Premierul Ungariei sustine ca SUA le ataca independenta tarii lor, dupa ce s-a opus politicii SUA ! Viktor Orban, totusi, este un patriot pentru tara sa, care a acuzat Marile Puteri, ce vor sa fure bogatiile altor tari !

by Acest articol, are ca scop informarea oamenilor, cat se poate de corect, cu privire la politica globalista, a SUA, care incearca, alaturi de UE, sa impuna fiecarui stat, politicile lor, incercand, prin orice metode, sa le demoleze orice incercare de consolidare a independentei. Pentru Noua Ordine Mondiala a Iluminatilor, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Acest articol, are ca scop informarea oamenilor, cat se poate de corect, cu privire la politica globalista, a SUA, care incearca, alaturi de UE, sa impuna fiecarui stat, politicile lor, incercand, prin orice metode, sa le demoleze orice incercare de consolidare a independentei. Pentru Noua Ordine Mondiala a Iluminatilor, ideea de „independenta”, trebuie atacata, cat se poate de dur. Stiu ca Viktor Orban este un dusman la tarii noastre, datorita pretentiilor sale aberante, in ceea ce priveste „Autonmia Teritoriala”, pe care acesta, impreuna cu partidele extremiste (gen Jobbik), o doresc in Romania, incercand, sa ne fure Transilvania, in baza unor asa zise, „dovezi” istorice, pe care nici pana azi nu le-au putut prezenta, dar, pentru modul cum isi trateaza tara si pentru faptul ca nu accepta, ca nimeni sa se implice in politica interna a tarii sale, este si pedepsit, dupa cum urmeaza.

Preiau un articol de pe site-ul ActiveNews.ro, care ne prezinta cum SUA, pune la punct, sa produca o lovitura de stat, in Ungaria, asta dupa ce Orban, a declarat ca nu accepta, ca SUA, sa se implice in politica lor:

Orban către SUA: Nu voi fi un VICEREGE COMANDAT de vreun stat străin !

Premierul Ungariei Viktor Orban a declarat că independenţa ţării sale este atacată, făcând referire la declaraţiile critice ale senatorului John McCain, care spusese că ţara vecină este „o naţiune aflată pe punctul de a-şi ceda suveranitatea unui dictator neofascist”.

Într-un interviu pentru Radio Kossuth, Orban a catalogat drept „extremiste” afirmaţiile lui McCain şi a declarat că prioritatea sa este să păstreze independenţa ţării. Orban a mai afirmat că nu va fi „un vicerege în Ungaria comandată de vreun stat străin”.

Şeful guvernului maghiar a mai declarat că înainte de 2010, Ungaria nu era independentă, iar „ei puteau să profite de unguri”.

Întrebat dacă Ungaria ar putea restrânge intrarea pe teritoriul său, ca reacţie faţă de interdicţia impusă de către Statele Unite, Orban a răspuns că „vom acţiona aşa cum trebuie să acţioneze o ţară mândră de independenţa sa„.”[1]

Nu poate exista o revolutie, pentru a da jos un guvern incomod pentru SUA, fara sa fie implicat si celebrul senator John McCain. McCain, este un nume, de conotatie biblica, ce ii arata acelasi comportament, cu cel al mitologicului, biblic, Cain. McCain, a mai fost subiect de dezbatere, dupa ce s-a afisat la o intalnire cu… seful celebrei Grupari ISIS (a Califatului Islamic), demonstrand inca o data cine a pus bazele acestei organizatii. Cert este ca, pe oriunde a aparut McCain, pe acolo au existat revolutii (lovituri de stat).

Viktor Orban ii ataca pe Iluminati !

Intr-un articol publicat pe Mediafax.ro, la data de 27 iulie 2013, aflam mult mai multe si putem face niste conexiuni cu privire la toata tevatura, de acum, din Ungaria:

„Premierul ungar, Viktor Orban, a afirmat, sâmbătă, la Băile Tuşnad, că Ungaria s-a orientat, în ultimii trei ani, către o politică naţională, axată pe valorificarea potenţialului intern, pentru a nu se afla printre „marii perdanţi” ai schimbărilor de după 1990.

Viktor Orban a afirmat că, în perioada 1989 -1990, s-au produs schimbări nu numai că la nivelul unor ţări, ci la „întreg sistemul în care oamenii trăiesc pe mapamond”.

În acest context, a spus Orban, marile putreri şi-au „utilizat resursele şi puterea pentru a acapara, cumva, resursele mondiale, cu ţelul de a disemina culturi şi idealuri”.

„Care sunt resursele pe care marile puteri doresc să le adune de la celelalte popoare? Resurse de materii prime, omul – resursa bilogică, marile puteri doresc să-şi crească populaţia, au nevoie de calitate, de cele mai bune creiere şi puteţi observa că în SUA universităţile sunt un centru pentru aceşti oameni de ştiinţă”, a spus premierul ungar.

Viktor Orban a mai spus că politica naţională, axată pe resursele şi valorificarea potenţialului intern a apărut tocmai din necesitatea Ungariei de a se opune acestor tendinţe de monopol şi pentru a-şi păstra „suveranitatea” economică.

„Problematica strategiei naţionale a Ungariei este să putem utiliza resursele proprii. Vom putea sau vom fim unul dintre marii perdanţi de după 1990? Vom pierde sau vom câştiga?!”, a spus Orban.

El a afirmat că Guvernul Ungariei s-a concentrat şi pe scăderea datoriei de stat, care a ajuns în prezent la 79 la sută, iar intenţia este de a o achita în cursul verii.

Premierul ungar a mai spus că un alt obiectiv al Guvernului de la Budapesta este să consolideze capitalul autohton.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a participat, sâmbătă, la lucrările Universităţii de Vară „Balvanyos”.”[2]

SURSE

1. http://activenews.ro/orban-catre-sua-nu-voi-fi-un-vicerege-comandat-de-vreun-stat-strain_1875454.html

2. http://www.mediafax.ro/externe/viktor-orban-ungaria-s-a-orientat-catre-o-politica-nationala-marile-putreri-doresc-sa-adune-resursele-de-la-celelalte-popoare-11165881

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro