Acuzații GRAVE la adresa lui Kovesi: Șefa DNA i-ar șantaja pe oficialii de la Ambasada SUA

by “Acuzații grave la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Potrivit lui Gelu Vișan (PMP), procurorul sef DNA Laura Codruta Kovesi i-ar șantaja pe oficialii de la Ambasada SUA din Bucuresti, cerându-le să o apere în contextul în care tot mai multe abuzuri ale procurorilor DNA ies la iveală. „Voi […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Acuzații grave la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Potrivit lui Gelu Vișan (PMP), procurorul sef DNA Laura Codruta Kovesi i-ar șantaja pe oficialii de la Ambasada SUA din Bucuresti, cerându-le să o apere în contextul în care tot mai multe abuzuri ale procurorilor DNA ies la iveală. „Voi m-ați pus să fac asta, voi apărați-mă acum, e și vina voastră”, le-ar fi spus șefa DNA, potrivit lui Gelu Vișan, care citează două surse de încredere.

„Ce a căutat Koveși la Ambasada SUA? (…) Am aflat zilele trecute că Laura Codruța Koveși a fost la Ambasada SUA și i-a lăsat mască cu ceea ce le-a spus, am avut reacția firească de a fi precaut cu informația pe care o aveam, cu toate că cel care mi-a spus-o a fost la un moment dat unul dintre înalții oficiali ai statului român. Fără să mă “lungesc”, încă două surse mi-au confirmat discuția.
Ca Procuror General și ca Procuror Șef DNA, Laura Codruța Koveși, ca și fostul Prim Adjunct SRI Florian Coldea, au lăsat să se înțeleagă, prin declarații publice dar și în discuțiile informale, că acțiunile lor, inclusiv cele care se făceau cu încălcarea Convenției Drepturilor Omului, au girul “americanilor”; inclusiv în discuțiile informale între noi, cei care ne ocupăm de fenomenul politic, de multe ori ne întrebăm: “dar Ambasada SUA ce spune?”, dar “americanii ce zic?”
Simpatia românilor pentru poporul american vine din istorie, iar după amplasarea Scutului Anti-Rachetă în România și semnarea Parteneriatului Strategic cu SUA, “americanii” sunt percepuți ca un ” frate mai mare”, care ne “păzește” de pofta expansionistă a rușilor, România având de suferit enorm în istorie de pe urma “muscalului”. Pierderea Basarabiei, comunismul adus cu tancurile rusești, pactul Hitler-Stalin, asasinarea disidenților și elitei Românești fiind doar câteva din motivele temerilor românilor, care au învățat că istoria se repetă.
Folosindu-se de “Lupta Anticorupție”, grupul Coldea-Koveși a făcut abuzuri inimaginabile în România, a încălcat Drepturile Omului, a călcat în picioare legea, a creat un Sistem Securist Autoritar, totul sub sloganul ” Luptei Anticorupție” dar mai ales, lăsând impresia că “Americanii” sunt de acord și încurajează aceste acțiuni proprii unei țări din America Latină a anilor ’80. Drept este și că declarațiile ambasadorului SUA la București, excelența sa Hans G. Klemm, au lăsat să se înțeleagă că toate acțiunile grupului Coldea-Koveși sunt girate de americani. Opinia publică românească nu a înțeles cum țara promovării Libertății și Drepturilor Omului este de acord cu aceste practici, iar de aici până la apariția unui sentiment “antiamerican” nu a mai fost decât un pas. Românii au început să se întrebe: ” care e diferența între Obama și Putin, dacă procedează la fel?” Mai mult, binomul Coldea-Koveși a lăsat impresia că CIA este implicat în forță în sprijinirea lor și a acțiunilor în afara legii, iar ei fac ce fac cu sprijinul CIA.
Intâmplarea de zilele trecute mă face să cred că Laura Codruța Koveși vrea să dea vina pe ” americani” pentru ceea ce a făcut, pentru toate abuzurile și călcarea în picioare a Statului de Drept și a Democrației în România.
Procurorul Șef DNA le-a spus, nici mai mult, nici mai puțin, că ” Voi m-ați pus să fac asta, voi apărați-mă acum, e și vina voastră” Din informațiile pe care le am, oficialii americani au fost atât de șocați, încât au rămas fără cuvinte. După ce am fost convins de autenticitatea întâmplării, am făcut-o publică în trei luări de poziție la B1 și RTV.
Laura Codruța Koveși îi șantajează, sau, mai precis, vrea să-i șantajeze pe americani, motiv pentru care, cunoscând câteva lucruri despre activitate celor doi, Coldea-Koveși, am declarat ferm că nu au cum argumenta o astfel de enormitate, chiar dacă încearcă, cu disperare. Să fim clari:
Responsabilitatea acțiunilor celor doi le aparține în exclusivitate, greșelile unor luări de poziție ale unor oficiali americani fiind rezultatul necunoașterii realităților românești și nu ale unui scenariu diabolic.
Iar nemernicia Laurei Codruța Koveși trebuie devoalată, pentru că, în actuala conjunctură europeană și internațională americanii sunt aliații noștri cei mai puternici și siguri.”, scrie Gelu Vișan, pe Facebook.”[1]

Globalistii SUA-UE sunt cei care au creat, finantat, sustinut si instaurat Sistemul Represiv din Romania. Basescu, Kovesi, Coldea nu au facut decat sa execute planul lor de distrugere a Romaniei, sub pretextul “luptei anticoruptie”.

Iata ca, astazi, o parte dintre oameni incep sa inteleaga ca, toata “lupta anticoruptie din Romania” a fost doar o minciuna si o lupta pentru putere a globalistilor SUA-UE pentru a prelua conducerea totala a Romaniei.

In tot acesti ani de asa-zisa “lupta anticoruptie” am vazut cum s-au fabricat dosare, anumiti procurori DNA falsificand inregistrari. Am vazut cum CEDO condamna Romania pe banda rulanta ca urmare a abuzurilor comise catre procurorii, acestia stiind ca nu exista o lege a raspunderii judecatorilor si procurorilor. De asemenea, ni s-a tot spus ca “Romania este cea mai corupta tara”. Culmea, strainii nu sunt corupti, doar romanii.

Avand in vedere toate acestea, “lupta anticoruptie din Romania” este o minciuna. In Romania este nevoie de o lege a raspunderii judecatorilor si procurorilor.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/acuza-ii-grave-la-adresa-lui-kovesi-efa-dna-i-ar-antaja-pe-oficialii-de-la-ambasada-sua_1200843.html
  2. Foto: evz.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro