Adrian Nastase lauda Noua Ordine Mondiala sustinuta de evreul Henry Kissinger ! Kissinger este cel care a trasat planul de reducere al populatiei Planetei inca din 1974 !

by Intr-o postare pe Facebook, fostul puscarias, Adrian Nastase, cel care s-a ocupat de concesionarea OMV Petrom statului austriac si multe alte infractiuni. La data de 14 octombrie 2014, Adrian Nastase, posta pe pagina sa oficiala de Facebook, un text prin care lauda atat pe evreul-khazar, Abraham Bel Elazar, cunoscut […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-o postare pe Facebook, fostul puscarias, Adrian Nastase, cel care s-a ocupat de concesionarea OMV Petrom statului austriac si multe alte infractiuni. La data de 14 octombrie 2014, Adrian Nastase, posta pe pagina sa oficiala de Facebook, un text prin care lauda atat pe evreul-khazar, Abraham Bel Elazar, cunoscut oficial ca Henry Kissinger, fost Secretar de Stat in timpul lui Nixon si Ford, cel care s-a ocupat de trasarea planului, de reducere al populatiei Planetei cu 90%.

Henry Kissinger

Evreul Paul Warburg ( 1868 – 1932 ) impreuna cu fratii sai Max Warburg ( 1867 – 1946 ) si Felix Warburg ( 1871 – 1937 ) , toti bancheri , au fost propietarii M.M.Warburg & CO din Germania . Max a ramas pe batranul continent iar Paul si Felix au infiintat in SUA Kuhn, Loeb & Co. impreuna cu Jacob Schiff , la care se alatura si Otto Hermann Kahn ( 1867 – 1934 )

Paul Warburg a fost si presedinte al Bank of Manhattan . De asemenea primul director COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) .

Max Warburg a fost si unul dintre industriasii IG Farben . Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg . Mai mult , fratele lui Paul Warburg , Max Warburg , unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B , a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista .

James Warburg ( 1896-1969 , fiul lui Paul si consultant financiar al presedintelui Franklin D. Roosevelt ) declara în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.“[1]

Citez postarea sa:

Adrian Nastase despre Kissinger si Noua Ordine Mondiala

“Mai functioneaza principiile din Westphalia?
Dupa un razboi indelungat, in 1648, puterile europene au pus bazele unui sistem de ordine “globala”, bazat pe suveranitatea statelor si pe principiul echilibrului de putere. Era sfarsitul marilor imperii si al puterii papale lumesti. Acel sistem, gandit ca un sistem de ordine mondiala, era, in realitate, o proiectie regionala a noilor raporturi de forte.

Este evident ca asa numita ordine globala reprezinta, de fapt, suma unor formule gandite sau chiar puse in aplicare, in anumite conditii geografice sau geopolitice, de principalii actori din diverse regiuni ale globului ( si in diferite perioade). M-am referit la modelul westphalian pentru ca el exprima aranjamentul la care ajunsesera puterile Europei Occidentale la jumatatea secolului 17, fara a tine seama de “periferia” din Europa rasariteana sau de pozitia Rusiei.

In recenta sa carte, “World Order” (“Ordinea Mondiala”), publicata anul acesta, Henry Kissinger analizeaza aceste evolutii, din punct de vedere istoric, dar, pentru a explica pozitia Rusiei fata de regulile stabilite in 1648, citeaza cuvintele ministrului de externe al tarului Alexei, din acea perioada, referitor la scopul politicii sale externe – “expansiunea statului in orice directie”. Se referea, evident, la expansiunea geografica.

Perioada de dupa incetarea Razboiului Rece a eliminat constrangerile convenite in legatura cu “neinterventia” in zona de “jurisdictie” si influenta celeilate tabere. In mod evident, vacumul creat prin implozia sistemului comunist si a imperiului sovietic s-a incercat a fi “colmatat” cu alte actiuni de interes politic sau economic. Acest lucru s-a vazut, mai intai, in legatura cu Yugoslavia, apoi cu tarile Grupului Visegrad, apoi cu tarile baltice, cu Romania, cu Bulgaria. Rusia a urmarit aceste procese ca un spectator nemultumit.

Evolutiile din Kosovo (vazute ca o atingere a teritoriului Serbiei) si apoi “euromaidanul” de la Kiev au creat insa o contra-reactie a Rusiei. In acest moment, este clar ca au fost puse in discutie vechile principii westphaliene, in primul rand principiul echilibrului de putere in Europa. Cred insa ca dupa testul din Ucraina se va reveni la vechile principii acceptate. Mai sper ca “balance of power” nu va redeveni “balance of terror”, pentru a da satisfactie complexelor militar-industriale din interiorul marilor puteri.

Imi place sa cred in ceea ce spunea presedintele Truman, aratand care a fost principala reusita a mandatului sau prezidential; “ ma bucur ca i-am invins pe dusmanii nostri dar ca apoi i-am adus inapoi in comunitatea natiunilor”.”[2]

Noua Ordine Mondiala a francmasonilor plan catre o Dictatura Globala !

Noua Ordine Mondiala este un concept de baza a francmasoneriei universale, care a fost facut cunoscut lumii intregi, oficial, la data de 11 septembrie 1990, de catre criminalul de razboi, George H.W. Bush, care a afirmat ca: “Este o mare idee: O Noua Ordine Mondiala” ! Iluminatii in ultimele sute de ani, au creat un imens paienjenis de societati secrete, care sint toate, controlate din varful piramidei de catre Marii Iluminati. Sistemul de ierarhizare a acestor personaje se face dupa modelul piramidal. La baza piramidei ne aflam noi oamenii, iar in varful piramidei se afla Iluminati. Iluminatii, concret, reprezinta Casele Regale Pamantene.

Cele 13 familii regale de pe aceasta Planeta sint in realitate cei pe care noi ii denumim drept “Iluminati”. Ei sint, pur si simplu, nucleul tuturor rautatilor de pe aceasta Planeta ! Kissinger este unul dintre personajele cheie ale Iluminatilor. Membru Bilderberg, cu acte in regula si, de asemeni, membru al Clubului Satanist “Bohemian Grove”, dar si membru al Societatii Secrete “Skull and Bones” a Universitatii Yale din America. Aceste societati secrete au un renume sinistru din cauza activitatilor satanice practicate de membri acestora.

Sa revenim la Kissinger, acesta este cel care a pus bazele Codexului Alimentar, de superchimicalizare a hranei noastre, punand la punct cel mai mare genocid din istorie. Monsanto, este o aripa, foarte importanta a giganticului, Codex Alimentarius, care doreste sa modifice genetic absolut toata hrana de pe aceasta Planeta, motiv pentru care a starnit si proteste in masa, impotriva acestei corporatii total criminale.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/henry-kissinger-evreul-khazar-care-a-trasat-planul-de-reducere-al-populatiei-planetei-pana-la-500-milioane-de-locuitori.

Citate ale liderilor despre Noua Ordine Mondiala !

„Azi, America ar fi indignată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscători! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus în prealabil că există infiltrate în mijlocul lor amenințări din afară, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun în pericol însăși existența noastră. Aceasta va fi valabil și în cazul tuturor popoarelor din lume, iar ele vor dori să fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de către oameni, mai ales dacă bunăstarea lor va fi garantată de către Guvernul Mondial”. (Dr. Henry Kissinger – New York, 28 octombrie 1973)

„Ilegal o putem face imediat. Constituțional va dura puțin mai mult…” (Dr. Henry Kissinger –  Conferința Bilderberg, Evians, Franța, 1991)

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate”. „Puterea este cel mai puternic afrodisiac”. „Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”. „Populația lumii trebuie să fie redusă cu 50%”. ((Dr. Henry Kissinger)

„Suntem pe punctul de a rezolva o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criză majoră credibilă și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială”. (David Rockefeller)

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/propaganda-iluminatilor-pentru-reducerea-populatiei-planetei.

SURSE

1. James Warburgdeclara în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950

2. http://nastase.wordpress.com/2014/10/14/mai-functioneaza-principiile-din-westphalia/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro