Un comandant pakistanez al Statului Islamic (ISIS) recunoaste ca SUA ii finanteaza ! Oficialii rusi, ceceni, sirieni si iranieni sustin ca ISIS au fost creati de CIA, MI6 si MOSSAD !

by In sfarsit, s-a recunoscut ceea ce conspirationistii stiau deja: statul islamic ISIS, este finantat de catre SUA ! De-a lungul timpului de cand aceasta organizatie, bine pusa la punct, care marsaluia cu masini de teren foarte scumpe, aratandu-ne prin mass-media occidentala cat de puternici sunt, oamenii mintiti cu nonsalanta […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In sfarsit, s-a recunoscut ceea ce conspirationistii stiau deja: statul islamic ISIS, este finantat de catre SUA ! De-a lungul timpului de cand aceasta organizatie, bine pusa la punct, care marsaluia cu masini de teren foarte scumpe, aratandu-ne prin mass-media occidentala cat de puternici sunt, oamenii mintiti cu nonsalanta de presa si ofiterii acoperiti din presa, chiar au crezut, multi dintre ei, ca aceasta organizatie este una care sa ne puna pe toti in pericol si ca trebuie sa ne alaturam occidentalilor pentru a o „distruge”.

we-dont-negotiate-with-terrorists-we-finance-them

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:

„Un comandant pakistanez al Califatului, Yousaf al Salafi, susține că gruparea teroristă Statul Islamic primește bani de la americani pentru a recruta tineri teroriști. Dezvăluirea, făcută un timupul unui interogatoriu, după ce jihadistul a fost arestat de forțele de securitate pakistaneze in urma unei operațiuni militare în orașul pakistanez Lahore, apare în ziarul The Express Tribune.

Ziarul american citează surse din cadrul anchetei din Pakistan, conform cărora ”în cursul interogatoriului, Yousaf al Salafi a admis că primește bani din America pentru a face să funcționeze organizația și a recruta tineri pakistanezi, ce urmau să se infiltreze în Siria”.

Aceeași sursă menționează că și secretarul american de Stat John Kerry și generalul american Lyod Austin, șeful Centcom, au fost informați in legătură cu declarațiile fundamentalistului islamic, in timpul vizitei lor recente la Islamabad.

”Statele Unite condamnă Statul Islamic, dar nu sunt în stare să stopeze finanțarea de care beneficiază Califatul. Sunt bani care vin chiar de la yankei. Statele Unite au susținut merei gruparea din punct de vedere economic, pentru a-și atinge propriile interese. Din acest motiv au lansat o ofensivă impotriva Statului Islamic în Irak, dar nu în Siria”, ar mai fi spus jihadistul.”[1]

Si ce sa vezi: oficialii rusi, ceceni, sirieni si iranieni sustin ca ISIS au fost creati de CIA, MI6 si MOSSAD !

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/oficialii-rusi-ceceni-sirieni-si-iranieni-sustin-ca-isis-au-fost-creati-de-cia-mi6-si-mossad.

Incepe sa se ridice valul de pe toata aceasta propaganda, al carei scop era nimic mai mult decat dominatia SUA in Orientul Mijlociu asupra petrolului si a opiumului, dar si legile „antiteroriste” (Big Brother), al caror scop era acela de a restrange foarte mult libertatile cetatenesti, pana in punctul in care oamenii erau „sufocati” de aceasta varianta de totalitarism (comunism) planetar.

De asemeni, toata amenintarea ISIS, a aparut in septembrie 2014, cand jurnalistul american, James Foley, a fost capturat de ISIS si a fost executat, dupa ce familia lui Foley, a vrut sa le ofere recompensa pe care ISIS le-o cereau, insa SUA (unchiul Sam) s-a opus si chiar a amenintat familia lui Foley ca-i va acuza de „colaborare cu teroristii”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/guvernul-sua-a-interzis-familiei-lui-james-foley-sa-l-salveze-din-mana-teroristilor-isis.

SURSE

1. http://activenews.ro/jihadist-isis-americanii-ne-finanteaza-statul-islamic-primeste-bani-din-sua-pentru-recrutarea-de-teroristi_1883132.html

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro