Scandal devastator pentru armata Frantei: soldatii francezi, acuzati ca au violat copii in Africa ! „Je suis Charlie” !

In Frata este ceva normal sa-ti bati joc de oameni, dar mai ales sa faci tot felul de caricaturi pline de vulgaritati, pe care ulterior sa le trimiti cu dedicatie adeptilor Islamului, stiind foarte bine ca, acestia sunt foarte sensibili la astfel de desene. Da, asta inseamna „libertatea de exprimare”, […]

In Frata este ceva normal sa-ti bati joc de oameni, dar mai ales sa faci tot felul de caricaturi pline de vulgaritati, pe care ulterior sa le trimiti cu dedicatie adeptilor Islamului, stiind foarte bine ca, acestia sunt foarte sensibili la astfel de desene. Da, asta inseamna „libertatea de exprimare”, libertate care nu se aplica si in cazul discutiei despre „holocaustul evreilor”. Asta-i Franta, de la Revolutia Masonica de la 1848 pana-n prezent: „Liberte, Egalite, Fraternite” – celebrul motto francmasonic !

centro-africa-BANGUI-francesi

In ianuarie 2015, in timpul farsei numita „Atacul de la Charlie Hebdo”, aproape toata lumea striga hipnotizata de mass-media: „Je suis Charlie” ! Noi, cei intregi la minte, nu vrem sa fim Charlie, asta pentru ca, ceea ce veti citi in continuare va va deranja teribil.

De pe publicatia Active News aflam cum soldatii francezi din Africa, trimisi, ca si americanii „pentru mentinerea pacii capitalisto-democratice”, au violat copii:

„Justiția din Franța a deschis o anchetă asupra soldaților francezi, acuzați de viol asupra mai multor copii, în timpul operațiunii Sangaris din Republica Centrafricană, în 2014. Palatul Elysse este acuzat, de asemenea, a cunoscut acest lucru și că a încercat să mușamalizeze totul.

Acuzațiile apar într-un un raport intern al ONU, fiind publicate acum de cotidianul The Guardian, scrie ziarul Il Giornale.

Ancheta în acest caz a fost deschisă la Paris, în iulie 2014, pentru viol săvârșit asupra unor minori sub 15 ani, potrivit unei surse judiciare, pe baza unui raport trimis de Ministerul Apărării.

Ministerul a fost sesizat despre mărturii ale copiilor care acuzau diferite agresiuni sexuale din partea militarilor francezi care au participat la operațiunea ”Sangaris”. Potrivit raportului, soldații au oferit hrană și, uneori, mici sume de bani, contra favorurilor sexuale. ”Copiii au povestit că le era foame și au crezut ca ar putea primi mâncare de la soldați”, a explicat Paula Donovan. Soldații au răspuns: ”dacă faci asta vei primi mâncare”.

Natiunile Unite au deschis o ancheta in primavara lui 2014. Responsabilul ONU care a trimis in iulie un raport autoritatilor franceze, cu incalcarea procedurilor organizatiei, a fost suspendat din functie. Suedezul Anders Kompass, un lucrator umanitar al Natiunilor Unite, trimisese autoritatilor franceze raportul intitulat ”Abuzuri sexuale asupra copiilor comise de fortele armate internationale”.

Kompass a fost suspendat in 17 aprilie si face obiectul unei anchete ONU, potrivit consilierului juridic al ministerului suedez al Justitiei, Anders Ronqvist. Paris a lansat, in decembrie 2013, operatiunea Sangaris si a deplasat 2.000 de militari , cu aprobarea ONU, pentru a instaura securitatea in Republica Centrafricana. Misiunea avea ca scop oprirea masacrelor comise asupra civililor de rebelii Seleka (care-i vizau pe crestini) dar si de militiile care-i vanau pe musulmani.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/scandal-devastator-pentru-armata-frantei-soldatii-francezi-acuzati-ca-au-violat-copii-in-africa_1899299.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro