Un parlamentar elvetian cere arestarea evreului-khazar, Henry Kissinger, pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii! Exista si un mandat international pe numele sau! Henry Kissinger este cel care a trasat in 1974 planul de reducere a populatiei Planetei cu 90%!

by Evreul-khazar, Henry Kissinger, a imbulinat-o, ca sa ma exprim plastic. Un parlamentar din Elvetia, cerea la data de 8 iunie 2011, arestarea lui Kissinger, acuzandu-l de crime de razboi. Situatia era foarte complicata in acel moment intrucat Kissinger, ca si strateg al Iluminatilor, a participat la reuniunea Grupului Masonic […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Evreul-khazar, Henry Kissinger, a imbulinat-o, ca sa ma exprim plastic. Un parlamentar din Elvetia, cerea la data de 8 iunie 2011, arestarea lui Kissinger, acuzandu-l de crime de razboi. Situatia era foarte complicata in acel moment intrucat Kissinger, ca si strateg al Iluminatilor, a participat la reuniunea Grupului Masonic Bilderberg, care s-a tinut in iunie 2011, la hotelul Suvretta House din St Moritz din Elvetia.

Asta a incins spiritele, caci nu toti politicienii sint asemeni celor din Romania, care tolereaza absolut orice doreste SUA si UE:

„Un parlamentar elveţian, Dominique Battig, membru al celui mai important partid din Ţara Cantoanelor, a cerut arestarea fostului diplomat american Henry Kissinger. Acesta, un participant obişnuit la conferinţele Bilderberg, a fost acuzat de Battig că ar fi comis crime de război în Indochina, Bangladesh, Chile, Ciprul şi Timorul de Est în perioada când a lucrat în cadrul administraţiilor Nixon şi Ford. De altfel, numeroşi autori au demonstrat că politicianul american a aprobat personal campanii de bombardament soldate cu mii de victime civile şi a avizat folosirea temutei substanţe chimice denumite “Agent Orange”.

Chiar şi generalul Teldord Taylor, fostul procuror-şef din partea SUA la procesele de la Nürnberg, a declarat că Henry Kissinger a comis crime de război, ordonând bombardarea mai multor sate vietnameze în timpul războiului din Vietnam. Ei, hai, că, dacă au putut elveţienii să-l aresteze pe Polanski, n-o să-l poată sălta pe Kissinger?”[1]

Mandatul de arestare pentru Henry Kissinger exista si cu toate astea politia corupta l-a lasat sa scape !

http://bilderberg.org/kishasle.jpg

In mai 2010, aflam de pe site-ul de conspiratii al lui Alex Jones, infowars.com[2], o delegatie din Irlanda, dar si de alte nationalitati au cerut fortelor de politie sa-l aresteze pe Henry Kissinger, acestia prezentand si mandatul, impreuna cu toate acuzele anexate. Politia corupta s-a scuzat apoi, sustinand ca „nu s-a putut prelucrat mandatul de arestare fiind la sfarsit de saptamana”, iar cei care lucreaza la biroul Departamentului irlandez al Afacerilor Externe erau liberi. Henry Kissinger, a reusit astfel sa scape intr-o duminica din mai 2010, profitand de faptul ca nu s-a putut prelucra acest mandat de arestare international. O astfel de scuza penibila rar intalnesti !

Vedeti si videoclipul de mai jos:

Cine este Henry Kissinger ?

Acesta s-a nascut intr-o familie de evrei askenazi (adica evrei khazari), in orasul german Furth. Acesta in anul 1938, fiind fortat de catre nazisti a plecat alaturi de familia sa in  SUA, unde s-a si stabilit. Acesta a jucat rolul de secretar de stat in timpul pedofililor, care au ajuns presedinti americani Richard Nixon si Gerard Ford, un violator si ucigas in serie, asa cum il descrie Cathy O`Brien in cartea sa “Transformarea Americii”.

 

Henry Kissenger, este un membru important si al lojei masonice evreiesti B’nai B’rith, dar si al Comisiei Trilaterale. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project (unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller). Participant activ Trilateral Commission. In 2002, președintele George W. Bush il delega pe Kissinger în conducerea unei comisii de investigare a evenimentelor din 11 Septembrie 2001, ceea ce a generat un val de critici, alimentate de preferinta lui Kissinger de a oferi publicului “doar atat cat are nevoie sa cunoasca”, conturata de-a lungul anilor sai petrecuți la Casa Alba. Va dati seama ce incredere ar putea sa aiba oameni intr-un personaj asemeni lui!

Un criminal de razboi in toata regula

În decembrie 1975, Kissinger și Gerald Ford s-au întâlnit cu președintele Suharto al Indoneziei. Cu acea ocazie, aceștia și-au manifestat suportul pentru Suharto în invadarea Timorului de Est, ce a dus la masacrarea a peste 200.000 de oameni. Kissinger a negat continuu orice cunoștință a intențiilor președintelui indonezian cu privire la Timor și insistă că “aprobarea” sa asupra acestui fapt este o formulare scoasă din context.

Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), Allen Dulles devenindu-i sef, ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence.In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard D’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA.

Eugenia, sterilizarea in masa si chimicalizarea hranei pentru reducerea populatiei Planetei

La data de 10 decembrie 1974, Consiliul National pentru Securitate din SUA, care era controlat de Kissinger, a finalizat un studiu amplu cu privire la inmultirea oamenilor. Studiul a sustinut intr-un mod ca se poate de fals, ca o data cu cresterea populatiei, creste si pericolul pentru securitatea nationala.

Tot el mai spunea la data de 24 aprilie 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

“ Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “[1]

A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei. In noiembrie 1975, pedofilul si violatorul in serie, Gerard Ford, care era presedinte al SUA, a implementat intr-un mod ascuns un plan de stopare a proliferarii oamenilor, iar ce persoana mai buna sa alegi pentru a se ocupa de asa ceva, decat pe Kissinger.

Tarile luate in vizor de Kissinger au fost Nigeria, Brazilia si a fost infiorat cat de mult ar putea creste populatia Planetei. In China comunista, atat de mult sustinuta de catre “democratii” americani, exista si un plan de control al populatiei, iar cei care au mai mult de doi copii risca puscaria fiind si amendati, cu amenzi usturatoare, pentru ca si-au permis sa mai faca un copil.

In America este deja acel program numit “Planificarea Familiala”, care este sinonim cu legea din China, in ceea ce priveste controlul populatiei. Potrivit studiilor efectuate de trusturi de presa internationale cum ar fi CNN, sustineau inca din anul 2007, ca populatia Planetei este in scadere. Poate in mintea lor!

Henry Kissinger – promotor al Noii Ordini Mondiale

La conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “

Si foarte important :

“ NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger . Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan. Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie. Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov.

La orice televiziune este invitat pe acolo promoveaza Noua Ordine Mondiala, vedeti in videoclipul de mai jos:

Mai multe despre acest personaj infam, cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/henry-kissinger-evreul-khazar-care-a-trasat-planul-de-reducere-al-populatiei-planetei-pana-la-500-milioane-de-locuitori.

 

SURSE

1. http://www.reportervirtual.ro/2011/06/va-fi-henry-kissinger-arestat-pentru-crime-de-razboi.html

2. http://www.infowars.com/action-to-arrest-wanted-war-criminal-kissinger-in-ireland/

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro