ONG-ul "ActiveWatch" al lui Soros reclama la CNCD pe toti oamenii anti-autonomie maghiara ! Nu ne speriati, nici evreul Soros, nici extremistii unguri !

by ONG-ul „ActiveWatch” al lui Soros reclama la CNCD pe toti oamenii anti-autonomie maghiara ! O informatie pe cat de reala, pe atat de stanjenitoare, care numai in Romania se putea intampla. Daca in Romania, spui „tigani” si nu vrajeala artificiala de „rrom”, esti reclamat de tot felul de aiuriti, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

ONG-ul „ActiveWatch” al lui Soros reclama la CNCD pe toti oamenii anti-autonomie maghiara !

O informatie pe cat de reala, pe atat de stanjenitoare, care numai in Romania se putea intampla. Daca in Romania, spui „tigani” si nu vrajeala artificiala de „rrom”, esti reclamat de tot felul de aiuriti, inculti, pupincuristi care isi aroga dreptul de a conduce vietile unora sau altora. Pana aici !

active watch soros

Citez de pe site-ul activenews.ro:

„După ce a criticat Ministerul Culturii pentru că i-a apărat memoria lui Mihai Eminescu, fosta Agenţie de Monitorizare a Presei (ActiveWatch) l-a reclamat pe realizatorul Radu Banciu pentru că a prezentat consecinţele unei eventuale autonomii a maghiarilor în Transilvania.

Astfel, ONG-ul lui George Soros a reclamat emisiunea Lumea lui Banciu la CNA şi Consiliul pentru Combaterea Discriminării, după ediţia din 27 august, deoarece realizatorul a făcut “o serie de afirmații grave și alarmiste menite să inducă o panică nejustificată în rândul opiniei publice românești”.

De remarcat este că Radu Banciu este chiar din zonă, respectiv din Târgu Mureş, tatăl său fiind judecător în procesul în care au fost judecaţi indivizii care l-au bătut cu bestialitate pe românul Mihăilă Cofariu, în 1990.

Iată care sunt afirmaţiile care i-au deranjat pe cei de la Agenţia de Monitorizare a Presei, conform transcrierii Paginii de Media.

„[Dacă ar fi aprobat proiectul de lege] ar fi un măcel. Cetățenii români n-ar mai avea nici cel mai mic drept în viața lor de zi cu zi.”

„Este absolut o tragedie ca acei cetățeni [cetățeni de etnie română din Ținutul Secuiesc] să devină dintr-odată vasali ai guvernului maghiar și ai acestui guvern secuiesc.”

„Ce vor face ei acolo [maghiarii] după bunul lor plac pentru că acolo nu vor exista legi, nu se va respecta nimic. Avem deja exemplele în reședințele de județ ale Harghitei și Covasnei unde s-au întâmplat atâtea atrocități dintr-astea. Dați-vă seama ce va fi în momentul în care guvernul de la București nu va avea decât un titlu consultativ față de ce se întâmplă acolo. Poți să-ți dai cu părerea [ca guvern central] că nu te mai ascultă nimeni. Cam la nivelul ăsta va fi. Totuși acum ce se întâmplă cu drapelul, cu însemnele românești, cu tricolorul, cu vorbitul în limba română pe stradă, cu nerăspunsul la salut în limba maghiară. Dacă asta se întâmplă în condițiile în care acele județe aparțin numai de România […], vă dați seama ce s-ar întâmpla în această parte a României dacă aceste lucruri [proiectul autonomiei] vor fi puse în aplicare.”

„În aceste județe [Harghita, Covasna și Mureș] nu se poate aplica această conviețuire [între maghiari și români]. Este ca și cum ai pune niște căprioare în cușca leului. Asta este, de fapt, Ținutul Secuiesc.”

„Eu știu că la noi se va da în cap pe stradă. Oamenii nu vor mai putea să vorbească în limba română, vor fi atacați pe stradă, vor fi batjocoriți.”

„Dacă vreodată va exista această regulă cu președinte, ăștia vor stăpâni exact ca pe vremuri acel Ținut, acolo va fi cel mai mare măcel posibil. Va fi un dezastru, nu există cuvinte. Ce autonomie? Ce Ținut Secuiesc? Va exploda toată zona aia. Este incalificabil. Cum justifici tu de la București, un politician efemer faptul că ți-ai bătut joc de niște oameni? Ce vină au ăia [românii din Harghita și Covasna][…] pur și simplu să-i trimiți la tăiere printr-o asemenea decizie. Acolo nu există prietenie, astea sunt de suprafață. Nu există compatibilitate, astea sunt de suprafață. În momentul în care ei [maghiarii] vor fi stăpâni pe zona respectivă, România a luat foc în acea parte.”

„Cât trebuie să vă explic mai clar că acolo e un dezastru? N-am avut cazul Iugoslaviei? Asta ar deveni centrul Transilvaniei.”

„Județul Mureș este un județ absolut epocal în România. A fost unul dintre bastioanele care au ținut cel mai bine steagul sus. Și pe vremea lui Ceaușescu, și înainte. Deci nu este un județ oarecare. Sunt oameni, români serioși, extraordinari, excepționali care au trăit de-a lungul veacurilor nu de 20 de ani și care tocmai rămânând în acea regiune n-au permis să fie invadată pur și simplu numai de maghiari.”

„Ceea ce vor face ei [maghiarii] acolo, va fi fără precedent. Vor veni, bineînțeles, străini […] din UE acolo să vadă ce se întâmplă acolo la un moment dat, pentru că, evident, nu mai suntem într-o lume asuprită – există voci care vor duce mai departe semnalul ăsta „Bă, e pogrom acolo” și se va vedea ce se va întâmpla. […] Și se va vedea ce se va întâmpla. […] Vor găsi gropi comune, ăia acolo, mă. Deci, atenție. Va fi o răzbunare de secole. Maghiarii nu puteau să o pună legal în aplicare. Ei bine, vor avea și legea de partea lor. Nu va mai exista picior de tradiție românească în acea zona. Atenție mare, la această chestiune.”[1]

Nu-mi place Radu Banciu, din foarte multe motive, dar ca o persoana sa fie reclamata, respectiv pusa la zid, de oamenii speculantului evreu, George Soros, al bursei internationale, cel care a falimentat Banca Angliei, in septembrie 1993, este inadmisibil. Uite cine ne vorbeste noua de „corectitudine”. O alta imbecilitate, creata de acest ONG hilar, sustinator al homosexualitatii si a multor aiureli sexuale, a fost aceea de a critica pe Ministrul Culturii, deoarece acesta il apara pe Eminescu.

Despre acelasi ONG mizer, condus de catre Mircea Toma, ataca numai persoanele care fac afirmatii corecte, nu si pe cele care o iau razna, cum ar fi Mircea Badea:

„Activiștii de la ActiveWatch se fac din nou remarcați prin dubla măsură pe care o aplică în cazul televiziunilor de știri. Este al treilea incident care expune atitudinea duplicitară a organizației lui Mircea Toma: derapajele propagandei PSD sunt ignorate, în timp ce sunt se fac reclamații pe orice temă împotriva celor care îl mai critică pe Victor Ponta, activiștii lui Toma dând impresia că sunt mai degrabă mercenari ai Puterii și nu apărători ai unor principii care trebuie aplicate tuturor.

Situația este cu atât mai gravă, cu cât organizația lui Toma a fost și este finanțată cu sume uriașe. Un singur proiect dedicat ”libertatii de exprimare”, Freeex, a beneficiat pana acum de finanțări de peste 80.000 de euro. Cand sunt întrebați de ce nu au nicio atitudine împotriva derapajelor grave ale lui Mircea Badea, de exemplu, mercenarii civici ai lui Mircea Toma spun că sunt în concediu și nu știu nimic, atitudine adoptată și de șefa Centrului pentru Jurnalism Independent, Ioana Avădani. CJI este o altă organizație care a încasat finanțări babane în numele unor principii pe care acum nu le respectă și promovează.

Cu Badea mumă, cu Banciu ciumă

În urmă cu două zile ActiveWatch a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în legătură cu emisiunea „Lumea lui Banciu”, susținând că realizatorul acesteia a avut câteva derapaje grave când a luat în discuție proiectul de autonomie teritorială inițiat de către Uniunea Democrată a Maghiarilor din România.”[2]

SURSE

1. http://activenews.ro/oamenii-lui-soros-l-au-reclamat-pe-banciu-la-cna-si-cncd-pentru-ca-avertizat-despre-pericolul-acordarii-autonomiei-tinutului-secuiesc_1858296.html

2. http://www.evz.ro/falsa-societate-civila-activewatch-ataca-numai-cu-dedicatie-derapajele-antena-3-sunt-ignorate.html

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro