Termenul "rasist" a fost inventat de catre bolsevicul evreu, Leon Trotsky, pentru a combate Nationalismul ! Termenul "rasist" este utilizat, in prezent, pentru a combate Nationalismul, a sustine multiculturalismul, Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !

Dupa ce Revolutia Bolsevica a evreilor din 1917, din Rusia, a fost un succes, asa cum i-a precizat francmasonul evreu, Albert Pike, Suverant Pontif al Francmasoneriei Universale si Sureveran Mare Comand al Consiliului Suprem al gradului 33 lui Giuseppe Mazzini ca se va intampla, in celebra scrisoare de la 15 […]

Dupa ce Revolutia Bolsevica a evreilor din 1917, din Rusia, a fost un succes, asa cum i-a precizat francmasonul evreu, Albert Pike, Suverant Pontif al Francmasoneriei Universale si Sureveran Mare Comand al Consiliului Suprem al gradului 33 lui Giuseppe Mazzini ca se va intampla, in celebra scrisoare de la 15 August 1871, in care ii explica cum vor arata cele trei razboaie mondiale, bolsevicii, care controlau total Rusia au inventat tot felul de discursuri denigratoare, umilitoare pentru fiinta umana, printre care si termenul „rasist”.

racist-word-trotsky racist-word

Astazi, termenul de „rasist” face referire la o persoana, care nu agreeaza un alt om de o alta culoare a pieli, pe care il considera inferior din toate perspectivele (anatomic, psihologic etc.), dar este si o forma de atac la adresa celor ce se opun ideilor de multiculturalism (metisarea raselor), tinand astfel vie flacara nationalismului in vremuri ale globalizarii.

In Romania capitalista de astazi, desi Nationalismul creste, politicienii corupti in bloc condamna acest mod de manifestare, tocmai de aceea a aparut, mai nou, Legea ant-legionara (Legea 217/2015), avand ca pretext „combaterea extremismului, rasismului si nu in ultimul rand, antisemitismului”.

Dar care „antisemitism” ? Evreii nu sunt semiti, ci khazari din sudul Rusiei, iar ideea de „evrei semiti” este contrazisa chiar de Enciclopedia Iudaica la cap. IV, pag. 1-5, unde se arata cum s-au converitit khazarii la religia iudaica in anul 740, in timpul regelui Bulan. Termenul a avut de la bun incep o directie de lupta dintre „evrei” si „non-evrei” (goymi/bovine umane – cum denumesc ei pe ne-evrei).

Termenul a fost inventat pentru prima data, in 1927, de catre bolsevicul evreu, Leon Trotsky, un criminal in masa, dupa cum puteti vedea in lucrarile sale „The History of the Russian Revolution”[1] (n.tr. „Istoria Revolutiei Ruse, 1932”) si „What Is National Socialism?”[2] (n.tr. „Ce este National Socialismul”, iunie 1933).

Termenul a fost lansat cu o directie clara si precisa: aceea de a lupta impotriva national-socialistilor (nationalistilor fascisti si nazisti). In acea vreme, imediat dupa data de 31 ianuarie 1933, cand Presedintele Reich-ului, Paul von Hindenburg, ii da toata puterea lui Adolf Hitler numindu-l Cancelar, intervin cu violenta si vehementa, evreii Vladimir Jibotinski si Samuel Utermeyer, care la data de 23 martie 1933, au declarat razboi total si sfant Germaniei naziste, dar instigand la uciderea tuturor germanilor.

Asta se intampla cu noua ani inainte de aparitia lagarelor de concentrare. Atunci cand ameninti un om sau o intreaga tara, nu te astepta sa fii primit cu flori ! Termenul de „rasist” a fost utilizat cu vehementa de catre un alt evreu, Magnus Hirschfel, acesta fiind un sustinator al Revolutiei Sexuale, exact ceea ce vedem astazi ca se intampla prin propaganda homosexualitatii si a altor aberatii neconforme cu specia umana (indiferent de ce „rasa”, sic!).

SURSE

  1. Leon Trotsky – „The History of the Russian Revolution” (n.tr. „Istoria Revolutiei Ruse, 1932”)
  2. Leon Trotsky – „What Is National Socialism?” (n.tr. „Ce este National Socialismul”, iunie 1933)

Related posts:

Uniunea Fascista Europeana doreste ca fiecare masina sa poata fi oprita de la distanta de politie pr...
Revolutia din Islanda - o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica! Toate r...
Un europarlamentar britanic sare la gatul Grupului Masonic Bilderberg! Putini europarlamentari au cu...
Suedia doreste sa renunte la banii cash, inlocuindu-i cu cei electronici, sub pretextul protectiei d...
Masa Rotunda - organizatia Iluminatilor care are ca scop instaurarea unui Guvern Mondial !
Atentatele de la Bruxelles - o operațiune "Steag Fals" orchestrată de către serviciile sec...
Vaticanul cere o Nouă Ordine Mondială cu o Bancă Centrală Mondială și o Autoritate Politică Globală
Mayer Amschel Rothschild - părintele fondator al finanțelor internaționale
Tehno-dictatura - ochiul din umbră al Iluminaţilor care ne veghează
"Poate că Dumnezeu a creat Universul, dar, în privința planetei Pământ, mesajul Clubului Bilder...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro