Spania si Franta au scos de sub incidenta legii negarea holocaustului ! Decizia Curtii Constitutionale din ambele tari s-a bazat pe incalcarea libertatii de exprimare ! In Romania legea 107/2006 trebuie atacata la Curtea Constitutionala !

by In razboiului miselesc al sionistilor evrei impotriva libertatilor fundamentale ale liberei exprimari, garantate prin principal de toate Constitutiile statelor asa-zis democrate, sionistii primesc o lovitura juridica destul de puternica. Ce nu pot sa inteleaga acesti indivizi aroganti, care au distrus Palestina, este ca ei doresc cu orice pret sa […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In razboiului miselesc al sionistilor evrei impotriva libertatilor fundamentale ale liberei exprimari, garantate prin principal de toate Constitutiile statelor asa-zis democrate, sionistii primesc o lovitura juridica destul de puternica. Ce nu pot sa inteleaga acesti indivizi aroganti, care au distrus Palestina, este ca ei doresc cu orice pret sa mentina un control strict al unei fantezii, asa cum este holocaustul, fantezie demonstrata de multi evrei curajosi ca Norman G. Finkelstein care a scris best-seller-ul „Industria Holocaustului”, unde vorbeste despre „rafturi intregi de minciuni”, apoi avem pe Paul Rassinier, care a demonstrat ca la Auschwitz n-au existat camere de gazare si ca ele au fost construite de austrieci dupa razboi, pentru a impresiona turistii. Interesant e faptul ca la acea vreme SUA era ceva care folosea gazare drept pedeapsa capitala !

10307209_709504562447163_1271396788999068000_n

Aceste lucruri le-a demonstrat si istoricul negationist, David Irving, care si-a luat 13 luni de puscarie in Austria, in 2006, provocand un scandal international  pe baza libertatii de exprimare, care a fost aruncata in aer atunci. Ideea e ca acesti negationisti, nu instiga la vreo actiune criminala impotriva evreilor, ei doar au opinii contra, bazate pe niste argumente, care sint foarte greu de combatut, motiv pentru care avem si aceste legi abuzive.

10444428_792056114157939_6928965695427344365_n

De exemplu:

– din 1947 pana in 1990 evreii au spus ca la Auschwitz au murit 6 milioane de oameni;

– din 1990 pana in 2011 au spus ca au murit 4 milioane de oameni;

– din 2011 pana in prezent spun ca au murit 1,1 milioane de oameni.

De la un deceniu la altul, acestia si-au revizuit cifrele, in schimb, cand Irving venea sa le spun ca n-au murit atatia, imediat l-au bagat la puscarie. Potrivit lui Irving si altor evrei, mentionati mai sus, la Auschwitz au murit aproximativ 350.000 de persoane, din diverse boli, cum ar fi tifosul.

Negarea holocaustului incepe sa fie scoasa de sub incidenta legii !

In Spania !

„Curtea Constituțională din Spania a decis că nici o persoană nu va mai fi pedepsită penal pentru negarea sau chiar justificarea holocaustului.

Prin decizia Curții Supreme se recunoaște că legea din 1996, care prevedea pedepse cu închisoarea pentru delictul de opinie, încalcă dreptul la liberă exprimare, drept garantat de Constituţie.

Judecătorul Adolfo Prego de Oliviero Tolivar, care în trecut a fost criticat de naţionaliştii radicali, a declarat în ciuda acestui fapt, la finalul procesului, că “nu putem pedepsi oamenii care răspândesc o anumită ideologie” şi “nimeni nu are dreptul să limiteze dreptul altor persoane de a-și exprima punctul de vedere”. Totuşi, judecătorul a ţinut să specifice că legislația va putea în continuare pedepsi incitarea la ură și violență împotriva unor grupuri, categorii sociale sau persoane individuale.

Punerea sub semnul întrebării a versiunii oficiale legate de holocaust este o faptă pedepsită penal în ţări precum: Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Ungaria, Israel, Luxemburg, Liechtenstein, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Elveţia şi România.”[1]

In Franta !

Curtea Constitutionala a Frantei a decis la data de 28 februarie 2012 ca, legea de pedepsire penala a persoanelor care negau diverse genocide, fie ca foloseau argumente istorice, fie ca nu, a fost declarata neconstitutionala deoarece incalca libertatea de exprimare, dupa cum scrie si site-ul oficial al Curtii Constitutionale din Franta, conseil-constitutionnel.fr[2].

Ce facem cu legea neconstitutionala din Romania ?

In Romania exista celebrul „avocat al poporului”, care ar trebui sa apere libertatile fundamentale ale tuturor cetatenilor din aceasta tara, indiferent de rasa, religie, grupare etnica etc. Toti cei care au detinut aceasta functie, au fost numai FSN-isti, acesta fiind un lucru cert. Avocatul poporului este printre putinele persoanele, care poate sa atace la Curtea Constitutionala legea de condamnare la puscarie a negationistilor si revizionistilor. In prezent, mai precis din 6 mai 2014, Avocatul poporului este nimeni altul, decat FSN-istul Victor Ciorbea. Acest ticalos a dat practic startul privatizarilor din Romania, in timpul cand era premier, asa ca ar trebui sa stea alaturi de Nastase in puscarie !

In Romania, legea de care vorbim este legea 107/2006, ea fiind introdusa de catre puscariasul Adrian Nastase, in martie 2002, printr-o Ordonanta de Urgenta cu nr. 31 (fara vot in plen), la cererea sionistilor evrei, condusi de escrocul international Elie Wiesel. Iliescu, bolsevic notoriu, a fost si el un mare sustinator al acestei legi, alaturi de Ministrul Justitiei, Rodica Saftoiu, care a fost demonstrata ca si colaboratoare cu securitatea. Deci o turnatoare ordinara, a sustinut si favorizat o lege ordinara.

Astazi a sosit timpul ca o astfel de lege sa fie scoasa de sub incidenta legii, iar tema holocaustului sa fie discutata in diverse mese rotunde, unde sa se afle sustinatori, revizionisti si negationisti, fara ca vreunul dintre sustinatori sa fie persecutat pentru opiniile exprimate.

Desigur ca exista unele voci, sterpe, care sustin ca o asemenea dezincriminare, ar permite tuturor rasistilor si xenofobilor sa incite la ura impotriva evreilor. Total fals ! A se vedea faptul c-am omis cu buna stiinta termenul „antisemitism” ! L-am omis, deoarece nicio carte de istorie de pe aceasta Planeta, nu-i atesta pe evrei ca fiind semiti, ci arieni caucazieni, trecuti in masa la iudaism in anul 740 e.n. in timpul regelui Chagan al III-lea, asa cum scrie si Jewish Encyclopedia cap. IV, pag. 1-5.

In rasistul si xenofobul stat ilegitim, Israel, dementii de sionisti au inceput sa puna o lege prin care sa se interzica folosirea termenului „nazism”. Paranoia sionisti nu mai are niciun fel de limita. Nu conteaza sub ce mod folosesti termenul „nazism”, nu conteaza, in cel fel de propozitie, pur si simplu, khazarii vor sa fie sters din dictionar. Hai ca aveti tupeu !

Israelul a fost condamnat pentru crime de razboi, crime impotriva umanitatii si genocid, de catre Tribunalul „Kuala Lumpur” din Malaezia, atat pentru crimele impotriva evreilor din Palestina, cat si pentru Declaratia de la Balfour, cand au intrat peste Palestina, pentru ca Israelul este statul lui Rothschild.

Pentru cei care vreti sa studiati pe larg tema holocaustului o puteti face aici -> http://ro.scribd.com/doc/225916817/Holocaustul-minciuna-secolului-docx.

SURSE

1. http://www.frontpress.ro/2011/07/spania-negarea-holocaustului-si-propaganda-neo-nazista-nu-vor-mai-intra-sub-incidenta-legii.html

2. http://www.conseil-constitutionnel.fr/decision/2012/2012-647-dc/decision-n-2012-647-dc-du-28-fevrier-2012.104949.html

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro