Propagandă mincinoasă a activiștilor LGBT: Activiștii pentru drepturile homosexualilor dau vina pe creștini pentru atacul din Orlando

by „Activiștii pro gay din Statele Unite s-au dezlănțuit pe rețelele de socializare, dând vina pe creștini pentru atacul din Orlando, din clubul de homosexuali. Unul dintre cei mai cunoscuți activiști pentru drepturile homosexualilor, Chase Strangio, afirmă, într-o postare pe Twitter că pentru masacrul din Orlando, în care au murit […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

„Activiștii pro gay din Statele Unite s-au dezlănțuit pe rețelele de socializare, dând vina pe creștini pentru atacul din Orlando, din clubul de homosexuali.

Unul dintre cei mai cunoscuți activiști pentru drepturile homosexualilor, Chase Strangio, afirmă, într-o postare pe Twitter că pentru masacrul din Orlando, în care au murit 50 de persoane iar alte peste 50 au fost rănite nu sunt de vină decât creștinii conservatori, care au „au creat acest climat anti homosexuali”, scrie Washington Times,
„Este dezgustător. Gândurile și rugăciunile și islamofobia voastră, după ce ați creat acest climat anti gay”, acuză Strangio, care este avocat în cadrul ACLU (Uniunea americană de apărare a libertăților civile). El susține că cei care promovează drepturile creștine „sunt implicați în acest masacru, prin aprobarea proiectelor de lege anti gay”.
„The Christian Right a introdus 200 de proiecte de lege anti LGBT în ultimele șase luni, iar oamenii dau vina pe Islam pentru asta. Ei bine, nu!”, a scris Stangio pe Twitter.
Un alt membru al ACLU, specializat în libertăți relgioase, i-a pus la zid pe politicienii republicani care au postat mesaje de condoleanțe, în urma tragediei de sâmbătă. „Să vă aduceți aminte de asta când pormovați legi împotriva comunității gay”, a scris acesta.
Apărătorii drepturilor relgioase din SUA resping însă teza conform căreia legile de protejare a celor care refuză să participe sau să oficieze căsătorii între persoane de același sex ar avea vreo legătură cu masacrul din Orlando. Matthew Franck, director  al unui institut pentru Religie și Constituție spune că învățăturile creștine privind taina căsătoriei nu au nimic de a face cu violența, iar cei care nu sunt de acord cu legalizarea mariajelor gay nu promovează nici ura nici violența față de homosexuali.”[1]
Ucigașul din Orlando era gay, dezvăluie fosta lui soție, dar și mai mulți clienți ai clubului Pulse

„New York Post publică mai multe dezvăluiri care aruncă în aer cazul „măcelarului din Orlando”. Fosta soție a lui Omar Mateen a declarat ieri că ea crede că acesta era homosexual. Tot ea a fost dezvăluit și faptul că Omar a frecventat acel club de noapte gay, unde a pus în scenă teribilul masacru.

Sitora Yusufiy (foto dreapta), care a fost căsătorită cu Mateen în 2009 timp de trei luni, a făcut șocanta declarație pe postul de televiziune brazilian SBT Brazilia.
Yusufiy a mărturisit că e convinsă că Mateen avea „tendințe gay” și spune că tatăl acestuia l-ar fi numit chiar „homosexual”, de față cu ea. Fosta soție a mai susținut și că „FBI-ul i-a cerut să nu facă aceste declarații în mass-media americană”.
Această mărturisire a venit după ce un fost coleg de clasă de-al lui Omar Mateen a declarat că a primit o invitație romantică din partea acestuia. Conform relatărilor lui, Omar mergea adesea în clubul de noapte Pulse.
Fostul coleg a relatat că a ieșit cu Mateen, mergând prin baruri gay, după absolvirea cursurilor de la Indian River Community College – Academia de poliție, în 2006 – și că atunci, o singură dată, Mateen l-a întrebat dacă n-ar vrea să aibă „o întâlnire romantică”, potrivit Palm Beach Post. „Am refuzat oferta lui”, spune fostul coleg, care susține că, în opinia lui, Omar Mateen era un homosexual nedeclarat.
Ȋn presa americană au aparut mai multe dezvăluiri conform cărora Mateen a frecventat clubul Pulse timp de ani de zile, înaintea masacrului de duminică.
„Este același tip”, a declarat, pentru Canadian Press, Chris Callen, un transsexual care susținea un show în acel club. „A fost în acest bar timp de cel puțin trei ani.”
Cel puțin patru clienții care frecventau acest club și-au amintit că l-au mai văzut pe Mateen acolo de mai multe ori, în trecut. Autoritățile susțin că nu aveau aceste informații suplimentare luni, când au fost întrebate despre legăturile dintre criminal și clubul în care a avut loc masacrul. NBC a raportat că FBI-ul cerceta „presupusele sale vizite în club”.
Kevin West, un alt client frecvent al clubului Pulse, a declarat pentru Los Angeles Times că Mateen folosea frecvent aplicații pentru întâlnirile gay și că l-ar fi surprins  chiar în timp ce posta pe o astfel de aplicație, Jack’d.
Teoria că Mateen  a suferit un „declic” când a văzut doi bărbați sărutându-se în public este „o idioțenie”, spune Ty Smith, partenerul lui Chris Callen. „Fără nicio supărare. E un rahat! El a fost acolo, în jurul nostru. Iar unii dintre acești oameni făceau un pic mai mult decât (un sărut) în afara barului…””[2]

Propaganda mincinoasa a activistilor LGBT

Desi asasinul a fost descris ca fiind gay, dincolo de legatura sa cu serviciile secrete (CIA), site-urile de socializare din SUA au „explodat” din cauza unei propagande infernale puse la cale de catre activistii LGBT cu scopul de a castiga capital de imagine dupa moartea acelor oameni.

Practic, ei fac acelasi lucru pe care l-a facut Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, dupa atentatul de la Colectiv atunci cand a facut teribila afirmatie: „A fost nevoie sa moara oameni.”
Faptul ca exista oameni care incearca sa-si faca imagine de pe urma unor atentate, nu este o noutate, in fond si la urma urmei, d-asta ele sunt orchestrate, pentru a se putea implementa legi Big Brother, pentru a se putea interzice armele, dar acum si pentru a putea interzice critica la adresa homosexualilor.

In opinia acestor indivizi, profund intoleranti, agresivi si galagiosi, marxisti, atunci cand vine vorba de valori traditionale, religioase, ideologice, noi trebuie sa tacem dracului din gura, iar daca ei ar putea promova legi, fiti siguri ca ar promova legi de pedepsire cu inchisoarea a celor care ii critica. Atentie, critica este esenta democratiei, iar marxistii nu accepta asta, caci intotdeauna dictaturile au fost conduse de catre minoritari, nu numai etnici, dar si de alta factura.

Sa incerci acreditarea ideii ca vinovatii sunt crestinii pentru ca au opinii diametral opuse fata de homosexualitate si sa-i culpabilizezi pentru aceasta tragedie, este o forma mizerabila de propaganda, pe care noi am observat-o si in Romania, unde si aici se incearca infierarea crestinilor si nu numai, cu aceeasi manie proletara (marxista) de catre niste indivizi care sunt profund intoleranti.

Ce putem spune, oare, despre activistele LGBT care l-au agresat in 2013 pe Arhiepiscopul de Bruxelles sau despre lesbienele care au adoptat un copil pe care l-au ucis, sau de homosexuali care au adoptat copii pentru a-l abuza ?! Daca am fi propagandisti am spune ca toti homosexualii sunt vinovati pentru aceste intamplari, dar nu, noi nu o vom face, iar asta-i o mare diferenta intre a insera minciuni si a prezenta adevarul obiectiv in lumina faptelor.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Activistii-pentru-drepturile-homosexualilor-dau-vina-pe-crestini-pentru-atacul-din-Orlando-134124
  2. http://www.activenews.ro/externe/Ucigasul-din-Orlando-era-gay-dezvaluie-fosta-lui-sotie-dar-si-mai-multi-clienti-ai-clubului-Pulse-134132

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro