Vladimir Putin catre minoritatile din Rusia: "In Rusia traieste poporul rus, iar poporul rus nu admite nici un afront al unei minoritati !" "Trebuie sa invatam mult din sinuciderea Americii, Angliei, Olandei, Frantei, etc. daca vrem sa supravietuim ca natiune !"

Rusia de astazi nu mai este Rusia bolsevica din trecut, asa cum SUA, nu mai este „lumea libera” pe care o vedeam in filmele americane cand eram mici. De fapt, n-a fost niciodata, ci a fost doar o iluzie bine derulata, care usor-usor se risipeste. Propaganda din Mass-Media pune egalitate […]

Rusia de astazi nu mai este Rusia bolsevica din trecut, asa cum SUA, nu mai este „lumea libera” pe care o vedeam in filmele americane cand eram mici. De fapt, n-a fost niciodata, ci a fost doar o iluzie bine derulata, care usor-usor se risipeste.

Propaganda din Mass-Media pune egalitate intre Rusia si Comunism (Bolsevism), insa istoria este total diferita, deoarece cei ce au implementat bolsevismul in Rusia, nu erau rusi, ci evrei. Jewish Encyclopedia in cap. X, pag. 792-793, scrie ca, „membrii Revolutiei Bolsevice din 1917 erau majoritatea evrei”.

Putin catre minoritatile din Rusia Vladimir Putin impotriva Iluminatilor

La data de 4 August 2013, liderul rus, Vladimir Putin, s-a adresat parlamentului ţarii sale cu acest discurs despre tensiunile cu minoritatile etnice:

„În Rusia se trăieşte ca ruşii ! Oricare minoritate, de oriunde, care vrea să trăiască în Rusia, să lucreze şi să mănânce în Rusia, trebuie să vorbească rusa şi trebuie să respecte legile ruseşti. Dacă ei preferă Legea Sharia şi să trăiască viaţa musulmanilor, îi sfătuim să plece în acele locuri unde aceasta să fie Legea Statului…

Rusia nu are nevoie de minorităţile musulmane, aceste minorităţi au nevoie de Rusia şi nu le garantăm privilegii speciale, nici nu încercăm să schimbăm legile noastre adaptându-le cerinţelor lor.

Nu contează cât de tare strigă “discriminare”, nu tolerăm lipsa de respect faţă de cultura noastră rusă. Trebuie să învăţăm mult din sinuciderea Americii, Angliei, Olandei, Franţei, etc. dacă vrem să supravieţuim ca naţiune.Musulmanii au învins în aceste ţări şi nu vor reuşi şi în Rusia.

Tradiţiile şi obiceiurile ruseşti nu sunt compatibile cu lipsa de cultură şi formele primitive ale Legii Sharia şi ale musulmanilor. Când acest onorabil corp legislativ gândeşte să creeze legi noi, va trebui să aibă în minte în primul rând interesul naţional rus, observând că minorităţile musulmane nu sunt ruse”.

Membrii Parlamentului Rus ridicaţi în picioare l-au ovaţionat pe Putin timp de cinci minute.”[1]

De asemenea, Vladimir Putin a avut o pozitie ferma, nationalista, impotriva fanaticilor musulmani, deosebit de bogati, din Arabia Saudita, care au impresia ca pot construi moschei oriunde si oricand doresc:

„Acum câţiva ani regele Arabiei l-a vizitat pe Putin la Moscova. Inainte de a pleca i-a spus lui Putin că ar vrea să cumpere o mare parcelă şi să ridice, numai cu bani arabi, o mare moschee în capitala rusă.
“Nu e o problemă”, i-a răspuns rusul, “dar cu o condiţie: să autorizaţi să se construiască deasemenea în capitala arabă o mare Biserică ortodoxă”.

“Nu se poate” spuse arabul.
“De ce?” a întrebat Putin.
“Pentru că religia voastră nu este adevărată şi nu putem lăsa ca poporul să fie înşelat”.
“Eu gândesc la fel despre religia ta şi fără îndoială aş permite ridicarea templului tău dacă ar fi echivalent, aşa că am terminat subiectul”.”[1]

Dupa ce Putin a facut o vizita in Crimeea, liderul comunitatii tatare a afirmat urmatoarele:

„Criminalul se intoarce mereu la locul crimei.”[2]

In realitate, criminalii sunt SUA-UE, cei care au pus la cale lovitura de stat din Ucraina, din iarna lui 2013, prin crearea celebrului „Euromaidan”, in frunte cu corupta Iulia Timosenko, o infractoare dovedita, care a facut puscarie pentru furtul unei sume de ordinul sutelor de milioane de euro din bugetul Ucrainei.

Putin, in spiritul sau nationalist, a reactionat vehement si a pus la punct minoritatea tatara:

„Vladimir Putin, președintele Rusiei, a declarat ieri, in cadrul unei vizite pe care o efectueaza in Crimeea, ca aceasta peninsula este o oglinda a Rusiei multietnice, iar minoritatea tătarilor nu ar trebui să încerce să obțină un statut special. Tătarii reprezintă peste 10% din populația Crimeii și s-au opus anexării peninsulei de către Rusia, reamintind de deportările în masă dispuse de Moscova în timpul perioadei sovietice, relateaza Agerpres.

Putin a mai spus ca anexarea Crimeii la Rusia a fost o chestiune de dreptate istorică. El s-a întâlnit cu reprezentanți ai mai multor minorități, inclusiv ai tătarilor, la un complex de lux din satul Opolznevoe. „Relațiile interetnice sunt o chestiune delicată. Consider că orice speculație privind orice fel de drepturi speciale pentru o minoritate anume este extrem de periculoasă”, a declarat el.

Președintele rus a mai spus că Moscova nu va permite organizațiilor non-guvernamentale finanțate din fonduri străine să destabilizeze peninsula prin exagerarea problemelor cu care se confruntă tătarii din Crimeea, al treilea cel mai numeros grup etnic din peninsulă, după ruși și ucraineni. „Crimeea este o oglindă a Rusiei multietnice.

Aici, la fel ca oriunde în Rusia, trebuie să acordăm o atenție puternică și constantă dezvoltării păcii și armoniei, combinând eforturile autorităților statului și ale societății civile. De aceea, consider această întâlnire cu dvs. foarte importantă”, le-a mai spus Putin reprezentanților grupurilor etnice.”[3]

P.S. Este forma de a infrunta pe aceia, care vor sa-si impuna obiceiurile lor, in special, in tarile subdezvoltate, ceea ce nu este cazul Rusiei.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2015/09/vezi-pozitia-lui-vladimir-putin-fata-de-invazia-musulmana.html
  2. http://www.hotnews.ro/stiri-international-20362330-vladimir-putin-facut-vizita-crimeea-lider-minoritatii-tatare-criminalul-intoarce-mereu-locul-crimei.htm
  3. http://www.revista22.ro/vladimir-putin-avertisment-pentru-minoritatea-tatara-din-crimeea-orice-speculasie-privind-orice-fel-de-drepturi-speciale-pentru-o-minoritate-anume-este-extrem-de-periculoasa-58376.html
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro