Plagiatorul Ponta a dat liber ungurilor extremisti sa-si puna steagul secuiesc in Transilvania! Si uite asa acesti nenorociti ii duc pe unguri spre fantasmagoricul lor "tinut secuiesc"! Daca istoric n-au drepturi, politic le vor da drepturi!

by Iata ca un ticalos de plagiator, asa cum este Ponta (fa Ponta), le-a dat drept ungurilor extremisti, sa-si arboreze drapelul secuiesc originar din stepele Asiei Centrale, de unde au si venit, spre stupoarea noastra, a nationalistilor romani. Scriam la data de 12 aprilie 2014, despre faptul ca extremistii unguri, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ca un ticalos de plagiator, asa cum este Ponta (fa Ponta), le-a dat drept ungurilor extremisti, sa-si arboreze drapelul secuiesc originar din stepele Asiei Centrale, de unde au si venit, spre stupoarea noastra, a nationalistilor romani. Scriam la data de 12 aprilie 2014, despre faptul ca extremistii unguri, cum ar fi Laszlo Tokes si Csaba Sogor, au avut tupeul sa se duca in Parlamentul European pentru a cere autonomie in Transilvania, dupa principiul Tirolului de sud. Daca la inceput UE, n-a vrut sa-l ia in seama, apoi s-a razgandit!

TRĂDAREA lui Ponta şi a PSD-ului! Steagul secuiesc flutură perfect LEGAL pe pământ românesc

Mai multe despre ce a facut Ponta citez de pe site-ul activenews.ro:

„Steagul Secuiesc devine legal în România, după ce PSD a depus un proiect legislativ care permite arborarea steagului Ţinutului Secuiesc în faţa instituţiilor publice din judeţele predominant maghiare, ca parte a înţelegerii politice cu UDMR.

Un grup de 42 de deputaţi de la PSD au depus în această săptămână un proiect legislativ care stabileşte metodologia de aprobare, arborare şi folosire a steagurilor unităţilor administrativ teritoriale, ca simbol local. Printre cei care au semnat proiectul se numără premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea.

Proiectul de lege prevede că steagurile judeţelor, oraşelor sau ale localităţilor pot fi arborate „numai la sediile autorităţilor administraţiei publice locale precum şi la cele ale instituţiilor publice de interes local, la intrarea principală, deasupra acesteia şi numai împreună cu drapelul României şi drapelul Uniunii Europene“. Dacă legea va fi promulgată, liderii politici ai judeţelor cu populaţie predominant maghiară, Harghita şi Covasna, vor putea arbora, LEGAL, în faţa Primăriei sau a Consiliului Judeţean drapelul Ţinutului Secuiesc, deşi în Constituţia României „ţinutul“ nu este autoritate administratriv-teriotrială.

„Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii“, spune articolul 3 din Constituţia României. Însă, liderii maghiari se pot folosi de un tertip pentru a intra în legalitate: pot cere ca steagul secuiesc să fie declarat drapel oficial, atât al judeţului Harghita, cât şi al judeţului Covasna, pentru că legea nu interzice ca doua judeţe că aibă acelaşi drapel sau aceleaşi culori.

Primul pas a fost făcut, când Consiliul Judeţean Harghita a adoptat o hotărâre care stabileşte că steagul secuiesc este drapelul oficial al judeţului. La rândul său, Consiliul Judeţean Covasna a adoptat, prin hotărâre, un stindard local vopsit în aceleaşi culori cu ale steagului secuiesc (galben şi albastru), dar a adăugat în plus o stemă din secolul al XIV-lea. Deci există şi o mică diferenţă. Odată cu intrarea în vigoare a acestei legi, vor înceta şi conflictele locale dintre primarii sau şefii consiliilor judeţene, pe de o parte, şi prefecţii români numiţi de Guvern, pe de altă parte.”[1]

Uniunea Europeana la un pas sa acorde autonomie ungurilor in Transilvania!
UE spune: “autonomia teritoriala poate contribui la protejarea drepturilor minoritatilor”!
In ianuarie 2014 spunea ca nu sint de acord, acum se pare ca s-au razgandit!

Eu v-am scris pe acest site de ce trebuie sa ne opunem acestei structuri comuniste, numita UE, deoarece structura ei de temelie este una comunista, caci are la baza principiile bolsevismului, nestiind sa respecte absolut nimic. Comisia Europeana – structura care se ocupa de ordine este cea care trimite acele “directive” (ordine) statelor membre care trebuie sa se conforme dupa dorintele lor. Daca vreun stat are “tupeul” sa nu respecte directiva atunci se initiaza o procedura de “infrigement” care e sinonima cu “pedepsirea”. Exact ca in comunism.

Am scris pe acest site un articol urias in care va aratam ca 10 dovezi clare, precise si concise, despre cum UE, doreste sa distruga suveranitatea statelor, doreste sa microcipeze nou-nascuti, doreste propaganda homosexuala si lesbiana, dar sustine si exploatarea gazelor de sist. In diversele mele polemici, purtate pe site-uri de socializare cu tot felul de persoane sceptice, acestea acuza doar politicienii romani ca ei fac aceste lucruri, nu si UE. Pai stimati cititori, politicienii fac ce le cer UE.

Mai multe cititi pe larg aici si o sa va lamuriti -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.

Federalizarea, descentralizarea, regionalizarea proiecte ale UE pentru distrugerea suveranitatii statelor!

In Romania anului 2013, un subiect iritand a fost “regionalizarea”, care n-a fost explicat romanilor cum se cuvine. Din aceasta cauza trebuie s-o faca site-urile de conspiratii, nu presa mincinoasa. Concret, regionalizarea presupunea impartirea Romaniei pe regiuni, iar in Transilvania sa fie “o regiune de centru”, asa cum doresc cei de la UDMR (partidul fantoma). Motivul regionalizarii oficial a fost ca “aceste regiuni sa nu mai depinda de administratia de la Bucuresti”, dar aceasta a fost o minciuna sfruntata, dupa cum o sa va demonstrez in continuare.

APCE recomandă statelor membre să aibă în vedere diferite forme de protecţie a minorităţilor, una din acestea fiind autonomia teritorială. “În acest sens, Adunarea reaminteşte Rezoluţia 1334/2003 privind experienţele pozitive ale regiunilor autonome ca sursă de inspiraţie pentru rezolvarea conflictelor în Europa, care stipulează că stabilirea unei entităţi autonome poate fi privită ca parte a procesului de democratizare“, se arată în textul rezoluţiei.

Declaratia de la Budapesta din 16 iunie 1989 semnata de ex-Regele Mihai, bolsevicul Tismaneanu, Patapievici si alti ticalosi notorii!

Un “act” pe care acesti ticalosi il expun atunci cand vine vorba de fantasmagoricul lor “tinut secuiesc” este penibila Declaratie de la Budapesta, in care nemernicii bolsevici Mihai de Hohenzollern-Sigmarigen, Tismaneanu (homo bolsevicus) si Patapievici si altii au semnat ca sint de acord cu dobandirea autonomiei de catre unguri. Atunci cand monarhistii vin cu penibilele lor figuri abjecte sa le sustina, ar face bine sa se uite in istorie si sa vada ce au facut acesti nenorociti.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/regele-mihai-impostorul-care-a-adus-comunismul-evreiesc-in-romania-si-a-semnat-declaratia-de-budapesta-din-16-iunie-1989.

Acesta este motivul pentru care se incearca modificarea Constitutiei, care stim, ca a fost redactata de juristul antimason, Antonie Iorgovan, asasinat prin iradiere pentru ca a atacat masoneria, ca multi altii. Dupa ce PSD-ul a bagat in parlament, din nou, partidul “fantoma”, UDMR, acum acestia pun bazele unei metode de inselare a vigilentei oamenilor pentru ca acestia sa-si dea acordul spre modificarea Constitutiei. Deobicei Constitutiile ascund in ele metode speciale prin care se pot manipula si inrobii oamenii, dar faptul ca ea este opera unui antimason, acesta a stiut sa nu introduca astfel de paragrafe, spre disperarea acestor ticalosi.

Mai multe cititi aici pe larg -> http://www.fara-secrete.ro/guvernul-masonic-al-romaniei-doreste-sa-modifice-constitutia-romaniei-constitutia-romaniei-a-fost-intemeiata-de-antimasonul-antonie-iorgovan.

Despre partidul “fantoma” UDMR puteti sa cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/udmr-partidul-fantoma-al-carui-scop-este-din-anul-1990-preluarea-controlului-asupra-transilvaniei.

SURSE

1. http://activenews.ro/tradarea-lui-ponta-si-psd-ului-steagul-secuiesc-flutura-perfect-legal-pe-pamant-romanesc_1831951.html

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro