Radio Fara Secrete Cocoon Online

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Radio Fara Secrete Cocoon

Radio Fara Secrete Cocoon a fost infintat la data de 2 Decembrie 2013 ca urmare a unui proiect gandit pentru a fi pus la punct de catre subsemnatul, Dragos Anunnaki (www.fara-secrete.ro) alaturi de partenera mea in cadrul acestui proiect Came Cocoon (www.cocoon.ro). Denumirea „Fara Secrete Cocoon” este o imbinatie armonioasa de cuvinte ce denota parteneriatul nostru cu privire la fondarea acestui post de radio. Acest proiect doreste sa ofere persoanelor care apreciaza paginile noastre cat mai multe informatii din domeniul conspiratiilor, ocultismului, ezoterismului, istoriei alternative, fizicii cuantice, medicinei alternative s.a.m.d.

Este un proiect unic in Romania deoarece peste tot exista radio-uri online sau televiziuni, insa toate nu doresc sa puna in discutie informatii ce au legatura cu conspiratiile. Nu o sa auziti niciodata la televiziuni discutandu-se in mod clar despre cat de periculoasa este masoneria, despre Noua Ordine Mondiala, despre Iluminati sau despre Grupul Masonic Bilderberg. Televiziunile din Romania si posturile de radio, fie ca sint ele online sau pe frecventa radio ele sint detinute de niste oligarhi, care or sa va prezinte numai emisiuni despre politica, despre ce femeie din showbiz si-a facut implanturi de silicoane, adica „stiri mondene”, cum sint ele definite in cadrul acestor programe TV.

Motivul pentru care se prezinta aceste lucruri sint absolut sigur ca stiti majoritatea, fiind totodata vorba de o distragere a atentiei de la ce se intampla cu voi si cu viata voastra, pentru ca un om distras de la ceea ce se intampla este mult mai usor de pacalit si furat. In cadrul acestui radio noi vom discuta cu cartile pe fata toate aceste lucruri ce nu sint discutate in presa oficiala si credem ca oamenii au nevoie de o alternativa in cadrul presei, o presa care sa prezinte viata asa cum este ea.

Temporar nu o sa ne auzim online la microfon, caci avand in vedere ca acest radio este un nou nascut, trebuie sa implementam o serie de programe speciale cu privire la aceasta, insa nu o sa dureze mult. De asemeni vom lua si telefoane in legatura directa pentru a discuta cu persoanele. Probabil ca ati observat ca in majoritatea televiziunilor din Romania nu se iau telefoane in direct de la simpli oameni, deoarece acestia sint mult mai inteligenti decat mincinosii care sint invitati si pot fi combatuti temeinic cu argumente. Aici va exista libertate de exprimare, bineinteles fara instigare la crime, rasism, injurii, jigniri aduse altor persoane care nu au nicio vina. Politicienii intr-adevar merita sa fie jigniti, iar aici nu m-as opune jignirii lor, pentru ca acestia ne-au furat atata amar de ani.

Atat eu, Dragos Anunnaki cat si partenera mea Came Cocoon va invitam sa ascultati acest post de radio si veti observa diferenta.

Ascultati

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul Zamolxe România (DZR) Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro