SUA fac propaganda pentru teroristii ISIS numindu-i "rebeli", justificand astfel posibile atentate ale teroristilor impotriva Rusiei. Inca nu este clar ca, SUA au creat ISIS pentru a-l da jos pe presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad ?!

by SUA fac propaganda pentru teroristii ISIS numindu-i „rebeli”, justificand astfel posibile atentate ale teroristilor impotriva Rusiei. Inca nu este clar ca, SUA au creat ISIS pentru a-l da jos pe presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad ?! „Lumea Libera si Civilizata”, asa cum a fost descrisa SUA de catre […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA fac propaganda pentru teroristii ISIS numindu-i „rebeli”, justificand astfel posibile atentate ale teroristilor impotriva Rusiei. Inca nu este clar ca, SUA au creat ISIS pentru a-l da jos pe presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad ?!

„Lumea Libera si Civilizata”, asa cum a fost descrisa SUA de catre diversi jurnalisti propagandisti si politicieni corupti, nu ezita in a justifica atentatele teroriste ale teroristilor ISIS. Teroristii ISIS au aparut odata cu operatiunea „Primavara Araba” declansata de SUA in Orientul Mijlociu si in nordul Africii, de la sfarsitul anului 2010, continuand cu anul 2011.

Ursul rus sperie ISIS-CIA

Tot atunci, SUA au pregatit rebelii care astazi poarta numele de ISIS. Dupa ce Rusia a ales sa-l sprijine pe presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad, cei din „Lumea Libera si Civilizata” si-au inceput propaganda prin toate mijloacele posibile (televiziune, presa scrisa sau online), „aratandu-ne” cat de „dictator” este Bashar al-Assad.

De fapt, toti ei au fosti cei care au mintit o lume intreaga in propaganda vorbindu-ne despre „armele de distrugere in masa, chimice si biologice” ale lui Saddam Hussein. In prezent, George W. Bush si Tony Blair sunt deja investigati pentru „afacerea atacarii Irakului” din 2003, fara Rezolutie ONU.

Publicatia Active News arata despre ce este vorba si ce au facut cei de la CNN:

„Intervenția militară a Rusiei în Siria nu dă pace propagandei occidentale, care lansează noi diversiuni. Este cazul celor de la CNN care, într-un reportaj difuzat la începutul săptămânii, sugerează că, în urma raidurilor aviației ruse, jihadiștii pot veni în Rusia pentru a comite atentate teroriste.

Jurnaliștii de la CNN au făcut o paralelă între campania atacurilor ruse în Cecenia și atacurile fundamentaliștilor ceceni, de la Beslan, din 2004, și de la Moscova, din 2002. Manipularea americanilor merge atât de departe încât, pe durata reportajului, teroriștii sunt numiți ”rebeli”, iar Moscova este indicată drept vinovata principală pentru tragicele vârsări de sânge.

În Siria, Rusia bombardează teroriști iar teroriștii vor încerca să se răzbune, spune autorul reportajului.
”Rusia s-a implicat pe deplin în conflictul din Siria, dar Kremlinul este preocupat de posibile consecințe: un atentat sângeros, cu parfum de răzbunare, purtând semnătura rebelilor”, afirmă corespondentul CNN Matthew Chance.

Lucru care nu poate fi exclus, în condițiile în care Statul Islamic are în rândurile sale aproape 7.000 de membri din fostele republici sovietice.

Chance ține însă cu orice preț să facă o paralelă între ceea ce se întâmplă acum în Siria și atentatul de la teatrul Dubrovka din Moscova, din 2002, când teroriști ceceni au intrat în clădire și au luat ostatici toți oamenii aflați în sală. ”Forțele speciale ruse au folosit un gaz misterios letal, in timpul unei intervenții în forță care, la final, s-a soldat cu moartea a 130 de ostatici”, afirmă Chance.

Jurnalistul american amintește și de tragedia de la Beslan, din Osetia de Nord. ”În 2004, la Beslan au fost ucise peste 300 de persoane, dintre care 186 de copii, luate ostatice în prima zi de școală.

Ziaristul american uită însă să spună că forțele rusei au intrat în forță în școală, într-o încercare disperată de a-i salva pe copiii, care de două zile nu mai primiseră apă și mâncare. La explozia accidentală a uneia din grenadele atârnate de jihadiști în sala de sport a școlii, rușii s-au temut că atacatorii ceceni au început sa omoare ostatici și au intervenit.

”Campania militară brutală a Moscovei în Cecenia, unde majoritatea populației este musulmană, a condus la o serie de evenimente tragice”, a explicat Chance.

CNN încearcă astfel să învinovățească Rusia pentru moartea copiilor de la școala din Beslan, ca urmare a liniei dure aplicate în Cecenia. Evitând însă să îi numească teroriști pe cei care au pătruns în școală și au luat ostatici copii și părinți.”[1]

Vazand ca Rusia „le matura” teroristii fiind foarte aproape de a-i nimici, SUA au inventat un cuvant „rebeli moderati”. Pana acum aveam „rebeli”, acum dupa SUA si-au dat seama ca oamenii incep sa inteleaga mecanismele de finantare a terorismului prin antrenarea de gherile „rebele”, acestia au inventat acest cuvant, insa noi le spunem sa mai inventeze si altele.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/CNN-propaganda-jihadistilor.-Televiziunea-americana-justifica-atacurile-jihadiste-din-Moscova-si-Beslan-numindu-i-pe-teroristi-rebeli-invinovatind-Rusia-125876

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro