Termenul "sovinism" a fost inventat de catre elitele comuniste pentru a combate Nationalismul !

Termenul „sovinism” a fost inventat de catre elitele comuniste pentru a combate Nationalismul ! Faptul ca, comunismul a fost o creatie a elitelor evreiesti nu mai este un secret. Evreul Moses Hess este cel care a trasat pentru prima data ideologia comunismului. De la el au preluat apoi evreii Karl […]

Termenul „sovinism” a fost inventat de catre elitele comuniste pentru a combate Nationalismul !

Faptul ca, comunismul a fost o creatie a elitelor evreiesti nu mai este un secret. Evreul Moses Hess este cel care a trasat pentru prima data ideologia comunismului. De la el au preluat apoi evreii Karl Marx si Friedrich Engles, care au prezentat lucrarea ideologica numita „Manifestul Comunist”.

photo1

Dictionarul explicativ al Limbii Romane are diverse definitii asupra acestui termen, pe care le-a dat de-a lungul deceniilor, atat in perioada interbelica, cat si postbelica. Definitiile, dupa cum o sa le vedeti, cele dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, cand comunismul evreiesc s-a instalat in Europa, sunt cu vederi globaliste si internationaliste.

Iata, asadar, definitiile date de DEX !

  • șovinism n. sentiment exaltat de patriotism (= fr. chauvinisme). (Șăineanu, ed. a VI-a (1929)
  • șovinízm n. (fr. chauvinisme, după numele luĭ Neculaĭ Chauvin [care corespunde fonetic cu Calvin], un naiv și viteaz soldat al primeĭ republicĭ franceze și al primuluĭ imperiŭ francez, pus pe scenă de Scribe în pĭesa Soldatu plugar, reprezentată la Paris la 1831). Patriotizm [!] exagerat. (Scriban 1939)
  • ȘOVINÍSM s.n. Naționalism extremist care are drept scop ațâțarea vrajbei naționale și a urii între popoare sau între naționalități conlocuitoare, propagarea rasismului și exclusivismului național. [Cf. fr. chauvinisme]. (DN 1986)
  • ȘOVINÍSM s. n. Atitudine politică constând în afirmarea superiorității unei națiuni asupra altora, în manifestarea exclusivismului și intoleranței naționale; naționalism extremist. – Din fr. chauvinisme. (DEX 1998)
  • ȘOVINÍSM s. n. atitudine politică retrogradă în afirmarea dușmănoasă a superiorității unei națiuni asupra altora, în manifestarea rasismului și a exclusivismului național. (< fr. chauvinisme) (MDN 2000)
  • ȘovinÍsm n. Naționalism agresiv și extremist, care propagă exclusivismul național și intoleranța. /<fr. chauvinisme (NODEX 2002)
  • ȘOVINÍSM s. n. Ideologie și politică de ațâțare a urii și dușmăniei între națiuni și popoare, de propagare a ideii superiorității unei națiuni asupra altora, de promovare a exclusivismului și intoleranței naționale; naționalism extremist. – Din fr. chauvinisme. (DEX 2009)

Kominternism-ul – organizatia comunismului care planuia instaurarea unei Republici Comuniste Internationale !

Dupa Revolutia Bolsevica din 1917, cand evreii sionisto-comunisti au dat jos familia Romanov de la conducerea Rusiei, iar bolsevismul s-a instalat in Rusia. De la bun inceput comunismul a fost un experiment pentru a se observa comportamentul oamenilor intr-o viitoare dictatura totalitara mondiala (numita si Guvernul Mondial).

Dictionarul are si o definitie foarte clara atunci cand vine vorba de „sovinism”, aratand astfel originea acestui termen:

  • Kominterníst, -ă s.m.f., adj. (pol.) Membru al Kominternului; specific Kominternului ◊ „[În comunism] naționalismul devine șovinism, iar internaționalismul, o ierarhie de tip kominternist.” R.lit. 1 XI 90 p. 2. ◊ „Are și o mentalitate de kominternist.” ◊ „22” 36/93 p. 5; v. și colaboraționist (din Komintern + -ist) (DCR2 1997)

In continuare, vedem ce prezinta Wikipedia organizatia internationala comunista numita Kominternism:

„Cominternul (din limba rusă: Коммунистичекий интернационал (Kommunisticeskii internațional) – (Internaționala Comunistă), cunoscută și ca Internaționala a III-a, a fost o organizație internațională comunistă fondată în 1919 de Lenin și de Partidul Comunist Rus (bolșevic), care avea ca scop lupta prin toate mijloacele posibile, inclusiv lupta armată, pentru răsturnarea burgheziei mondiale și pentru formarea unei republici sovietice internaționale, ca un stadiu de tranziție către abolirea definitivă a statului.

Cominternul a reprezentat o sciziune a elementelor de stânga din Internaționala a II-a, ca răspuns la incapacitatea acesteia din urmă de a forma o coaliție solidă împotriva Primului Război Mondial, război pe care Internaționala a III-a l-a considerat un război imperialist.

Cominternul a ținut șapte Congrese Mondiale, primul în martie 1919 și ultimul în 1935. Grupurile care țin de tradiția comunismului de stânga recunosc azi numai valabilitatea primelor două congrese, cele de tradiție bolșevică, leninistă sau troțkistă – numai cea a primelor patru, iar partidele comuniste staliniste și maoiste recunosc valabilitatea tuturor celor șapte congrese.”[1]

A se vedea ca, astazi, globalistii (aceeasi cu internationalistii comunisti) pun egalitate intre „rasism” (termen inventat in 1927 de evreul comunist, Leon Trotsky) si „sovinism”, de aici rezultand ca, pe acesti indivizi ii deranjeaza nationalismul, tocmai de aceea lucreaza la implementarea Guvernului Mondial prin nenumarate mijloace.

SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Comintern

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro