Zeci de politicieni "democrati" din Marea Britanie sunt acuzati pedofilie, inclusiv fostul premier, Edward Heath ! De la astia "ar trebui sa luam democratie", asta daca nu suntem "comunisti de-ai lui Putin" !

Sunteti cumva comunisti de-ai lui Putin ? Aveti cumva, ceva, cu noi cei din „lumea libera” a Big Brother-ului ? Atunci este momentul pentru a lua „lumina” de la „lumea libera” din Marea Britanie. In Marea Britanie, avem atat Banca Angliei (creatia clanului evreiesc Rothschild), dar si City of London […]

Sunteti cumva comunisti de-ai lui Putin ? Aveti cumva, ceva, cu noi cei din „lumea libera” a Big Brother-ului ? Atunci este momentul pentru a lua „lumina” de la „lumea libera” din Marea Britanie. In Marea Britanie, avem atat Banca Angliei (creatia clanului evreiesc Rothschild), dar si City of London (un stat in stat), unde nici monarhii Marii Britanii nu pot patrunde, daca nu bat la poarta pentru „a solicita accesul”.

picture201 11828691_10153194635748842_8004333945207505995_n

Dincolo de toate aceste ritualuri la vedere pe care le fac Iluminatii, daca faceti turul Londrei veti observa la blazoanele casei regale, diverse statui cu soparle inaripate, asta pentru a ne arata, sublim, cine sunt ei si care este originea lor – originea reptiliana, nu alta ! Daca in SUA exista „Musamalizarea Franklin” – cercul pedofililor de la Casa Alba, in Marea Britanie avem, practic, acelasi lucru.

Publicatia Evenimentul Zilei, a public o serie de informatii despre implicarea a zeci de politicieni din Marea Britanie in acte de pedofilie:

„Curg acuzațiile de pedofilie împotriva fostului premier conservator Edward Heath, acesta devenind cea mai importantă figură publică implicată într-un scandal care zguduie de patru ani Marea Britanie și care, iată, a cuprins și clasa politică.

O afacere de moravuri din anii 1990, în care este implicat un minor, a fost mușamalizată atunci când s-a ajuns la numele lui Edward Heath? Acest lucru îl afirmă un fost ofițer de poliție, iar declarațiile sale au determinat serviciul intern din poliție să anunțe că deschide o anchetă împotriva fostului prim-ministru din perioada 1970 – 1974.

Scandalul a ținut marți prima pagină a presei britanice, care amintea zvonurile cel-au înconjurat pe acest celibatar dur și fără copii, toată viața, până la decesul său, în 2005, la 89 de ani.

Daily Mirror a publicat un interviu cu un sexagenar, a cărui identitate a fost păstrată secretă, și care afirmă că a fost violat de politician pe când avea doisprezece ani.

Faptele s-ar fi întâmplat în 1961, când Edward Heath era încă un simplu parlamentar, într-un apartament din Park lane, un bulevard șic din Londra.

Presupusa victimă susține că l-a recunoscut pe Heath abia patru ani mai târziu, când i-a văzut fotografia în ziar:

„Am înțeles atunci de ce nimeni nu a vrut să mă creadă. M-au făcut mincinos, mitoman.”

Brian Binley, fost deputat și consilier al lui Edward Heath, a apreciat că acuzațiile sunt „foarte greu de crezut”. El a declarat la BBC:

„Edward Heath avea o viață foarte retrasă, nu avea mulți prieteni. Trebuie să fim foarte prudenți cu asemenea declarații. Se spune că nu iese fum fără foc, dar cu toții știm că uneori se întâmplă și asta.”

Totuși fumul se îngroașă de la o zi la alta, cu acuzații noi de pedofilie care de patru ani apar într-un ritm susținut. Scandalul a atins mai întâi mediul artistic, în urma declarațiilor lui Jimmy Saville, fost animator la BBC, mort în 2011 și descris de Scotland Yard drept „cel mai feroce prădător sexual din istoria țării”.

În ultimele luni, atenția s-a mutat asupra mediului politic. În martie, serviciul de interne al poliției a deschis o anchetă în urma unor plângeri care acuzau o serie de polițiști că au acoperit acțiunile unei rețele de pedofilie în care erau implicați oameni politici, în anii 1970 – 2000.

Una dintre presupusele victime, identificată cu apelativul Nick, a relatat anchetatorilor cum el și alți băieți erau conduși la diverse adrese din centrul și de la periferia Londrei, pentru a fi agresați sexual. El a acuzat inclusiv deputați și alte personalități de prim rang că ar fi implicate în uciderea a trei copii cu vârste între 7 și 16 ani.

În 2014, presa, confirmată de ministerele implicate, a dezvăluit că 114 dosare privind acuzații de abuzuri sexuale la adresa copiilor, între 1979 și 1999, au dispărut fără urmă.

Parlamentarul laburist Simon Danczuk, a declarat luni seara pentru SkyNews:

„N-am nici un fel de îndoială că un număr important de oameni politice și alți membri ai establishment-ului au comis abuzuri sexuale asupra copiilor și probabil continuă să o facă.”

The Guardian a scris că „cel puțin trei deputați din actualul Parlament” au fost semnalați poliției, bănuiți de abuzuri asupra copiilor.

Vineri este programată o primă înfățișare la Tribunalul Westminster din Londra în dosarul Greville Janner, un membru al Camerei Lorzilor, de 86 de ani, inculpat de agresiuni sexuale asupra minorilor în perioada 1963-1988. Pe baza unor declarații date la poliție, cel puțin 260 de personalități publice, dintre care 76 de politicieni sunt implicați în scandaluri de pedofilie.

Indignarea crescândă a opiniei publice față de acest val de scandaluri a împins guvernul să anunțe luna trecută deschiderea „celei mai importante și ambițioase anchete din întreaga istorie a țării”. Rezultatele ei sunt așteptate în 2020.”[1]

De fapt, aceste informatii nu sunt noi, caci celebrul scriitor, David Icke, le-a prezentat in exceptionalele sale volume despre Conspiratia Globala: „Secretul Suprem”, „Copiii Matricei”, „Si adevarul va va face liberi”. In aceste acte sunt implicate si nume celebre cum ar fi Printul Charles, cel ce ne cumpara padurile din Romania „pentru a le proteja”, dar si prietenul sau, Jimmy Savile.

De asemenea, actele de pedofilie sunt doar o mica parte din „distractiile” si ritualurile Iluminatilor, caci altele implica sacrificii umane, asa cum se desfasoara in interiorul padurii Bohemian din Nordul Californiei, intre 21-22 iulie, anual, dar si lunar, in functie de fazele lunii si alte date astrologice, la care Iluminatii tin foarte mult, caci este o traditie antica.

SURSE

1. http://www.evz.ro/scandal-urias-in-marea-britanie-zeci-de-politicieni-acuzati-de-pedofilie-inclusiv-un-fost-premier-sute-de-dosare-au-disparut-fara-urma.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro