Volkswagen prezinta prototipul primei masini zburatoare antigravitationale! Nemtii au fost tot cei care au creat celebrele OZN-uri naziste Haunebu! Tehnologia care era considera fictiune acum zeci de ani este prezentata treptat! Oamenii care vorbeau despre astfel de tehnologii acum zeci de ani erau catalogati fie "nebuni" fie "sarlatani"!

by Acest articol, daca l-as fi scris fara sa fie expus public, ar fi fost imediat catalogata de catre mintea sceptica si confuza a multor cititori, drept „fictiune”, insa, acest articol nu face decat sa va demonstreze ca tot ce credeati pana acum mult timp ca „ar fi fictiune”, in […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Acest articol, daca l-as fi scris fara sa fie expus public, ar fi fost imediat catalogata de catre mintea sceptica si confuza a multor cititori, drept „fictiune”, insa, acest articol nu face decat sa va demonstreze ca tot ce credeati pana acum mult timp ca „ar fi fictiune”, in realitate exista. Daca n-ar exista astfel de tehnologii, de unde s-ar putea inspira cei care fac „filme SF”? Pentru a face un film SF ca si Stargate, de exemplu, este nevoie de o anumita baza informativa.

Acele tehnologii de teleportare, de calatorii in timp ce sint prezentate destul de concret in Stargate, trebuie sa mai fie undeva, caci nu poti sa visezi noaptea asa ceva si sa te apuci sa-l expui intr-un scenariu pe care sa-l etichetezi apoi ca „SF”. De la experimentul Philadephia unde s-a calatorit in timp si pana la experimentul Montauk, unde se continua cercetarile cu privire la calatoriile in timp, oamenii au crezut initial ca ar fi vorba de „fictiuni”, dar cele mai noi dovezi stiintifice nu fac decat sa confirme asta.

De la „teoria calatoriei in timp”, asa cum era ea enuntata acum zeci de ani, pana la descoperirea universurilor paralele in anul 2010, de catre cercetatorii din cadrul Universitatii California din Santa Barbara, condusi de catre Andrew Cleland, descoperire care a reprezentat un varf de lance, in domeniul fizicii cuantice, demonstrand inca o data ca traim intr-o lume atat de imensa, incat multi ar considera-o „paranormala” sau „magica”.

Fie ca vorbim despre tehnologiile care produc energie gratuita, dezvoltate de Tesla cum ar fi „energia radianta”, energia vidului, pana la fuziunea atomica la rece si piramida generatoare de curent electric, acestea sint proiecte speciale, incluse intr-o categorie a marilor secrete de stat numite scurt „Proiecte Negre U.S.A.P.”.

Mai multe despre proiectele negre ale U.S.A.P. cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/proiectele-negre-ale-u-s-a-p-aici-se-afla-energia-punctului-zero-tehnologia-antigravitationala-fuziunea-atomica-la-rece-si-alte-tehnologii-ce-sint-ascunse-si-negate-in-mod-oficial-de-catre-oame.

Dupa cum spunea si Phillip Schneider, asasinat in ianuarie 1996, dupa ce a facut dezvaluiri cu privire la luptele dintre reptilieni si oameni, de la Baza Dulce, din New Mexicon, din 1979:

„Tehnologia secreta pe aceasta Planeta evolueaza intr-un calendaristic ca si cum ar trece 45,5 ani”

Mai multe despre dezvaluirile sale puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/phillip-schneider-asasinat-in-ianuarie-1996-dupa-ce-a-vorbit-in-public-despre-luptele-dintre-reptilieni-si-oameni-de-la-baza-dulce-din-new-mexico.

In continuare, o stire incepe deja sa faca senzatie, mai ales in randul ignorantilor care incercau cu orice chip sa-i penibilizeze pe cei care vorbeau de lucruri descrise mai sus. Stirea a fost prezentata pe site-ul spaniol al celor de la The History Channel (tuhistory.com[1]), dar si in Huffington Post (huffingtonpost.com[2]) care ne expune un prototip cu adevarat exceptional. Este vorba de „masina viitorului”, asa cum a fost catalogat acest prototip. Compania Volkswagen, cu sediul in Beijing, a lasat un proiect exceptional si anume „Proiectul Masina Oamenilor” (People`s Car Project – PCP).

Masina zburatoare (Hover Car) a fost lansata ca si prototip de catre gigantul german, la cererea multor oameni de stiinta, care doreau sa se rezolve si problema cu traficul, care a devenit o mare problema, mai ales cu aglomerarea masinilor. Cei care va uitati la filmul „Sherlock Holmes in secolul XXII”, ati vazut cu siguranta o societate total schimbata de cea de azi, iar in acea societate existau ceea ce vorbim aici si anume: masini zburatoare. De altfel si cand ne uitam la desene animate, ca si copii, vedeam in anumite desene animate, un viitor cu masini zburatoare, roboti vorbitori (inteligenta artificiala) lucruri ce acum multi ani, daca le-am fi spus public, am fi fost ridiculizati, dar iata cat de adevarat este!

Aceasta masina zburatoare are la baza fibra de carbon facand-o astfel un vehicul destul de sigur. Are forma unei sfere care pur si simplu pluteste in aer avand la baza energia electromagnetica. Sa nu uitam ca si nazistii au realizat celebrele OZN-uri Haunebu, care functioneau tot pe aceleasi principii descrise aici. „Coincidenta” este ca cei ce prezinta acum proiectul prin intermediul chinezilor sint chiar Volkswagen, a caror origine pur nemteasca o stim cu totii.

Directorul Volkswagen, care se ocupa de marketing, Luca de Meo, declara in public despre acest proiect al „noii ere din industria vehiculelor”:

„Noi facem tot posibilul sa punem la punct acest proiect, in functie de necesitatile oamenilor.”[2]

Masina zburatoare mai are in dotare si un sistem special de evitare a coliziunilor, ceea ce inseamna ca evalueaza in mod continuu situatia din trafic si in caz de coliziune se opreste automat. Aceasta poate fi setata oricand pe pilot automat. Se pare ca in curand ne vom astepta la din ce in ce mai multe dispozitive si tehnologii care pana acum erau considerate „fictiuni”.

SURSE

1. http://noticias.tuhistory.com/en-china-ya-idearon-el-auto-volador-del-futuro

2. http://www.huffingtonpost.com/2012/05/08/volkswagen-hover-flying-car-nevada_n_1499501.html

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro