Penibila lege 107/2006 care interzice negationistilor si revizionistilor sa vorbeasca liber despre "Holocaust"! Aceasta lege a lui Iliescu-Nastase-Wiesel este intr-o totala contradictie cu Articolul 30 din Constitutia Romaniei care garanteaza libertatea de exprimare! Sionistii lui Iehova deranjati de aceasta libertate! In Spania s-a abrogat aceasta lege Neconstitutionala!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca anumite anumite legi adoptate peste noapte, de mari masoni precum Adrian Nastase cum este legea ANTI-SEMITISMULUI incalca libertatea de exprimare mi se pare o tampenie ce nu trebuie permisa nicicum:

“In anul 2002, dupa o vizita in Statele Unite, Prim Ministrul Romaniei de atunci, Adrian Nastase (n.ed. puscarias) a promovat si a aprobat Ordonanta de Urgenta nr 31 prin care, pentru prima data in Romania, organizatiile fasciste si simbolurile aferente au fost scoase  in afara legii si interzise.

Un an mai tarziu, Guvernul prezidat de acelasi Prim-Ministru a negat,  dupa o a sedinta de Guvern, a publicat un comunicat prin care a negat, in mod formal, Holocaustul Romanesc.

In 2006 a fost adoptata Legea 107 prin care OUG 31 din 2002 a devenit Lege, dupa ce anumite puncte din OUG au fost modificate.

Atasate aici publicam atat OUG 31/2002 cat si Legea 107/2006. In viitorul apropiat vom prezenta si o sintenza a punctelor din OUG 31 care au suferit modificari in Legea 107, cat si efectele acestor modificari.”

Conform acestor afirmatii oricine isi permite sa nege holocaustul ori sa fie revizionist cu cifrele celor care ar fi murit acolo, este pasibil de inchisoare ori de ingradirea unor drepturi. Asta se numeste incalcare fundamentala a drepturilor omului! Faptul ca ti se pune pumnul in gura sa vorbesti, daca o persoana vrea sa nege un lucru nu inseamna ca ea e criminala, adica daca eu as nega ca un criminal care ar fi facut o crima oribila si eu as zice ca nu a facut, ar insemna ca si eu sa ma duc in puscarie ca am negat asta, desi nu eu am facut crima, eu sint doar o VOCE care-si exprima o opinie libera si DEMOCRATICA bai idiotilor!

Asadar cu acest articol nu trebuie sa fie nimanui frica sa vorbeasca liber, dar asta nu inseamna, cum spune si in articolul Constitutiei, sa instigi la ura, rasism, xenofobie etc. dar poti sa-ti exprimi o parere fata de ceva. Daca cineva are o parere fata de holocaust negationista, asta nu inseamna ca are ceva cu poporu evreu, dupa cum vor multi nemernici sa ne faca sa credem, ci e doar opinie! Faptul ca familiile evreiesti Rockefeller, Rothschild, Warburg si Oppenheimer conduc Planeta este un lucru evident demonstrat ani la rand de conspirationisti. Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/rockefeller-rothschild-warburg-si-oppenheimer-bancherii-evrei-khazari-care-conduc-planeta.

Asta este doar o justificare. Nu e nici pe departe adevaratul motiv.

ARTICOLUL 30

Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

In baza legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public ai voie sa scrii despre absolut tot ceea ce vrei, sa informezi oamenii, sa soliciti informatii unor autoritati sau institutii publice, sa preluam stiri, articole, informatii de la alte persoane atata timp cat este prevazuta sursa de la care am luat informatia, sau numele persoanei care a scris articolul.

Asadar Art. 1 spune:

,,Accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatii de interes public, definite astfel prin prezenta lege, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si autoritatile publice, in conformitate cu Constitutia Romaniei si cu documentele internationale ratificate de Parlamentul Romaniei.”

Art. 2 al b. spune ca:

,,b) prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei;

Art. 15
,,(1) Accesul mijloacelor de informare in masa la informatiile de interes public este garantat.
(2) Activitatea de culegere si de difuzare a informatiilor de interes public, desfasurata de mijloacele de informare in masa, constituie o concretizare a dreptului cetatenilor de a avea acces la orice informatie de interes public.”

UE (uniunea neocomunista europeana) cere statelor membre sa pedepseasca prin lege negarea Holocaustului

Penibila, Viviane Reding, cea care ocupa functia in prezent de vice-presedinte al UE pe partea de justitie, dar si pentru respectarea drepturilor omului (vezi sa nu), nu inceteaza sa ne uimeasca cu afirmatiile ei absurde, mai mult decat atat, aceasta ameninta tarile supuse UE, ca de nu vor face asta vor fi sanctionate prin celebra ordine dictatoriala cunoscuta ca „procedura de infringement”. Interesant, dar extrem de interesant, este faptul ca UE a refuzat in cel mai categoric mod posibil sa condamne crimele comunismului evreiesc, in urma caruia stim c-au murit 85 milioane de oameni.

Uitati-va putin la fata acestei persoane, cand ati vazut-o vreodata zambind? Recunosc ca, cel putin eu, n-am vazut-o niciodata zambind pe aceasta persoana. Sper ca nu o sa fiti uimiti atunci cand o sa va spun ca aceasta a fost prezenta la intalnirea Grupului Masonic Bilderberg din 2013, dupa cum scrie site-ul businessinsider.com[1].

„Fac apel la toate statele membre UE sa ia masuri pentru a transpune integral in dreptul national decizia UE privind „condamnarea rasismului si a xenfobiei prin intermediul dreptului penal”, a declarat comisarul pentru Justitie, Viviane Reding. O decizie in acest sens a fost adoptata in unanimitate de statele membre UE in noiembrie 2008, dar mai multe state nu au transpus inca legislatia europeana in dreptul national.

Comisia a avertizat ca ar putea lansa proceduri de infrigement impotriva statelor care nu se vor conforma acestei decizii incepand din 1 decembrie.

Potrivit Comisiei, 13 state membre – Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Grecia, Irlanda, Olanda, Austria, Finlanda, Suedia si Marea Britanie nu au dispozitii penale pentru a reactiona la negarea genocidului, crimelor impotriva umanitatii si crimelor de razboi.”[2]

Arestarea negationistului David Irving – o incalcare flagranta e libertatii de exprimare a sionistlor

Stirea e veche din 2006, conform altermedia.info[3], dar reflecta mizeria jidanifera a elitei evreiesti cu privire la cei care isi permit sa puna intrebari cu privire la holocaustul lor!

David Irving a scris o carte tradusa in peste 20 de tari care se numeste „Razboiul lui Hitler” (Hitler War) in care sustine ca Hitler n-a dorit niciodata sa provoace holocaust, mai mult decat atat celebrul „Aushwitz ar fi fost facut sa arate a camera de gazare de catre austrieci dupa razboi, el in realitate fiind doar o baza aeriana”, conform scrierilor lui Irving.

Imediat mafia evreiasca a lui Iehova (Wiesel-iana) l-a arestat pentru NEGATIONISM, aratand inca o data cat de periculosi sint acestia cu privire la orice tentativa de dezbatere cu privire la acest subiect.

La cateva luni dupa arest, reputati profesori de istorie universala au sarit in apararea sa, chiar si evrei, cum ar fi Israel Shahak, supravietuitor al holocaustului, care a scris carti despre cat de rasista e legea evreiasca fata de neevrei. Sionistii evrei vazand ce prostie au putut face, de frica imediat l-au eliberat pentru „a nu devenii un martir pe altarul libertatii”, cum declara unul dintre evrei, membru al unui centru de studii cu privire la Holocaust din Austria. Studiul a ce?

Asta arata cat de fragila este teoria lor cu „uciderea a 6 milioane de evrei”, dar pe de alta parte facand sirul evenimentelor, oamenii au observat ca atunci cand interzici unei persoane SA AIBA OPINIE, in mod contrar oricarei Constitutii Democratice, atunci creste tensiunea in randul oamenilor.

Oare de ce a fost eliberat David Irving ?
Ma gandesc la mai multe raspunsuri :

1) Holocaushtii nu vor sa faca martiri , nu se simt suficient de puternici sau nu vor sa-si subrezeasca pozitia.
Sau pozitia lor a slabit atat de tare incat peste putin timp se va prabusi sandramaua asta cu cultul Holocasutului si legi antinegationiste, si ei se straduiesc sa amane cat mai mult posibil aceasta prabusire. Un negationist in inchisoare le roade edificiul precum cariul roade lemnul.

2) Vor sa creeze boborului iluzia de libertate pentru ca boborul sa nu se trezeasca din anestezie si sa nu riposteze la alte incalcari ale libertatii mult mai grave .
Globalismul trebuie impus cat mai repede si nu trebuie sa fie periclitat de nimic. Repetata mentionare in presa ca un om sta in inchisoare doar pentru ca rediscuta evenimente istorice poate face boborul suspicios si il poate trezi din anestezie.

3) Recenta conferinta pe tema Holocaustului din Iran a pus Europa intr-o postura foarte jenanta . In timp ce Iranul e considerat o tara cu regim tiranic si Europa se bate neobosit cu pumnul in piept ca e o „zona libera”(doar spre Noua Ordine Mondiala) . Si totusi in Iran se discuta ceva ce in Europa e interzis a se discuta. In Europa, sistemul feudal al Evului Mediu a ramas inca in picioare.

Rabinii evrei ultra-ortodocsi cei care au provocat Germania Nazista inca din 1933 instigand la uciderea germanilor – un secret al istoriei pe care putini il spun!

Cauzele pentru care Germania Nazista a atacat Polonia sint considerate si astazi „controversate”, motiv pentru care nu se prea insista pentru lamurirea acestor aspecte care n-ar face decat sa aduca la lumina adevaratii vinovati care au provocat al doilea razboi mondial. Oficial ni se spune ca Germania (neavand ce face) a atacat Polonia la 1 septembrie 1939, iar cauzele fiind politice, dar nu se spune despre campania polonez din vara anului 1939 de ucidere in masa a civililor germani.

William R. Lyne, fost agent CIA si autor al cartii “Space – Aliens from the Pentagon” noteaza la pargina 41[1]:

“Tratatelor de la Versailes li s-au adaugat in 1919 un document suplimentar emis de guvernul SUA. In acest document, cunoscut sub titlul de “Morgenthau`s Pastoral Policy” (Politica pastorala a lui Morgenthau), care a fost semnat de presedintele SUA Woodrow Wilson si prezentat la Tratatele de “pace” de la Versailes se specifica intentia SUA, ca masura la capitularea germana, de a-i extermina pe toti germanii.

Rasa germana ar fi “din nastere o rasa razboinica” (doar sint si ei arieni ca si geto-dacii, vizigotii care au distrus puternicul imperiu roman in anul 410 e.n.) si s-ar avea in vedere transformarea Germaniei in “pasune”. Documentul, la care s-a avut acces in 1968 se afla printre hartiile fostului presedinte Lyndon Baines Johnson, care sint pastrate azi la Centrul de Cercetare Sid W. Richardson, in U.T. Austin

In 1992, Walter Rathenau instiga Franta la omorarea tuturor germanilor si la colonizarea Germaniei cu populatii straine. Lucru ce este atestat intr-o carte scrisa de Carlos Baaboe, editura Samisdat, Toronto – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 143[2]

Dupa indelungi ezitari, la 30 ianuarie 1933, presedintele Reich-ului Paul von Hindenburg il numea cancelar pe Adolf Hitler, conducatorul celui mai puternic partid german de atunci. Cateva saptamani mai tarziu, la 24 martie 1933 urma si raspunsul:

Ziarul londonez “Daily Express”, cu un tiraj de milioane de exemplare, reprezentand pe atunci cel mai mare cotidian al Marii Britanii isi intitula editia din 24 martie 1933 pe sapte coloane: ” Evreii declara razboi Germaniei!”. Dedesubt scria: “14 milioane de evrei declara razboi”. “Daily Express” i-a atribui fapt o asemenea importanta (doar era detinut de evrei ziarul), incat a evidentiat pe prima pagina de titlu, articolul despre declaratia de razboi, in timp ce in aceeasi zi aseza adoptarea legii investirii de la 23 martie, prin care Camera Deputatilor ii atribuia lui Hitler puteri dictatoriale, in josul paginii intai, cu urmatorul scurt comentariu: “Camera Deputatilor il face pe Hitler dictator”[3]

Urmatoarea declaratie oficiala de razboi a evreilor a fost facuta in august 1933 de catre Samuel Untermayer, presedintele de la “International Jewish Federation to combat Hitlerite Oppression of Jewish”. Acesta declaratie numea razboiul impotriva Germaniei (ei au dat startul), care era deja hotarat, un razboi “sfant”. Acest razboi trebuia sa fie condus pana la sfarsitul Germaniei, pana la distrugerea ei. Aceasta expunere a fost publicata in “New York Times” din 7 august 1933.[4]

In ianuarie 1934, rabinul Vladimir Jabotinski, fondatorul organizatiei sioniste “Mscha Rjetsch” a publicat urmatoarea explicatie, ce se gaseste in cartea lui Carlos Baaboe, editura Samisdat, Toronto – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 140[2]:

“Lupta impotriva Germaniei este purtata de luni de zile de fiecare comunitate evreiasca, la orice conferinta sau congres, in toate sindicatele si de orice evreu de pe acest pamant. Interesele noastre evreiesti impun distrugerea intregii Germanii.”

La 27 iulie 1935, Vladimir Jabotinski declara in “The Jewish Daily Bulletin”[5]:

“Exista o singura putere care controleaza cu adevarat, aceea a presiunii politice. Noi, evreii, sutem cea mai puternica natie din lume pentru ca detinem puterea si stim sa o folosim”. (vorbeste in numele tau khazarule!)

La cateva zile dupa declaratia de razboi facuta Germaniei de catre britanici (pusi la cale de evrei), la 3 septembrie 1939, conducatorul sionistilor de atunci dr. Chaim Weizmann i-a dat guvernului britanic 80.000 soldati spre folosire in Orientul Apropiat si, in total, o armata de 100.000 evrei ca luptatori impotriva Germaniei, conform cartii lui Carlos Baaboe – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 142.[2]

Eli Ravage spunea:

“Poporul german este primul condamnat la moarte”

In cartea lui Carlos Baaboe – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 142, Nathan Kaufmann (din dinastia regala Rothschild) sustinea ca[2]:

“Trebuie sterilizati 48 de milioane de germani, pentru ca pe parcursul a doua generatii sa se infaptuiasca ceea ce altminteri ar costa milioane de vieti umane si efoturi seculare: exterminarea germanimii si a purtatorilor sai.”

“Razboiul este un lucru hotarat”, declara ambasadorul SUA Bullit la 24 aprilie 1939 la Paris, in vreme ce cetatenii Germaniei creadeau puternic in pace.

Iata ce scria ziarul canadian “Evening Telegram” la data de 26 februarie 1940[6]:

“Congresul mondial evreiesc se razboieste de sapte ani cu Germania.”

Ziarul evreiesc “Jewish Cronicle” scria la 8 mai 1942[7]:

“Suntem in razboi cu Hitler inca din prima zi in care a preluat puterea, in anul 1993″ (oare de ce? ca si el era evreu! aflati mai tarziu putin…)

Este de asemenea cunoscut faptul ca in jurul anului 1939, isteriile declansate in presa mondiala, referitoare la pretinsele aspiratii ale Germaniei de cucerire a tarilor indepartate, au condus la escaladarea dezvoltarii razboiului european, extins in final pe plan mondial. Numai in “New York Times” au existat asemenea articole in 15, 16, 17, 18, 18, 20, 21 demcembrie 1938 si in 1 ianuarie 1939. Pe numele celor care au activat in acest sens in presa ce devenea din ce in ce mai unita pe plan international, nu pot fi emise certificate pentru dorinta mentinerii pacii. Acestia se inscriu in tagma criminalilor-scribi, a stimulatorilor emotionali ai lipsei de compromis si ai cruciadei (ca tot vorbim de evrei)

Spus mai pe indelete, acest lucru inseamna ca Iluminatii vizau pregatiri bine definite de declansare a cekyuu de-al Doilea Razboi Mondial, conform planurilor marilor maestri masoni Jussepe Mazzini si Albert Pike (tatal masoneriei). Si anume, Germania trebuia implicata in el, fie ca vroia, fie ca nu vroia. Si nu vroia! De aceea a trebuit sa fie implicata atat de mestesugit in razboi. Germania TREBUIA sa declanseze acest razboi, fiindca altfel, francezii, englezii, ca si americanii nu ar fi avut niciun motiv sa intre in razboiul planuit impotriva Germaniei.

Iata ce avea Iosif Stalin de spus asupra chestiunii vinei de razboi a germanilor, in “Pravda” din 29 noiembrie 1939[13]:

“1. Nu Germania a atacat Franta si Anglia, ci Franta si Anglia au atacat Germania, asumandu-si astfel responsabilitatea pentru acest razboi.

2. Dupa izbucnirea ostilitatilor, Germania le-a facut Frantei si Angliei propuneri de pace, iar Uniunea Sovietica a sustinut public initiativele germane, pentru ca ea considera, si mai considera si acum, ca un sfarsit rapid ar usura radical situatia tuturor tarilor si popoarelor.

3. Cercurile dominatoare ale Frantei si Angliei au respins categoric propunerile de pace ale Germaniei si stradaniile Uniunii Sovietice sosite dupa imediatul sfarsit al razboiului. Acestea sint faptele”

Cat de mare mai este “dragostea” pentru Germania, ne-o vor arata urmatoarele extrase din Hessisch-Niedersachsische Allgemeine, 24 octombrie 1981: Generalul american Collins afirma inca din 1949 ca:

“Este de ajuns sa furnizam armament, nu trebuie sa moara si fiii nostri in Europa. Sint destui germani care pot muri pentru interesele noastre”[14]

Intr-un discurs sustinut la 18 noiembrie 1969 in fata studentimii evreiesti din Zurich, Simon Wiesenthal instiga la urmatorul masacru al germanilor: Aproximativ 7 milioane de germani din RFG, RDG si din Austria ar fi criminali si delicventi.

“Criminalii de maine s-au nascut deja astazi. Acesti potentiali ucigasi din viitor trebuie starpiti astazi.”[15]

Wiesenthal proclama la Zurich:

“Trebuie distrusi odata pentru totdeauna virtulii dusmani, din germeni sau chiar din stadiul embrionar.”[16]

(“Salzburger Volksblatt”, 23 ianuarie 1970, “Neue Zuricher Zeitung”, 21 noiembrie 1969, precum si “Tat”, si ziarul “Tagesanzeiger” din Zurich.)

Holocaustul germanilor (rasei ariene)!

Interesant, nu-i asa? Tocmai am folosit sapte surse evreiesti diferite, care instiga pe sleau la exterminarea poporului german- un holocaust al germanilor! Si doua dintre ele, in 1919 si 1922. Deci cum mult inaintea timpurilor lui Adolf Hitler, a aparitiei cartii Mein Kampf, a prigonirii evreilor sau intemeierii NSDAP. Asupra solutiei finale a chestiunii germane ar trebui tinut probabil un scurt moment de reculegere!

Daca doriti sa intelegeti cu adevarat ceea ce s-a intamplat pe acest pamant, nu aveti voie sa va opriti la nici o “tema tabu”. Re-analizati-va propriul tablou asupra chestiunilor care se cuvin a fi sau nu abordate. Doar pentru ca declara un sef de stat sau se sustine intr-un material scolar ca natiunea germana ar fi responsabila de cea mai ingrozitoare crima impotriva umanitatii, adica poarta vina acestui lucru, nu inseamna nici pe departe ca dumneavoastra trebuie sa si credeti.

Holocaustul liderilor evrei asupra celorlalte rase de oameni! De asta nimeni nu vorbeste in istorie!

Papa Ioan Paul al II-lea (odinioara vanzator la I.G. Farben-Zyanid) afirma sustinut ca religia izbavitoare a acestei lumi este crestinismul si ca trebuie sa-i aduca omenirii iubirea.

E drept ca biserica a “mantuit” milioane de femei si de copii (asa-numitele vrajitoarele si pagani) si anume viata lor.

Daca cineva cauta sa indentifice crime impotriva umanitatii ar trebuii sa-si indreptate atentia nu asupra Germaniei, ci poate asupra Rusiei. Sub conducerea evreului Iosif Visarionovici Djugasvilii, numit Stalin si a urmasului sau, evreul Salomon Pearl Muter, alias Nikita Hruscoiv, in Uniunea Sovietica au fost macelariti peste 20 milioane de oameni in numai cativa ani. Si cine preia aici reparatiile? Sau ordinul evreului Delano Roosevelt de lansare a bombei atomice in Japonia (Delano este o familie evreiasca sefardica din Italia, iar Roosevelt este versiunea amtericanizata a numelui de familie evreiesc Rosenfeld)

Si in alte cateva puncte, scrierea istoriei este foarte unilaterala. Nu vrem sa uitam ca englezii au masacrat 800.000 de germani in 1918. Il citez aici pe profesorul Harry Elmer Barnes din editia din 29 martie 1940 a ziarului “New York Telegram”:

“Nimic nu poate fi mai absurd decat cunoscuta poveste pentru adormit copii, care spunea ca toti oamenii buni se afla intr-o parte si toti cei rai, pe cealalta parte. Unii sustin ca un popor ar fi mai brutal decat altul. Ei se refera la hartuirea germanilor din Primul Razboi Mondial si la felul in care sint tratati evreii acum.

In acest proces, ei omit insa cea mai mare cruzime, si anume blocada britanica impotriva Germaniei, cateva luni dupa noiembrie 1918. Au fost lasati sa moara de foame 800.000 de germani, femei, copii si batrani. Comparat cu blocada britanica din 1918-1919, Hitler ar fi parut ca un spiridus rau daca le-ar fi facut un asemenea lucru murdar si detestabil celor 500.000 de evrei aflati pe teritoriul Germaniei in 1933″[16]

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/germania-nazista-a-fost-provocata-de-catre-polonia-in-iulie-1939-pentru-a-intra-in-razboi.

Argumentele lui David Irving negationist! Cititi-le cu mare atentie!

Voi prelua aceste argumente de pe site-ul profesorului Ion Coja, un binecunoscut negationist, ale caror argumente sint destul de pertinente, in ciuda faptului c-a fost de multe ori amenintat de tot felul de sionisti inflacarati. Aceia probabil credeau ca aici e Palestina, ca pot face politici in Romania cum au facut in Palestina…

„Așadar, argumentele profesorului englez David Irving:

(A) Nu au existat camere de gazare. Încăperile prezentate ca foste camere de gazare ar fi trebuit să păstreze în tencuiala pereților urmele gazului ucigaș, ale acidului cianidic, care ar fi intrat în reacție cu substanțele din tencuială și ar fi produs niște compuși specifici. Mai mult, despre unele camere de gazare, cum ar fi cea de la Auschwitz, însuși administratorul incintei a mărturisit că acea cameră a fost ridicată după război, din rațiuni de eficiență turistică.

(B) Deja placa memorială de la Auschwitz, care consemna uciderea a 4 milioane de evrei în acel spațiu concentraționar, a fost dată jos și înlocuită cu alta, care face pomenire “numai” de un milion de victime.
 
(C) Rușii sunt deținătorii arhivelor de la Auschwitz, preluate atunci când au eliberat lagărul, în toamna lui 1944. Nici până azi acele arhive nu sunt puse la dispoziția istoricilor, a publicului. În septembrie 1989 rușii au publicat totuși registrele deceselor de la Auschwitz, decesele din rândurile celor deportați. Un total de circa 75.000 (șaptezeci și cinci de mii) de morți, dintre care jumătate din cauze firești: boli, bătrânețe, accidente de muncă ș.a. Ca victime ale represiunii, prin execuții, prin ucideri propriu zise, ceva mai puțin de 40.000 de evrei. Adică de 100 de ori mai puțini decât în cifrele vehiculate de propaganda Holocaustului. Sau, după formula lui Irving Stone, englez, la Auschwitz naziștii au omorît în patru ani cam tot atâtea persoane câte au omorît englezii într-un singur raid de noapte la Hamburg…

(D) Nici până azi – azi, 24 august 2010, nu s-a găsit printre documentele emise de autoritățile naziste un act care să dovedească premeditarea și organizarea de ucideri în masă, pentru unicul motiv al apartenenței la neamul evreiesc. Propagandiștii holocaustului au lansat teza că naziștii s-au priceput să distrugă toate urmele… Argument complet neserios, pe care nu l-ar invoca nicio minte sănătoasă. Îl luăm totuși în serios și îl acceptăm. Numai că ceea ce nu se mai poate găsi în miile de tone de arhivă nazistă confiscată de aliați, ar tebui să se afle în arhiva britanică a serviciului de spionaj care a înregistrat în timpul războiului toate ordinele și rapoartele naziste, transmise prin radiograme și telegrame cifrate, al căror cod însă englezii l-au avut tot timpul. În această arhivă naziștii nu au mai putut face curățenie, și cu toate astea în arhiva respectivă nu apare nici un mesaj care ar putea fi pus în legătură cu ipoteza, aserțiunea sau mitul celor șase milioane de evrei exterminați de naziști… Toată corespondența radio dintre Auschwitz și centrala de la Berlin a lagărelor de concentrare a fost descifrată și cercetată de experți britanici, și nimic! Nimic despe ucideri sistematice, în masă sau ceva asemănător… Comunicat oficial britanic: „În cazul Auschwitz, majoritatea acestor pierderi de vieți omenești se datorau bolilor. Restul erau execuții, ce sunt descrise ca împușcare sau spânzurare. Nu e nicio referire la gazare la Auschwitz.”

În concluzie, afirmă David Irving, „am fost supuși la cea mai mare ofensivă propagandistică pe care rasa umană a cunoscut-o.  A fost făcută cu atâta finețe, cu atâta rafinament, cu un sprijin financiar atât de puternic încât n-am fost capabili să o recunoaștem ca ofensivă propagandistică de la început până la sfârșit!”

Ion  Coja

LĂSAŢI VAPORUL AUSCHWITZ SĂ SE SCUFUNDE!

-Conferinţa istoricului David Irving-

Reproducem din buletinul “Institut for Historical Review”, numărul din iarna 1990/91, articolul istoricului englez David Irving, apărut sub titlul de mai sus, care este de altfel o conferinţă ţinută la Congresul Istoricilor Revizionişti:

“Doamnelor şi Domnilor,

Sunt sigur că în prima parte a monologului meu nimeni din audienţă nu mă va acuza că arăt prea mult respect bunului gust. Unul din lucrurile nemenţionate de moderator e cariera mea criminalistică din ultimele 12 luni.

A început acum aproape un an, la 30 octombrie 1989, în Berlin. Fusesem invitat să merg la Berlin de către cea mai mare staţie guvernamentală de televiziune “SENDER FREIES BERLIN”, pentru a lua parte într-o discuţie de masă rotundă cu principalii istorici ai Germaniei, privind un subiect istoric ale cărui detalii exacte le-am uitat, într-un program de televiziune intitulat “Berliner Salon”. Organizatorul programului mi-a telefonat la Londra spunând:

“D-le Irving, ataşez extremă importanţă venirii dumneavoastră pentru a lua parte la acest program. Am fost întotdeauna un mare admirator al lucrărilor dumneavoastră şi de ani de zile am aşteptat să vă am ca participant în discuţia noastră săptămânală la masa rotundă.” I-am răspuns :

”Cine altul va fi prezent?”. Mi-a răspuns:

”Oh, Eberhard Jaecker de la Universitatea din Stuttgart şi prof. Arnd Mayer de la Universitatea din Princeton.” Şi a continuat cu o serie de nume. L-am întrerupt întrebând:

“ -Scuzaţi că vă întreb, dar ştiu aceşti domni că şi eu am fost invitat?”

“- Nici un fel de problemă.”

“-Bine.” Apoi a spus :

“- Veţi sta la Hotelul Kempinsky. Dorim să zburaţi la Berlin cu British Airways şi puteţi sta acolo câteva zile. Totul este aranjat.”

Am făcut deci rezervarea la Hotel Kempinsky. O săptămână mai târziu, scurt timp înainte de data programului, primesc un embarassant telefon de la Senders Freiers Berlin, în care mi se spune:

“ -Ne pare rău, d-le Irving, deoarece trebuie să vă desinvităm. Toţi istoricii germani invitaţi au refuzat să participe la discuţia de masă rotundă cu dumneavoastră…”

Natural, acesta nu e un fenomen nou. Ei ştiu că nu pot dezbate. Fiind pe aceeaşi lungime de undă, toţi repetă aceleaşi minciuni. Nu sunt însă pregătiţi să dezbată cu cineva care vine din afara mafiei căreia îi aparţin. Am spus, deci, d-lui de la Senders Freies Berlin:

“- Bine, regret foarte mult ; în ceea ce mă priveşte am cumpărat bilet de avion, am făcut rezervarea la Hotel Kempinsky şi, deci, voi fi acolo.” Mi-a răspuns:

“- Nu, nu, d-le Irving, nu ne înţelegeţi, nu vă invităm să participaţi la acest program!” Le răspund:

“- All right, nu trebuie să vă îngrijoraţi despre asta. Nu voi fi în studioul dumneavoastră.”

“- Dar, unde veţi fi atunci?”. I-am răspuns:

“- În afara studioului dumneavoastră.”

Şi aşa am produs o demonstraţie în Berlin, pe Masurenallee, în faţa staţiei Senders Freies Berlin, cu câţiva din prietenii mei. D-l Ernst Zuendl a organizat găsirea acestor prieteni pentru mine, pe care nu-i cunoşteam înainte, şi am mărşăluit în sus şi în jos prin faţa staţiei, cu presa germană observându-ne plancardele, în engleză şi germană, care    spuneau :” Istoricii germani sunt mincinoşi şi laşi!” Mesajele erau în aşa fel concepute ca cel mai neinstruit german să le înţeleagă. Spun aceasta pentru a mă legitima ca profet, deoarece era ziua de 30 octombrie 1989 şi nu 30 octombrie 1990. În acea zi, pentru a pune mai multă sare pe rănile profesiunii istorice germane, am aranjat o conferinţă de presă la Hotel Kempinsky în Berlin, invitând toată presa, televiziunea şi radioul, la care au apărut 30-40 de ziarişti.

Şi aşa, cu jurnaliştii şezând în jurul meu la o masă, nu ştiu ce mi-a venit, am încercat să-i fac să se jeneze şi le-am spus :

“- Ştiţi, nu mă veţi crede în ceea ce vă spun, dar în 12 luni de acum înainte Germania va fi reunificată. Ştiam că pentru aceşti jurnalişti nu există idee pe care să o dispreţuiască mai mult decât ideea ca Germania să fie unificată din nou şi să fie iarăşi mare, şi le-am spus din nou: “În 12 luni de acum Germania va fi reunită.”

Câteva săptămâni mai târziu circulam prin Austria şi ultimele angajamente de a vorbi erau la Salzburg şi Innsbruk. Pe atunci poliţia austriacă mă urmărea. Jos la hotel, la recepţie, aştepta poliţia, aşa că am reuşit să ies din hotel prin uşa din dos. Am organizat un meeting, dar nu în Salzburg, ci peste frontieră, la Freilassing. Dar mai nimeni nu a venit. Asta, realmente, m-a mirat. Motivul a fost însă că în acea seară era 9 noiembrie (anul trecut) şi toată lumea era acasă lipită de televizor, deoarece zidul Berlinului fusese dat jos. Câteva săptămâni după aceea, ziarul DAILY TELEGRAPH din Londra dădea ştirea, pentru prima dată, de ceea ce afirmasem eu în 30 otombrie la conferinţa de presă:

”-D-l Irving a fost singura persoană are a afirmat, la o conferinţă de presă din 30 octombrie, că Germania, probabil, va fi unificată în 12 luni. La acel timp, noiembrie 1989, nimeni nu vorbea de reunificarea Germaniei.” Daily Telegraph m-a întrebat:

“D-le Irving, de ce nici unul din ziarele germane de atunci nu a citat ce aţi afirmat dumneavoastră privind reunificarea?” I-am răspuns:”- Jurnaliştii de pretutindeni au aceeaşi uniformă caracteristică. Orizontul lor nu se extinde peste orizontul unui capac de closet. Ei nu pot vedea prea departe. Ei nu pot vedea ceea ce văd istoricii…” Cred că asta demonstrează ceea ce am susţinut totdeauna că, dacă stai cu nasul în arhive, cu nasul lipit de documente, ai mai multe şanse să fii corect în aprecieri.

Imaginaţi-vă, acum şapte ani, în 1983, sunt la o conferinţă de presă organizată de revista vest-germană Stern, în Hamburg. Revista Bild-Zeitung, care e organul de opoziţie în Germania,  m-a adus deghizat ca reporter al lor. Eu sunt foarte familiarizat cu cazul lui Hitler. Am studiat 20 de ani istoria lui Adolf Hitler. Am construit o întreagă cartotecă cu viaţa lui (30.000 de subiecte) şi, când mi-au spus că vor publica jurnalul lui, ştiam că e un fals. Deci Bild-Zeitung m-a întrebat:” Sunteţi dispus să apăreţi deghizat ca un corespondent de presă al nostru şi să le dărâmaţi toată conferinţa de presă?” Am fost de acord. Am fost primul la microfon şi am fost primul să pot pune anumite întrebări celor de la “Der Stern”. Le-am spus deschis:

“Jurnalul lui Hitler este un fals! Au cheltuit 9 milioane  D-Mark pentru el. Toţi istoricii germani au spus că este autentic. Eberhard Jaecker a spus şi el că e autentic şi, deci, trebuie să fie autentic.” Dar nu era autentic.

Am aceleaşi sentimente asupra holocaustului.Voi vorbi şi de cazul Rommel. E însă acelaşi gen de istorie, deoarece, când ne uităm la istoria Feld-Mareşalului Rommel şi la legenda că a fost membru al mişcării de rezistenţă contra lui Hitler, că a fost un erou al lui 20 iulie 1944, o istorie ce am auzit-o de 40 de ani, de la al doilea război mondial încoace, găsesc că nimeni nu s-a ostenit să verifice documentele, toţi au crezut ceea ce au scris alţii despre el şi numai atunci când te referi la documente vezi că adevărul este în altă parte.

Cam aşa au fost lucrurile şi în Toronto acum 2 ani. Am fost chemat ca expert istoric la procesul lui Ernst Zuendel, la care apărătorii lui mi-au arătat “Leuchter-Raport”, care e testul de laborator al crematoriului şi al camerelor de gazare. Ca o persoană care am studiat la Universitatea din Londra chimie, fizică şi ştiinţe exacte, ştiam că am în faţă un rezultat exact. Nu există o altă interpretare posibilă. Şi, deodată, tot ce am citit în arhivă a devenit de înţeles şi clar. Trebuie să accepţi că, dacă nicăieri în arhive nu este vreo evidenţă că au avut loc gazări, dacă nu există nici un singur document german ce se referă la gazare de fiinţe umane şi dacă nu există nici o referinţă nicăieri în arhivele germane la vreun ordin dat de cineva pentru gazare de oameni şi, dacă pe de altă parte, testele FORENSIC ( la scop) de laborator al crematoriului şi al camerelor de gazare de la  Auschwitz nu arată nici un reziduu semnificativ de component cyanidic, atunci toate acestea nu pot decât să însemne un singur lucru : că nu au existat camere de gazare.

Atunci cum ne putem explica faptul că de 45 de ani, de la finele celui de-al doilea război mondial, am fost toţi copleşiţi de vina comună : ideea că rasa umană s-a făcut responsabilă de lichidarea a 6 milioane de fiinţe umane prin gazare?

Răspunsul e acesta : Am fost supuşi celei mai mari ofensive propagandistice pe care rasa umană a cunoscut-o. A fost condusă cu atâta fineţe, cu atîta rafinament, cu atâta participare financiară că n-am fost capabili să o recunoaştem ca o ofensivă propagandistică de la început până la sfârşit. Şi acum vedem aceste arme că circulă la orizont  -în toată urâţenia lor-  şi cea mai mare armă bineînţeles, în toată această campanie contra adevărului, din 1945 încoace, a fost vaporul Auschwitz! Şi      ne-am găsit în sfârşit şi noi, profesiunea istorică, şi în particular profesiunea de revizuire a istoriei, însărcinarea noastră majoră: “SCUFUNDAŢI  VASUL  AUSCHWITZ !”.

V-am prevenit că nu voi arăta respect pentru bon-ton în prima parte a acestui monolog. Sufundaţi vasul Auschwitz! Dar noi nu mai avem nevoie să scufundăm vasul Auschwitz, deoarece ehipajul lui Aushwitz, ca Beate Klarsfeld, Wiesenthal, ElieWiesel şi restul s-au luptat pe bord între ei, boxând şi lovind cu pumnii, iar vasul, navigând între iceberguri, până la sfârşit     l-au părăsit şi ei. Au început să dea jos steagul vasului de luptă Auschwitz. Au dat jos plancarda, au dat jos memorialul pentru patru milioane şi l-au înlocuit cu un memorial mai mic, pentru un milion.

Evident că acesta nu este finalul poveştii. Sunt convins că e doar un “memorial intermediar”. Cred că e de carton şi acesta, dacă îl priveşti de aproape, deoarece ce sens are să iroseşti bani când ştii că peste câteva luni iarăşi trebuie schimbat. Va trebui să-l schimbe, evident . Nu afirm că numai un milion, nu sunt dispus să dau nici un număr de morţi la Auschwitz. Nu ştim numărul de morţi exact. Ruşii ne-au ajutat. Ei au publicat în septembrie anul trecut registrele mortuare de la lagăr. Aceasta a fost o lovitură fatală pentru vasul de război Auschwitz, pentru echipajul său, deoarece ruşii, prin publicarea registrelor mortuare ale lagărului Auschwitz care acoperă 1942 complet,1943 aproape complet, anul 1944 incomplet, au arătat prin aceste 46 de registre, că au fost 74.000 de morţi (74.000 de morţi din toate cazurile). Acum profesorul Arno Mayer, pe care îl respect, este unul dintre cei ce au reuşit să participe la programul de televiziune organizat de Sender Freies Berlin, el nu a fost dezinvitat ca mine. Deci e sigur, O.K.

Arno Mayer de la Universitatea din Princeton ne spune în cartea sa “ DE CE NU  S-A ÎNTUNECAT CERUL ?”, că, dintre cei ce au murit la Auschwitz şi în alte lagăre de concentrare, probabil mai mult de jumătate au murit din cauze naturale, ceea ce poţi numi cauze naturale pe timp de război. Însă aceasta înseamnă că mai puţin de jumătate din cei 74.000 oameni au fost omorâţi ; ceea ce înseamnă că mai puţin de jumătate din cei 74.000 au fost omorâţi la Auschwitz ?  Să fim generoşi şi să spunem că au fost omorâţi 40.000 în perioada de trei ani. Un bilanţ foarte trist ! Asta e o gravă crimă! E aproape atât cât am omorât noi, englezii, la Hamburg într-o singură noapte !

Asta înseamnă a reduce lucrurile la dimensiunile lor reale. Când nemţii folosesc temutul cuvânt “Relativieren”, ceea ce înseamnă să încerci să compari lucrurile, încerci să persiflezi lucrurile, răspunsul este : da, reduc legenda la dimensiunile reale, deoarece aceasta este funcţia unui istoric. Winston Churchill, el însuşi, a spus că funcţia unui istoric este să afle ce s-a întâmplat şi de ce s-a întâmplat. Istoricii germani n-au început nici măcar să se urce pe cea mai joasă treaptă a scării. Ei încă nu au aflat ce s-a întâmplat. Toţi credeau numărul de morţi de la Auschwitz ca fiind de 4 milioane, până când cineva din Israel i-a chemat şi le-a spus:

“- Oh, nu ! nu 4 milioane, ci numai un milion.”

– “Da, un milion.”

INSTITUT FUR ZEIT GESCHICHTE în Munchen: “ Un milion! Noi întotdeauna am pornit de la această premiză. –Wir sind immer davon ausgegangen.- Asta este ce au declarat presei, că ei mereu au pornit de la un milion, dar presa n-a auzit. Apoi au uitat să spună acest lucru propriului guvern şi desigur n-au spus nici poporului german, iar acum poporul german se întreabă: -De acord, dar ce se întâmplă cu cele 6 milioane ?

Oh, cele 6 milioane ?… Totalul nu se schimbă !

Dacă te duci la băcănie să cumperi 6 kg de cartofi şi tot ce primeşti sunt două kg în pungă, şi băcanul vrea plata pentru 6 kg… Asta este ce s-a întâmplat cu populaţia germană : a avut de plătit 150 miliarde DM despăgubiri compensaţii pentru 6 milioane de morţi, ca şi băcanul care spune: “Trebuie să plătiţi pentru 6 kg…indiferent de cât aţi primit.” În acest caz sunteţi îndreptăţiţi să consideraţi asta ca pe o pungăşie…

Asta este ce se întâmplă acum în Germania. Ei menţin în continuare totalul de 6 milioane şi populaţia germană este mai departe informată că au fost gazaţi 6 milioane, deşi toată evidenţa merge în sens contrar.

Pentru mine Auschwitz nu mai e important. Sunt bucuros că echipajul l-a părăsit. Dispare. Va fi lăsat ca şi vaporul “Arizona” la Pearl Harbour. Dacă vreodată mergeţi în Hawai şi vă uitaţi la el, cu o parte din el încă deasupra mării, marcând locul unei mari legende. Şi dacă peste 100 de ani oamenii vin şi spun : “Mai jos, acolo, e vaporul Auschwitz, despre care oamenii au auzit cea mai incredibilă legendă timp de 50 de ani şi pe care până la urmă l-a părăsit echipajul.”

De ce nu trebuie să credem ?

Mai întâi aţi aflat de la LEUCHTER RAPORT. Permiteţi-mi să vă dau câteva motive pentru care nu trebuie să credeţi. Există un istoric oficial guvernamental, prof. F. H. Hinsley. Acest profesor F. H. Hinsley e profesor de istorie la Universitatea din Cambrige şi în timpul celui de-al II-lea război mondial, a lucrat la seviciul de informaţii, ocupat cu descifrarea codului duşman GCHQ (Government Communication Headquarters). Vă puteţi întreba ce legătură are asta cu Auschwitz ?  De acord. Ea însă răspunde la una din întrebări. Oamenii vor veni probabil de acum şi până la infinit, şi vor întreba : cum putem noi să ştim că germanii n-au distrus toate documentele privind gazările ?

Să presupunem că au făcut-o, şi, credeţi-mă, nu e uşor. Duceţi-vă odată la Pennsylvania Avenue, la arhiva naţională, şi uitaţi-vă la evidenţele documentelor germane ce sunt acolo, 15, 25, 50.000 kg de documente. Chiar dacă distrugi originalul, mai sunt 5-6 copii la indigo, sunt telegrame, care toate au mers la subalterni. Sunt oameni care au ţinut jurnal de zi. Sunt scrisori scrise celor de acasă. De aceea am spus de 20 de ani: “Plătesc 1000 de lire sterline oricui aduce un singur document de război, din care să decurgă că Adolf Hitler a ştiut de Aushwitz sau de ceva legat de ce se spune că se întâmplă acolo.” Şi am repetat asta la televiziune. Chiar am ţinut la mine în buzunar şi am arătat 1000 de lire sterline, însă nu pot găsi nici o evidenţă.

Dar să presupunem totuşi că germanii au distrus toate documentele de gazare.

De acord. Dar la asta se poate răspunde: Presupunem că noi, englezii, citeam toate semnalele germane. Presupunem că noi, englezii, aveam o organizaţie numită GCHQ, cu 3000 experţi, ce au descifrat codurile duşmane, luând fiecare document german telegrafiat şi tot ce era transmis prin radio. Exact asta am făcut. Presupunem că am reuşit din 1942 până la finele lui 1943 să descifrăm întreaga documentaţie prin radio între Auschwitz, Dachau, Buchenwald, Bergen-Helsen şi alte lagăre de concentrare, pe de o parte, pe de alta, cu centrala lagărelor din Berlin, Wirtshaft –und Verwaltunghauptamz, Oswald Pohl.

Exact asta am reuşit, doamnelor şi domnilor. Noi, englezii, am reuşit să descifrăm codul SS-ului citind comunicările zilnice ale comandamentului de la Auschwitz şi centrala din Berlin, şi la fel de la toate celelalte lagăre de concentrare, şi ştiam exact ce comunică Berlinul şi ce se întâmplă.

Textele tuturor acestor telegrame se găsesc în arhiva serviciului britanic de informaţii. Acum ce vă spun ele în concluzie, pentru că nu ştiu mot-a-mot ce spun ele, deoarece guvernul britanic, din motive pe care noi numai le putem bănui, a refuzat să facă public textul exact al acestor telegrame. Însă au fost suficient de amabili ca într-un apendix la vol. II al istoriei serviciului secret britanic de informaţii, să ne spună ce putem conclude din aceste telegrame.

În fieare zi în telegrame, la Berlin, se comunica : numărul prizonierilor care au sosit în acea dimineaţă în lagăr, numărul prizonierilor care au părăsit lagărul în acea zi, numărul prizonierilor rămaşi în lagăr la sfârşitul zilei şi, în plus, la categoria a IV-a era rubrica intitulată “Alte pierderi” (Abgange aller Alt). Serviciul de informaţii a dedus că aceste “Alte pierderi” erau în cea mai mare parte cauzate de moarte. De acord cu istoria oficială britanică: “În cazul Auschwitz, majoritatea acestor pierderi se datorau bolilor. Restul erau execuţii, ce sunt descrise ca împuşcare sau spânzurare. Nu e nici o referire la gazare la Auschwitz.”

Ni s-a spus că Auschwitz, marele vapor Auschwitz, această minciună care a navigat în ultimii 45 de ani, a fost acolo ca un punct terminus (Endstation). Că trenurile soseau la Auschwitz cu mulţime de biată omenire neajutorată şi care, bineînţeles, toţi erau evrei. De acolo erau canalizaţi la gazare. Nici un singur cuvânt despre astea în mesajele pe care guvernul britanic le-a descifrat în anii 1942 şi 1943. Şi aţi văzut vreo referire la vreuna din aceste concluzii ale guvernului britanic în ziare ?

Cred că a fost curaj din partea prof. Hinsley că şi-a permis această periculoasă frază. Putea s-o evite uşor şi să iasă din ananghie fără să fi spus totul. “Nu e nici o referire la gazare la Auschwitz.” Un om brav.

Dar ce să spunem de martorii oculari ?  Martorii oculari care au văzut cum s-au întâmplat toate ?  Am ţinut seama de ei, avem un număr mare de martori oculari care au văzut camere de gazare la Dachau, când astăzi până şi oficialitatea recunoaşte că la Dachau nu au fost camere de gazare.

Dar ce să mai spunem de fotografii ?  Bine, ştiu că sunt câţiva vizitatori din Germania aici, astă seară, în audienţă, aşa că doresc să povestesc un episod care mi-a cauzat o deosebită plăcere în ultimile zile, şi anume :

“La televiziunea germană s-au dat 4 sau 5 filme în luna mai în acest an. Un cuplu deosebit de antipatic, Lea Rousch şi Eberhard Jacker. Lea Rousch e un binecunoscut jurnalist de televiziune evreu în Germania şi numai marginal mai urât decât Simon Wisenthal însuşi. Eberhard Jecker a fost istoricul consultant şi consilier, iar Lea Rousch a fost persoana ce fără discuţie a pregătit cele 4-5 groteşti spectacole. Avea titlul DER TOD – EIN MEISTER AUS DEUTSCHLAND (Moartea – un maistru din Germania), ce se strecoară prin toate aceste vicleşuguri. Toată viclenia a fost ticluită de-a lungul ultimilor 45 de ani. Un episod special în a doua parte a filmului de 35 de minute arată o grămadă de evrei din România, fiind încărcaţi într-un tren într-o gară. Evreii sunt arătaţi într-un vagon deschis de cărbuni, iar vocea anunţă : “Iată-i transportaţi la lagărele de exterminare de la Treblinka şi Auschwitz”. A trebuit să-i scriu lui Eberhard Jaecker următoarea scrisoare :

“Dragă profesore Jaecker, drag coleg,

Mi s-a atras atenţia că fotografia folosită în film de dvs. nu reprezintă evrei din România, fiind  încărcaţi în trenuri de cărbuni şi transportaţi la lagărul de exterminare Auschwitz. Dacă vă uitaţi la arhivele feroviare a gării centrale din Hamburg, veţi putea vedea că de fapt platforma din gara Hamburg-Hauptbahnhoff în 1946, un an după terminarea războiului, e una şi aceeaşi cu cea din fotografia dvs. şi titlul corect ar fi trebuit să fie : Germanii din Hamburg se suie într-un tren de cărbuni pentru a face o expediţie de cumpărături în Ruhr”.

Acesta este adevărul. Şi am scris prof. Jaecker :”dacă nu mă credeţi, la proxima vizită ce o faceţi la Hamburg, mergeţi la restaurantul gării Hamburg-Hauptbahnhoff şi veţi vedea acea acea fotografie între cele de pe pereţi din timpul ocupaţiei aliate. Se arată nostalgic vederi din perioada postbelică. Sau asta v-a fost sursa ?  Îmi permit să vă recomand ca pe viitor să vă restrângeţi cercetările la arhive şi mai puţin la restaurantele staţiilor feroviare”.

E foarte plăcut să fii istoric. Cum vedeţi, ai momente de amuzament. La recenta vizită la Freiburg luna trecută în septembrie, am văzut un foarte vechi prieten, şeful departamentului de istorie de la Universitatea din Freiburg, în Germania. Toţi aceşti istorici germani sunt prietenii mei. În privat, nu în public. Mă invită şi acasă la o sticlă de vin şi la discuţie până la 2-3 dimineaţa, schimbând note şi comparând texte. În public, evident, nu vor să apară cu mine nici morţi, însă în privat au nevoie de mine. Şi iubitul prof. Bernd Martin mi-a fost prieten de 20 de ani şi-mi spune :

“Irving, problema cu tine este că n-ai fost la Auschwitz. Eu am fost de 2-3 ori”.

Eu răspund :” Ei, şi ?”

El zice : “Acuma şeful muzeului şi arhivei de la Auschwitz mi-e prieten personal de mulţi ani “.

Îi răspund : “Oh, vorbeai de Frantisek Piper ?”.

El zice : “Oh, da, Frantisek Piper, un foarte intim prieten ale meu de mulţi ani ; şi-mi amintesc ultima oară când am fost să văd Auschwitz I ; acesta e blocul ce se arată turiştilor. Irving, sunt camere de gazare. Au fost camere de gazare, nu e nici un dubiu.”

Zic :”Auschwitz I, evident, e o problemă. Şi i-am spus aceasta lui Frantisek Piper.”

I-am spus : “Herr Piper, eşti om inteligent, m-am uitat la crematoriu acolo, şi ceea ce arăţi turiştilor drept cameră de gazare, între noi fie vorba, e fals, nu-i aşa ? (Conversaţia aceasta a avut loc efectiv în 3 septembrie din acest an).

Martin mi-a răspuns : “Însă Piper (omul care a ordonat reducerea numărului de la 4 milioane la un milion), a răspuns : “Fie vorba între noi, ai dreptate !  A trebuit să le construim pentru turişti”.

Ce ziceţi de asta, doamnelor şi domnilor?  O acceptare că AUSCHWITZ  I, “DER  STAMMLAGER  AUSCHWITZ, CREMATORIUL ŞI CAMERELE DE GAZARE, CARE SUNT ARĂTATE TURIŞTILOR DIN TOATĂ LUMEA, SUNT FALSURI POST-BELICE PENTRU BENEFICIUL TURISMULUI. E ceva ce dintotdeauna am bănuit, în mod special “un ceva” ce am bănuit de la apariţia acelui “LEUCHTER RAPORT” ce mi-a ajuns în mână.

Însă prof. Martin, istoricul german (Domnul să-l binecuvânteze) a mai spus : “Mr. Irving, evident însă că acesta este adevărat numai în privinţa lui Auschwitz I. La Birkenau (3-5 km distanţă) erau camere de gazare”

Nu s-a gândit la logica întrebare :

De ce să arăţi turiştilor falsuri, când există camere de gazare reale la numai 3-5 km distanţă ?

Cine sunt acuma proştii-falsii ?

Nu numai camerele de gazare, ci şi turiştii !
 
Dar trebuie să admit că numai în dimineaţa următoare “mi-a căzut fisa” , când scriam o notă privind conversaţia cu prof. Martin. Brusc mi-am dat seama de cele spuse de el. Aici aveam un istoric german ce acceptă absurda abominaţie că e absolut normal ca să fie arătate turiştilor camerele de gazare contrafăcute.

Este o ofensă criminală (un delict) a afirma aşa ceva în Germania de astăzi. Contra mea există o asemenea acuzaţie, pentru că am afirmat aceasta în faţa a o mie de persoane la Loewenbrau în Muenchen. Nu e singurul motiv. Am instigat la demonstraţie plecând de la hotel Hohenzollern din Muenchen  -cum sună acuzaţia poliţiei-  : “David Irving încearcă să facă manifestaţie de stradă pentru a celebra ziua de naştere a lui Adolf Hitler la 21 aprilie”.

În orice caz, am scris prof. Martin :

“Te rog să-mi confirmi în scris ceea ce mi-ai spus, ca să văd dacă am înţeles corect. Aştept răspuns”.

Nu cred că mă va urma pe platformă. E prea departe.

Cum spun, echipajul fuge. Putem să-l părăsim, se scufundă ca Graf von Spee. Putem continua să-l ţintim cu torpile, dar nu mai e nevoie. Sau, ca să folosesc o altă analogie, îşi dau seama că sunt complet aiurea cu istoria lui Auschwitz, şi disperaţi, încearcă să controleze avariile. Îşi retrag întreaga armată de mincinoşi de pe câmpul de bătaie în linia a II-a ; şi e periculos pentru ei.

Când m-am dus să-l văd pe prof. Martin, m-a întrebat :

“La ce lucrezi acum ?”

Îi spun :  Pregătesc biografia lui Goebels, ministrul propagandei naziste.

De fapt vă fac o destăinuire, domnilor şi doamnelor, că am primit de la ruşi  -sunt singura persoană care posedă jurnalul lui Goebels pentru tot anul 1938-  1000 de pagini extraordinare, scrise de mână. Deoarece când citeşti jurnalul lui Goebels înţelegi mai bine caracterul lui Hitler. De exemplu : Câteva zile după Anschluss între Germania şi Austria, Goebels are o plângere. El spune că Heydrich a ordonat să fie executate câteva persoane. Fuehrerul a aflat şi e furios. Interesant. Este exact ceea ce noi am bănuit întotdeauna : garnitura secundă face execuţii, Hitler află de aceasta mai târziu.

Berndt Martin, profesor la Universitatea din Freiburg, spune :

“Foarte interesant, d-le Irving, dar ştii cine e înmormântat în cimitirul unei mici biserici de lângă Freiburg ?”

“Cine ?”, întreb.

“Primul mare amor al lui Goebels. A fost înmormântată aici acum 30 de ani. Au nivelat complet mormântul când au aflat cine e. Aşa sunt lucrurile în Germania. E criminal”.

Eu zic : “Deci e Anke Starhelm ?”

El spune : “Corect. Ea a murit aici acum 30 de ani. Jos în Freiburg trăieşte o femeie bătrână care a fost bună prietenă a lui Anke Starhelm, şi ea i-a lăsat toate scrisorile”.

“Aha !”.

Inutil să vă spun că 24 de ore mai târziu eram mândrul posesor al scrisorilor şi fotografiilor.

Aşa se procedează, doamnelor şi domnilor, deoarece, încă o dată, eu nu citesc cărţile altora. Sunt interesat numai ce spun documentele.”

De ce evrei cinstiti ca Filderman sunt ignorati iar puşlamale ca Radu Ioanid, Wiesel, Clej(-ovici), Zigu Ornea sau Tismaneanu (Tisminetki) ori Grunea (Grunberg) sunt pusi in fata??- păi pentru că minciuna e legea lor, iar satana tatal lor (zice Hristos la Ioan 8,44).

Evreul Radu Ioanid, directorul asociat al muzeului Holocaustului din Washington, vorbea de 400.000 evrei exterminaţi de Antonescu, inclusiv 40.000 la Odesa, inclusiv evreii exterminaţi în lagărele de concentrare originari din Transilvania de Sud (sic!), Moldova şi Muntenia, când se ştie că în România nu au existat lagăre de concentrare şi nici un evreu din România, sub administraţie românească nu a fost trimis în Germania.
Evreul Norman G. Finkelstein, in Industria Holocaustului, spune despre aşa-zisul holocaust: „rafturi de falsuri care ocupă spaţiu prin toate bibliotecile şi librăriile”.

Evreul Prof.univ.dr Israel Shahak in cartile lui demonteaza cu dovezi zdrobitoare toata minciuna holocaustului (vezi cartea Povara a trei milenii de istorie si religie iudaica).

Evreul spalat pe creier Radu Ioanid sa stie ca, printre cei care neagă existenţa camerelor de gazare se numără şi evreul Paul Eassiner care a scris împotriva „minciunilor despre holocaust” afirmând: „camerele de gazare ar fi exemple clasice ale propagandei de război fără nici o bază”. „Camerele de gazare, o poveste de adormit copii”. El spune şi este convins: „camerele de deparazitare pentru păduchi au fost prezentate drept camere de gazare pentru oameni”. Pentru a da credibilitate, Paul Eassiner adaogă: „susţin că nu a existat nici un program central, plan, politică sau ordin din partea guvernului german de a fi exterminaţi evreii”.

El nu acceptă declaraţiile „supravieţuitorilor care povestesc despre evrei dintr-a căror piele se confecţionau abajururi şi ale căror trupuri se transformaseră în săpun”. Rămâne totuşi un fapt misterios că în toate arhivele germane răscolite de istorici nu s-a găsit un „ordin de exterminare”, o aşa numită „soluţie finală”. Poate că nici n-a fost dat un astfel de ordin?…
Istoricul David Irving este primul care s-a pronunţat împotriva holocaustului prezentat de evrei şi a arătat că erau false camerele arătate pentru a fi pentru gazare. Cercetările făcute, analizele experţilor şi martori oculari au dus la concluzia stupefiantă: „Camera de gazare de la Auschwitz e un fals construit de comuniştii polonezi la mult timp după război”.

Însă, evreul Reby Eisenberg, în loc să caute adevărata motivaţie a manifestărilor antisemite din Germania anilor 1920-1939, preferă să jignească un întreg popor: „Vociferările Partidului Naţional German păreau să ţină de nebunie”, fără să aprecieze că “nebunia” este cauzată de purtarea imposibilă a evreilor. Cu toate că nu s-a găsit un ordin dat de Hitler pentru „soluţia finală” evreii declară cu emfază: „Dimensiunile incredibile ale Soluţiei Finale a lui Hitler sunt bine cunoscute astăzi”.

Alain Besanson în cartea „Nenorocirea secolului”, tradusă de Mona Antohi şi publicată la editura Humanitas în anul 1999, dă un răspuns: „E greu să pui în comparaţie cele 85 de milioane de victime ale comunismului cu cele şase milioane de victime ale nazismului”. Oricât de vinovată ar fi armata germană, este o culme a absurdităţii să spui că S.S-german a găsit “metode de producţie a săpunului şi de prelucrare a pielii omeneşti în scopuri industriale”. Aceste enormităţi au fost luate în serios de rabini. În Israel s-au făcut ritualuri funerare pentru calupuri de săpun presupuse a fi rămăşiţele pământeşti ale unor evrei.

Săpunurile au fost înmormântate după un ritual evreiesc solemn. Oare ce zic acum rabinii, după ce s-a constatat că acele calupuri de săpun nu reprezentau rămăşiţele pământeşti ale unor oameni?… A răspuns acelasi Radu Ioanid, directorul Registrului Supravieţuitorilor holocaustului de la Muzeul Memorial al Holocaustului S.U.A: „Nu încape nici o îndoială că au fost păcăliţi”.

Dacă totul a fost minciună, pentru rabini contează mai puţin, căci prin povestea holocaustului ei au realizat 2 lucruri foarte importante:
1). Instaurarea statului Israel, la trei ani de la înfrângerea Germaniei şi
2). „Industria holocaustului” care generează zeci de miliarde de dolari.

Evrei curajosi care neaga holocaustul – acestia si-au asumat cel mai mare risc din viata

Noi stim ca exista si evrei cinstiti pe aceasta Planeta care se opun minciunilor sionistilor. Acestia, spre deosebire de noi ceilalti, beneficiaza de un „artificiu”. Daca un om normal neaga holocaustul fie ca are si argumente, este facut „antisemit” (o sa vedeti imediat ca ei nu sint semiti), dar atunci cand vine un evreu si neaga, pe acesta nu-l mai poti face „antisemit” ci trebuie sa inventezi alte etichetari pentru a-l denigra.

Norman Finkelstein

Un evreu curajos, ai cărui părinţi au fost victime ale lagărelor naziste de concentrare, dezvăluie adevărul despre grotesca exploatare la care au fost supuşi prizonierii din lagărele germane.Norman Finkelstein arată în cartea sa, “The Holocaust Industry” (n.tr. Industria Holocaustului) (Verso Books, iulie 2000, disponibilă pe site-ul personal davidicke.com), modul în care Holocaustul a fost folosit ca mijloc pentru a extorca bani, faptul că majoritatea „supravieţuitorilor” sunt inexistenţi şi, de asemenea, că se cheltuie sume uriaşe pentru comemorarea genocidului nazist.

Finkelstein susţine ceea ce mulţi cercetători ne-evrei au tot încercat să spună de mult timp, dar au fost imediat etichetaţi ca antisemiţi. La momentul respectiv, acestora li s-au închis multe uşi şi cărţile scrise de ei au fost interzise.
Nu am negat niciodată că poporul evreu a suferit foarte mult în timpul Germaniei naziste. Ceea ce vreau să evidenţiez este faptul că elita evreiască – ce pretinde că reprezintă fiecare evreu de pe această planetă – a exploatat cu un inimaginabil sadism suferinţa poporului evreu, pentru a duce la îndeplinire planurile diabolice ale unor conducători „Iluminaţi” evrei, ca Rothschild sau Bronfman.
Demascarea exploatării maselor de evrei de către cei puţini care fac parte din elita evreiască este, în opinia agenţilor din ierarhia interioară şi a servitorilor lor ne-evrei, antisemitism.
Bineînţeles că Norman Finkelstein nu poate fi acuzat de antisemitism deoarece este evreu, iar părinţii săi au fost victime ale regimului nazist, însă el a fost etichetat ca având „ură de sine”, atribut ce este aplicat oricărui evreu care îndrăzneşte să demaşte această escrocherie.

Iată câteva citate din cartea sa “Industria Holocaustului”:

„Dacă toţi sunt supravieţuitori ai Holocaustului, se întreabă mama mea, atunci pe cine a omorât Hitler?”. Centrul (Simon Wiesenthal Centre) este renumit pentru exponatele sale de la Dachau şi Disney-land şi pentru utilizarea cu succes a tacticilor senzaţionale de înspăimântare realizate în scopul colectării de fonduri. Uneori cred că evreimea americană, care „a descoperit” Holocaustul nazist, este mai rea decât faptul de a uita totul. Mie îmi pasă de amintirea persecuţiilor famili-ilor de evrei, însă politica actuală a făcut din Holocaust o adevărată industrie, un mijloc murdar de stors bani din Europa, în numele „victimelor sărace ale Holocaustului”. Holocaustul a apărut pe scena politicii americane după victoria Israelului în războiul împotriva arabilor. De atunci, au fost investite mult prea multe resurse publice şi private pentru comemorarea genocidului nazist. Această comemorare este, de fapt, un omagiu adus nu suferinţei evreilor, ci preamăririi acestora. Holocaustul s-a dovedit o armă ideologică indispensabilă pentru elita evreiască. Prin desfăşurarea sa, una dintre cele mai mari puteri militare, având un dosar consistent la capitolul „drepturile omului”, şi-a alocat, fiind şi cel mai semnificativ grup etnic din America, titlul de „victimă”.

De aici decurge şi creşterea considerabilă a „dividendelor” acestor persoane – mai ales imunitatea la critică, aplicată în mod aberant, chiar şi în cazurie în care aceasta este justificată.”[5]

(vezi Congresul Evreiesc Canadian (familia Bronfman), B’nai B’rith (familia Rothschild), Liga Anti-Defăimare (familia Rothschild), Congresul Evreiesc Mondial (familia Bronfman), Consiliul Britanic al Deputaţilor Evrei sau alte organizaţii înfiinţate de nişte inconştienţi, cum ar fi Partidul Verzilor din Canada şi Marea Britanie, Liga Antinazistă, Searchlight.)

„Poveştile despre Holocaust au luat forme din ce în ce mai absurde, iar mama obişnuia să-1 citeze ironic pe Henry Ford: “Istoria este o prostie”. Poveştile despre supravieţuitorii Holocaustului deţinuţi în lagărele de concentrare, toţi eroi ai rezistenţei – au fost la mine acasă o sursă de fals divertisment. Holocaustul a fost folosit pentru justificarea acţiunilor politice criminale realizate în Israel cu sprijinul Statelor Unite. Aceasta este lecţia pe care am învăţat-o de la mama: Niciodată nu am auzit-o să-mi spună: “Nu compara!”

Ea făcea mereu comparaţii. In faţa suferinţelor afro-americanilor, vietnamezilor şi palestinienilor, credinţa mamei mele a fost întotdeauna aceeaşi: “Suntem toţi victime ale Holocaustului”. Biroul prim-ministrului israelian a estimat recent numărul supravieţuitorilor Holocaustului la aproape o jumătate de milion de oameni. Nu este greu să-ţi dai seama de ce cifra inflaţionistă este atât de mare. E mai dificil să faci presiuni pentru obţinerea unor compensări materiale în favoarea unui număr mic de supravieţuitori ai Holocaustu-lui.”[5]

Vorbind despre modul în care compensaţiile (în valoare de 60 de miliarde de dolari) plătite de către Germania victimelor Holocaustului au fost furate de conducătorii industriei Holocaustului şi de către ,victimele’ închipuite, Norman

Finkelstein spune:

„Atunci când germanii sau elveţienii refuză să plătească aceste compensaţii fabuloase, indignarea evreimii americane nu are limite. Dar când elita evreiască fură de la supravieţuitorii evrei, se ignoră orice normă etică, pentru că, în realitate, este vorba numai de bani. Alţii, implicaţi în procesul de compensare, s-au descurcat şi ei bine.

Salariul oficial al lui Saul Kagan, secretar executiv al conferinţei, este de 105.000 de dolari. Kagan câştigă în 12 zile cât a primit mama mea în total pentru cei 6 ani de suferinţă din cauza persecuţiei naziste. Industria Holocaustului a devenit o adevărată maşină de extorcare. Pretinzând că reprezintă evreii din lumea întreagă, vii şi morţi, se emit, mai nou, pretenţii asupra bunurilor evreieşti din perioada Holocaustului, din întreaga Europă.

Intre timp, conducătorii industriei Holocaustului care fac parte din elita evreiască, au forţat o înţelegere cu Elveţia – deoarece se pare că timpul îi presează – pe motiv că .supravieţuitorii Holocaustului mor zilnic din cauza sărăciei. Imediat ce elveţienii au dat banii, starea de urgenţă a trecut în mod miraculos. însă la mai bine de un an de la primirea acestor bani, încă nu exista un plan de distribuire a lor.

Până când se va realiza aşa-zisul plan de repartizare a banilor, toţi supravieţuitorii săraci ai Holocaustului vor muri de foame. După plata avocaţilor (suma totală cerută pentru acest caz a ajuns la 15 milioane de dolari), banii din Elveţia vor ajunge în conturile .demnelor’ organizaţii evreieşti.”[5]

Despre Elie Wiesel, laureat al premiului Nobel şi supravieţuitor al Holocaustului, Finkelstein scrie:

„Performanţa lui Elie Wiesel ca ,interpret’ oficial al Holocaustului nu este întâmplătoare. De fapt, el nu a ajuns în această poziţie graţie devotamentului său umanitar sau a talentului său literar; Wiesel joacă rolul principal în această înscenare, deoarece el articulează perfect dogmele şi susţine corespunzător interesele de bază ale Holocaustului.”[5]

Despre Deborah Lipstacht, „erudita” Holocaustului care a câştigat un proces de calomnie împotriva faimosului David Irving, Finkelstein spune:

„Pentru a argumenta negarea în masă a Holocaustului, Lipstacht citează câteva publicaţii de divertisment. Piesa ei de rezistenţă în acest sens aparţine lui Arthur Butz, o persoană nesemnificativă, care predă inginerie electrică.”[5]

Despre David Irving, cităm din cartea lui Finkelstein:

„Irving, mare admirator al lui Hitler şi simpatizant al socialismului naţional german, a adus o contribuţie indispensabilă la cunoaşterea unor aspecte importante legate de cel de-al Doilea Război Mondial.”

Industria Holocaustului a fost dintotdeauna falimentară. Mai rămâne doar să fie declarată ca atare. A trecut însă demult vremea când trebuia făcut acest lucru. Singurul gest nobil pe care-l mai putem face pentru cei care au murit în lagărele naziste este să le păstrăm vie amintirea/să învăţam din suferinţa lor şi să-i lăsăm, în sfârşit, să se odihnească în pace.”[5]

Israel Shahak (supravietuitor) denunta nivelul de rasism pe care e bazata legea evreiasca a cahalului

Israel Shahak, un supravieţuitor al lagărului de concentrare de la Belsen, este unul din puţinii oameni din rândurile celor care se pretind evrei, care a avut curajul să demaşte public Talmudul. În cartea sa, “Istoria evreilor, religia evreilor”[6], Shahak denunţă nivelul incredibil de rasism pe care este bazată legea „evreiască” (în realitate levită sau a Frăţiei). El povesteşte că în aspectul să extremist, reprezentat de rabinii ortodocşi moderni, această credinţă consideră o ofensă religioasă salvarea vieţii unui păgân, cu excepţia situaţiei în care evreii ar suferi consecinţe neplăcute dacă nu ar proceda astfel.

Perceperea de dobânzi la împrumuturile acordate unui alt evreu este nepermisă; în schimb, unui ne-evreu trebuie să i se perceapă o dobândă oricât de mare. Talmudul le cere evreilor să rostească un blestem ori de câte ori trec pe lângă un cimitir păgân, iar dacă trec pe lângă o clădire păgână, să se roage lui Dumnezeu să o distrugă. Evreilor li se interzice să fure unul de la altul, dar legea nu se aplică şi în cazul păgânilor. Există rugăciuni evreieşti care îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că nu i-a făcut păgâni pe evrei, şi altele care cer moartea imediată a creştinilor.

Un evreu religios nu are dreptul să bea dintr-o sticlă de vin, dacă aceasta a fost atinsă de un ne-evreu după ce a fost deschisă. După ce a primit premiul Nobel pentru literatură, scriitorul evreu Agnon a spus la postul de radio al Israelului:

„Nu am uitat că ne este interzis să le mulţumim păgânilor, dar acum am un motiv special: aceştia i-au acordat premiul lor unui evreu”.

Acestea sunt legile sistemului de credinţe numit „evreu”, cel care se plânge tot timpul şi care condamnă rasismul împotriva evreilor! Însuşi sistemul lor de convingeri este bazat pe rasismul cel mai extrem care a fost întâlnit vreodată pe pământ. Şi totuşi, ei nu se sfiesc să strige: „Antisemiţii!” împotriva tuturor cercetătorilor care se apropie prea mult de adevărul referitor la conspiraţia globală. Benjamin Freedman, un evreu care îi cunoştea pe sioniştii de rang înalt (sionist provine de la „cel care practică cultul soarelui”) din anii 30-40, a afirmat că expresia „anti-semitism” ar trebui eliminată din limba engleză. Iată ce a spus el:

„La ora actuală, antisemitismul nu serveşte decât unui singur scop: el este folosit ca o sperietoare. Atunci când evreii simt că cineva se opune adevăratelor lor obiective, ei îşi discreditează victimele numindu-le antisemite pe toate canalele pe care le au la dispoziţie şi care se află sub controlul lor”.

Falsele victime ale nazismului anchetate – acestea au primit 42,5 milioane de dolari!

Aproximativ 5.500 de false victime ale nazismului au primit, intr-o vasta inselatorie, despagubiri de la statul german de peste 42,5 milioane de dolari.

In escrocherie au fost implicate 17 persoane, majoritatea de origine rusa, iar sase dintre ele fac parte din organizatia Claims Conference, cu centrul la New York, care ofera ajutor persoanelor care au fost victime ale Holocaustului, potrivit unui comunicat de presa al FBI.

Inculpatii trebuiau sa examineze si sa aprobe cererile legitime ale adevaratelor victime ale nazismului. In schimb, au validat peste 5.500 de cereri false, impartind sumele revenite din despagubire cu complicii lor.

Procurorii federali subliniaza ca organizatia Claims Conference ajuta, zilnic, mii de victime. „Totusi, cei care ajuta victimele sunt, la randul lor, victime ale unor inselaciuni”, puncteaza comunicatul FBI.

4.957 de persoane, care au pretins ca au parasit localitatea natala din cauza nazistilor, au primit, fraudulos, despagubiri. Fiecare persoana a obtinut, din anul 2000 pana in 2009, cate 3.600 de dolari, aducand un prejudiciu de 18 milioane de dolari.

Insa „multe persoane care au primit in mod fraudulos bani s-au nascut dupa al Doilea Razboi Mondial, iar cel putin una dintre ele nu era evreu”, afirma procurorul, care subliniaza interventia unor complici, recrutati pentru a furniza documente false.

Alte 658 de persoane au primit, de asemenea, plati lunare in valoare de 411 dolari, in total 24,5 milioane de dolari, dupa ce au afirmat ca au trait in ghetouri, timp de cel putin 18 luni, sau in lagare de munca sau de concentrare, timp de cel putin sase luni, se mai arata in comunicat.

„Suntem socati ca exista persoane care sa poata fura bani destinati supravietuitorilor celei mai grave crime din istorie”, a fost reactia presedintelui Claims Conference.”[7]

Obisnuit fiind sa citesc comentariile oamenilor la articole, am observat un comentator, destul de obraznic la acest articol cu privire la „falsele victime ale nazismului”, acesta spunand in public ca face parte din B’nai B’rith o celebra si puternica loja masonica administrata de evrei din care fac parte numai evrei. Acest individ a spus asta:

„Domnilor ziaristi, sunt de la organizatia Bnai Brith. In data de 8 nov 2010 v-am trimis o solicitare prin care va ceream sa nu publicati acest material vadit antisemit si menit a rascoli din nou niste atitudini antievreiesti in Romania. Din pacate, solicitarea noastra de a fost luata in seama iar dvs. ati ales sa publicati acest material denigrator la adresa celor 6 milioane de victime ale Holocaustului. Constatam ca tristete ca antisemitismul inca este adanc inradacinat in mentalitatea romanilor. Adevarul este ca in Holocaust au fost ucisi 6 milioane de evrei – acest subiect nu poate constitui o dezbatere publica intrucat constituie un adevar axiomatic. Semnat: Inca un supravietuitor al Holocaustului.”[7]

Supravietuitor al holocaustului? Mi se pare o gluma a unui copil neastamparat. Sa inteleg ca supravietuitorii holocaustului stau pe net? E absurd, mai mult decat atat, acest personaj are obraznicia sa declare cifra de 6 milioane de morti, cifra care a fost re-analizata, intrucat este o cifra pompoasa, absurda, conform savantilor. Ce este deranjant la acest individ este ca isi permite sa ia la rost pe jurnalisti „de ce ati postat?”. Acest individ crede ca locuieste in Palestina si nu in Romania, caci in Romania exista articolul 30 din Constitutie, articol ce ar face bine sa-l studieze temeinic, inainte de a veni cu cereri abuzive de cenzurare, iar cererile lor abuzive de cenzurare arata cat de absurzi si paranoici sint.

Liderii mafiei evreiesti nu se sfiesc niciodata sa ne arate ura lor fata de alti semeni ai lor pe care ii eticheteaza drept “goyimi” sau “ne-evrei”. Pentru mine, o astfel de afirmatie teribila nu este ceva nou si nu ma impresioneaza mai ales ca vine din partea unui lider evrei, pentru ca, asa cum am spus si-n titlul articolului, acestia au legea lor talmudica de un rasism greu de inchipuit pentru orice om cu minte rationala. Bineinteles, ca nu toti evreii sint de acord cu acest extremism si chiar acestia sar la gatul liderilor lor evrei si o sa vedeti in continuare un evreu demn pentru curajul sau.

Citez de pe site-ul nationalisti.ro despre aceasta declaratie socanta a acestui ministru evreu, sionist de rang inalt:

“Iata ce aflam din articolul Gay Jews have ‘higher souls’ than gentiles, says deputy minister:

Evreii homosexuali au “suflete mai mari” decât gentilii, spune ministrul adjunct

Habayit Hayehudi’s Rabbi Eli Ben Dahan spune despre căsătoria între persoane de acelasi sex ca este interzisă la fel ca si căsătoria între evrei si gentili.

Homosexualii evrei au “suflete mai mari” decât gentilii, homosexuali sau nu, a declarat ministrul adjunct pentru servicii religioase cotidianului israelian Maariv, într-un articol publicat vineri.

Chiar si asa, el s-ar opune oricarui proiect de lege privind căsătoria între persoane de acelasi sex, la fel cum s-ar opune căsătoriei între un evreu si un gentil, a declarat rabinul Eli Ben Dahan, un membru al partidului de dreapta Habayit Hayehudi.

Căsătoria între persoane de acelasi sex este “nenaturală”, a adăugat politicianul rabin, spunând că “este firesc ca lumea sa vrea continuitate prin intermediul relațiilor dintre un bărbat si o femeie.”

Ben Dahan a vorbit pe linia partidului său si Partidul Yesh Atid ajuns la un compromis, deschizând calea pentru trecerea unui proiect de lege preliminar în Knesset, oferind facilități fiscale pentru părinți de acelasi sex.

Acordul scris între cei doi parteneri de coaliție a fost ținut în secret, dar este de așteptat ca proiectul de lege va fi amânat și că creditele fiscale echivalente vor fi implementate prin regulamente ale Ministerului de Finante, mai degrabă decât prin legislație.

Ben Dahan, care a fost absent de la votul din Knesset, a spus că nu vrea să persecute homosexualii, dar că opoziția lui pentru proiectul de lege provine din angajamentul său la natura evreiască a Israelului.

“Trebuie să păstrez statul evreu. Lucrurile care contrazic valorile, cultura sau tradiția nu vor primi o ștampilă de aprobare”, a spus el.

Tot Ben Dahan a declarat că “palestinienii nu sunt ființe umane, nu merită să trăiască și nu sunt nimic altceva decât niște animale”[1]

Desi unii o sa zica ca “s-a referit doar la palestieni, ce treaba avem noi cu palestinienii?”. Fals, palestinienii, sint de origine arabica, adica semita, iar evreii doar se ascund in spatele termenului de “semit”, caci acestia nu sint semiti.

Evreii nu sint semiti – lexiconurile de istorie universala si genetica medicala demonstreaza asta!

Oricine va incerca sa critice pe liderii evrei conducatori ai planetei vor fi etichetati ca “antisemiti”!
Cui ii foloseste de fapt antisemitismul si ce inseamna antisemitism si cine sint evreii ca “rasa”!
Aflati in acest articol!

Scriitorul şi cercetătorul evreu Alfred M. Lilenthal a scris:

„Nu există nici un antropolog reputat care să nu fie de acord că ideea de rasă evreiască este o prostie la fel de mare ca şi ideea de rasă ariană… Ştiinţa antropologică divide umanitatea în numai trei rase recognoscibile: rasa neagră, cea mongoloidă sau orientală şi cea caucaziană sau albă (deşi unii vorbesc şi de o a patra rasă, cea australoidă)… Membrii Credinţei evreieşti se regăsesc în toate cele trei rase şi în subdiviziunile lor”.

Nasul coroiat considerat atât de „evreiesc” este o trăsătură genetică întâlnită în sudul Rusiei şi în Caucaz, nicidecum în Israel. În anul 740 e.n., un popor numit khazar a trecut în masă la iudaism. Iată ce scrie Koestler în această direcţie:

„Khazarii nu au venit din Iordania, ci de pe Volga. Ei nu au venit din Canaan, ci din Caucaz. Din punct de vedere genetic, ei sunt mai înrudiţi cu hunii, uigarii şi maghiarii decât cu sămânţa lui Avraam, Isaac şi Iacov. Istoria imperiului khazar, care iese treptat la iveală, începe să semene tot mai mult cu cea mai crudă festă pe care ne-a jucat-o vreodată istoria”.

Dezorientati? Lasati-ma sa clarific lucrurile.

Sa lamurim intai cativa termeni pe care lumea ii vehiculeaza zilnic. Cine sint de fapt semitii? Conform foarte conservatorului si avazatului “Oxford Universal Dictionary” (Enciclopedia Oxford):

“termenul de “semit” a fost utilizat intaia oara in 1875 si desemneaza o persoana care apartine rasei umane si care include aproape toate popoarele care, in Geneza 10 (Vechiul Testament) sint urmasele lui “Sem” fiul lui Noe (Enoh) si care au ca limba materna o limba semitica – de aici acazii, fenicienii, ebraicii, aramenii, arabii, asirienii…”[1]

In Lexiconul Langer de istorie universala se spune ca:

“ar trebui luata mereu in considerare raportarea termenului de “semit” nu doar la un singur popor, ci la o serie de popoare a caror limba materna este semitica”[2]

Ei bine, amatorul va spune:

“Iata, avem ebraici si semiti.”

Corect ebraicii sint semiti, dar se pune intrebarea, ce au ebraicii in comun cu evreii?

Asa cum veti vedea imediat, evreii moderni n-au NIMIC comun cu ebraicii.

Dezorientati? Lasati-ma sa clarific lucrurile.

Sa lamurim intai cativa termeni pe care lumea ii vehiculeaza zilnic. Cine sint de fapt semitii? Conform foarte conservatorului si avazatului “Oxford Universal Dictionary” (Enciclopedia Oxford):

“termenul de “semit” a fost utilizat intaia oara in 1875 si desemneaza o persoana care apartine rasei umane si care include aproape toate popoarele care, in Geneza 10 (Vechiul Testament) sint urmasele lui “Sem” fiul lui Noe (Enoh) si care au ca limba materna o limba semitica – de aici acazii, fenicienii, ebraicii, aramenii, arabii, asirienii…”[1]

In Lexiconul Langer de istorie universala se spune ca:

“ar trebui luata mereu in considerare raportarea termenului de “semit” nu doar la un singur popor, ci la o serie de popoare a caror limba materna este semitica”[2]

Ei bine, amatorul va spune:

“Iata, avem ebraici si semiti.”

Corect ebraicii sint semiti, dar se pune intrebarea, ce au ebraicii in comun cu evreii?

Asa cum veti vedea imediat, evreii moderni n-au NIMIC comun cu ebraicii.

Sa analizam impreuna istoria. Cine sint ebraicii?

Ebraicii nu-si au originea in Chaldeea, asa cum s-a sustinut adeseori in mod eronat. Dimpotriva, ei au venit ca straini in Chaldeea, unde au fost tratati si alungati ca atare de catre localnici.

Tara de origine a ebraicilor este descrisa in cartea I a lui Moise capitolul 10, versetul 30, ca fiind teritoriul intins de la Messa pana la Saphar, muntele dinspre iesire (ceea ce inseamna “muntele de est” de Ebal), deci spatiul de la Punt-Usal-Saba (Saba), in punctul cel mai sudic al Peninsulei Arabice.

“Salasurile lor se intindeau de la Mesa spre Sefar, pana la Muntele Rasaritului”[3]

Asa cum ati citit deja, in Vechiul Testament, Sem este numit fiul lui Noe(h) (Enoh), ceea ce este insa gresit. Acest lucru fusese stabilit, pentru ca Neemia si Ezra (scribul ezdra) au luat poeziile si legendele vechiului Babilon, mai intai le-au copiat si pe urma le-au falsificat dupa nevoile lor. (Asa cum au facut si cu povestirea regelui Sargon I, pe care au integrat-o povestii lui Moise, dar care insa avea in realitate o cu totul alta istorie. In afara de asta Moise a trait circa 2.300 de ani dupa Sargon I)

In fapt, ebraicii provin din acea zona geografica pe care ne-o indica si Vechiul Testament in carte I lui Moise, capitolul 10, versetul 30, si anume din partea cea mai ingusta a Marii Rosii, foarte la sud, la poalele muntelui Ebal. Din diferitele triburi, acolo s-a format un nou neam. Capetenia acestui neam era respinsa de tribul raiosilor al carei nume era Abil Habr. Dupa acest Abil Habr, noul trib s-a numit in curand al “habritilor”, din care mai tarziu s-a format denumirea de “ebraici”. Exclusii altor triburi s-au alaturat curand acestui nou trib al lui Abil Habr, precum si alti fosti sclavi si sclave. Astfel s-a format un nou popor de sine statator.

Pe tarm, Abil Habr a construit o fortareata si a cucerit repede insula Bara (Perim) aflata vis-a-vis, care apartinea de marele regat egiptean. Abil Habr s-a unit acolo cu triburile etiopiene ale amharilor si ale chabililor. Alaturi de ele, Abil Habr a invadat tinutul maurilor pana la lacul Ungan Ungan (actuala Uganda), cucerindu-l in intregime. Aici si-a creat regatul si aici s-a format adevaratul popor al ebraicilor. De atunci, mijlocul acestei tari a capatat denumirea de “Habr”, dupa Abil Habr.

Dat fiind faptul ca Abil Habr a facut poligamia lege, deoarece multe femei erau intretinute in acelasi timp, din toate aceste feluri de oameni care-i erau supusi a reiesit un popor cu adevarat nou.

Ajuns la maturitate, Abil Habr a fost lovit de o grea boala sexuala. In acea vreme era cunoscut un batran vrajitor din tribul genitilor din tinutul Sina (sau Sinai). Fiindca se spunea despre acesta ca infaptuia minuni prin jertfe sangeroase catre un zeu salbatic, l-a chemat si Abil Habr la el. Acest preot a adus ebraicilor ritul circumciziei si pe zeul sangelui si al razbunarii Iaho/Iahve/El Shaddai. Acest reptilian Yahwe i s-a aratat mai tarziu lui Avraam, urmasul lui Abil Habr, rostind cuvintele “Ani ha El Shaddai” (“Eu sint El Shaddai”), cerand multe sacrificii de sange si incheind contractul cu ebraicii (legatura de sange ebraica). Abil Habr isi extindea insa teritoriul stapanit si pregatea un razboi impotriva tarii Habas, al carei imparat era insa unrudit cu faraonul, cerandu-le astfel ajutorul egiptenilor. Faraonul care era pe atunci Sesostris I a trimis o flota si o armata, pregatindu-le ebraicilor o infrangere distrugatoare. Razboinicii faraonului au ocupat si fortareata Har Habr (Harar) si si-au infrant dusmanul pe deplin.

Analiza scrierilor din Talmud! Atentie veti fi socati!

Talmudul despre devenirea de om si alegerea evreilor:

“Intai a fost creata tara Israelului si abia apoi restul lumii. Tara Israelului este stropita cu apa de ploaie, restul lumii cu ramasite.” (Taanit 101)

“Lumea a fost creata numai pentru evrei. Desi e totul limpede, acest lucru trebuie analizat si savurat.” (Zerror Hammor Cracovia 1595, cap.149, col.4)

“Cum lumea nu poate exista fara vanturi, tot asa nu poate sa existe si fara evrei.” (Taanid 3 b, Aboda Zara 10 b)

“Fiecare (evreu) in parte trebuie sa-si spuna: lumea a fost creata pentru mine.” (Sanhedrin 37 a)

“Numai evreii sint oameni, ne-evreii nu sint oameni, ci animale.” (“Goyim” inseamna “bovine umane”, singular “Goy”). (Kerithuth 6 b, pag. 78, Jebhammoth 61 a)

“Voi israelitii sinteti numiti oameni, in timp ce popoarele lumii nu merita numele de “oameni” ci pe acela de animale.” (Talmudul de la Babilon, Scriptura Baba Metzia, Foaia 114, Coloana 2)

“Copii si urmasii unui strain sint asemenea cresterii de animale.” (Talmudul de la Babilon, Scriptura Yebamoth, Foaia 94, Coloana 2)

“Ne-evreii au fost creati pentru a le servi evreilor drept sclavi.”(Midrasch Talpioth 225)

“Ne-evreii trebuie nimiciti mai cu sarg decat porcii bolnavi” (Orach Chaiim 57, 6 a)

“Relatiile sexuale cu ne-evreii sint ca relatiile sexuale intretinute cu animalele” (Kethuboth 3 b)

“Rata nasterilor la ne-evrei trebuie scazuta considerabil.” (Zohar II, 4 b)

“Asa cum se inlocuiesc vacile si magarii pierduti, tot asa sa se inlocuiasca si ne-evreii care au murit.” (Iore Dea 337, 1)

“A-i da o palma unui israelian este ca si cum i-ai dat o palma lui Dumnezeu.” (Sanhedrin 58 b)

“Cel care pastreaza viata unui suflet de evreu este asemeni celui care pastreaza viata intregii lumi.” (Sanhedrin 37 b)

“Circumcizia este importanta. Daca n-ar fi ea, lumea n-ar putea exista.” (Schabbat I/37 b)

“Toti evreii sint copii de imparat.” (figureaza identic in doua locuri din Talmud II/1/76 a, II/1/128 a)

“Dumnezeu (Iahve) nu se supara niciodata pe evrei, ci numai pe ne-evrei.” (Talmud IV/8/4 a)

“Dupa Talmud, evreii ii sint mai dragi lui Dumnezeu decat ingerii.” (Talmud V/3/91 b)

“Dumnezeu (Iahve) nu-si lasa Maiestatea sa sa traiasca decat printre evreii lui.” (Talmud I/1/7 a)

“Omul (evreu) trebuie sa rosteasca zilnic trei binecuvantari, anume, ca Iahve sa nu-l prefaca intr-o Goy, intr-o muiere sau intr-un nestiutor.” (Talmud V/2/43 b +44 a)

“ORIUNDE S-AR ASEZA, EVREII TREBUIE SA DEVINA STAPANI, IAR CATA VREME NU DETIN STAPANIREA NEINGRADITA, EI TREBUIE SA SE SIMTA PRIGONITI SI CONDAMNATI, CHIAR DACA DOMINA DEJA CATEVA POPOARE; ATATA TIMP CAT EI NU LE STAPANESC PE TOATE, TREBUIE SA STRIGE NEINCETAT! CE CHIN, CE RUSINE!” (Talmudul de la Babilon, Sanhedrin 104 a, Coloana 1)

“Eu (Iahve) te fac pe tine (poporul evreu) originea tuturor popoarelor, te fac alesul dintre popoare, te fac stapanitorul peste popoare, te fac alesul dintre popoare, te fac stapanitorul peste popoare, te fac iubita dintre popoare, te fac cel mai bun dintre popoare, te fac confidentul intre popoare.” (Schabbat 105 a)

Talmudul despre femei (misoginism la apogeu!)

“Ce este o prostituata? O femeie oarecare, care nu este evreica.” (Eben-Ha-Eser, 6 si 8)

“Fata de ne-evrei, evreii nu comit adulter… Condamnabil pentru un evreu este numai adulterul comis fata de semenul sa, adica fata de sotia evreului. Nevasta ne-evreului nu se pune la socoteala.” (Talmud IV/4/52 b)

“Pentru ne-evrei (Goyim), sotiile nu exista, ele nu sint cu adevarat nevestele lor.” (Talmud IV/4/81 + 82ab)

Talmudul despre afacerile evreiesti (Aveti grija cu ce persoane faceti afaceri!!!):

“Voi ati facut din mine (Iahve) singurul stapan al lumii, de aceea va voi face si eu pe voi (evreii) singurii stapanitori ai lumii.”

“Cine vrea sa fie intelept, sa se ocupe cu afaceri banoase, caci nu exista principiu mai puternic in Tora, caci ele sint ca un izvor nesecat.” (Talmud IV/3/173 b)

“Evreii trebuie sa incerce mereu sa-i insele pe ne-evrei.” (Zohar I, 168 a)

“Fa comert cu ne-evreii atunci cand trebuie sa plateasca bani.” (Abhodah Zorah 2 a T)

“Proprietatea ne-evreului apartine evreului care o revendica primul.” (Babba Bathra 54 b)

“Cand doi evrei au inselat un ne-evreu, trebuie sa imparta castigul.” (Choschen Ilam 183, 7)

“Orice evreu poate sa distruga un ne-evreu prin minciuna si sperjururi.” (Babha Kama 113 a)

“Bunurile Goyim-ilor sint asemeni desertului fara stapan, iar cel ce pune stapanire pe ele, le-a meritat.” (Talmudul IV/2/54 b)

“E permis unui evreu sa profite de nedumerirea unui ne-evreu si sa-l insele.” (Talmud IV/1/113 b)

“De la ne-evreu se poate lua camata.” (Talmud IV/2/70 b)

Despre “Mesia” reptilianul evreilor:

“Indata ce vine Mesia, toti devin sclavii evreilor.” (Erubin 43 b)

“Mesia le va da evreilor stapanirea intregii lumi. Lor li se vor supune toate popoarele.” (Talmudul de la Babilon, Scriptura Schahh, Pagina 120, Coloana 1)

“Mesia le va da evreilor sceptrul peste lume si toate popoarele ii vor sluji si toate natiile pamantului li se vor supune.” (Talmud II si Foaia 89 si 99 a, Coloana 1)

Scriptura lui Pesachim din Talmud sustine apoi ca in vremea lui Mesia:

“…evreii vor devenii nemasurat de bogati si toate averile popoarelor le vor cadea in maini.” (Talmudul de la Babilon, Scriptura Pesachim, Foaia 118 b)

Jalquit Simeoni afirma ca in interpretarea sa a Talmudului ca in timpurile lui Mesia:

“Fiecare evreu va avea 2.800 de servitori.” (Jalquit Simeoni, foaia 56 si Bachai, Foaia 168)

Si Abarbanel, unul dintre cei mai buni cunoscatori ai Bibliei si Talmudului ne asigura ca:

“Vremurile lui Mesia vor fi precedate de un mare razboi, in care vor murii doua treimi din oamenire.” (Abarbanel, Masmia Jesua, Foaia 49 a)

Sa ne analizam putin dupa lectura acestor citate. Ce declanseaza ele in noi? Cine este acest Iahve-El-Shaddai, daca nu chiar reptilian despre care vorbim aici? Cum poate un popor sa numeasca asa-ceva “sfanta scriptura”? Va spun sincer ca aceste lucruri m-au scos din tatani cand le-am citit prima data. Lucrurile sint exprimate la fel ca atunci si in Talmudul de astazi. Si acum se practica aceleasi lucruri ca si atunci. Intrbare: Mai exista astazi cineva care se orienteaza dupa aceste scripturi, ca atunci?

Ca “talmudistii” sint pe deplin constienti de continutul “sfintei” lor carti o demonstreaza faptul ca e interzisa traducerea fidela a Talmudului in limbile-Goy.

Sa revenim insa pe pamant. Bineinteles ca Talmudul nu este format numai din asemenea texte. Asemenea fragmente constituie insa resorturile Talmudului si implicit ale talmudistilor.

Ne intereseaza pe aceasta tema fierbinte nu cei care NU se tin de predicile enumerate mai sus, ci aceia care sint convinsi ca lucrurile stau astfel si care trebuie sa se ghideze in activitatea lor zilnica dupa aceste fragmente din Talmud.

De asemenea, nu ne intereseaza sa stim daca negustorul evreu din capatul strazii crede sau nu in aceste lucruri, ci care este situatia proprietarului unui concern bancar sau al unui post de televiziune etc.

Consider ca va puteti inchipui care pot fi urmarile faptului ca un grup de popoare, care cred in asemenea rautati si mai sint si mandre de asta, detin mass-media si cele mai mari sisteme bancare din lume! Acestea vor fi recunoscute dupa roadele lor! Priviti ce a facut Hollywood-ul in lume prin filmele sale horror si cu violenta si veti vedea roadele acestor activitati. De ce-ar produce un om cu capul limpede un film horror? Ce motiv il determina?

Si cum ramane cu roadele bancilor?

“Dati-mi controlul asupra unei monede nationale si mi-e indiferent cine face legile in acea tara!” (Amschel Maywer Rothschild (1783-1812)

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/oricine-va-incerca-sa-critice-pe-liderii-evrei-conducatori-ai-planetei-vor-fi-etichetati-ca-antisemiti.

In Decembrie 2012, genetica mondiala demonstra ca 90% dintre evreii de astazi NU SINT SEMITI, ci arieni caucazieni (evrei khazari ashkenazi), iar doar 10% sint sefrazi (o mica ramura cu genealogie semita, adica araba). Mai multe puteti citii aici -> http://www.fara-secrete.ro/genetica-medicala-demonstreaza-oficial-ca-doar-10-din-evrei-au-legatura-cu-anticii-semiti-iar-restul-90-sint-caucazieni-atunci-ce-inseamna-antisemitismul-oare-o-afacere.

Eu am scris in multe dintre articole punctele forte pe care se bazeaza toata mafia sionisto-masonic. Am demonstrat cum marile familii de bancheri evrei, de la sfarsitul Evului Mediu, Rockefeller, Rothschild, Warburg si Oppenheimer, au controlat si controleaza “Lumea Noua” (America), iar America nu si-a castigat niciodata independenta fata de Regatul Unit al Marii Britanii intrucat, au ramas aceleasi obiective controlate si aceleasi drepturi asupra minelor si asupra suprafetelor de pamant.

În ianuarie 1939, Hitler a spus, într-un discurs public:

“Dacă evreimea internațională financiară din și din afara Europei mai reușește o dată să împingă națiunile într-un alt război, consecința nu va vi bolșevizarea pământului și deci victoria evreimii, ci anihilarea (vernichtung) rasei evreiești din Europa.”

Comunismul este un sistem totalitar ale caror baze au fost puse de catre liderii bancheri evrei si anume: Marx, Troski, Lenin, Stalin. Toti acestia sint de origine evreiasca si au facut cele mai mari crime impotriva umanitatii, iar Uniunea Fascista Europeana, a refuzat sa condamne crimele comunismului desi ele depasesc 10 milioane de morti.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/comunismul-creatia-bancherilor-evrei-pentru-a-subjuga-si-controla-cat-mai-mult-libertatea-oamenilor-zeci-de-milioane-de-oameni-omorati-in-crimele-bolsevismului-si-peste-doua-milioane-in-romania.

La data de 25 Noiembrie 2013, Israelul a fost condamnat de catre tribunalul “Kuala Lumpur” din Malaezia, pentru crime de razboi, crime impotriva umanitatii si genocid pentru tot ce au facut ei in timpul ocupatiei din Palestina, pe care o continua si astazi.

Mai multe puteti citii aici -> http://www.fara-secrete.ro/israel-a-fost-gasit-vinovat-de-crime-impotriva-umanitatii-si-crime-de-razboi-pentru-tot-ce-a-facut-in-palestina-de-catre-tribunalul-kuala-lumpur-din-malaezia.

Rabinul-sef al comunitatii evreiesti din Romania, Shlomo Sorin Rosen, suparat pe cei care scot textele rasiste din Talmud sustinand ca “aceste texte sint false”!

Am scris la data de 18 Octombrie 2013, un articol cu privire la o persoana care detine functia de rabin-sef al comunitatii evreiesti din Romania si care in cadrul unui interviu in mass-media, declara ca acele texte din Talmud “erau valabile doar pentru acele vremuri de demult apuse, nu si astazi”. Presupun ca o sa citeasca acest articol cu privire la declaratiile rasiste ale fratelui sau khazar, iar cand va mai incerca sa minta cu nerusinare sustinand ca “acele texte talmudice erau valabile doar pentru acele vremuri antice”, atunci ii voi da peste nas cu aceste afirmatii rasiste si xenofobe ale acestui rabin, ministru-adjunct, din cadrul acestui articol.

Mai multe despre elucubratiile rabinului-sef, Shlomo Sorin Rosen, expuse cu ardoare in cadrul unui interviu puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/rabinul-sef-shlomo-sorin-rosen-suparat-pe-cei-care-scot-textele-rasiste-din-talmud-sustinand-ca-aceste-texte-sint-false.

Spania abroga legea prin care se considera infractiune negarea sau revizuirea holocaustului! Curtea Constitutionala din Spania sustine ca aceasta lege este neconstitutionala!

Este ceva unic in lume, practic vorbim de o premiera mondiala, caci numai pastrand o discutie libera si necenzurata se poate afla adevarul despre asa-zisul holocaust. In Spania, la data de 3 iunie 2011 a fost abrogata aceasta lege:

„Printr-o decizia din 3 iunie, Curtea Constitutionala din Spania a declarat ca nicio persoana nu va mai putea fi persecutata pentru exprimarea opiniilor sale fata de holocaust. Anterior, orice critica expusa la acest subiect istoric era considerata o crima. Negarea holocaustului nu va fi considerata o crima chiar daca sustinatorii acestei teorii stiintifice vor justifica actiunile Germaniei in cel de-al doilea razboi mondial.

Prin decizia Curtii Supreme se recunoaste ca legea “Cu privire holocaustului nr.607.2”, adoptata in anul 1996, incalca dreptul la libera exprimare a opiniei care este garantata de constitutia Spaniei. Judecatorii au respins argumentele aparatorilor incriminarii holocaustului precum ca aceasta catastrofa a adus suferinte evreilor si a amenintat existenta lor ca popor. Judecatorii considera ca nici un om sau grup de oameni nu are dreptul sa limiteze dreptul altor persoane de a-si exprima punctul de vedere.

Judecatorul Adolfo Prego de Oliviero Tolivar a declarat la finalul procesului: “Nu putem pedepsi oamenii care raspandesc o anumita ideologie, indiferent de posibilele consecintele acestei ideologii”. In calitate de exemplu, judecatorii au adus urmatoarele fraze pentru care nimeni nu va putea fi tras la raspundere: “germanii erau justificati sa-i arda pe evrei”, “nemtii nu au ars niciodata pe evrei”, “negrii se afla pe treapta inferioara a scarii culturale si sociale a omenirii”. Toate aceste afirmatii sunt neplacute pentru unii, dar pentru acestea omul nu trebuie pedepsit deoarece societatea trebuie sa fie deschise pentru toate punctele de vedere.

In acelasi timp, Prego a specificat ca legislatia va putea in continuare pedepsi incitarea la ura si violenta impotriva unor grupuri, categorii sociale sau persoane individuale.”[8]

Acelasi lucru s-ar intampla si in Romania daca la putere de 25 de ani, n-ar fi aceeasi sleahta sionisto-bolsevica, deghizata in „democrati”. Nu este timpul pierdut pentru a indrepta lucrurile, iar momentul de a face ca adevarul sa iasa la suprafata este ACUM.

 

SURSE

1. http://www.businessinsider.com/full-list-of-bilderberg-2013-attendees-2013-6

2. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ue-cere-statelor-membre-sa-pedepseasca-prin-lege-negarea-holocaustului.html

3. http://www.altermedia.info/romania/2006/12/22/david-irving-a-fost-eliberat/

4. http://ioncoja.ro/holocaust-in-romania/argumentele-lui-david-irving-negationist-al-holocaustului/

5. Norman Finkelstein arată în cartea sa “The Holocaust Industry” (n.tr. Industria Holocaustului)

6. Israel Shahak in cartea sa “Istoria evreilor, religia evreilor”

7. http://www.ziare.com/international/stiri-internationale/false-victime-ale-nazismului-au-primit-42-5-milioane-de-dolari-1054521

8. http://www.apologeticum.ro/2011/07/spania-negarea-holocaustului-si-propaganda-nazismului-nu-mai-sunt-pedepsite-penal/

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro