Un comandant militar antrenat de catre americani s-a alaturat gruparii teroriste ISIS ! Asta demonstreaza, inca odata, ca SUA a pus bazele ISIS !

by Faptul ca, SUA, a contribuit la crearea altor teroristi, decat celebra Al-Qaeda, nu mai este un mister pentru conspirationisti, asta dupa ce, SUA, in diferite momente, a aratat cum se ocupa de „gestionarea” problemelor in ceea ce priveste ISIS. Prin Octombrie 2014, o informatie halucinanta a pus pe jar […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca, SUA, a contribuit la crearea altor teroristi, decat celebra Al-Qaeda, nu mai este un mister pentru conspirationisti, asta dupa ce, SUA, in diferite momente, a aratat cum se ocupa de „gestionarea” problemelor in ceea ce priveste ISIS. Prin Octombrie 2014, o informatie halucinanta a pus pe jar multa lume, asta dupa ce Pentagonul a afirmat ca, „au livrat din greseala arme catre Statul Islamic (ISIS)”.

statul-islamic-este-creat-c59fi-financ5a3at-de-cia-c59fi-statele-unite

Steven Kelley, fost agent CIA, spune că grupul terorist ISIL este un dușman complet fabricat creat și finanțat de SUA.

“Acesta este un inamic complet fabricat”, a declarat el într-un interviu telefonic pentru Press TV, din Anaheim, California.

“Finanţarea este în totalitate de la Statele Unite și aliații săi și pentru cei care cred că acest dușman este cineva care trebuie să fie atacat în Siria sau Irak este o farsă, deoarece, evident, acest lucru este ceva ce noi am creat, putem controla și numai acum a devenit incomod pentru noi să atacăm acest grup ca pe un inamic legitim”, a adăugat Kelley.

El a făcut aceste remarci în contextul în care președintele american Barack Obama este sub presiune să obțină aprobarea Congresului înainte de a extinde campania aeriană militară a Washington-ului de la obiectivele ISIL din Irak, în Siria vecină.

Pentagonul a lansat deja cel puțin 100 de lovituri aeriene asupra pozițiilor ISIL din nordul Irakului, deoarece Obama a autorizat folosirea forței împotriva grupului terorist la începutul acestei luni.

Casa Albă insistă că nu are nevoie de autorizația explicită a Congresului pentru aceste operațiuni, deoarece acestea sunt destinate pentru a proteja personalul și interesele americane în interiorul țării arabe.

Secretarul de presă al Casei Albe Josh Earnest, a declarat luni că Obama “nu va ezita să folosească autoritatea sa” pentru a păstra siguranța americanilor, dar a adăugat că președintele era “hotărât să colaboreze și să poarte discuţii cu Congresul” pe tema unei decizii de a lovi ținte ISIL din Siria.
“Eu cred că acest grup ISIS ar putea probabil să dispară, ar fi ușor“Dacă vrei să ajungi la rădăcina problemei și la eliminarea acestei organizații, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să elimini finanțarea și să te ocupi de entitățile responsabile pentru crearea acestui grup”, a spus Kelley. învins de armatele [președintelui sirian] Bashar Assad”, a spus el.

Mai multe aflam din publicatia Romania Libera:

„Comandantul forţelor speciale ale poliţiei din Tadjikistan, colonelul Gulmurod Halimov, care a participat la programe de instruire organizate de Statele Unite, s-a alăturat grupării teroriste ISIS, difuzând o înregistrare video pe Youtube, informează site-ul postului Russia Today, preluat de Mediafax.

Gulmurod Halimov era, dispărut de la sfârşitul lunii aprilie, iar în înregistrarea video apare filmat ţinând o armă automată într-o zonă cu palmieri, ameninţă Tadjikistanul, Rusia şi Statele Unite cu atacuri teroriste.

„În ultima vreme, Halimov devenise obsedat de grupul Stat Islamic: citea despre ideologia organizaţiei pe Internet, avea dispute cu colegii, argumentând că teroriştii au dreptate”, a declarat unul dintre colegii lui Halimov.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/pentagonul-sustine-ca-a-aprovizionat-cu-arme-din-greseala-statul-islamic-isis.

De asemenea, oficialii sirieni, rusi, iranieni si ceceni au spus ca, „bazele ISIS au fost puse de catre SUA (CIA), Marea Britanie (MI6) si Israel (MOSSAD)” !

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/oficialii-rusi-ceceni-sirieni-si-iranieni-sustin-ca-isis-au-fost-creati-de-cia-mi6-si-mossad.

O studenta de 19 ani, l-a facut K.O. pe fratele lui George W. Bush, Jeb Bush, zicandu-i ca, „fratele tau a creat ISIS”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/fratele-lui-george-bush-jeb-bush-contrazis-de-o-studenta-fratele-tau-a-creat-isis.

Secretele gruparii teroriste ISIS: bazele acesteia au fost puse de catre SUA pentru a-l da jos pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad!

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/secretele-organizatiei-isis-creatia-sua-pentru-a-l-da-jos-pe-presedintele-siriei-bashar-al-assad.

SURSE

1. http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/comandant-militar-antrenat-de-americani-si-rusi–s-a-alaturat-gruparii-teroriste-isis-380132?c=q2561

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro