l ia în serios. Chiar foarte în serios. Iată ce spune el în această privinţă:
„După cinci ani de nebunie şi slăbiciune, de politeţe, tact, discreţie, atenţie faţă de sentimentele celor din jur, m-am săturat. Astăzi, afirm cu tărie: la naiba cu creştinismul, raţionalismul şi budismul, cu tot acest balast al istoriei. Vă prezint astăzi o realitate pozitivă şi primordială, care se numeşte magie. Cu ajutorul ei, îmi voi construi un nou cer şi un nou pământ. Nu mă interesează aprobarea sau dezaprobarea voastră penibilă. Ceea ce îmi doresc acum este blasfemia, crima, violul, revoluţia – orice lucru, bun sau rău, dar puternic”.

Crowley a pornit un adevărat război psihic împotriva fostului său maestru, MacGregor Mathers, în urma căruia acesta a ajuns o epavă. Amândoi au invocat „demoni” pentru a se ataca reciproc, dar Mathers a fost învins. Astfel de războaie psihice fac parte inclusiv din arsenalul modern al Frăţiei. Membrii acesteia se luptă între ei cu ajutorul acestor arme, dar îşi reunesc forţele îndeosebi asupra populaţiei şi a celor care le dispută puterea. Am experimentat personal asemenea atacuri şi am înţeles cum pot ucide membrii Frăţiei oameni prin aceste metode.

Entităţile care au comunicat cu Crowley i-au influenţat inclusiv pe Hitler şi pe ceilalţi arhitecţi ai nazismului. Culmea ironiei face ca la mulţi ani după moartea sa, Crowley să devină un erou pentru mulţi hippies ai anilor 60 (perioada Flower Power), care cereau iubire şi pace. Crowley a considerat Primul Război Mondial necesar pentru eradicarea vechii epoci şi pentru tranziţia la noua eră. După ce şi-a publicat revelaţiile, el a devenit liderul mondial al Ordinului Templierilor Orientali (OTO), cu principalul sediu în Germania, lucru care i-a acordat o influenţă foarte mare în rândul intelectualilor nazişti din această ţară. Simultan, el era un francmason de grad 33 al ritului scoţian şi agent al serviciilor secrete britanice, M16. Între altele, a fost unul din consultanţii colegului său satanist, Winston Churchill.

Satanismul si istoria sacrificiilor umane!

Eu cand spun “satanism”, nu ma refer la acel personaj Biblic care era mana dreapta al lui Iehova, dupa cum spuneam, ci ma refer la tot ce inseamna magie neagra, sacrificii umane, adica tot ce e consemnat si in istorie. Acelasi lucru se petrece si astazi, nu va imaginati ca doar in trecut, pentru ca liniile genealogice regale, au pastrat aceleasi traditii, ca si semi-zei, mostenindu-le de la zeii Anunnaki. Acel Baphomet pe care vor ei sa-l ridice reprezinta in mod special pe zeul reptilian Adonai (cel biblic) fratele lui Iehova, pentru ca vorbim aici de O FRATIE BABILONIANA A SARPELUI.

Baphomet a fost adorat de Cavalerii Templieri, lui Baphomet, conform cronicilor istorice i se sacrificau copii, pentru ca, copii au o anumita energie pura pe care o doresc reptilienii si fara de care nu si-ar putea mentine forma de om. Iata, de pilda, cum este descris zeul reptilian, Moloh de catre poetul John Milton in “Paradisul Pierdut”:

“Moloh, cumplitul rege, pătat de sânge
Rezultat din sacrificii umane şi de lacrimile părinţilor.
Ţipetele copiilor trecuţi prin foc, în onoarea idolului lor hidos,
Au rămas neauzite
Din cauza bătăilor în tobe şi a zgomotelor”[4]

Este un exemplu de satanism ancestral, ce nu este nici de acum o suta de ani, nici de doua sute de ani, ci din vechime, din perioada sumero-babiloniana. Mulţi sceptici se întreabă cum pot fi acoperite toate aceste abuzuri şi crime comise de satanişti. Ei ar trebui să ţină cont mai întâi de toate de felul oamenilor implicaţi în aceste acte.

David Berkowitz, criminalul în serie din New York cunoscut sub porecla de Fiul lui Sam, a mărturisit că a făcut parte dintr-un grup de satanişti care a orchestrat toate crimele sale. Într-o scrisoare adresată unui preot, Berkowitz spune:

„… acest grup practica un amestec de tehnici satanice, inclusiv învăţăturile lui Aleister Crowley şi Eliphas Levy [un alt satanist notoriu]. Era un grup orientat în întregime către vărsarea de sânge… Doctrinele sale sunt un amestec alcătuit din religia druidică antică, învăţăturile ordinului Golden Dawn, magie neagră şi o sumedenie de alte practici ilegale şi neortodoxe…
Sataniştii sunt oameni neobişnuiţi.

Ei nu sunt nişte ţărani ignoranţi sau analfabeţi. Din rândul lor fac parte medici, avocaţi, oameni de afaceri şi, în general, cetăţeni foarte respectabili… Nu sunt în nici un caz un grup de oameni neglijenţi, capabili să facă greşeli. Sunt extrem de ascunşi şi îi leagă dorinţa comună de a face rău. Aleister Crowley a fost cel care a spus: ‚Doresc să comit blasfemii, crime, violuri, revoluţii, tot ce este mai rău pe lume”.[5]

Scrisă în anul 1929 cartea “Teoria si practica magiei”, explică motivele care justifică moartea rituală şi de ce băieţii foarte mici sunt victimele ideale:

„Magicienii din antichitate credeau că orice fiinţă vie reprezintă un depozit de energie, care depinde cantitativ de mărimea şi starea de sănătate a animalului, iar calitativ de mentalul şi de caracterul său moral. Atunci când animalul moare, energia sa este eliberată brusc. Cel care doreşte să facă o lucrare spirituală de bună calitate trebuie să îşi aleagă victima cu cea mai mare atenţie, astfel încât să obţină forţa cea mai pură şi mai puternică. Victima cea mai perfectă cu putinţă este un copil de sex masculin, absolut inocent şi înzestrat cu o inteligenţă nativă cât mai mare”[6]

David Icke le mentioneaza:

“Unele dintre cele mai importante centre rituale satanice sunt deseori conacele şi castelele gotice ale familiilor regale şi aristocrate europene şi americane, îmi amintesc o vizită la castelul Hearst din California, marele conac al magnatului media şi mare iniţiat Iluminat, Randolph Hearst, care este acum deschis publicului pe durata zilei.

Este unul dintre cele mai întunecate locuri pe care le-am vizitat, încă bântuit de entităţi foarte neplăcute din alte dimensiuni. Dumnezeu ştie ce s-a întâmplat acolo în timpul ocupării sale de către Hearst! Şi mai grav, poate că astfel de lucruri încă mai au loc! Castelul Hearst este plin de vechi artefacte egiptene şi situat într-un bastion important al satanismului, între Los Angeles şi San Francisco. Am simţit aceleaşi vibraţii în Marea Britanic în locuri ca Chatsworth House din Derbyshire, vechiul cămin al ducilor de Devonshire şi la Clivedon House, fost conac al familiei satanice Astor.

Această temă a fost ilustrată de filmul lui Stanley Kubric, Eyes Wide Shut, cu Tom Cruise şi Nicole Kidman în rolurile principale, care abordează tema satanismului în rândul elitei. Kubric a murit la scurt timp după terminarea filmului, care relatează o poveste despre un cult satanic în rândul celor mai de seamă personaje dintr-un oraş american, care se întâlnesc într-un mare conac gotic. Asemenea locuri sunt situate pretutindeni în lume.

De exemplu, în Belgia există castelul Mamelor întunericului, unde familia regală britanică şi elita Iluminaţilor europeni îndeplinesc multe dintre marile lor ritualuri, la fel şi în castelul Balmoral din Scoţia, unde familia regală britanică îşi petrece vacanţele de vară.

Insula luminii… şi a întunericului în prezent eu trăiesc pe Insula Wight, la câţiva kilometri de coasta de Sud a Angliei, exemplu perfect al conexiunii dintre unele puncte importante de vortex şi satanism. Reţeaua satanică a Iluminaţilor îndeplineşte acolo cele mai importante ritualuri în punctele-cheie de vortex energetic de pe reţeaua globală, deoarece ceremoniile lor perverse suprimă frecvenţa câmpului energetic al Pământului, menţinând prin urmare omenirea în aceeaşi închisoare vibraţională. De asemenea, este mai uşor pentru o entitate să se manifeste în aceste vortexuri interdimensionale. Insula Wight a fost dintotdeauna un loc sacru pentru cei care cunosc reţeaua energetică a Pământului. Druizii aveau trei centre pentru elita lor de „arhidruizi” (de aici arhiepiscopi) din insulele britanice, situate pe insule „magice”: Insula Man, Insula Anglesey din nordul Ţării Galilor şi Insula Wight.”

Brian Desborough afirmă că prima biserică creştină din Britania a fost stabilită pe Insula Wight şi nu la Glastonbury, după varianta oficială. Bisericile creştine, cel puţin cele de la început, erau situate în puncte importante ale vortexului, deoarece înlocuiau religia „păgână”. Astăzi insula Wight este loc sacru pentru satanişti din cauza importanţei sale în reţeaua energetică globală. Autorul Mark Amaru Pinkham relatează că în vechime se numea „Insula Dragonului” şi ar putea fi „vortexul pivotai” din reţeaua de nord a planetei. Straniu este că aici s-au descoperit multe oase de dinozaur care sunt expuse într-un muzeu nou înfiinţat! Satanismul înregistrează o creştere pe această insulă şi implică nume faimoase din insulele britanice, cât şi personaje importante din afaceri, politică, poliţie, justiţie şi servicii sociale. Insula Wight are două faţete diferite (este cunoscută şi ca Insula Luminii). Una se vede şi alta nu. Cea vizibilă este un extraordinar peisaj terestru şi marin, frumuseţe care m-a atras de mulţi ani.

Cealaltă, invizibilă, este într-adevăr foarte întunecată. Insula are o reţea francmasonică extinsă, fapt uimitor pentru o zonă cu numai 125.000 de locuitori, reţea cu care m-am confruntat în repetate ocazii în anii ’80, în timpul unor dispute legate de protecţia mediului, când francmasonii trăgeau sforile unui proiect de construire a unor clădiri ce le-ar fi adus o adevărată avere. Dar de atunci, cercetările mele despre manipularea lumii au avansat cu încă zece ani şi chiar mai mult până am realizat ca secretele întunecate de pe Insula Wight erau mult mai adânci decât ce ştiam la vremea aceea. Aceasta este una dintre capitalele satanice ale Marii Britanii. In acelaşi timp, această frumoasă insulă, care ar trebui să fie un loc minunat, are cele mai mari rate de sinucidere şi depresie din Marea Britanie.

De ce? Din cauza intensităţii mari a energiei negative în care trăiesc oamenii, produse de desele ritualuri satanice realizate în punctele de vortex, care pun în rezonanţă câmpul energetic al insulei cu frecvenţa celei de-a patra dimensiuni. Iată ce fac Iluminaţii prin crearea şi menţinerea unei închisori vibraţionale, care deconectează oamenii de la nivelurile superioare ale fiinţei. Pe insulă există multe centre ale acestei reţele satanist-pedofile, inclusiv o mare casă la ţară, unde copiii sunt aduşi la petrecerile lor, fiind violaţi de către oaspeţi. Alte centre rituale sunt un yacht-club şi un hotel pe malul mării, dar nu numai. Urma’ de calcar care înconjoară „Insula-diamant” pare şi ea foarte importantă pentru satanişti.

Acum câţiva ani, un lucrător local a relatat pentru Nexus Of The World, cel mai bine vândut ziar britanic de duminică, despre teribilele ritualuri şi sacrificii satanice de pe insulă şi participarea la acestea a francmasoneriei, a politicienilor locali, a celor din administraţia locală, a proprietarilor de hoteluri şi a altor oameni de afaceri. Cu toate acestea nu s-a făcut nimic, şi totul a fost muşamalizat.

Icke spune:

“Am vorbit cu alţi oameni care ştiu ce se petrece în realitate şi trebuie să spun că povestea Insulei Wight este oribilă, fără ca mass-media locală să dorească să ştie cum stau lucrurile, încă o dată, Ted Heath, fostul prim-ministru care a adus Marea Britanieîn Comunitatea Europeană, se află printre cei numiţi de victimele care au fost abuzate pe această insulă. Heath a fost identificat de foarte mulţi oameni abuzaţi şi torturaţi de el pe când erau copii. în cartea Secretul Suprem l-am demascat ca satanist, torţionar şi sacrificator de copii. Mai multe surse mi-au relatat că Heath este oaspete obişnuit la singuraticul hotel Priory Bay din estul insulei şi că tot acolo vine adesea şi fostul ministru Peter Mandelson, deşi nu am putut confirma acest fapt până în momentul publicării acestei cărţi.

Mandelson este cunoscut confraţilor parlamentari ca „Prinţul întunericului” şi a fost silit să demisioneze din funcţia guvernamentală în urma unui abuz de putere. El a avut un rol important pentru Iluminaţi în guvernul laburist al lui Tony Blair. Şi Heath, şi Mandelson sunt membri în Grupul Bilderberg al Iluminaţilor, la care voi reveni într-un capitol ulterior. Ca o coincidenţă, Tom Cruise şi Nicole Kidman, protagoniştii filmului Eyes Wide Shut, se pare că au fost oaspeţi ai hotelului Priory Bay, conform spuselor unui fost lucrător, iar Ernest Bevin, ministru de externe, a stat aici când şi-a scris discursul în care propunea stabilirea unei alianţe militare numite Uniunea European-Occidentală, cunoscută acum ca NATO.

Familia regală britanică are şi ea legături puternice cu insula Wight. Regina Victoria şi Albert, soţul ei, francmason german cu grad înalt, aveau un palat pe insulă, numit Osborne House. Descendentul satanist şi Rothschild, lordul Mountbatten, a fost guvernator al Insulei Wight. Prinţul Charles este un alt oaspete, ca şi prinţul Philip, care iese în public la sărbătoarea Cowes Week, petrecerea elitei yachtingului. Mulţi satanişti faimoşi vizitează insula sub pretextul „navigaţiei”. Interesant este că, atunci când scriam această carte, am primit o invitaţie de la Grupul de Asigurări Rothschild pentru a participa la o „conferinţă financiară” la… hotelul Priory Bay. Aş fi mers să văd cum stau lucrurile, dar circumstanţele m-au îndreptat altundeva.”[7]

Cântec pentru Satana

David Icke spune despre zona in care acesta locuieste:

“Insula Wight este doar un exemplu al imensei reţele globale de centre şi culte satanice care implică sacrificii umane, consum de sânge şi invocarea demonilor din alte dimensiuni. Cele mai multe sunt necunoscute, dar unele ca Biserica Satanei şi Templul lui Set din Statele Unite beneficiază de publicitate gratuită din partea mass-mediei. Biserica Satanei a fost înfiinţată la 30 aprilie 1966 de către Anton Szandor La Vey. Noaptea de 30 aprilie/l mai este una dintre cele mai importante date pentru ritualurile sataniste.

Bunica din partea mamei lui La Vey provenea din Transilvania, ţinutul legendar al vampirilor din România de astăzi. Aceasta este regiunea lui Dracula şi mulţi descendenţi importanţi ai Iluminaţilor au legătură cu această zonă. Se presupune că La Vey a descoperit-o pe Marilyn Monroe în cluburile de noapte şi s-a folosit de contactele sale pentru a o transforma într-o vedetă de cinema. Ea era mai degrabă o sclavă cu personalitate multiplă. Hollywood (Hollywood sau Helle-wood, pădurea saeră a druizilor) musteşte de satanişti, ca şi industria divertismentului în general.

Printre relaţiile lui La Vey din divertisment şi politică se numărau preşedintele John F. Kennedy, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peter Lawford şi Jayne Mansfield. Sammy Davis Jr. este unul dintre primii membri ai Bisericii Satanei, ca şi actriţa Jayne Mansfield, care a murit decapitată într-un „accident de maşină” în 1967 (vezi secţiunea de imagini). Frank Sinatra se ocupa de manipularea şi abuzarea sclavilor controlaţi mental. Un exemplu elocvent este Michael Aquino, care a lucrat cu LaVey în cadrul Bisericii Satanei, dar mai ‘ târziu s-au separat pentru a forma Templul lui Set.

Aquino era un programator mental notoriu, menţionat de Cathy O’Brien şi mulţi alţii, dar şi om de vârf în Divizia pentru Război Psihologic din cadrul Agenţiei de Informaţii din Departamentul de Apărare. Soţia lui Aquino, care a lucrat cu el, se numeşte Lilith Sinclair. Numele de Lilith este un simbol al descendenţilor reptilieni, iar unul din filoanele importante ale labirintului genetic al Iluminaţilor este familia scoţiană Sinclair, fosta descendenţă franceză St. Clair. Clanul St. Clair şi adoratorul Madonnei Negre, Sf. Bernard, au fost implicaţi în formarea ordinului Cavalerilor Templieri.”[7]

Capela Sinclair de la Rosslyn, aproape de Edinburgh, este un altar al Iluminaţilor care include imaginea Omului Verde – reprezentarea lui Balder din poveştile despre regele Arthur. Lilith provine de la Lilim sau „copiii lui Lilith”, cu trimitere la simbolismul lui Set. Lilith Aquino a înfiinţat Grota Lilith din Biserica Satanistă a lui LaVey şi era membra a Consiliului celor Nouă. Biserica oficială a Satanei subliniază filosofia sa:

„Suntem prima organizaţie oficială din istorie care se dedică acceptării adevăratei naturi umane -aceea de bestie carnală, care trăieşte într-un cosmos pătruns şi motivat de Forţa întunecată pe care o numim Satana. In decursul timpului, omul a invocat această Forţă prin mai multe nume şi a fost ponegrit de cei a căror natură îi face să fie separaţi de această sursă a existenţei. Ei trăiesc cu invidia obsesivă faţă de noi, care existăm firesc, purtaţi de în-spăimântătorul Prinţ al întunericului. Iată de ce aceia care rezonează (vibrează) cu Satana au fost dintotdeauna o elită străină, deseori proscrişi în culturile ale căror mase urmează o divinitate exterioară. Noi, sataniştii, suntem propriii noştri Zei şi exploratori ai Căii Mâinii Stângi. Nu ne plecăm în faţa miturilor şi ficţiunii adepţilor spirituali sterpi ai Căii Mâinii Drepte.”

Nu, ei se pleacă în faţa miturilor şi ficţiunilor entităţilor din altă dimensiune. Şi nu este vorba de a alege între calea mâinii drepte sau calea mâinii stângi. Mai există una, care merge drept înainte. Templul lui Set neagă şi faptul că este implicat în orice act teribil. Pagina sa web “ne asigură”:

„Regretam că mai există unele persoane pentru care ideea de satanism este în mare parte o sinteză simplă a propagandei creştine şi a filmelor de groază de la Hollywood (realizate deseori de sataniştii). Templul lui Set se bucură de moştenirea Artelor Negre, iar noi folosim multe forme de imagistică istorică satanică pentru propria plăcere şi stimulare artistică. Dar nu suntem preocupaţi de activităţi pe care un intelect iluminat şi matur le-ar percepe ca nedemne, criminale sau depravate, care sunt mult mai puţin esenţiale operei noastre.”

Desigur că nu este nimic nedemn, sadic, criminal sau depravat la Michael Aquino, inspiratorul Templului Iui Set, şi nici controlul mental sau tortura aplicată de către el bărbaţilor, femeilor şi copiilor nu e ceva ce merită crezut; ce să mai vorbim despre implicarea sa într-un grup de elită din Divizia pentru Război Psihologic din armata americană! Un fost sclav controlat mental de un grup al elitei Iluminaţilor din San Diego mi-a spus cum lucrase îndeaproape cu Aquino în anii ’80. „Era o persoană rece, arogantă şi cu inima şi spiritul întunecate, îi plăcea sa se folosească de oameni şi avea o slăbiciune pentru băieţi, era pedofil confirmat”, mi-a spus sursa.

Aceeaşi sursă confirmă că Aquino implementase un „experiment ştiinţific” (control mental) în diverse baze militare şi pe proprietatea unui anume JonathanMeier, cel mai mare trainer al Iluminaţilor din acea parte a Americiu Aquino mai avea o proprietate în Germania, unde îşi ducea liderii şi copiii de care abuza. Sursa, care era antrenată mental pentru a controla pe alţii, spunea că fusese acolo de câteva ori.

Bohemian Grove – locul in care elita mondiala se intalneste anual pe 21-22 iulie pentru a face sacrificii umane!

Alex Jones este singurul om care s-a deghizat si a ajuns acolo unde a filmat un ritual de sacrificiu uman prin arderea unui om!

Ritual de ardere a unui om la propriu!

Alex Jones a reuşit să intre pe teritoriul de 2700 de acri aflat în proprietatea clubului californian şi a ieşit după cinci ore, după ce a filmat ritualul „Cremation of Care”. El a declarat apoi:

„Slavă Domnului că am reuşit să filmez tot, pentru că altfel nimeni nu m-ar fi crezut! Aproape că nici nu-mi venea nici mie să cred că e posibil să se petreacă ceea ce am văzut cu ochii mei. Atât de bizar a fost totul!”

O ştire bombă, ocultată de ani de zile

De mai bine de 130 de ani, liderii Americii se întâlnesc în ţinutul Sonoma din California, în luna iulie. De-a lungul timpului au apărut o mulţime de zvonuri bizare, inclusiv în presa locală, cum că acolo se petrec lucruri oculte şi stranii. Zvonurile se refereau la ritualuri bizare cu oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii şi o statuie gigantică în formă de bufniţă, de aproximativ 13 m înălţime, având la picioare un altar pe care ceva sau cineva era sacrificat în fiecare an.
Alex Jones, fiind gazda unui talk-show de radio, a auzit de mai multe ori aceste zvonuri. Astfel, s-a hotărât să facă nişte cercetări asupra subiectului. Spre surprinderea sa, articole din ziare şi reviste cunoscute (Parade Magazine, Associated Press, Reuters, Sacramento Bee, Washington Times) confirmă incredibilul. Liderii lumii mergeau anual pe colinele acoperite de păduri de conifere din nordul Californiei şi chiar au existat poze cu acea statuie-bufniţă gigantică şi oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii.

Pentru mai multe informatii despre ceea ce a filmat, ce a scris Alex Jones cu privire la Bohemian Grove cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

Pentru mai multe informatii despre sacrificii umane care se fac si astazi va invit si cititi mai multe articole, la mine pe site, in cadrul acestei categorii -> http://www.fara-secrete.ro/category/sacrificii-umane.

P.S. Cand satanistii vin sa ne minta cu “altruismul” si “bunatatea” lor crezand ca nu stim istoria lor, ar face bine sa nu mai incerce, caci noi avem dovezile cand ii facem negativi pe ei.

SURSE

1. Aleister Crowley – “The Book of the Law” (Cartea Legii)

2. “The Confessions of Aleister Crowley” (Confesiunile lui Aleister Crowley)

3. http://ro.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley

4. John Milton in “Paradisul Pierdut”

5. http://www.trutv.com/library/crime/serial_killers/notorious/berkowitz/letter_1.html

6. Aleister Crowley in cartea sa “Teoria si practica magiei” (1929)

7. David Icke – “Secretul Suprem” si “Copiii Matricei”

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro