Rusia este la un pas sa-i distruga pe teroristii ISIS: teroristii au ramas fara munitie, arme si celebrele vehicule Toyota ! SUA si UE cer Rusiei sa opreasca bombardarea „rebelilor moderati” !

by Rusia este la un pas sa-i distruga pe teroristii ISIS: teroristii au ramas fara munitie, arme si celebrele vehicule Toyota ! SUA si UE cer Rusiei sa opreasca bombardarea „rebelilor moderati” ! „Lumea Libera si Civilizata” a homosexualilor condusa de SUA-UE se declara revoltata de „Rusia cea agresiva care […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusia este la un pas sa-i distruga pe teroristii ISIS: teroristii au ramas fara munitie, arme si celebrele vehicule Toyota ! SUA si UE cer Rusiei sa opreasca bombardarea „rebelilor moderati” !

„Lumea Libera si Civilizata” a homosexualilor condusa de SUA-UE se declara revoltata de „Rusia cea agresiva care incalca dreptul international si ataca orbeste tinte de pe teritoriul Siriei”.

Ursul rus sperie ISIS-CIA

Aceasta reactie furibunda a SUA-UE vine in contextul in care ei doresc sa-l dea jos pe Bashar al-Assad, Presedintele legitim al Sirie, asa cum au procedat cu Saddam Hussein, „care detinea arme chimice, biologice si de distrugere in masa”, asa cum a procedat si cu Gaddafi, cel care a condus pana in 2011 Libia.

Mai multe aflam de pe publicatia Active News:

„Ministerul rus al Apărării a publicat noi imagini cu bombardamente ale avioanelor ruse care au lovit diverse obiective ale teroriștilor ISIS.

Aviația rusă a bombardat 86 de ‘ținte teroriste’ în Siria în ultimele 24 de ore, un record absolut de lovituri aeriene de la începutul intervenției sale militare la 30 septembrie, a anunțat marți Ministerul rus al Apărării, relatează AFP.

În primele zile ale intervenției sale militare în Siria, armata rusă a anunțat că a lovit circa douăzeci de ținte pe zi, trecând la sfârșitul săptămânii la 50 de bombardamente în fiecare zi.

Bombardierele tactice Su-34 și avioanele de sprijin Su-24M și Su-25SM au efectuat 88 de misiuni aeriene pentru a lovi ținte în provinciile Raqa (est), Hama (centru), Idleb (nord-vest), Lattakia (nord-vest) și Alep (nord-vest), a precizat purtătorul de cuvânt al ministerului, generalul Igor Konașenkov.

Avioanele rusești au distrus posturi de comandă, depozite de muniții și arme, vehicule militare, ateliere de producție de explozivi și tabere de antrenament ale Statului Islamic (SI), potrivit ministerului.

Un avion Su-24M a distrus cartierul general al SI de la Anadane, la 16 kilometri nord-vest de Alep, în timp ce la Latamne, în provincia Hama, aviația a lovit un buncăr unde erau depozitate muniții, a adăugat oficialul rus.”[1]

In cazul celebrelor masini Toyota pe care le detineau ISIS, dincolo de orice dubiu rezonabil, acestea provin direct de la Pentagon, cei care s-au ocupat de Operatiunea „Primavara Araba” din 2011, aceeasi indivizi care au alimentat „rebelii moderati”, dupa cum au convenit, mai nou, sa-si autodenumeasca teroristii.

Video!

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Siria.-Avioanele-ruse-fac-prapad-printre-teroristii-ISIS.-Jihadistii-au-ramas-fara-munitie-arme-si-vehicule-militare-125623

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro