Terorist ISIS arestat, dupa ce a fost gasit intr-o tabara de refugiati din Germania ! SUA isi aduc teroristii direct in Europa pentru a comite atentate si de a avea motiv ulterior sa ceara legi Big Brother, dar si alte restrictii ale libertatilor civile !

by Un terorist al Statului Islamic (ISIS) a fost descoperit intr-o tabara de refugiati din Germania. Atat cei din ISIS, cat si cei din Al-Qaeda au fost creati de SUA. De exemplu, Bin Laden era prieten de familie cu familia Bush si actionari ai companiei Carlye Group, care extrage in […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un terorist al Statului Islamic (ISIS) a fost descoperit intr-o tabara de refugiati din Germania. Atat cei din ISIS, cat si cei din Al-Qaeda au fost creati de SUA. De exemplu, Bin Laden era prieten de familie cu familia Bush si actionari ai companiei Carlye Group, care extrage in prezent profit de pe urma razboiului din Orientul Mijlociu alaturi de Haliburton – corporatii americane care alimenteaza masinaria de razboi.

statul-islamic-este-creat-c59fi-financ5a3at-de-cia-c59fi-statele-unite ISIS creati de SUA, ISrael, Arabia Saudita 10473773_1538078029740582_2723185307718710648_n

Postul B1 TV prezinta informatia-bomba, care ar trebui sa va puna pe ganduri si sa va intrebati, „de ce SUA-UE si multi dintre politicienii ori televiziunile din Romania ne cer sa fim de acord cu primirea imigrantilor”:

„Un terorist al Statului Islamic ce pretindea că este refugiat al războiului din Siria a fost arestat de poliția germană în centrul de refugiați de la Stuttgart, relatează The New Observer.

Bărbatul de 21 de ani provenea din Maroc și folosea o identitate falsă, fiind unul dintre refugiații care au solicitat azil Germaniei. Polițiștii l-au identificat prin descoperirea unui mandat de arestare emis pe numele său de către autoritățile din Spania. El a fost acuzat că a încercat să recruteze luptători pentru gruparea jihadistă și să le faciliteze accesul către Siria și Irak.

Potrivit ziarului german Tagespiegel, aproximativ 10.000 de pașapoarte false au fost confiscate de poliția ungară, folosite de imigranții care voiau să ajungă în Germania. Potivit aceleiași surse, pașapoartele erau vândute pentru 1.500 de dolari, iar faptul că mulți dintre aceștia și-au permis achiziționarea lor este un alt indiciu asupra faptului că nu sunt toți refugiați de război.

Articolul din ziar german continuă: “Nu sunt doar sirieni care sunt interesați de pașapoarte siriene. Refugiați din Irak, Afganistan sau Packistan vor să devină cetățeni siriebni pentru a-și asigura statutul de solicitanți de azil în Europa de Vest.

Potrivit unui raport, nouă din zece refugiați care vin din Macedonia pretind că sunt din Siria”. Comerțul cu pașapoarte false a fost confirmat și de poliția de frontieră.”[1]

Cei din gruparea Statului Islamic (ISIS), nu sunt altceva decat rebelii finantati de SUA din timpul „Primaverii Arabe”, cand CIA a pregatit o serie de lovituri de stat in Orientul Mijlociu pentru a-i da jos pe toti liderii autoritari, care au refuzat asasinii economici. ISIS trebuiau utilizati pentru a-l da jos pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad.

Mizeriile sunt facute pe fata! Cand SUA a aflat ca, Rusia trimite sprijin lui Assad pentru a lupta contra ISIS, americanii, intr-un acces de furie au ordonat multor state europene, „sa interzica accesul zborurilor rusesti prin spatiul lor aerian catre Siria”.

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghel Lavrov, chiar a invitat SUA la o lupta reala impotriva ISIS, dar SUA au refuzat, aratandu-si si mai mult indarjirea, dupa ce Rusia a ales sa se implice in distrugerea celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, celule create si finantate de SUA-UE-Arabia Saudita-Israel.

Scenariu din spatele „refugiatilor” este urmatorul:

  1. distrugerea natiunilor europene prin aplicarea perceptelor descrise de Richard Kalergi in planul ce-i poarta numele: multiculturalism, amestecarea raselor etc.;
  2. celulele teroriste ale SUA sa inceapa sa comita atentate;
  3. SUA-UE sa implementeze apoi legi Big Brother si legi anti-terorism, care vizeaza restrangerea libertatilor civile ale oamenilor.

Tot ce vedem aici este un plan bine pus la cale de Grupul Bilderberg, ca urmare a intalniri de anul acesta, iar numai pozitiile ferme, nationaliste, vor putea opri, atat distrugerea Orientului Mijlociu si uciderea acelor oameni, dar si aceasta criza pe care tot ei au declansat-o.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/terorist-al-statului-islamic-arestat-intr-o-tabara-de-refugiati-din-germania-sub-o-identitate-falsa-peste-10-000-de-pasapoarte-contrafacute-descoperite-de-autoritati-124506.html

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro