Acceptabilitatea socială a homosexualității a scăzut în America

by “Stefano Genarini, doctor în științe juridice și expert acreditat ONU, remarcă faptul că, la nivel internațional, agenda LGBT nu pare să aibă viitor politic. Informația a fost publicată pe blogul Turtle Bay, al organizației Center for Family and Human Rights. Un studiu efectuat la comanda organizației GLAAD a descoperit că […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Stefano Genarini, doctor în științe juridice și expert acreditat ONU, remarcă faptul că, la nivel internațional, agenda LGBT nu pare să aibă viitor politic.

Informația a fost publicată pe blogul Turtle Bay, al organizației Center for Family and Human Rights.

Un studiu efectuat la comanda organizației GLAAD a descoperit că în SUA acceptabilitatea socială a problematicii LGBT a scăzut – și aceasta în ciuda faptului că în 2015 toate statele americane au fost obligate printr-o decizie a Curții Supreme SUA să legifereze „căsătoria” pentru persoane de același sex.
Același studiu a mai descoperit că a scăzut procentul americanilor care sprijină puternic agenda LGBT. Activiștii dau vina pe Administrația Trump, dar comentatorii pro-familie cred că acesta ar putea fi rezultatul intransigenței cu care promotorii agendei pro-homosexualitate îi vânează în instanță pe oamenii care refuză să aplaude mesajul lor, scrie Știri pentru viață.
Sondajul integral aici.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Acceptabilitatea-sociala-a-homosexualitatii-a-scazut-in-America-149454
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro