Suedia: După poligamie, Tinerii Frumoși și Liberi cer legalizarea incestului și a necrofiliei

Aripa de tineret a partidului liberal suedez a depus o inițiativă pentru legalizarea necrofiliei și incestului, potrivit dailymail.co.uk.  Reprezentanții Tineretului Liberal din Suedia au declarat că doar pentru că sunt „privite ca neobișnuite și dezgustătoare”, nu înseamnă că actele sexuale defavorizate ar trebui să fie în afara legii. Ei vor […]

Aripa de tineret a partidului liberal suedez a depus o inițiativă pentru legalizarea necrofiliei și incestului, potrivit dailymail.co.uk.  Reprezentanții Tineretului Liberal din Suedia au declarat că doar pentru că sunt „privite ca neobișnuite și dezgustătoare”, nu înseamnă că actele sexuale defavorizate ar trebui să fie în afara legii.

Ei vor să legalizeze sexul între doi frați care consimt, la vârsta de peste 15 ani, și sexul cu un cadavru în cazul în care există o permisiune scrisă în timpul vieții de la persoana care a murit. Pe de altă parte, seniorii partidului Liberal suedez susțin că propunerile sunt ”ridicole”.

Noi nu le plac legile care statuează standarde morale, în general, și această legislație nu protejează pe nimeni acum”, spune Cecilia Johnsson, președintele liberal al Tineretului din Stockholm . „Suntem o aripă de tineret și una dintre sarcinile noastre este să ne gândim cu un pas mai departe”.

„Am înțeles că [necrofiliea și incestul] pot fi văzute ca neobișnuite și dezgustătoare, dar legislația nu se poate baza pe standarde privind ceea ce este dezgustător”

Aripa de tineret a liberalilor din Suedia a votat pentru a sprijini legalizarea incestului și necrofiliei cu ocazia reuniunii anuale weekend-ul trecut. Moțiunea a sugerat că doi frați, cu vârsta de peste 15 ani, ar trebui să poată face sex între ei, conform legii, dacă există consimțământ.

De asemenea, în cazul în care o persoană a afirmat scris că e de acord ca cineva să facă sex cu cadavrul său, acest lucru ar trebui să fie legal.

„Ar trebui să fie decizia ta ce se întâmplă cu corpul tau dupa ce mori, fie că donezi rămășițele unui muzeu sau științei, fie că le lași moștenire unei persoane pentru a dormi cu ele”, susține Johnsson.

Anunțul controversat a fost criticată rapid de liberali, și mai multe personalități de rang înalt din cadrul partidului mamă. Fostul deputat liberal Carl B Hamilton criticat la aripa de tineret.

„Tineretul Liberal din Suedia se concentrează pe publicitate, dar nu pe problemele care determină și viitorul nostru în Suedia,” a scris liderul liberal pe un grup de Facebook pentru membrii PNL.

SURSE

  1. http://www.nasul.tv/aripa-de-tineret-a-partidului-liberal-suedez-a-initiat-o-miscare-pentru-legalizarea-incestului-si-necrofiliei-sexul-intre-frati-ar-trebui-sa-fie-permis-de-la-varsta-de-15-ani-sustin-liderii-misca/
  2. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3458702/Necrophilia-incest-legal-says-Swedish-Liberal-party-youth-wing-accused-laughable-nitwits-party-senior.html
  3. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/luf-tillat-incest-och-nekrofili

Related posts:

Rothschild, Rockefeller, Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Morgan - Iluminatii bancheri care conduc P...
Lista oficiala cu toti participantii Grupului Masonic Bilderberg intre 29 mai - 1 iunie 2014 din Dan...
Oligarhii rusi si americani comploteaza rasturnarea lui Putin si dezmembrarea Rusiei ! Informatia a ...
Armele electromagnetice
Pentagonul a publicat fotografii cu abuzurile comise de militari americani in Irak si Afganistan
Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due
Mișcarea Hippie din SUA anilor '60 a fost creată și coordonată de către CIA, Institutul Tavistock și...
Cele zece etape ale instaurării Statului Poliţienesc de către Iluminați
Scandal uriaș în SUA: armata a mințit Congresul despre forța ISIS
Wikileaks: Cum îi dădea George Soros indicații lui Hillary Clinton în legătură cu criza din Albania,...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro