Statul Islamic (ISIS) si Al-Qaeda au ajuns sa se lupte intre ei – ambele sunt create si finantate de SUA !

by Daca n-ar fi de plans, in toata aceasta situatie, cu siguranta ar fi de ras. In primul rand, ISIS, este creata si finantata de SUA, Israel, respectiv serviciile secrete CIA, MOSSAD, MI6, care contribuie la dezvoltarea lor. Foarte putine persoane se intreaba: „cum de au ajuns acestia sa fie […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca n-ar fi de plans, in toata aceasta situatie, cu siguranta ar fi de ras. In primul rand, ISIS, este creata si finantata de SUA, Israel, respectiv serviciile secrete CIA, MOSSAD, MI6, care contribuie la dezvoltarea lor. Foarte putine persoane se intreaba: „cum de au ajuns acestia sa fie atat de dotati ? Dotarea lor consta in arme, masini de teren foarte scumpe, desi economia in acele zone este una saraca. Asadar, cine-i finanteaza ?

there-is-no-al-qaeda-robin-cook

Mai intai aflam de pe site-ul moldovean Independent.md cum ca ISIS si Al-Qaeda se lupta intre ele:

„Gruparea Statul Islamic (SI) a numit un fost lider taliban drept comandant al său pentru Pakistan și Afganistan, pentru a lupta împotriva dominației de un deceniu a Al-Qaida ca principal grup islamist extremist din regiune, relatează miercuri agenția DPA.

Hafiz Saeed Khan, fost comandant taliban pakistanez, îi va conduce acum pe militanții Statului Islamic din regiunea cunoscută sub denumirea de Khorasan în rândul jihadiștilor, potrivit unui purtător de cuvânt al Statului Islamic.

„Hafiz Saeed Khan a fost numit guvernator al provinciei Khorasan (a Statului Islamic)”, a declarat Abu Mohamed al-Adnani, purtător de cuvânt al SI, într-un mesaj audio postat pe Twitter în această săptămână.

Khorasan este un termen folosit de către jihadiști pentru a descrie o vastă regiune ce cuprinde Pakistan, Afganistan, părți din Iran și provincia chineză Xinjiang (nord-vest), cu populație majoritar musulmană.

DPA precizează că este pentru prima dată când Statul Islamic, care controlează largi teritorii în Siria și Irak, vorbește public despre intenția sa de câștiga influență în regiune.

Înregistrarea audio survine la câteva săptămâni după ce mai mulți lideri talibani pakistanezi au promis supunere față de liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, autoproclamat calif.

Evoluția survine de asemenea în contextul unor zvonuri potrivit cărora fostul lider taliban afgan Mullah Rauf a fost recrutat de către Statul Islamic în provincia afgană Helmand.”[1]

Un mic rezumat istoric al celor doua organizatii !

Al-Qaeda, asa cum ne-a fost „bagata pe gat” de catre mass-media propagandista, care este plina de ofiteri acoperiti ai Serviciilor Secrete, nu exista si o sa vedeti si ce inseamna aceasta organizatie in realitate.

Cu puţin timp înainte de moartea sa (petrecută în 2005), fostul ministru britanic de externe Robin Cook (între 1997 şi 2oo1) spunea Parlamentului Marii Britanii că Al Qaeda nu reprezintă de fapt un grup terorist, ci o bază de date de mujaheddini şi luptători islamici, folosiţi de CIA şi de Arabia Saudită pentru a lupta împotriva sovieticilor din Afghanistan.

„Adevărul este că nu există nici o armată islamică sau grup terorist numit Al-Qaeda. Şi orice ofiţer de informaţii în cunoştinţă de cauză ştie acest lucru. Dar, există o campanie de propagandă pentru a face publicul să creadă în prezenţa unei entităţi identificate ce reprezintă “diavolul”, doar cu scopul de a determina telespectatorii să accepte o conducere internaţională unică pentru un război împotriva terorismului.Ţara din spatele acestei propagande este SUA…”

Al-Quaeda o simpla baza de date!

Site-urile internationale conspirationiste au scris foarte mult despre asta, cu probe empirice, insa aici in Romania nici ca s-a prea scris despre inexistenta acestei „retele teroriste”. Nu-i nimic, o voi face eu, clar, precis si concis pentru a intelege fiecare. Site-ul conspirationistului Alex Jones, infowars.com[1] explica foarte bine.

O astfel de organizatie terorista nu exista si nu a existat niciodata, insa criminalii de razboi cum ar fi George W. Bush si Obama ca sa-i expun pe cei mai recenti, s-au folosit de acest mit pentru a putea constrange cetatenii americani prin celebra lege „Patriotic Act”, prin care un om poate fi arestat fara mandat, torturat, privat de avocat, ore in sir doar pe baza suspiciunii ca „poate” fi terorist.

Un fost agent francez de informatii pe numele sau Pierre Henry Bunel, sustinea cu vehementa, inca din anul 2004, ca Al-Qaeda este doar o simpla baza de date. In continuare site-ul truth11.com[2] ne expune afirmatiile lui Pierre in raportul sau Wayne Madsen Report:

„Am auzit prima data de Al-Qaida cand ma aflam in Iordania. Am fost un ofiter francez si am avut relatii stranse in cooperare cu Iordania. Doi dintre colegii mei iordanieni, erau experti in calculatoare fiind si ofiteri de aparare aeriana, dar care au inceput sa spuna o serie de glume despre pedeapsa elevilor la ei.

La mijlocul anilor 1980 Al-Qaeda era o baza de date dedicata comunicarilor din cadrul secretariatului Conferinte Islamice.

La începutul anilor 1990, eram ofiţer de informaţii francez. Datorită cunoştinţelor mele de limbă arabă, treaba mea era să traduc faxurile precum şi alte documente interceptate de serviciile noastre secrete. Adesea interceptam materiale trimise de reţele islamice ce operau în Marea Britanie sau Belgia. Aceste documente conţineau indicaţii trimise către grupările armate islamice din Franţa sau Algeria. Mesajele citeau diferite surse, dar printre cele mai citate erau ONU, Mişcarea ţărilor non-aliniate, Agenţia Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi şi…Al Qaeda.

Al-Qaeda a ramas baza de date a Conferintei Islamice. Nu toate tarile membre ale Conferintei Islamice sint considerate „state problematice.”

Această bază de date era divizată în două părţi: una în care participanţii la întrunirile organizaţiei puteau alege şi trimite informaţiile de care aveau nevoie, şi altă parte era alcătuită din fişierele de decizie în care erau înregistrate toate deciziile luate de organizaţie. În limba arabă, fişierele erau numite: ‘Q eidat il-Maaloomaat’ şi ‘Q eidat i-Taaleemaat.’ Aceste fişiere erau ţinute într-un singur fişier mai mare, ce purta numele în arabă de ‘Q eidat ilmu’ti’aat’, care în arabă înseamnă “bază de date”. Dar arabii, deseori, scurtau cuvântul în “Al Qaida” sau “Al Qaeda”, care în arabă înseamnă “baza”. Baza militară aeriană de la Riyadh (Arabia Saudită) poartă numele de ‘q eidat ‘riyadh al ‘askariya.’ “Q eida” înseamnă “bază”, pe când “Al Qaida” înseamnă “baza”.

Osama bin Laden folosea baza de date Al Qaeda

Despre „teroristul” nr.1 al Planetei Pierre ne spune:

„Osama era conectat la aceasta reatea, el fiind un membru al unei familii importante in lumea bancara si de afaceri (n.red. prietenia sa cu George W. Bush). Ei folosesc grupurile teroriste locale care pretind ca actioneaza in numele Al-Qaeda. Pe de alta parte, armatele nationale pot invada tari independente sub egida Consiliului de Securitate al ONU si sa efectueze razboaie preventive, iar cei care intretin razboaiele sint in realitate politicienii.”

Ofiterul Pierre Henry Bunel condamnat de un tribunal militar pentru ca si-a permis sa spuna ca Al-Qaeda nu exista!

Daca presa conspirationista ar fi fost atat de puternica cum este astazi, pe lista celor haituiti de iluminatii ar sta la loc de cinste si acest maior Pierre Henry Bunel, alaturi de Edward Snowden dar si de Bradley Manning, cei care au expus atrocitatile pe care iluminatii le comit impotriva oamenilor.

In 2001, Pierre Henry Bunel, a fost condamnat de un tribunal militar francez pentru ca a transmis informatii „clasificate” pe care sclavii, adica oamenii nu ar trebui sa le stie niciodata. El in 1998 in timpul razboiului din Kosovo, a aratat prin documente clasificate cum familia Bush dar si alti lideri importanti de-ai ONU au finantat intreg razboiul pentru a avea motive de a extrage sume uriase de bani apoi.

O data ce Pierre a expus aceste lucruri mizere, a fost si pedepsit ca si Bradley Manning, soldatul american care a facut publice documente clasificate despre razboiul criminal ce este purtat in Irak si Afganistan.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/nu-exista-nicio-organizatie-terorista-al-qaeda-pe-aceasta-planeta.

Cat despre ISIS, reprezinta acelasi concept creat de SUA, pentru a se incepe lupta impotriva „terorismului”, iar efectul sunt tocmai legile Big Brother de monitorizare si control cat se poate de strict al oamenilor, incercand sa ia toate libertatile civile.

SURSE

1. http://independent.md/statul-islamic-declara-razboi-impotriva-al-qaida-pakistan-si-afganistan/#.VMpKwSxcDa1

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro