Printul Charles implicat in acte de pedofilie ! Printul Charles este un important membru al Grupului Masonic Bilderberg !

by Printul Charles de Wales, al familiei regale Windsor, adica fosta Saxa-Coburg-Gotha-Battenberg, este un membru activ si important al Iluminatilor, membru al Grupului Masonic Bilderberg si conducatorul unor uriase societati secrete masonice din Marea Britane si nu numai. Site-ul Activist Post[1], expune in public multe lucruri despre care multi oameni […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Printul Charles de Wales, al familiei regale Windsor, adica fosta Saxa-Coburg-Gotha-Battenberg, este un membru activ si important al Iluminatilor, membru al Grupului Masonic Bilderberg si conducatorul unor uriase societati secrete masonice din Marea Britane si nu numai. Site-ul Activist Post[1], expune in public multe lucruri despre care multi oameni nu stiau.

Printul Charles ajunge in atentia, chiar a scepticilor, in special datorita unei relatii foarte stranse de prietenie, unii ar zice „prea intima”, cu Jimmy Savile, un fost animator BBC, implicat in molestari de copii. Prietenia dintre Charles si Jimmy Savile, ar fi inceput in anii ’70 cand acestia conduceau niste organizatii „de caritate”. Clarence House, purtator de cuvant al Printului Charles a refuzat sa vorbeasca despre aceste lucruri, pretizand ca relatia dintre Charles si acest Savile, a fost dintr-un interes comun pentru sprijinirea mai multor actiuni caritabile.

Intr-un articol publicat pe site-ul de stiri BBC[2] se expune monstruosul scandal de pedofilie al prietenului apropiat Printului Charles, care este Jimmy Savile. Raportul prezentat de cei de la BBC detaliaza fapte savarsite de peste 50 de ani. Comandatul de politie, Peter Spindler, este unul dintre ofiterii destul de curajosi care conduce ancheta. La sfarsitul anului 1980, Savile a fost consilier de casatorie intre Printul Charles si Printesa Diana. Legaturile dintre Savile si familia Wales devin din ce in ce mai complicate. In 1990, Charles dorea sa-l aiba cu orice pret pe Savile, drept consultant pe probleme de afaceri si nu numai.

La scurt timp dupa aceste lucruri, Savile, a avut acces la toate afacerile murdare ale familiei regale. Savile, mai este prezentat de anumiti oameni cu pregatire psihiatrica drept „un ciudat incontrolabil”, referindu-se aici la celebra boala numita „Sindromul Personalitatilor Multiple”, de care par sa sufere acesti indivizi. Printesa Diana s-a dovedit a fi un ghime in spatele acestor reptilieni, intrucat cu cateva zile inainte de a fi asasinata, ea declara ca Printul Philip o uraste si ca vrea sa dispara. Aceste lucruri nu s-au spus atunci, de abia la data de 9 iunie 2007, in ziarul britanic Daily Express[3].

David Icke le mentioneaza:

“Unele dintre cele mai importante centre rituale satanice sunt deseori conacele şi castelele gotice ale familiilor regale şi aristocrate europene şi americane, îmi amintesc o vizită la castelul Hearst din California, marele conac al magnatului media şi mare iniţiat Iluminat, Randolph Hearst, care este acum deschis publicului pe durata zilei.

Este unul dintre cele mai întunecate locuri pe care le-am vizitat, încă bântuit de entităţi foarte neplăcute din alte dimensiuni. Dumnezeu ştie ce s-a întâmplat acolo în timpul ocupării sale de către Hearst! Şi mai grav, poate că astfel de lucruri încă mai au loc! Castelul Hearst este plin de vechi artefacte egiptene şi situat într-un bastion important al satanismului, între Los Angeles şi San Francisco. Am simţit aceleaşi vibraţii în Marea Britanic în locuri ca Chatsworth House din Derbyshire, vechiul cămin al ducilor de Devonshire şi la Clivedon House, fost conac al familiei satanice Astor.

Această temă a fost ilustrată de filmul lui Stanley Kubric, Eyes Wide Shut, cu Tom Cruise şi Nicole Kidman în rolurile principale, care abordează tema satanismului în rândul elitei. Kubric a murit la scurt timp după terminarea filmului, care relatează o poveste despre un cult satanic în rândul celor mai de seamă personaje dintr-un oraş american, care se întâlnesc într-un mare conac gotic. Asemenea locuri sunt situate pretutindeni în lume.

De exemplu, în Belgia există castelul Mamelor întunericului, unde familia regală britanică şi elita Iluminaţilor europeni îndeplinesc multe dintre marile lor ritualuri, la fel şi în castelul Balmoral din Scoţia, unde familia regală britanică îşi petrece vacanţele de vară.

Insula luminii… şi a întunericului în prezent eu trăiesc pe Insula Wight, la câţiva kilometri de coasta de Sud a Angliei, exemplu perfect al conexiunii dintre unele puncte importante de vortex şi satanism. Reţeaua satanică a Iluminaţilor îndeplineşte acolo cele mai importante ritualuri în punctele-cheie de vortex energetic de pe reţeaua globală, deoarece ceremoniile lor perverse suprimă frecvenţa câmpului energetic al Pământului, menţinând prin urmare omenirea în aceeaşi închisoare vibraţională. De asemenea, este mai uşor pentru o entitate să se manifeste în aceste vortexuri interdimensionale. Insula Wight a fost dintotdeauna un loc sacru pentru cei care cunosc reţeaua energetică a Pământului. Druizii aveau trei centre pentru elita lor de „arhidruizi” (de aici arhiepiscopi) din insulele britanice, situate pe insule „magice”: Insula Man, Insula Anglesey din nordul Ţării Galilor şi Insula Wight.”[4]

Brian Desborough afirmă că prima biserică creştină din Britania a fost stabilită pe Insula Wight şi nu la Glastonbury, după varianta oficială. Bisericile creştine, cel puţin cele de la început, erau situate în puncte importante ale vortexului, deoarece înlocuiau religia „păgână”. Astăzi insula Wight este loc sacru pentru satanişti din cauza importanţei sale în reţeaua energetică globală. Autorul Mark Amaru Pinkham relatează că în vechime se numea „Insula Dragonului” şi ar putea fi „vortexul pivotai” din reţeaua de nord a planetei. Straniu este că aici s-au descoperit multe oase de dinozaur care sunt expuse într-un muzeu nou înfiinţat! Satanismul înregistrează o creştere pe această insulă şi implică nume faimoase din insulele britanice, cât şi personaje importante din afaceri, politică, poliţie, justiţie şi servicii sociale. Insula Wight are două faţete diferite (este cunoscută şi ca Insula Luminii). Una se vede şi alta nu. Cea vizibilă este un extraordinar peisaj terestru şi marin, frumuseţe care m-a atras de mulţi ani.

Cealaltă, invizibilă, este într-adevăr foarte întunecată. Insula are o reţea francmasonică extinsă, fapt uimitor pentru o zonă cu numai 125.000 de locuitori, reţea cu care m-am confruntat în repetate ocazii în anii ’80, în timpul unor dispute legate de protecţia mediului, când francmasonii trăgeau sforile unui proiect de construire a unor clădiri ce le-ar fi adus o adevărată avere. Dar de atunci, cercetările mele despre manipularea lumii au avansat cu încă zece ani şi chiar mai mult până am realizat ca secretele întunecate de pe Insula Wight erau mult mai adânci decât ce ştiam la vremea aceea. Aceasta este una dintre capitalele satanice ale Marii Britanii. In acelaşi timp, această frumoasă insulă, care ar trebui să fie un loc minunat, are cele mai mari rate de sinucidere şi depresie din Marea Britanie.

De ce? Din cauza intensităţii mari a energiei negative în care trăiesc oamenii, produse de desele ritualuri satanice realizate în punctele de vortex, care pun în rezonanţă câmpul energetic al insulei cu frecvenţa celei de-a patra dimensiuni. Iată ce fac Iluminaţii prin crearea şi menţinerea unei închisori vibraţionale, care deconectează oamenii de la nivelurile superioare ale fiinţei. Pe insulă există multe centre ale acestei reţele satanist-pedofile, inclusiv o mare casă la ţară, unde copiii sunt aduşi la petrecerile lor, fiind violaţi de către oaspeţi. Alte centre rituale sunt un yacht-club şi un hotel pe malul mării, dar nu numai. Urma’ de calcar care înconjoară „Insula-diamant” pare şi ea foarte importantă pentru satanişti.

Acum câţiva ani, un lucrător local a relatat pentru Nexus Of The World, cel mai bine vândut ziar britanic de duminică, despre teribilele ritualuri şi sacrificii satanice de pe insulă şi participarea la acestea a francmasoneriei, a politicienilor locali, a celor din administraţia locală, a proprietarilor de hoteluri şi a altor oameni de afaceri.1 Cu toate acestea nu s-a făcut nimic, şi totul a fost muşamalizat.

Icke spune:

“Am vorbit cu alţi oameni care ştiu ce se petrece în realitate şi trebuie să spun că povestea Insulei Wight este oribilă, fără ca mass-media locală să dorească să ştie cum stau lucrurile, încă o dată, Ted Heath, fostul prim-ministru care a adus Marea Britanieîn Comunitatea Europeană, se află printre cei numiţi de victimele care au fost abuzate pe această insulă. Heath a fost identificat de foarte mulţi oameni abuzaţi şi torturaţi de el pe când erau copii. în cartea Secretul Suprem l-am demascat ca satanist, torţionar şi sacrificator de copii. Mai multe surse mi-au relatat că Heath este oaspete obişnuit la singuraticul hotel Priory Bay din estul insulei şi că tot acolo vine adesea şi fostul ministru Peter Mandelson, deşi nu am putut confirma acest fapt până în momentul publicării acestei cărţi.

Mandelson este cunoscut confraţilor parlamentari ca „Prinţul întunericului” şi a fost silit să demisioneze din funcţia guvernamentală în urma unui abuz de putere. El a avut un rol important pentru Iluminaţi în guvernul laburist al lui Tony Blair. Şi Heath, şi Mandelson sunt membri în Grupul Bilderberg al Iluminaţilor, la care voi reveni într-un capitol ulterior. Ca o coincidenţă, Tom Cruise şi Nicole Kidman, protagoniştii filmului Eyes Wide Shut, se pare că au fost oaspeţi ai hotelului Priory Bay, conform spuselor unui fost lucrător, iar Ernest Bevin, ministru de externe, a stat aici când şi-a scris discursul în care propunea stabilirea unei alianţe militare numite Uniunea European-Occidentală, cunoscută acum ca NATO.

Familia regală britanică are şi ea legături puternice cu insula Wight. Regina Victoria şi Albert, soţul ei, francmason german cu grad înalt, aveau un palat pe insulă, numit Osborne House. Descendentul satanist şi Rothschild, lordul Mountbatten, a fost guvernator al Insulei Wight. Prinţul Charles este un alt oaspete, ca şi prinţul Philip, care iese în public la sărbătoarea Cowes Week, petrecerea elitei yachtingului. Mulţi satanişti faimoşi vizitează insula sub pretextul „navigaţiei”. Interesant este că, atunci când scriam această carte, am primit o invitaţie de la Grupul de Asigurări Rothschild pentru a participa la o „conferinţă financiară” la… hotelul Priory Bay. Aş fi mers să văd cum stau lucrurile, dar circumstanţele m-au îndreptat altundeva.”[4]

Cântec pentru Satana

David Icke spune despre zona in care acesta locuieste:

“Insula Wight este doar un exemplu al imensei reţele globale de centre şi culte satanice care implică sacrificii umane, consum de sânge şi invocarea demonilor din alte dimensiuni. Cele mai multe sunt necunoscute, dar unele ca Biserica Satanei şi Templul lui Set din Statele Unite beneficiază de publicitate gratuită din partea mass-mediei. Biserica Satanei a fost înfiinţată la 30 aprilie 1966 de către Anton Szandor La Vey. Noaptea de 30 aprilie/l mai este una dintre cele mai importante date pentru ritualurile sataniste.

Bunica din partea mamei lui La Vey provenea din Transilvania, ţinutul legendar al vampirilor din România de astăzi. Aceasta este regiunea lui Dracula şi mulţi descendenţi importanţi ai Iluminaţilor au legătură cu această zonă. Se presupune că La Vey a descoperit-o pe Marilyn Monroe în cluburile de noapte şi s-a folosit de contactele sale pentru a o transforma într-o vedetă de cinema. Ea era mai degrabă o sclavă cu personalitate multiplă. Hollywood (Hollywood sau Helle-wood, pădurea saeră a druizilor) musteşte de satanişti, ca şi industria divertismentului în general.

Printre relaţiile lui La Vey din divertisment şi politică se numărau preşedintele John F. Kennedy, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peter Lawford şi Jayne Mansfield. Sammy Davis Jr. este unul dintre primii membri ai Bisericii Satanei, ca şi actriţa Jayne Mansfield, care a murit decapitată într-un „accident de maşină” în 1967 (vezi secţiunea de imagini). Frank Sinatra se ocupa de manipularea şi abuzarea sclavilor controlaţi mental. Un exemplu elocvent este Michael Aquino, care a lucrat cu LaVey în cadrul Bisericii Satanei, dar mai ‘ târziu s-au separat pentru a forma Templul lui Set.

Aquino era un programator mental notoriu, menţionat de Cathy O’Brien şi mulţi alţii, dar şi om de vârf în Divizia pentru Război Psihologic din cadrul Agenţiei de Informaţii din Departamentul de Apărare. Soţia lui Aquino, care a lucrat cu el, se numeşte Lilith Sinclair. Numele de Lilith este un simbol al descendenţilor reptilieni, iar unul din filoanele importante ale labirintului genetic al Iluminaţilor este familia scoţiană Sinclair, fosta descendenţă franceză St. Clair. Clanul St. Clair şi adoratorul Madonnei Negre, Sf. Bernard, au fost implicaţi în formarea ordinului Cavalerilor Templieri.”[4]

Capela Sinclair de la Rosslyn, aproape de Edinburgh, este un altar al Iluminaţilor care include imaginea Omului Verde – reprezentarea lui Balder din poveştile despre regele Arthur. Lilith provine de la Lilim sau „copiii lui Lilith”, cu trimitere la simbolismul lui Set. Lilith Aquino a înfiinţat Grota Lilith din Biserica Satanistă a lui LaVey şi era membra a Consiliului celor Nouă.

Asasinarea Printesei Diana de Wales ! Aceasta vroia sa vorbeasca despre reptilieni !

Diana Frances Spencer s-a născut în Park House, pe moşia de la Sandringham a reginei, la data de 1 iulie 1961, fiind cel de-al treilea copil al vicontelui Althorp, devenit ulterior cel de-al optulea conte Spencer. Mama ei a fost prima soţie a contelui, Frances Roche. Părinţii Dianei s-au separat când ea avea doar şase ani, după care au divorţat în anul 1969, iar mama ei s-a măritat cu magnatul tapetului, Peter Shand-Kidd. Diana a avut un frate mai mic, Charles, actualul conte Spencer, şi două surori, Jane şi Sarah. Înaintea ei s-a mai născut un fiu al familiei, dar acesta a murit.

De aceea, ea a crescut cu convingerea că părinţii ei ar fi preferat să fie băiat, respectiv moştenitorul numelui de familie şi al titlului. Diana a povestit că a avut o copilărie foarte nefericită şi că a tânjit întreaga viaţă după iubirea şi afecţiunea care i-au lipsit când era copil. Locuind la Sandringham, a cunoscut-o de mică pe regină, jucându-se deseori cu copiii familiei regale. Se spune că Charles a văzut-o pentru prima oară pe Diana când aceasta era în scutece. Tot ea obişnuia să povestească, fără nici un fel de plăcere, că era nevoită să meargă în fiecare an, de sărbători, la reşedinţa reginei, pentru a viziona acelaşi film: Chitty Chitty Bang Bang. Alegerea acestui film este interesantă, căci povestea a fost scrisă de un agent al serviciilor secrete, Ian Fleming, prieten cu Aleister Crowley şi autor al celebrei serii de romane despre James Bond.

Filmul prezintă un rege şi o regină care urăsc copiii, pe care îi fură şi îi închid în cuşti, după care îi duc la castel şi îi încuie într-o temniţă subterană. Povestea reflectă cu fidelitate lucruri care se întâmplă în realitate, şi este greu de crezut că Windsor-ii i-au pus atât de des acest film Dianei din pură întâmplare. Diana a fost învăţată de mică să se obişnuiască cu „vibraţiile” Windsor-ilor. În cartea sa, Adevărata poveste a Dianei, Andrew Morton citează un interviu cu prinţesa, în care aceasta spune: „Când mergeam acolo, atmosfera era întotdeauna foarte stranie, aşa că mă împotriveam întotdeauna, bătându-mă cu cei care încercau să mă convingă să merg”. Putem trage concluzia că Windsor-ii erau conştienţi de soarta Dianei încă de pe vremea când aceasta era mică.

Diana ia vazut pe windsori transformadu-se in reptilieni

Poreclele pe care le acorda Windsor-ilor erau: „şopârlele” şi „reptilele”, şi obişnuia să spună deseori, cu toată seriozitatea, că „nu sunt oameni”. Există un motiv foarte serios pentru care Diana i-a descris în acest fel pe Windsor-i. În timp ce era de-programată, Arizona Wilder şi-a amintit cu claritate de un ritual la care a participat la Clarence House, reşedinţa reginei-mamă de lângă Buckingham Palace, în care Dianei i s-a arătat cine sunt de fapt Windsor-ii. Ritualul a avut loc în primele şapte zile ale lunii iulie 1981, cu puţin timp înainte ca Diana şi Charles să se căsătorească (pe data de 29 a aceleiaşi luni). Potrivit tradiţiei ezoterice, aceste şapte zile încheie Ciclul Stejarului, ritualul fiind numit Trezirea Miresei.

La el participă toate femeile din cele 13 linii genealogice care urmează să ocupe poziţii publice înalte, măritându-se cu reptilieni şi producând astfel noi generaţii de conducători. Arizona afirmă că regina-mamă, regina, prinţul Philip, Lady Fermoy, Contele Spencer (tatăl Dianei), prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles erau prezenţi în cameră atunci când a fost adusă Diana. Aceasta purta o rochie albă şi se afla sub influenţa unui drog administrat de Lady Fermoy. Dianei i s-a spus că trebuie să considere uniunea cu Charles ca o simplă modalitate de a concepe moştenitori, şi nimic mai mult. Adevărata consoartă a prinţului era Camilla Parker-Bowles, nu ea. Arizona mai povesteşte că prinţul Philip şi regina-mamă şi-au schimbat formele în reptile, arătându-i astfel Dianei cine erau în realitate.

„Diana a fost îngrozită, dar a păstrat tăcerea”.

Prinţesa a fost avertizată că dacă va revela vreodată adevărul despre ei, va fi ucisă (vă mai amintiţi de cel care a primit un telefon de la Diana în luna martie, cu puţin înainte de moartea acesteia, şi căruia i-a cerut sfatul în legătură cu revelarea anumitor informaţii despre familia regală care „ar cutremura lumea”? În timpul ritualului, regina-mamă i-a spus Dianei că orice va spune vreodată va fi ascultat şi orice va face va fi supravegheat. Aceasta este una din tehnicile clasice de inoculare a ideii că „Nu ai unde să fugi” care li se aplică tuturor sclavilor controlaţi mental.

În aceste condiţii, mai poate crede cineva că Diana ar fi putut intra sub influenţa lui Mohamed Al Fayed dacă acesta nu se află la rândul lui sub controlul familiei regale? Ritualul a implicat de asemenea folosirea unui penis de aur (simbol al lui Osiris) pentru „deschiderea pântecului” Dianei. Arizona afirmă că acesta avea o formă reptiliană şi avea ţepi meniţi să provoace răni superficiale la nivelul vaginului, producând astfel o hemoragie. După acest ritual, Dianei i s-a spus că nu i se va mai face vreodată „onoarea” de a fi lăsată să participe la ritualurile lor şi că nu trebuie să pună niciodată întrebări despre acestea.

Vi se mai pare greu de crezut că a suferit de bulimie şi de tulburări emoţionale grave după ce s-a măritat cu prinţul Charles?

Diana i-a spus Christinei Fitzgerald că adevărata putere din spatele familiei Windsor era deţinută de regina-mamă, alături de prinţul Philip (chiar şi acesta fiind un subordonat al reginei-mamă). Regina-mamă are legături cu o listă interminabilă de grupuri şi societăţi secrete ale Frăţiei, conducând Templul Interior, o societate secretă a super-elitei din profesia juridică, cu sediul la Temple Bar din Londra (fostul sediu al templierilor). Cele care au manipulat-o pe Diana, făcând-o să accepte căsătoria cu prinţul Charles, au fost regina-mamă şi prietena apropiată a acesteia, Lady Ruth Fermoy, bunica Dianei. În săptămânile de dinaintea nunţii, Dianei i s-a oferit găzduire în apartamentele reginei-mamă de la Clarence House, pe care nu le-a părăsit decât după ce s-a măritat cu Charles la catedrala St Paul.

„Diana obişnuia să-mi spună că regina-mamă este foarte rea, povesteşte Christine Fitzgerald. A folosit chiar acest cuvânt: rea. Mi-a spus că o ura de moarte şi că regina-mamă o ura la rândul ei”.

Celor mai mulţi dintre britanici li se va părea foarte greu de crezut acest lucru, căci propaganda oficială a transformat-o pe regina-mamă într-o bunicuţă a naţiunii, bună, delicată şi blândă. Realitatea este însă cu totul alta. Nu voi obosi niciodată să repet acest lucru. În timpul perioadei pe care a petrecut-o la Clarence House, înainte de nuntă, Dianei i s-au administrat medicamente anti-depresive precum Valium, pentru a fi tratată de bulimie.

„Au drogat-o de la bun început, afirmă Christine Fitzgerald.Sunt absolut convinsă de acest lucru”.

Christine a avut numeroase conversaţii cu Diana, care şi-a deschis inima în faţa ei după viaţa de coşmar pe care a trăit-o alături de Windsor-i.

Munca de medium a Christinei i-a permis acesteia şi accesul la alte surse care cunoşteau familia Windsor din interior. Aceasta este prima ocazie în care Christine a acceptat să vorbească public despre experienţa ei alături de Diana şi despre agenda reptiliană.

Iată ce a spus despre Regina Elisabeta a 2a a Marii Britanii:

„Regina-mamă este o mare vrăjitoare. În primul rând, este mult mai bătrână decât cred oamenii. Ca să fim sinceri, nimeni din familia regală nu a murit de foarte mult timp. Tot ce fac ei este să se metamorfozeze. Este un fel de clonare, dar după un altfel de procedeu. Ei au capacitatea de a-şi construi un corp pornind de la o bucăţică foarte mică. Sunt şopârle cu sânge rece, deci pot face lucruri inaccesibile pentru oameni. Diferitele corpuri pe care şi le asumă sunt simple vibraţii electrice, iar ei cunosc secretul micro-curenţilor (sau frecvenţelor radio) care creează un corp.

Acestea sunt energiile cu care lucrez eu atunci când fac vindecări. Reptilienii cunosc vibraţia vieţii, dar fiind reptile cu sânge rece, nu doresc să facă din pământ un loc al armoniei perfecte sau să vindece planeta de răul făcut până în prezent, deşi le-ar sta în putinţă acest lucru. De milioane de ani, pământul a fost atacat de extratereştri din rase diferite. A fost ca un teren de fotbal pentru aceştia, ca un fel de staţie inter-galactică. Aceşti extratereştri au o cunoaştere ştiinţifică foarte avansată, putându-se descurca în orice mediu, inclusiv într-un mediu cu gaze toxice.

Aterizează tot timpul pe pământ, venind din spaţiul cosmic sau din măruntaiele pământului. Iniţial arătau ca nişte reptilieni, dar la ora actuală au capacitatea de a arăta la fel ca noi, manipulând vibraţiile electrice de care vorbeam mai devreme. Se pot manifesta oricum doresc. Din cauza lor, oamenii nu mai au de mult acces la adevărata cunoaştere, care a fost distorsionată şi le-a fost prezentată pe dos. Regina-mamă este „liderul suprem” în această parte a Europei, şi au oameni ca ea pe toate continentele. Marea majoritate a oamenilor nu au nici o idee despre existenţa reptilienilor. Ei se tem şi îi ascultă pe aceşti oameni, pentru că sunt atât de puternici.

Balmoral-ul este un loc cu o vibraţie foarte negativă. Dacă s-ar face săpături în acest loc, s-ar descoperi fosile de reptile, atât de veche este istoria lor. Oameni ca regina-mamă sau regina Victoria nu trebuie priviţi ca fiind diferiţi, ci aceiaşi oameni în haine diferite. Când corpul moare, energia vitală se mută rapid într-un alt corp. Sunt un fel de vampiri; de fapt, sunt mai răi decât vampirii, căci nu atacă pe nimeni pentru a-i suge sângele, ci se hrănesc cu vibraţia fricii. Au chiar capacitatea de a transforma această vibraţie în ceva tangibil.

Secretul pe care îl stăpânesc este controlul energiei. Cu ajutorul acestuia, ei pot manifesta orice doresc. Tehnica este întrucâtva asemănătoare cu cea a hologramelor. În ultimă instanţă, noi suntem o sumă de minerale şi de molecule de apă aflate în vibraţie. Realitatea pe care o vedem este iluzorie. Ei cunosc acest secret. Chiar dacă monarhia britanică ar cădea, acest lucru nu ar însemna sfârşitul acestor oameni, căci ei se vor manifesta într-o altă formă. Până în prezent, reptilele nu au fost învinse niciodată.

Motivul pentru care sunt atât de agresive la ora actuală este că pământul trece printr-o transformare profundă, iar oamenilor le revine puterea mentală. Este o perioadă teribilă pentru reptilieni, dar ea nu-i va anihila cu totul. Vor mai trece secole până când totul se va sfârşi. Până atunci, reptilienii vor trebui să se mulţumească cu mai puţin, iar oamenii vor primi în sfârşit ceva mai mult. De fapt, reptilienii nu sunt decât nişte animale penibile, în timp ce oamenii se îndreaptă cu paşi repezi către lumină. În acest război subtil, reptilienii sunt predestinaţi să piardă. Nu-mi pot permite să vorbesc deschis despre aceste lucruri, căci mi-ar spune imediat: ‚Christine, pune-ţi o robă albă, îmbrac-o pe dos şi haide cu noi’. Pe de altă parte, doresc ca această poveste sinistră să se termine odată”.

David Icke spune:

“Am rămas uimit să aud pe altcineva povestind despre aceste subiecte, ştiind că sunt adevărate din propriile mele cercetări. Când mi-a relatat aceste lucruri, Christine nu ştia nimic despre cercetările mele referitoare la reptilieni. Graţie contactelor ei din interior şi cunoştinţelor pe care le are despre reptilieni, Christine este unul din puţinii oameni care cunosc marele secret: că reptilele dintr-o altă dimensiune controlează lumea în care trăim, operând prin trupuri fizice cu aparenţă umană.”

Una din cele mai importante linii genealogice reptiliene este cea a Windsor-ilor. Christine mi-a spus că ştie şi despre ritualurile satanice pe care le practică aceşti reptilieni, despre riturile lor sexuale şi despre practica larg răspândită a sacrificării copiilor. A adăugat că ceea ce îşi doresc aceşti oameni este esenţa pură a copiilor de vârstă pre-puberă.

„Dacă vei privi locurile în care sunt construite castelele lor şi dacă te gândeşti la toţi copiii străzii din ţările lumii a treia, vei înţelege ce se întâmplă. La ora actuală, au ajuns să răpească în masă aceşti copii. Mi-a mai spus că reptilele doresc esenţa vieţii copiilor pentru că nu pot să se manifeste în lumea noastră fără această energie pură. „Esenţa contaminată a adulţilor nu valorează nimic în ochii lor. Toate ritualurile, cuţitele, sodomia, etc., sunt menite să extragă energia sufletului acestor copii”.

Christine mi-a descris inclusiv ritualurile sexuale şi orgiile practicate de Windsor-i. Cuvântul „orgie” provine din grecescul orgia, care înseamnă „adorare secretă”, fiind asociat cu riturile sexuale ale vechilor religii ale misterelor. Christine a adăugat in discutia ei cu David Icke in 1997:

„Există un cerc select care obişnuieşte să ia parte la orgiile organizate la Palatul Buckingham. Mi-a confirmat acest lucru chiar unul dintre participanţi. La ritualuri nu iau parte decât cupluri. La un moment dat, luminile se sting, după care începe orgia. Ştiai că majordomul sună clopoţelul exact la ora 6:00 dimineaţa, pentru ca toată lumea să se ducă la culcare? Aceşti oameni sunt foarte ciudaţi, dragule, crede-mă, foarte ciudaţi.

Nici nu-ţi poţi imagina cât de ciudaţi sunt. Diana obişnuia să-mi spună că dacă oamenii ar şti cum arată în realitate, nimeni nu i-ar mai dori în preajmă, dar eu ştiam foarte bine acest lucru. Numai auzind despre orgiile care se petreceau la palat, faţa mi s-a lungit de-un cot. Gândul că aceşti oameni aparent atât de serioşi se ocupă cu asemenea prostii mă făcea să mă cutremur.

Sexul joacă un rol hotărâtor în ritualurile lor, căci el trezeşte energia kundalini, care reprezintă principalul nostru generator de putere. La ora actuală orgiile au încetat, căci unul din membri a murit, aşa că au rămas în număr impar şi nu doresc să îl înlocuiască pe cel dispărut cu altcineva. La ei, totul are o semnificaţie rituală: toate acele însemne heraldice, toată pompa şi toate ceremoniile lor. Energia negativă atrage întotdeauna aceeaşi energie negativă”.

Multe femei aflate pe lista de aşteptare a Însoţitoarelor Reginei i-au povestit Christinei despre afacerile necurate ale prinţului Philip. „Familia regală îşi procură foarte mulţi copii negri din ţările lumii a treia”. În cartea ei, Mulţumesc pentru amintiri, fosta sclavă controlată mental Brice Taylor povesteşte cum a fost forţată să facă sex cu prinţii Philip şi Charles.

Nu degeaba a afirmat fostul ofiţer al serviciilor secrete britanice Peter Wright în controversata sa carte Spycatcher că:

„Palatul regal a ascuns secole la rând scandalurile petrecute aici”.

Christine mi-a spus că o altă carte controversată, Familia regală, scrisă de autoarea americană Kitty Kelly, este adevărată, „deşi Kelly a avut amabilitatea să lase foarte multe lucruri pe care le ştia pe dinafară”. Mi-a povestit şi despre alţi membri ai clanului regal, inclusiv despre unchiul lui Philip, Lord Mountbatten, un alt satanist notoriu.

„Lordul Mountbatten a fost şi el un mare mahăr. El a fost cel care i-a luat minţile lui Charles, atrăgându-l pe o cale greşită”.

Aşadar, aceasta este familia care a atras o fată nevinovată de 19 ani, folosind-o ca pe o „iapă de prăsilă”, ca să folosim chiar cuvintele Dianei, pentru a produce moştenitori ai clanului Windsor cu gene ale clanului Spencer. Lucrurile sunt însă departe de a se opri aici.

Cu numai câteva săptămâni înainte de a trimite la tipar această carte şi respectiv cu câteva luni după ce am primit informaţiile de mai sus de la Christine, am fost contactat de un prieten din Statele Unite care tocmai de-programa o sclavă de nivel foarte înalt în ierarhia Proiectului Monarch. Acesta mi-a spus că după părerea lui, femeia ocupă rangul suprem în ierarhia satanică din Statele Unite, fiind una din cele trei Zeiţe-Mamă din lume. Este vorba de Arizona Wilder, pe numele ei adevărat Jennifer Greene. La vremea aceea, prietenul meu şi Arizona nu ştiau nimic din ce mi-a povestit Christine Fitzgerald.

Icke spune:

“Arizona a fost programată şi antrenată din copilărie pentru a deveni o Zeiţă-Mamă şi pentru a conduce ritualuri satanice pe nivelele cele mai înalte ale Frăţiei din întreaga lume. Ea i-a descris prietenului meu interiorul multor clădiri secrete şi subterane pe care le-a văzut personal. Toate descrierile ei s-au dovedit absolut corecte.

Amicul meu i-a verificat relatările cu ajutorul altor persoane de contact, iar informaţiile au fost din nou confirmate. Cele spuse de Arizona prietenului meu, iar mai târziu mie personal (lucruri înregistrate pe bandă audio şi video), confirmă informaţiile altor sclavi şi cele furnizate de Christine Fitzgerald despre Windsor-i şi despre adevărata lor natură. Arizona ne-a povestit că a oficiat ritualuri satanice la Glamis Castle din Tayside, Scoţia, reşedinţa în care a copilărit regina-mamă, care deţine şi astăzi această proprietate, şi la Balmoral, reşedinţa scoţiană a reginei.

Ne-a explicat că obsesia Frăţiei pentru Scoţia are legătură cu numeroasele intrări subterane care există aici şi care fac legătura cu interiorul pământului, locul în care trăiesc majoritatea reptilienilor. Castelul Glamis este construit pe locul unei foste loji de vânătoare a familiei regale din secolul XI, clădirea actuală datând din anul 1687. Castelul este menţionat inclusiv în Macbeth, opera lui „Shakespeare”. Arizona ne-a mai spus că regina, prinţul Philip, prinţul Charles şi prinţesa Anne sunt întotdeauna prezenţi la aceste ritualuri, la fel ca şi iubita lui Charles, Camilla Parker-Bowles.”

Lucrurile încep să prindă contur, nu-i aşa? Ma bucur atunci!

Arizona ne-a mai spus că în timpul ritualurilor sacrificiale, regina poartă un ceas din aur încrustat cu rubine şi onix negru. La fel ca şi Charles, ea are propriile ei pocale rituale, încrustate cu pietre preţioase, care atestă rangul lor înalt în rândul ierarhiei Iluminaţilor.

Misteriosul Pindar – Regele tuturor illuminatilor

Zeiţa-Mamă afirmă că regina face comentarii sarcastice la adresa iniţiaţilor de rang inferior, dar se teme de omul cu numele de cod „Pindar” (marchizul de Libeaux), aflat mai presus decât ea în ierarhia satanică.

Această informaţie se suprapune cu o mărturisire pe care mi-a făcut-o o altă sclavă mentală recuperată, care mi-a spus că a asistat la o scenă în care regina a fost bătută fizic de cineva mai înalt decât ea în rang. Din descrierile făcute, Pindar seamănă la înfăţişare cu prinţul Charles, iar Arizona susţine că el este adevăratul tată al prinţului. Majoritatea victimelor sacrificiale folosite în ritualurile de la Castelul Glamis sunt copii cu vârste mai mici de cinci ani. Ceremoniile rituale sunt păzite de membrii Gărzii Negre Scoţiene.

Arizona ne-a confirmat de asemenea că Lordul Mountbatten a fost un pedofil şi că Windsor-ii sunt reptilieni cu formă umană. Interviul pe care mi l-a acordat a fost înregistrat pe bandă video şi audio, la fel ca şi cele pe care i le-am luat Christinei Fitzgerald. Interviul cu Arizona este disponibil pe piaţă, putând fi procurat conform indicaţiilor de la sfârşitul acestei cărţi.

Repet ce am spus mai devreme: atunci când i-am luat interviul, această Zeiţă-Mamă nu ştia nimic despre comentariile Christinei Fitzgerald, dar informaţiile lor s-au suprapus aproape identic. Arizona afirmă că Diana ştia cu siguranţă că Windsor-ii sunt reptilieni care îşi schimbă forma, lucru confirmat de Christine Fitzgerald. Se pare că i-a văzut schimbându-şi forma în timpul somnului. Iată un scurt rezumat al câtorva informaţii oferite de Arizona despre familia regală:

Regina-mamă: „Este rece, rece, rece, o persoană foarte neplăcută. Nimeni nu are încredere în ea. Numele unuia dintre altare (programe de control al minţii) este dat după numele ei. Este numită Regina Neagră. Am văzut-o personal sacrificând oameni. Îmi amintesc o scenă în care a implantat un cuţit în rectul unei persoane, într-o noapte în care au fost sacrificaţi doi băieţi. Unul era în vârstă de 13 ani, iar celălalt de 18 ani. Deşi pare o bătrânică fragilă, este departe de aşa ceva. Când îşi schimbă forma, se schimbă într-o reptilă foarte înaltă şi puternică. Unii dintre ei sunt atât de puternici încât pot sfâşia o inimă. Atunci când îşi schimbă forma, toţi cresc cu cel puţin un metru în înălţime”. [exact ce a afirmat doamna care l-a văzut pe Edward Heath schimbându-şi forma]

Regina: „Am văzut-o sacrificând oameni, mâncând din trupul lor şi bându-le sângele. Odată, a devenit atât de excitată de mirosul sângelui încât nu a mai tăiat gâtul victimei de la stânga la dreapta, conform ritualului obişnuit, ci a înnebunit pur şi simplu, înjunghind-o de nenumărate ori cu pumnalul, după ce şi-a schimbat forma într-o reptilă. Când îşi schimbă forma, devine o reptilă cu faţa lungă, aproape ca un cioc, de culoare albă. Regina-mamă arată în esenţă la fel, dar există câteva diferenţe. [Această descriere corespunde multor ilustraţii ale zeilor şi „zeilor-păsări” din Egiptul antic şi nu numai]. Ea are nişte proeminenţe pe frunte, iar ochii ei sunt de o răutate înspăimântătoare. Este extrem de agresivă”.

Prinţul Charles: „L-am văzut schimbându-şi forma într-un reptilian şi făcând aceleaşi lucruri ca şi regina. L-am văzut sacrificând copii. Există o mare rivalitate între ei legată de părţile corpului pe care le vor mânca şi de cel care are dreptul să absoarbă ultima respiraţie a victimei, furându-i astfel sufletul. Ştiu sigur că Andrew obişnuieşte să participe de asemenea la ritualuri, la fel ca şi prinţul Philip şi sora lui Charles [Anne], dar nu au participat pe vremea când eram eu acolo. Când Andrew îşi schimbă forma, arată mai mult ca o şopârlă decât ca un om. Între toţi reptilienii, cei mai răi sunt cei din familia regală, cărora le place să ucidă, să facă sacrificii umane şi să mănânce carnea victimelor lor. Nu le pasă dacă sunt văzuţi la aceste ritualuri, ba chiar le place să arate cine sunt în realitate. La urma urmei, cine poate povesti asemenea lucruri fără să fie crezut nebun? Ei ştiu că acesta este dreptul lor prin naştere şi se bucură la nebunie de el”.

Date fiind dovezile prezentate în acest capitol despre contextul în care a fost ucisă Diana, nu am fost deloc surprins să o aud pe Zeiţa-Mamă povestind următoarele despre Mohamed Al Fayed:

„L-am văzut pe Mohamed Al Fayed la un ritual la castelul Mamei Întunericului din Belgia, prin anii 80. Regina şi regina-mamă erau de asemenea prezente. Regina-mamă vorbea cu el, iar el privea în jur ca şi cum nu i-ar fi venit să îşi creadă ochilor. Era noaptea de 24 decembrie, în care se sărbătoreşte plecarea fostului rege şi naşterea noului rege.

Nu l-au lăsat să participe la ritual, aşa că nu a văzut partea cea mai rea a acestuia. I s-a permis doar un fel de prezentare generală. Probabil că a asistat totuşi la naşterea unui copil, prezentat ca noul rege, şi la sacrificarea unui bătrân. La ritual luau parte regina-mamă, regina, Pindar, cei din familia Rothschild, mulţi oameni pe care nu-i cunosc şi un tip pe nume Tony Blair.

Se pare că acesta era pregătit pentru o poziţie înaltă în societate. Nimeni nu poate fi numit în astfel de poziţii dacă nu cunoaşte realitatea şi supremaţia acestor Illuminati, inclusiv faptul că reptilienii sunt cei care conduc lumea. Atitudinea lui Tony Blair era a unui om care se simţea în largul lui. Tatăl lui Dodi Al Fayed părea foarte tulburat, dar nu şi Tony Blair. Îmi amintesc că la un moment dat acesta vorbea cu membrii familiei regale despre ceva. I-am văzut de asemenea pe Blair, pe Al Fayed şi pe membrii familiei regale inclusiv la ritualurile ţinute la Balmoral”.

Pentru cel care înţelege tot acest context, motivaţiile şi felul în care a fost asasinată Diana devin limpezi ca apa de izvor. Toţi aceşti oameni sunt implicaţi până în vârful unghiilor. Uciderea Dianei a fost planificată de foarte multă vreme, posibil încă de la naşterea ei, iar torţa aprinsă a fost plasată deasupra tunelului Pont de l’Alma încă din anii 80, cam în perioada în care Mohamed Al Fayed s-a aflat în castelul Mamei Întunericului din Belgia, împreună cu Tony Blair şi cu familia regală.

Mai multe puteti sa cititi, tot complotul pe larg, pentru asasinarea Printesei Diana, aici -> http://www.fara-secrete.ro/aflati-toata-desfasurarea-asasinarii-printesei-diana-de-wales-de-pe-data-de-31-august-1997.

SURSE

1. http://www.activistpost.com/2012/11/the-prince-and-pedophile-charles.html

2. http://www.bbc.com/news/uk-20981611

3. http://www.express.co.uk/news/uk/9344/Diana-Philip-hates-me

4. David Icke – „Secretul Suprem”

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro