Al Treilea Reich exista si astazi conform Curtii Constitutionale din Germania ! Ministrului de Externe al Germaniei, evreului-khazar Hans Dietrich Genscher i-a fost refuzata de trei ori intrarea in colonia nazista Dignidad din Chile pe motiv ca functia sa nu e recunoscuta de cel de-al Treilea Reich ! Reich-ul german are baze naziste si in zona inalta a Tibetului, in Antarctica si in San Carlos de Bariloche !

by Majoritatea istoricilor, oamenilor care au studiat mai mult sau mai putin despre al doilea razboi mondial si despre Reich-ul german, spun, asa cum au invatat ca Reich-ul a fost doborat de aliati inca din anul 1945, cand Hitler s-ar fi sinucis, idee pastrata pana in ziua de astazi, desi […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Majoritatea istoricilor, oamenilor care au studiat mai mult sau mai putin despre al doilea razboi mondial si despre Reich-ul german, spun, asa cum au invatat ca Reich-ul a fost doborat de aliati inca din anul 1945, cand Hitler s-ar fi sinucis, idee pastrata pana in ziua de astazi, desi dovezile noi scoase la lumina, arata ca Hitler a trait inca 20 de ani in Argentina. In ultimii ani, nenumarati experti nazisti, au demonstrat aceste lucruri si sa nu uitam ca Stalin, a murit acuzandu-i pe americani ca l-au ascuns pe Hitler.

Americanii intr-adevar au avut o operatiune speciala in Europa, numita “Paperclip” (Agrafa), prin care oamenii de stiinta nazisti, pentru a nu fi condamnati la moarte, au trebuit sa semneze un acord de asociere cu americanii pentru cercetari stiintifice si neavand incotro au acceptat.

Motivele pentru care a inceput cel de-al doilea razboi mondial au fost pur si simplu masonice.

William R. Lyne, fost agent CIA si autor al cartii “Space – Aliens from the Pentagon” noteaza la pargina 41[1]:

“Tratatelor de la Versailes li s-au adaugat in 1919 un document suplimentar emis de guvernul SUA. In acest document, cunoscut sub titlul de “Morgenthau`s Pastoral Policy” (Politica pastorala a lui Morgenthau), care a fost semnat de presedintele SUA Woodrow Wilson si prezentat la Tratatele de “pace” de la Versailes se specifica intentia SUA, ca masura la capitularea germana, de a-i extermina pe toti germanii. 

Rasa germana ar fi “din nastere o rasa razboinica” (doar sint si ei arieni ca si geto-dacii, vizigotii care au distrus puternicul imperiu roman in anul 410 e.n.) si s-ar avea in vedere transformarea Germaniei in “pasune”. Documentul, la care s-a avut acces in 1968 se afla printre hartiile fostului presedinte Lyndon Baines Johnson, care sint pastrate azi la Centrul de Cercetare Sid W. Richardson, in U.T. Austin

In 1992, Walter Rathenau instiga Franta la omorarea tuturor germanilor si la colonizarea Germaniei cu populatii straine. Lucru ce este atestat intr-o carte scrisa de Carlos Baaboe, editura Samisdat, Toronto – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 143[2]

Dupa indelungi ezitari, la 30 ianuarie 1933, presedintele Reich-ului Paul von Hindenburg il numea cancelar pe Adolf Hitler, conducatorul celui mai puternic partid german de atunci. Cateva saptamani mai tarziu, la 24 martie 1933 urma si raspunsul:

Ziarul londonez “Daily Express”, cu un tiraj de milioane de exemplare, reprezentand pe atunci cel mai mare cotidian al Marii Britanii isi intitula editia din 24 martie 1933 pe sapte coloane: ” Evreii declara razboi Germaniei!”. Dedesubt scria: “14 milioane de evrei declara razboi”. “Daily Express” i-a atribui fapt o asemenea importanta (doar era detinut de evrei ziarul), incat a evidentiat pe prima pagina de titlu, articolul despre declaratia de razboi, in timp ce in aceeasi zi aseza adoptarea legii investirii de la 23 martie, prin care Camera Deputatilor ii atribuia lui Hitlaer puteri dictatoriale, in josul paginii intai, cu urmatorul scurt comentariu: “Camera Deputatilor il face pe Hitler dictator” (iar Hitler era un Rothschild)[3]

Urmatoarea declaratie oficiala de razboi a evreilor a fost facuta in august 1933 de catre Samuel Untermayer, presedintele de la “International Jewish Federation to combat Hitlerite Oppression of Jewish”. Acesta declaratie numea razboiul impotriva Germaniei (ei au dat startul), care era deja hotarat, un razboi “sfant”. Acest razboi trebuia sa fie condus pana la sfarsitul Germaniei, pana la distrugerea ei. Aceasta expunere a fost publicata in “New York Times” din 7 august 1933.[4]

In ianuarie 1934, rabinul Vladimir Jabotinski, fondatorul organizatiei sioniste “Mscha Rjetsch” a publicat urmatoarea explicatie, ce se gaseste in cartea lui Carlos Baaboe, editura Samisdat, Toronto – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 140[2]:

“Lupta impotriva Germaniei este purtata de luni de zile de fiecare comunitate evreiasca, la orice conferinta sau congres, in toate sindicatele si de orice evreu de pe acest pamant. Interesele noastre evreiesti impun distrugerea intregii Germanii.”

La 27 iulie 1935, Vladimir Jabotinski declara in “The Jewish Daily Bulletin”[5]:

“Exista o singura putere care controleaza cu adevarat, aceea a presiunii politice. Noi, evreii, sutem cea mai puternica natie din lume pentru ca detinem puterea si stim sa o folosim”. (vorbeste in numele tau!)

La cateva zile dupa declaratia de razboi facuta Germaniei de catre britanici (pusi la cale de evrei), la 3 septembrie 1939, conducatorul sionistilor de atunci dr. Chaim Weizmann i-a dat guvernului britanic 80.000 soldati spre folosire in Orientul Apropiat si, in total, o armata de 100.000 evrei ca luptatori impotriva Germaniei, conform cartii lui Carlos Baaboe – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 142.[2]

Eli Ravage spunea:

“Poporul german este primul condamnat la moarte”

In cartea lui Carlos Baaboe – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 142, Nathan Kaufmann (din dinastia regala Rothschild) sustinea ca[2]:

“Trebuie sterilizati 48 de milioane de germani, pentru ca pe parcursul a doua generatii sa se infaptuiasca ceea ce altminteri ar costa milioane de vieti umane si efoturi seculare: exterminarea germanimii si a purtatorilor sai.”

“Razboiul este un lucru hotarat”, declara ambasadorul SUA Bullit la 24 aprilie 1939 la Paris, in vreme ce cetatenii Germaniei creadeau puternic in pace.

Iata ce scria ziarul canadian “Evening Telegram” la data de 26 februarie 1940[6]:

“Congresul mondial evreiesc se razboieste de sapte ani cu Germania.”

Ziarul evreiesc “Jewish Cronicle” scria la 8 mai 1942[7]:

“Suntem in razboi cu Hitler inca din prima zi in care a preluat puterea, in anul 1993″ (oare de ce? ca si el era evreu! aflati mai tarziu putin…)

Este de asemenea cunoscut faptul ca in jurul anului 1939, isteriile declansate in presa mondiala, referitoare la pretinsele aspiratii ale Germaniei de cucerire a tarilor indepartate, au condus la escaladarea dezvoltarii razboiului european, extins in final pe plan mondial. Numai in “New York Times” au existat asemenea articole in 15, 16, 17, 18, 18, 20, 21 demcembrie 1938 si in 1 ianuarie 1939. Pe numele celor care au activat in acest sens in presa ce devenea din ce in ce mai unita pe plan international, nu pot fi emise certificate pentru dorinta mentinerii pacii. Acestia se inscriu in tagma criminalilor-scribi, a stimulatorilor emotionali ai lipsei de compromis si ai cruciadei (ca tot vorbim de evrei)

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/germania-nazista-a-fost-provocata-de-catre-polonia-in-iulie-1939-pentru-a-intra-in-razboi.

http://www.universulromanesc.ro/wp-content/uploads/2011/08/IMAG-WORLD-WAR-2.jpg

Coloniile naziste de pe Planeta care exista si astazi !

Citam urmatoarele dintr-o alocutiune adresata de amiralul Donitz cadetilor militari la Laboe, langa Kiel, in octombrie 1944:

“Marinei militare germane ii revine in viitor o sarcina si mai importanta… Marina militara germana cunoaste toate cotloanele ascunse ale marilor, si nu-i va fi deloc greu ca, intr-un caz extrem sa-l duca pe Fuher intr-un loc unde sa-si poata face in toata linistea ultimele pregatiri.”[2]

Trebuie precizat ca Donitz facuse insa inca din 1943 urmatoarea afirmatie:

“Flotila germana de submarine este mandra de a fi putut pregati pentru Fuher un paradis pamantean, o cetate inexpugnabila, undeva in aceasta lume.”

Printre cele 120 de submarine care parasisera portul Kristiansund la 2 mai 1945, se aflau si celebrele U-977 si U-530. Pe parcurs insa, aceste doua vase s-au despartit de convoiul care se indrepta spre Neuschwabenland (Noul Tinut Svab), indreptandu-se spre Mar del Plata, Argentina, unde au si ajuns si s-au predat pe 10 iulie 1945 (U-530), respectiv pe 17 august 1945 (U-977). Fostul comandant al submarinului U-977, Heinz Schaeffer ne ofera in cartea sa “U-977 – Calatorie secreta spre America de Sud”, o serie de detalii cu privire la imprejurarile si evenimentele respective. Dupa capitularea navei sale in Mar del Plata, capitalul Schaeffer si echipajul sau au fost supusi unor serii intregi de interogatorii, luate mai intai de catre o comisie de anchetare argentiniana, apoi de catre ofiterii uneia anglo-americane, iar apoi, dupa trecerea lor din prizonieratul american in cel britanic, au urmat si alte audieri.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/hitler-nu-a-murit-in-anul-1945-ci-a-reusit-sa-fuga-in-argentina-cu-celebrele-submarine-u-977-si-u-530.

Se pare ca cel de-al Treilea Reich n-a capitulat de fapt niciodata, ci numai Wehrmacht-ul german sub conducerea lui Donitz. Cat despre Wehrmacht, acesta semnase un acord de incetare a focului, nu insa si un tratat de pace. Dupa cum am vazut, acordul de incetare a focului a fost incalcat in repetate randuri de catre aliati, in 1946-47 si 1958. Se pare deci ca Reich-ul german continua sa existe si astazi, la fel de bine ca si atunci, si ca guvernele actuale ale Poloniei, Austriei si al Republicii Federale Germania n-ar fi decat niste guverne supleante, viabile, fie pana cand va fi incheiat un tratat de pace de catre conducerea reala a Reich-ului (nu de cancelarul Kohl ori Angela Merkel), fie pana cand Reich-ul german isi va intra pe deplin in drepturi. Cel putin asa a decis Curtea constitutionala federala din Karlsruhe, ultima data la 31 iulie 1973:

“Constitutia – nu doar o teza de drept international si a dreptului de stat – porneste de la ideea ca Reich-ul german a supravietuit prabusirii din 1945 si ca nu a pierit nici in urma capitularii, nici datorita exercitarii unei puteri de stat straine Germaniei prin intermediul fortelor de ocupatie, si nici ulterior, aceasta realitate rezulta din preambul, conform art. 16, art. 23, art. 116 si art. 146 din Constitutie. Aceeasi realitate corespunde si jurisdictiei Curtii constitutionale federae, pe care o respecta Senatul.

Reich-ul german continua sa existe (Curtea constitutionala 2,226 (277); 3,288 (3190); 5,85 (126); 6,309, 336, 363), detine la fel ca inainte putere juridica, dar lipsindu-i forma organizatorica si indeosebi organele institutionalizate, el nu are si putere de actiune ca stat unitar.”

O asemenea apreciere a Curtii constitutionale nu poate sa se bazeze, evident, decat pe faptul ca aliatii nu au reusit nici pana acum sa infranga cel de-al Treilea Reich (de fapt nici nu au vrut). Aceasta mai ales daca avem in vedere dainuirea statului de drept german, drept continuator al Reich-ului, in Antartica (600.000 kmp) si in Argentina (colonie germana mai sus de San Carlos de Bariloche, 10.000 mile patrati = mai mare decat jumatate din Elvetia).

Site-ul universulromanesc.ro detaliaza aceste informatii:

“După 1989, ministrul de Externe al proaspăt reîntregitei Germanii, dl Hans Dietrich Genscher a încercat de trei ori să intre în Dignidad, însă Dignidad s-a opus, în calitate de colonie a celui de-Al Treilea Reich German, spunând că el nu recunoaşte RFG ca stat şi recunoaşte doar existenţa celui de-Al Treilea Reich.

AL III-LEA REICH NU A MURIT

Dignidad, colonie nazistă situată la 300 km sud de capitala Republicii Chile şi având o suprafaţă de circa 400 de km patraţi, alcătuieşte împreună cu colonia Bariloche (San Carlos de Bariloche) din Argentina cu o suprafaţă cam cât a Elveţiei şi cu Schwabenland (600 000 de km patraţi, situată dincolo de Cercul Polar) Teritoriile de peste Mări ale Celui de-Al Treilea Reich German.

Din punct de vedere administrativ aceste trei colonii au supravieţuit prăbuşirii nazismului şi sunt teoretic teritorii pe care steagul cu zvastică poate flutura absolut legal.

WORLD WAR 2 Unii jurişti internaţionali ştiu asta încă din anii 1960. Consecinţele unei astfel de stări sunt absolut incredibile. Primul efect ar fi acela că Al Treilea Reich nu a capitulat niciodată ca entitate statală şi el supravieţuieşte în fostele colonii ale lui din Argentina, Chile şi Polul Sud. Nici o oficialitate a Celui de-Al Treilea Reich nu a semnat vreun tratat de capitulare cu Aliaţii în 1945, acest lucru făcându-l doar unii generali ai Wehrmachtului (Armata nazistă).

Ca atare starea de război dintre germani şi Aliaţi este în vigoare şi azi, pentru că din punct de vedere juridic ea nu a încetat niciodată. Practic Al Doilea Război Mondial nu s-a sfârşit!

Acest lucru a atras atenţia unui cercetător (Van Helsing) care a trimis o scrisoare în 1972 către Ministerul Justiţiei din Berlin cerând lămuriri în privinţa situaţiei juridice a Celui de-Al Treilea Reich.

La 31 iulie 1973 Curtea Constituţională Federală din Karlsruhe, Berlin, a declarat: “Constituţia germană porneşte de la ideea că Al Treilea Reich a supravieţuit prăbuşirii din 1945 şi că nu a dispărut nici în urma capitulării, nici datorită exercitării unei puteri de stat străine Germaniei prin intermediul forţelor de ocupaţie şi nici ulterior.

Această realitate rezultă din preambul, conform art 16, art 23, art 116 şi art 146 din Constituţie. Aceeaşi realitate corespunde şi jurisdicţiei Curţii Constituţionale Federale pe care o respectă Senatul. Reichul german continuă să existe, deţine la fel ca înainte putere juridică, dar este lipsit de forma organizatorică” (Jean Helsing, LES DIRIGEANTS DU MONDE).

Aşadar, ori cu Hitler mort în 1945, ori cu Hitler viu după 1945 (cum se zvoneşte), al Treilea Reich n-a capitulat oficial niciodată . Doar Wehrmachtul (Armata) a semnat un acord de încetare a focului , dar nu şi de pace.

AL IV-LEA REICH GERMAN

Al Treilea Război Mondial este o noţiune destul de des întâlnită în doctrinele militare ale marilor puteri şi este prezentă în planurile strategice ale NATO.

După cum se ştie, după ce comunismul de dreapta (nazismul) a luat Puterea în Germania, Hitler, care a fost un conducător absolut genial înainte de a fi atins de boala parkinson care i-a afectat grav judecata, a declarat că adevărata bogăţie a unei naţiuni constă în unitatea ei şi în capacitatea ei intelectuală. Ca atare a înlocuit aurul şi pietrele preţioase cu munca voluntară a milioane de germani mobilizaţi de NSDAP şi care în mai puţin de cinci ani au ridicat Germania la rangul de superputere mondială. Munca voluntară a făcut ca monede precum dolarul şi lira sterlină sau aurul să-şi piardă orice valoare în spaţiul german.

WORLD WAR 1Cuprins de spaima că Germania va cuceri lumea, imperialismul anglo-american a grăbit izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial după ce s-a convins că Hitler nu-l vrea ca aliat la noua împărţire a lumii care urma să se facă. El l-a încurajat pe Fuhrer să atace URSS.

Aceleaşi temeri faţă de Germania le nutresc astăzi angloamericanii. Ei văd în industria germană care urcă fulgerător în topul mondial acelaşi pericol pe care-l vedeau în urmă cu 70 de ani. Numai că atât angloamericanii cât şi germanii au învăţat ceva din greşelile trecutului. Ei vor ca un Al Treilea Război Mondial să nu-i mai găsească dezbinaţi ci uniţi. Aşa se face că prietenia dintre Germania şi Franţa este una destul de planificată ca evoluţie. Joschka Fischer, fost ministru de externe al Germaniei şi influent om politic declara în Le Monde la 26 septembrie 2009: “Pentru că instituţiile europene sunt slabe, Comisia Europeană slabă, Tratatul de la Lisabona suspendat, atunci centrul de greutate al Europei trebuie să fie Axa Paris-Berlin”.

Declaraţia nu este lipsită de interes. Ea pregăteşte drumul către Al IV-lea Reich German.

AL III-LEA RĂZBOI MONDIAL

Există specialişti militari care consideră că un astfel de război ar fi început deja şi că Georgia, Iraqul şi Afganistanul sunt doar acţiuni preliminarii de desfăşurare pe poziţii a trupelor. Cum ar arăta un astfel de război? În ce perioadă s-ar putea el desfăşura? Redau mai jos unul din studiile militare secrete privitoare la cel de-Al Treilea Război Mondial. Studiul este defalcat pe ani şi cuprinde în mare principalele evenimente din timpul conflagraţiei.

Al III-lea Război Mondial va avea drept cadru politic de desfăşurare şi suport Al IV-lea Reich German (2012-2050) şi va începe cu prăbuşirea Uniunii Europene. Deci:

21. 12. 2012. Sleite de resurse, denaţionalizate şi cu economiile distruse, transformate în simple colonii furnizoare de braţe de muncă pentru Vest, deziluzionate de promisiunile şi minciunile occidentalilor, ţările din Estul Europei anunţă Bruxelles-ul că se retrag din Uniunea Europeană. Se formează Uniunea Europeană a Ţărilor de Est care încearcă să se apropie de Federaţia Ruso-Chineză.

26.12 2012 . Franţa şi Germania se retrag din UE şi formează Blocul Statelor de Vest împreună cu Anglia şi Italia. Restul statelor din UE formează Blocul Statelor Nordice.

31.12 2012. Ultimul preşedinte al UE îşi dă demisia. Parlamentul European se dizolvă. La orele 24.00 de pe clădirea Parlamentului European este coborât steagul albastru cu stele galbene al Uniunii Europene şi se anunţă dizolvarea UE.

Noul Partid German (NPD) ia puterea în Germania repunând în discuţie legile rasiste, reinstaurând ordinea nazistă şi proclamând înfiinţarea Celui de-Al Patrulea Reich German în aplauzele delirante ale mulţimilor care ies în stradă.

15 ianuarie 2013. Armata Germană intră în Polonia. După două săptămâni Varşovia cade. Guvernul polonez pleacă în exil. Germania anexează Polonia şi declanşează cu ajutorul aviaţiei de luptă coordonată prin sateliţi atacuri atomice precise, chirurgicale, asupra forţelor armate ale Vienei, Pragăi, Copenhagăi şi Bratislavei. Luptele împotriva acestor ţări continuă timp de trei săptămâni.

21 februarie 2013. Tratatul de la Berlin. Germania anexează Cehia, Austria, Slovacia, Danemarca.

10 august 2014. Fostele drapele şi însemne naziste devin însemne de stat. Coloniile Germane de peste Mări se declară sumise autorităţii Germane şi este proclamat Al IV-lea Reich German.

13 septembrie 2014. Germania ocupă Estul Europei.

15 septembrie 2014. Guvernul României încheie tratativele cu Berlinul pentru aderarea la Al IV-lea Reich. Trupele germane intră în Bucureşti întâmpinate cu flori şi strigăte de bucurie de români. Aproape jumătate din ţăranii şi muncitorii români pleacă voluntari pe front să lupte alături de germani.

12 ianuarie 2015. Germania câştigă războiul atomic cu Franţa pe care o anexează. 20 de milioane de morţi.

Februarie 2015. Al IV-lea Reich atacă Federaţia Rusă. Război atomic cu Rusia. Lupte grele pe Don. Germanii suferă pierderi uriaşe, dar reuşesc să bombardeze atomic Moscova. 50 de milioane de morţi.

12 aprilie 2016. Germania anexează Italia, ţările nordice şi Ţările Baltice, Ukraina, Georgia, Tadjukistanul şi Uzbekistanul.

Septembrie 2016. Germania invadează Spania şi Marea Britanie şi le anexează după un cumplit bombardament atomic din care rezultă peste 38 de milioane de morţi.

Februarie 2017. Federaţia Rusă propune SUA o alianţă comună contra Germaniei. SUA refuză.

Martie 2018. Aviaţia Rusă sparge frontul aerian şi bombardează atomic Germania ştergând de pe faţa pământului oraşele Berlin, Hamburg, Munchen, Hanovra şi alte zece oraşe importante. 40 de milioane de morţi.

August 2019. Armata Rusă, decimată, se retrage în China, şi în Iran împreună cu Guvernul Rus. Populaţia rusă se înrolează în detaşamentele de partizani şi continuă războiul sub forma luptei de guerilă.

3 iulie 2021. Germanii intră în Moscova pustiită şi iradiată.

2 septembrie 2023. Germania invadează nordul Africii şi SUA unde bombardează atomic New York şi Chicago. 50 de milioane de morţi. Armata Germană ocupă SUA şi Brazilia. Se proclamă Reichul Mondial German.

Cam aşa ar arăta planurile din sertarele unor strategi militari. Rămâne de văzut dacă ele se vor potrivi cu realităţile de pe câmpul de luptă. În general, militarii germani reuşesc să-şi atingă scopurile propuse. Chiar şi în 1943 ei au ajuns la Moscova şi au defilat alături de aliaţii lor în Piaţa Roşie. Ca prizonieri de război, evident.

Un lucru mai trebuie remarcat. După cum Al Doilea Reich nu a fost desfiinţat niciodată, nici Tratatul de la Varşovia nu a încetat să existe din punct de vedere juridic. Nu a existat nici o reuniune a şefilor de stat care compuneau această alianţă care să declare dizolvarea oficială a Tratatului de la Varşovia. Nu vi se pare curios?”[1]

Tocmai datorita faptului ca legile Reich-ului sint mai presus decat cele ale Republicii federale, “Colonia Dignidad” din Chile, privita tot ca o continuare a Reich-ului german, si-a putut permite sa-i refuze de trei ori patrunderea domnului Genscher pe teritoriul ei, pe motiv ca functia sa oficiala nu era recunoscuta in Reich-ul german.

Aliatii, la randul lor, nu contenesc sa ameninte aceasta a “Treia Putere” cu distrugerea atomica a Germaniei de astazi, in cazul in care cetatenilor Reich-ul le-ar trece prin minte sa revina cu soldatii si cu farfuriile zburatoare Hanebu. Cel putin asa sustine un membru al “Soarelui Negru”, carte pe care v-o recomand sa o cititi!

Partidul neonazist NPD intra in Parlamentul European !

A fost soc in lumea mafiei evreiesti internationale, cand imediat dupa alegerile europarlamentare din data de 25 mai 2014, partidul neonazist, de extrema dreapta, NPD, a reusit sa intre in Parlamentul European. Acest partid a fost tinta mafiei evreiesti si au incercat de multe ori, juridic, sa-l desfiinteze, iar lumea se intreba “de ce nu se poate ?”, dar iata raspunsul care sta in baza Curtii Constitutionale or daca Al Treilea Reich n-ar exista si azi, din punct de vedere juridic, mai credeti acest partid ar fi existat ?

Site-ul B1.ro scrie:

“După şocul din Marea Britania şi Franţa, unde partidele extremiste au câştigat de pe primul loc euroalegerile, Germania aduce şi ea o surpriză în acest sens.

Astfel, partidul neo-nazist german NPD (Partidul Naţional Democratic) obţine 1% din voturi, fapt care îi permite să intre în premieră în Parlamentul European, obţinând un mandat.

În Germania, legea electorală nu mai prevede un prag minim pentru câştigarea unui loc eligibil.

Partidul Conservator al cancelarului Angela Merkel a câştigat euroalegerile din Germania, cu 35% din voturi, fiind urmat de Partidul Social Democrat, cu 27% din voturi.”[2]

Si in Grecia exista partidul neonazist, Zorii Aurii, pe care mafia evreiasca a incercat sa-l desfiinteze, fara succes si aici, asa ca au inceput sa asasineze rand pe rand membri ai partidului. Totusi, aceste partide nationaliste reprezinta o forta teribila impotriva Noii Ordini Mondiale, dat fiind caracterul lor nationalist, dincolo de anumite excese ale unor membri.

SURSE

1. http://universulromanesc.ro/stiri-incomode/world-war-iii-al-treilea-razboi-mondial/

2. http://www.b1.ro/stiri/externe/partidul-neonazist-german-intra-in-premiera-in-parlamentul-european-83439.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro