Testamentul Diabolic al Iluminatilor de Bavaria – descoperirea sa a dus la aflarea planului pentru Noua Ordine Mondiala! Sionistii au incercat fie distrugerea lor, fie arestarea celor care le detineau, fie contrazicerea lor, dar nimic din asta nu le-a reusit! Adevarul istoric al lojilor masonice ramane un adevar !

Noi cei care scriem despre conspiratii deobicei sintem ignoranti de mafia iluminatilor deoarece argumentele noastre sint atat de pertinente si contin atat de mult adevar istoric, incat ei prefera sa nu ni se faca „reclama”, caci n-ar fi bine pentru ei. Intr-un articol anterior va vorbeam despre Protocoalele Inteleptilor Sionului […]

Noi cei care scriem despre conspiratii deobicei sintem ignoranti de mafia iluminatilor deoarece argumentele noastre sint atat de pertinente si contin atat de mult adevar istoric, incat ei prefera sa nu ni se faca „reclama”, caci n-ar fi bine pentru ei. Intr-un articol anterior va vorbeam despre Protocoalele Inteleptilor Sionului si despre cum destui evrei au incercat sa ordone distrugerea lor, de catre British Museum, iar membri acestui muzeu au refuzat sustinand ca „asta chiar ar pune gaz pe foc”. Disperarea mafiei evreiesti si frustrarea in acelasi timp devin si mai pregnante deoarece ei nu pot contesta asta. A distrage oamenilor atentia e una, dar a contrazice afirmatiile, care sint dovezi istorice, cum ar fi Noua Ordine Mondiala, dominarea bancherilor, ONU, NATO, lucruri ce au fost planuite in acele protocoale.

Acum 10 ani ne spunea ca „sint o farsa anti-semita”, ei nefiind semiti, doar imprumutand acest termen, inca o dovada ca sint mincinosi, dar in protocoale se mai vorbeste si despre o armata unica, despre un guvern unic, despre o moneda unica, pe care China de curand o cerea. Deci un om care citeste Protocoalele Inteleptilor Sionului in prezent, ACUM, va vedea ca totul s-a desfasurat exact ca acolo. Tot farsa e ? Ha ha ha !!!

Protocoalele Inteleptilor Sionului si Protocoalele de la Toronto descriu planul Iluminatilor evrei de a conduce Planeta!
Cele 24 de Protocoale au fost intocmite cu ocazia Marelui Congres Secret Francmasonic de la Basel (Elvetia) din anul 1897!
Cine considera Protocoalele a fi o “farsa” sa citeasca Talmudul evreiesc caci Talmudul exprima aceleasi lucruri de la evrei pentru neevrei!

Initial sionistii au incercat sa interzica detinerea acestor protocoale (ca si carte) prin arestarea persoanelor, deci atat de mult le-a fost frica de aceste adevaruri, scrise cu atata rautate de marii bancheri internationali Rockefeller si Rothschild.

Protocoalele Sionului se afla la Londra, la British Museum. Deputatul evreu
Malone din Camera Deputatilor englezi a cerut în 1906 ca Parlamentul sa
ordone distrugerea acestei carti. Guvernul englez nu a putut satisface
aceasta cerere, motivând în scris: „ne temem ca legea nu ne da nici o
posibilitate de a suprima aceasta publicatie”. Pentru a va întari
convingerea ca limbajul Iluminatilor, al sionistilor este acelasi în
Protocoalele Sionului si în Testamentul satanic, avem nenumarate exemple.
Unul dintre ele îl reprezinta cartea sionistului Jules du Mesnil-Marigny
„Istoria economiei politice a popoarelor vechi”, aparuta în 1878, la
Paris, volumul 2, pagina 275. Scriitorul evreu Mesnil-Marigny prezicea în
1878 atotputernicia statului Israel.

Elscria:

„În aceasta perioada de
început, aurul are putere nemarginita. Nu este aurul acela care decide ci noi.”

In 1773, pe o strada evreiasca din Frankfurt (Germania), acasa la evreul Mayer Amschel au participat 12 evrei bogati, ce acordau credite. La aceasta intalnire s-a elaborat un plan de dominare a planetei de catre liniile genealogice ale Anunnaki-lor, plan numit „Protocoalele Inteleptilor Sionului”.
Planurile acestea au fost secrete pana in anul 1901, cand printr-o intamplare, acestea au cazut in mana profesorului rus, S. Nilus, care le-a publicat. Victor Marsden, le-a tradus in engleza in anul 1921, un exemplar aflandu-se la British Museum din Londra.

Mai multe despre cronologia istorica a Noii Ordini Mondiale cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/cronologie-istorica-a-noii-ordini-mondiale-pentru-toti-scepticii.

Protocoalele Inteleptilor Sionului le puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/protocoalele-inteleptilor-sionului-si-protocoalele-de-la-toronto-descriu-planul-iluminatilor-evrei-de-a-conduce-planeta.

Noul Testament Diabolic al Iluminatilor de Bavaria ! Descoperirea sa a dus la persecutarea adeptilor lui Adam Weishaup! Adam Weishaupt, incepuse deja sa uneasca cat mai multe loji masonice !

„Societatea secretă „Iluminaţii din Bavaria” a fost fondată în 1776 şi scoasă în afara legii de către statul bavarez în 1785 (la mai puţin de 10 ani de la înfiinţarea sa), după descoperirea unor documente secrete care dezvăluiau planurile „Iluminaţilor” de a organiza revoluţii pentru răsturnarea monarhiilor europene. În mai puţin de 10 ani de existenţă, această societate secretă şi-a pus amprenta asupra evoluţiei ulterioare a istoriei europene, dar şi asupra celorlalte societăţi secrete, precum Francmasoneria.

A fost pentru prima dată când au fost scoase la lumină planurile secrete ale celor care conduc din umbră această planetă: „Noul Testament Diabolic”, care le aparţine Iluminaţilor din Bavaria seamănă surprinzător de mult cu Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni. Modul surprinzător şi miraculos în care s-au petrecut lucrurile arată fără îndoială intervenţia divină salutară: un mesager secret a fost lovit de trăznet şi datorită documentelor găsite de Poliţie asupra lui s-a făcut o percheziţie la reşedinţa conducătorului organizaţiei, Adam Weishaupt. Prin intermediul deconspirării Iluminaţilor din Bavaria s-a putut afla despre planurile oculte de dominare a lumii de către un grup restrâns de oameni.

Înfiinţarea, scopul şi organizarea

Societatea secretă Iluminaţii din Bavaria a fost fondată în 1776 sub faţada unei organizaţii politice care avea ca scop oficial declarat „eliminarea condiţiilor negative din societate pentru a le reda oamenilor o viaţă fericită şi normală” – stabilirea unei societăţi utopice, în care va fi abolită proprietatea privată. Implicit, organizaţia se opunea monarhiei şi bisericii.

Fondatorul său este Adam Weishaupt, un evreu convertit la catolicism care a fost educat într-o mănăstire iezuită şi a devenit apoi profesor universitar. Jan Van Helsing afirmă în lucrarea sa „Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul XX” că cel care a „comandat” înfiinţarea acestei societăţi secrete a fost de fapt bancherul Rotschild care l-a contactat pe Weishaupt în 1770 şi l-a însărcinat cu fondarea acestui ordin secret. Printre altele, chiar denumirea aleasă viza crearea unei confuzii pentru a arunca praf în ochii celor care cercetau existenţa şi activitatea grupului secret al aşa-zişilor „Iluminaţi” care conduc din umbră planeta şi societatea umană şi se consideră „elita” umanităţii.

Ca majoritatea societăţilor secrete, şi aceasta avea o organizare ierarhică strictă alcătuită din 13 grade. Numai cei care se dovedeau capabili să păstreze intacte secretele unui anumit nivel puteau accede la următorul. Ne putem reprezenta această structură şi ca pe nişte cercuri concentrice, ascesiunea ierarhică fiind echivalentă cu accederea la un cerc aflat mai aproape de interiorul organizaţiei. Cei aflaţi pe treptele de jos sau la exterior nici nu ştiau de existenţa unor grade superioare.

Iluminaţii Bavarezi au împrumutat mult de la iezuiţi: sistemul de a spiona şi de a face rapoarte, testarea slăbiciunilor membrilor, tactica de defăimare. Weishaupt a reuşit să atragă multe personalităţi marcante din Bavaria (actualmente cea mai mare provincie în Germania) în organizaţia sa; se spune că şi Mozart şi Goethe s-au numărat printre membri.

Descoperirea planurilor secrete de creare a Noii Ordini Mondiale a dus la închiderea organizaţiei

Pe 17 iulie 1782 a avut loc Congresul de la Wilhelmsbad, unde Iluminaţii Bavarezi au creat o alianţă cu masonii din lojile engleze şi franceze. Ce s-a discutat la acest Congres a fost ţinut în foarte mare secret. De exemplu, o personalitate a epocii, contele Virieu, mason care a participat la acest Congres, îi împărtăşea unui prieten: „Nu pot să-ţi dezvălui ce s-a hotărât la acest congres. Pot numai să-ţi spun că este mult mai grav decât crezi tu. Conspiraţia care s-a pus aici în mişcare este atât de perfect organizată încât nu e scăpare pentru monarhie şi biserică.”

Adevăratele planuri ale Iluminaţilor din Bavaria au ieşit la iveală odată cu publicarea „Noului Testament Diabolic”. Intervenţia divină a jucat un rol principal în revelarea acestuia: un curier al Iluminaţilor a fost lovit de trăznet când călătorea de la Frankfurt la Paris cu documente compromiţătoare asupra sa. Deşi curierul a murit, documentele au rămas intacte şi au fost găsite de poliţişti. S-a făcut apoi o percheziţie la domiciliul asistentului lui Weishaupt şi în urma documenteler găsite, mai ales a descoperirii Planului pentru crearea unei Noi Ordini Mondiale, organizaţia a fost scoasă în afara legii, iar Weishaupt a fost arestat.(imaginea alăturată, prezentă şi pe bancnot a dolarului american este chiar simbolul Iluminaţilor din Bavaria)

Se spune că Weishaupt ar fi reuşit să fugă la Moscova şi să-şi continue activitatea prin intermediul Lojii Marelui Orient (fondată în acea perioadă în Franţa) pentru a declanşa Revoluţia Franceză. Se pare că tot el a colaborat cu Karl Marx pentru redactarea „Manifestului Partidului Comunist”. Unele surse afirmă că Weishaupt ar fi sfârşit asasinat chiar de cei care i-au comandat înfiinţarea acestei societăţi secrete, pentru că a continuat să folosească termenul de „iluminaţi”.

În 1997, în Spania, s-a înfiinţat o organizaţie de tip masonic care susţine că este continuatoarea tradiţiei „Iluminaţilor din Bavaria”.

Vă prezentăm în continuare un fragment din documentul care dezvăluie adevărata ideologie a „Iluminaţilor”. Acest document este chiar cel care a fost descoperit de autorităţile bavareze. Principele Bavariei a hotărât publicarea lui pentru a preveni astfel toate casele regale europene. În mod evident, acest avertisment a fost ignorat. Sângeroasa revoluţie franceză care a izbucnit în 1789 şi a detronat monarhia franceză, precum şi şirul de revoluţii care i-au urmat erau prevăzute în acest plan.

Noul Testament Diabolic – adevărata ideologie a Iluminaţilor din Bavaria

„Primul secret privind felul în care se poate manipula societatea este supremaţia asupra opiniei publice. Prin aceasta, se poate semăna între oameni atâta sciziune, îndoială şi păreri contradictorii încât ei nu se mai pot descurca în zăpăceala colectivă şi sunt convinşi că nu pot avea o părere personală. Trebuie dezvăluite pasiuni în rândul maselor şi răspândite scrieri murdare şi lipsite de spiritualitate. Menirea presei este să dovedească neputinţa neiluminaţilor în domeniul treburilor publice şi în cel religios.

Al doilea secret este de a pune în mişcare toate slăbiciunile şi defectele omeneşti, patimile, greşelile până ce oamenii nu se mai pot înţelege între ei. Trebuie combătută tăria personalităţii; nimic nu este mai periculos pentru noi decât aceasta. Dacă această calitate este dublată de putere spirituală creativă atunci ne poate dăuna mai mult decât milioane de oameni la un loc. Prin invidie, ură, discordie şi război, prin foamete, lipsuri şi molime, toate popoarele vor fi atât de slăbite, încât nu vor şti cum să iasă din impas, decât dacă se supun voinţei noastre, a Iluminaţilor.

Un stat care este epuizat de prefaceri sau conflicte interne va fi, în orice caz, o pradă uşoară pentru noi. Vom obişnui popoarele să ia aparenţele drept monedă adevărată, să se mulţumească cu superficialităţi, să alerge numai după plăceri, să se epuizeze căutând mereu ceva nou, pentru ca în sfârşit să asculte de noi, Iluminaţii. Iar noi vom răsplăti masele cu venituri adecvate pentru supunerea lor. Prin degradarea morală a societăţii, oamenii vor pierde credinţa în Dumnezeu. Prelucrate prin scrieri şi comunicări directe, discursuri, discuţii, masele vor fi educate în spiritul nostru, al Iluminaţilor.

Prin şarlatanii şi vorbe goale, oamenii trebuie sustraşi pentru ca să nu poată gândi cu mintea lor proprie. Oratorii politici instruiţi de Iluminaţi trebuie să bată atâta monedă pe conceptele de libertate şi democraţie, încât oamenii să fie dezgustaţi de discursuri de orice nuanţă politică ar fi ele. Ideologia Iluminaţilor însă trebuie să le fie inoculată necontenit. Masele sunt oarbe, nesocotite şi lipsite de critică, deoarece nu au ce căuta în treburile statului. Ele trebuie stăpânite făcându-li-se dreptatea cuvenită, dar extrem de sever şi cu brutalitate.

Dominaţia mondială se obţine numai pe căi ocolite, prin subminarea selectivă a libertăţilor, prin legi, prin ordine a electoratului prin presă, prin educaţie şi metode de învăţământ, dar mai ales sub stricta ţinere în secret a activităţilor noastre. Guvernele trebuie hărţuite până când, de dragul liniştii, să fie dispuse să cedeze puterea. Vom aţâţa în Europa contradicţii individuale şi naţionale, rasiale şi religioase, astfel ca statele să nu mai găsească punţi de înţelegere între ele. Nici un stat creştin nu va căpăta sprijin adevărat din partea noastră, a Iluminaţilor. Fiecare resort în stat să aibă o funcţie importantă şi bine definită, astfel ca prin provocarea de perturbări într-un resort, să poată fi stagnat întregul sistem statal.

Preşedinţii de stat vor fi aleşi de noi, din rândul celor care ne dau ascultare. Fiecare dintre ei trebuie să aibă câte un punct negru, vulnerabil în trecut, pentru ca să putem exercita presiuni asupra lor, spre a putea da legilor sensul dorit de noi şi pentru a putea modifica constituţiile. Dându-i preşedintelui drepturi depline, ca şi dreptul de a declara război, vom căpăta influenţă asupra armatei.

Pe aceia din guvern care încă nu au fost recrutaţi dintre noi, îi vom invita politicos să primească alte însărcinări, misiuni onorifice, spre a-i abate de la treburile statului. Vom corupe înalţii funcţionari ca să sporească datoriile externe ale statului, spre a deveni sclavii datornici ai băncilor noastre. Vom provoca crize economice prin speculaţii de bursă, pentru a distruge puterea monedei. Moneda trebuie să fie atotstăpânitoare în industrie şi comerţ.

Societatea spre care tindem să fie alcătuită, în afară de noi, dintr-o mână de milionari ce depind de noi, din poliţie şi soldaţi, iar în rest din cetăţeni lipsiţi de avere. Prin introducerea dreptului de vot general şi individual, vom instaura supremaţia absolută a maselor. Prin propagarea dreptului de a dispune de sine însuşi al fiecărui individ, vom diminua importanţa familiei şi valoarea ei educativă. Printr-o educaţie bazată pe principii false, ideologii mincinoase, vom face ca tineretul să fie indus în eroare, uşor de condus şi depravat.

Întemeierea cât mai multor organizaţii cu nume diferite, ademenirea cât mai multora în loji publice au ca sop să le arunce la cât mai mulţi nisip în ochi.
Prin toate metodele expuse, naţiunile vor fi silite să cedeze Iluminaţilor dominaţia lumii.

Noul guvern mondial va trebui să apară ca patronul şi binefăcătorul popoarelor. Dacă un popor se opune, trebuie mobilizaţi vecinii şi instigaţi la o acţiune armată.”

După cum vedem, ca şi în cazul Protocoalelor secrete ale maeştrilor francmasoni, toate aceste planuri au fost puse deja în aplicare. Tot ceea ce numim acum probleme ale societăţii contemporane sunt de fapt rezultatul acţiunilor din umbră ale unor grupări secrete de genul Iluminaţilor din Bavaria. Singura deosebire este că astăzi ele acţionează sub masca oficială a unor grupuri de dezbatere sau organisme supranaţionale, iar referirile la necesitatea malefică de a crea o Nouă Ordine Mondială se regăsesc în discursurile unor preşedinţi de state. „[1]

Protocoalele sint adevarate – asta-i motivul care-i innebuneste pe sionisti, de au incercat sa le distruga, sa le interzica, sa-i aresteze pe cei care au ! DISPERAREA !!!

„De atunci au trecut mai bine de 100 de ani şi ar trebui ca cineva să fie orb ca să nu vadă că TOT CEEA CE PREVĂD PROTOCOALELE A FOST APLICAT PAS CU PAS, fără nici o excepţie şi caracterizează modul de funcţionare al societăţii actuale. Scopul ultim este instaurarea Noii Ordini Mondiale, adică impunerea unui stat planetar, a unui guvern mondial, a unei religii mondiale, armate mondiale, bănci centrale mondiale.

Situaţia actuală la nivel planetar este rezultatul aplicării pas cu pas a Protocoalelor!

Ceea ce nici măcar masonii nu pot să nege este tocmai faptul că MAJORITATEA EVENIMENTELOR CE SE PETREC ACUM ÎN JURUL NOSTRU ÎN ÎNTREAGA LUME INDICĂ O APLICARE PAS CU PAS A ACESTOR PROTOCOALE. Dacă această conspiraţie mondială împotriva umanităţii nu există cum se face că fiecare dintre noi resimte efectele sale? Dacă ele nu inspiră agenda zilnică a guvernanţilor din umbră, de ce rezultatele acţiunilor acestor guvernanţi, pe care toţi le vedem în jur, sunt conforme 100% cu prevederile acestor Protocoale? Nici măcar profeţiile lui Nostradamus nu „nimeresc” atât de bine realitatea pe care o observăm toţi zi de zi în jur, aşa cum o descriu aceste Protocoale.

Naţiunile sunt dezbinate, desfiinţate şi învrăjbite unele împotriva altora. Asistăm la un monopol internaţional asupra resurselor naturale ale planetei, asupra surselor de informare şi asupra finanţelor lumii. Creştinismul actual nu mai are nimic în comun cu învăţătura transmisă de Christos, căci aceasta a fost atât de mult cenzurată şi denaturată încât a ajuns un instrument de control al minţii umane în mâna bisericilor subjugate de masonerie. În jurul nostru vedem foamete, războaie absurde, minciună, ură, teroare.

Echilibrul ecologic al naturii este aproape distrus, protecţia asigurată de stratul de ozon este pe cale de a fi anihilată. Aerul pe care îl respirăm este sufocat de noxele maşinilor şi de fumul ţigărilor pentru care o parte din oameni plătesc bani grei. Ne îmbolnăvim corpurile printr-o alimentaţie sintetică, toxică. Şi avem o medicină care a devenit o ştiinţă a bolilor nu a sănătăţii şi în loc să ne vindece ne îmbolnăveşte şi mai tare pentru a se asigura ca va avea continuu pacienţi (industria farmaceutică se află pe primul loc în lume ca profit!).

Sistemul de educaţie nu ne învaţă nimic autentic şi modelează minţile doar pentru a ne transforma în nişte consumatori stabili ai produselor viitorului. Mass-media, devenită a patra putere în stat, în loc să ne informeze ne bombardează cu minciuni şi reclame. Politicienii sunt corupţi şi luptă pentru interese care nu mai au nimic în comun cu nevoile celor care îi aleg ca reprezentanţi. Justiţia care trebuie să facă dreptate este cea mai coruptă instituţie. Iar forţele de ordine create pentru a proteja drepturile cetăţenilor sunt primele care le încalcă. Oamenii au devenit sclavi buni de muncă fiind exploataţi timp de 10-12 ore pe zi pentru salarii ce nu le acoperă nevoile curente. Când salariile cresc o dată, preţurile cresc de 2 ori mai mult iar oamenii sun încurajaţi să consume cât mai mult, consumându-se de fapt pe ei.

E un tablou sumbru şi s-a ajuns aici pentru că aceste 24 de Protocoale au fost aplicate prin grija masoneriei operative ce s-a infiltrat în toate statele şi s-a extins într-o reţea nevăzută la nivel mondial. Şi toate pentru ce? Pentru ca popoarele să spună întro zi „ne-am săturat” şi să accepte cu bucurie unica soluţie pe care guvernul din umbră le-o va oferi. Un aşa-zis rege planetar, un suveran unic care să rezolve toate aceste rele. Este necesar să fim cu toţii conştienţi că acest personaj va putea conduce lumea doar dacă oamenii îi vor cere acest lucru şi că în acest moment tot ceea ce se petrece în jur nu este decât MUNCĂ DE CONVINGERE pentru ca oamenii să îl ceară pe acest fals salvator. În realitate el este cel mai mare duşman al omenirii, căci fără existenţa lui problemele pe care se oferă să le rezolve cu atâta “mărinimie” nu ar fi existat. El nu este nimeni altul decât Satan (Adversarul, Arhitectul, Antichristul) ce va fi prezentat pe post de „mântuitor”.

Protocoalele sunt discreditate tocmai pentru că sunt autentice!

Despre modalitatea în care au căzut în mâinile „profanilor” aceste Protocoale, există două versiuni: prima, că au fost copiate de o femeie, soţie sau amantă a unui „iniţiat”, fiind apoi comunicate creştinilor pentru ca aceştia să se pună în gardă şi să ia măsuri de apărare; a doua, că au fost ridicate dintr-un seif pe care francmasonii îl aveau într-o casă dintr-un oraş alsacian.

Tocmai pentru că aceste Protocoale sunt autentice şi cunoaşterea lor de un număr tot mai mare de oameni este foarte periculoasă pentru acest plan al puterii din umbră, putând duce chiar la stoparea lui, există în acest moment mari eforturi din partea masoneriei (care după cum ştim este instrumentul operativ de acţiune al forţei satanice) să-i anihileze prin orice mijloace pe cei care pot zădărnici aceste planuri. Nu este vorba doar de şcolile spirituale, ci şi de oameni de ştiinţă, de medici, politicieni, profesori care atrag atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă Puterea din umbră şi unealta ei servilă, francmasoneria. Toţi aceştia sunt fie omorâţi, fie internaţi cu forţa în spitale de psihiatrie, fie vânaţi, discreditaţi, ameninţaţi, prezentaţi ca nişte nebuni, degeneraţi sau obsedaţi de ceea ce tot masoneria a numit TEORIA CONSPIRAŢIEI. Observaţi că numele nu a fost deloc întâmplător ales, căci “teorie” apare tocmai pentru a accentua şi mai mult în mintea naivilor, aşa-zisa lipsă de realism a acestei conspiraţii mondiale.

Aşa cum ne-au obişnuit, atunci când nu pot să dea un răspuns clar la o întrebare pentru că nu îl au, masonii crează o diversiune şi atrag atenţia asupra unor aspecte irelevante cum ar fi forma sau recunoaşterea oficială. Cele mai multe critici la adresa Protocoalelor nu sunt legate de conţinutul lor ci se îndreaptă spre originea lor sau spre modul în care sunt redactate. Se ştie este însă că prima ediţie a protocoalelor, publicată de Serghei Nilus în 1901 a dispărut imediat, fiind distrusă de francmasoni. Ne întrebăm ce rost ar fi avut un asemenea efort din partea masonilor dacă informaţiile conţinute de lucrarea respectivă ar fi fost false. În paranteză fie spus, această modalitate de a cumpăra şi a distruge o publicaţie incomodă a fost des utilizată de-a lungul istoriei de către masoni. Şi noi cunoaştem foarte bine o situaţie recentă când au fost cumpărate în masă ziare pentru a împiedica Stenogramele PSD să ajungă la populaţie, şi ele un exemplu de punere în aplicare a Protocoalelor. Acest mod de acţiune este doar o soluţie de avarie, în caz că o informaţie nepermisă se scurge pe lângă sistemul centralizat de informare a maselor pus la punct la nivel mondial cu atâta grijă. Iar dacă nici acest plan nu funcţionează, se apelează la un altul- discreditarea (pentru detalii privind acest mod de acţiune tipic masonic puteţi citi articolul Informaţia, jocuri şi manevre)

De altfel chiar în 1901, după publicarea Protocoalelor de către Nilus, doctorul mason Hertzl, care avusese un rol important în cadrul Congresului de la Bale anunţa Comitetul masonic că anumiţi “dezertori” au permis “păgânilor” (în vizuinea lor păgânii sunt creştinii) să cunoască tainele Protocoalelor.

Înţelegem deci de ce masonii fac mari eforturi de a prezenta Protocoalele fie ca pe o păcăleală întinsă de masonerie adepţilor “Teoriei Conspiraţiei”, fie ca pe unul dintre cele mai notorii falsuri din istorie. Vedem că în disperare de cauză nici ei nu au reuşit să cadă de comun acord asupra modului în care ar fi cel mai bine să fie discreditate Protocoalele şi se contrazic singuri. Argumentele aduse sunt de-a dreptul hilare, se spune de multe ori că ele nu sunt reale pentru că ….ghiciţi nu-i aşa…nu provin dintr-o sursă acreditată, recunoscută de ei. Din moment ce la nivel mondial doar masonii au se pare această putere de a hotărî ce este recunoscut şi ce nu, deasupra oricăror legi şi toţi trebuie să ia drept bune hotărâriel lor şi să nu le pună la îndoială, cum ar fi putut ei oare să recunoască oficial autentictatea Protocoalelor?

Totuşi, nu ar trebui să cădem în capcana întinsă de ei, crezând că dacă ceva nu este recunoscut, nu există. Acest sistem, al recunoaşterii, pe care se bazează acum societatea actuală este pur masonic. Amintiţi-vă doar care este răspunsul la întrebarea “eşti mason?”. „Aşa sunt recunoscut de fraţii mei”. Firescul A FI sau A NU FI îşi pierde sensul în faţa acestui RECUNOSCUT sau NERECUNOSCUT. Le aducem aminte celor ce cred în puterea absolută a recunoaşterii că nici prana care îi menţine în viaţă nu este recunoscută la modul oficial (de ei), dar totuşi ei trăiesc pentru că respiră acest aer încărcat de prană neoficializată şi mai ales… neimpozabilă!”[2]

Pentru cei interesati le puteti gasi, pentru a le citi pe larg, aici pe contul meu de scribd aici -> http://www.scribd.com/doc/223491802/Noul-Testament-Diabolic-Al-Iluminatilor-de-Bavaria.

SURSE

1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4742

2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2369

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro