SUA cere interventie militara in Siria dupa executia lui James Foley de catre "ISIS" ! Uite asa functioneaza Principiul Hegelian al Manipularii !

by Era de asteptat ca se ajunge aici. De altfel functioneaza foarte bine Principiul Hegelian al Manipularii, pe care il voi re-explica imediat. Toata „nebunia” a inceput cu „Infiintarea Califatului Islaimic Mondial”, un fel de Noua Ordine Mondiala a islamistilor. Cel putin asa trebuia sa creada majoritatea oamenilor si sa-i […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Era de asteptat ca se ajunge aici. De altfel functioneaza foarte bine Principiul Hegelian al Manipularii, pe care il voi re-explica imediat. Toata „nebunia” a inceput cu „Infiintarea Califatului Islaimic Mondial”, un fel de Noua Ordine Mondiala a islamistilor. Cel putin asa trebuia sa creada majoritatea oamenilor si sa-i vada pe toti islamistii, drept niste huligani care vor sa faca numai rau, pentru a incerca sa se ascunda, sub pres, crimele statului ilegitim si ilegal, Israel, care are un catelus de protectie, numit SUA.

james foley - manipularea executiei

Mai multe pe larg aici -> www.fara-secrete.ro/califatul-islamic-mondial-o-noua-amenintare-creata-de-sua-pentru-lupta-impotriva-teroristilor-islamici.

Asasinarea jurnalistului britanic, James Foley, a provocat, asa cum si trebuia, un val de ura, scarba, peste tot in lume. A avut grija presa masonica sa propage asta, in stilul lor caracteristic, pentru ca au oaresice experienta, avand in vedere, 11 septembrie 2001. Exista voci care spun cum ca, „executia lui Foley, a fost de fapt o farsa bine pusa la punct si ca el n-a murit, doar a acceptat sa joace acest rol”. E posibil si asta, la cate am vazut in aceasta lume, nu m-ar mira. Fie ca este asasinat pe bune, fie ca nu, efectul este acelasi: „trebuie sa intervenim in Siria, Irak, Afganistan si alte zone din Orientul Mijlociu” !

Asa scrie si site-ul PressTV.ir[1] care ne prezinta opinia unul analist politic, Chris Bambery, cu inclinare spre conspiratii, care ne prezinta un astfel de scenariu hegelian. Acesta a mai adaugat ca si Marea Britanie, alaturi de „fratele” mai mare, SUA, sint in cautarea unor pretexte, „temeinice”, pentru a-si justificarea in continuare prezenta in Orientul Mijlociu, intensificarea operatiunilor si anularea oricarei tentative de „retragere din Irak si Afganistan”. Nici gand de asa ceva, chiar daca ei vor sa para „umanisti”.

Tare mult m-au amuzat, „serviciile secrete”, astea care „sint pentru Binele Universal”, ca l-ar fi identificat pe calaul lui Foley si ar fi de fapt un rapper britanic, extremist, care s-ar fi convertit la islamism si ar fi avut legaturi stranse cu familia Bin Laden. Pai daca vreti dovezi, referitoare la familia Bin Landen, e cazul sa luam ca exemplu familia Bush. Pedofilul si criminalul in serie, George H.W. Bush, s-a intalnit in 1999 cu familia Bin Laden, in cadrul companiei petroliere Carlye Group. Deci Bin Laden, a fost un apropiat, iar asta se stie oficial, al familiei Bush.

Ce este Principiul Hegelian al Manipularii ?

Sint foarte multe de spus, dar voi vrea sa fiu cat se poate de concis. Principiul Hegelian se defineste asa: PROBLEMA (TEZA) <-> REACTIE (ANTITEZA) <-> SOLUTIE (SINTEZA). S-a pus la punct crearea unei noi PROBLEME (Califatul Islamic Mondia, ISIS etc.), acestia au facut o executie, reala sau nu, dar ea a fost prezentata public si se asteapta o REACTIE. Folosindu-se de presa masonica (CNN, NBS, BBC) oamenilor li se va arata ca de fapt SUA si Marea Britanie nu trebuie sa se opreasca din „lupta impotriva terorismului islamic” si prin diversi analisti obscuri, afiliati diverselor societati secrete, iar apoi, ca si SOLUTIE, ni se va induce „nevoia de interventie armata, fara sentimente sau regrete pe teritoriul Siriei pentra pune capat teroristilor”, finantati de catre ei.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/principiul-hegelian-este-tehnica-folosita-de-iluminati-pentru-a-manipula-opinia-publica.

SURSE

1. http://www.presstv.ir/detail/2014/08/26/376669/us-using-foley-to-intervene-in-syria/

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro