ONG-iștii lui George Soros vor ca nimeni să nu ii mai critice

ONG-istii lui George Soros, cei care se afla in spatele propagandei pro-homosexualitate, pro-avort, anti-religie si a tot ce este mai nociv din Occident, vor sa creeze o „Noua Romanie”, unde nimeni nu trebuie sa aiba voie sa-i critice, altfel, daca o va face, acesti oameni vor fi etichetati drept „nazisti”, […]

ONG-istii lui George Soros, cei care se afla in spatele propagandei pro-homosexualitate, pro-avort, anti-religie si a tot ce este mai nociv din Occident, vor sa creeze o „Noua Romanie”, unde nimeni nu trebuie sa aiba voie sa-i critice, altfel, daca o va face, acesti oameni vor fi etichetati drept „nazisti”, „fascisti”, instigatori la ura”, „xenofobi” s.a.m.d.

Nu o sa intram prea mult in subiectul politicii, deoarece acesta este unul deranjant pentru noi, dar nu putem sa nu observam ticalosia expusa „pe fata” a acestor indivizi, Tineri Frumosi si Liberi, care traiesc exclusiv din banii cu care sunt finantati de catre „spargatorul” Bancii Angliei, George Soros.

ONG-istii lui George Soros de la „Initiativa Romania” au depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva a trei politicieni romani: Victor Ponta (PSD), Sebastian Ghita (PSD) si Bogdan Diaconu (PRU).

Nu discutam aici despre acesti politicieni, lasam mass-media s-o faca, ci doar atragem atentia asupra unui precedent deosebit de periculos pentru conceptul de „Libertate de Exprimare”, garantat de Constitutia Romaniei la articolul 30: ONG-istii lui George Soros de la „Initiativa Romania” vor, practic, ca cei ce ii critica sa raspunda civil si mai rau, penal.

Nu ne intereseaza daca criticii la adresa ONG-urilor lui George Soros sunt politicieni, juristi, oameni din serviciile secrete sau oameni simpli, ci ei trebuie sa existe. Asa cum ONG-istii lui George Soros ataca in mod constant valorile nationale (religia, cultura etc.), asa trebuie sa existe si o tabara care sa combata, in mod argumentat, ideile toxice ale acestor indivizi.

Iata ce a publicat MediaFax:

„”Am decis să facem această plângere penală în legătură cu ameninţările şi instigarea la violenţă formulate public de cei doi deputaţi PSD/PRU împotriva bucureştenilor care au protestat joi şi vineri în faţa Senatului şi în Piaţa Universităţii. Plângerea penală vizează şi minciunile şi calomniile la adresa membrilor ONG-urilor participanţi la protest, acuzaţi de atacuri împotriva instituţiilor şi ordinii constituţionale în România, coordonate de finanţatori externi. Considerăm că Sebastian Ghita, Bogdan Diaconu şi Partidul România Unită promovează una dintre cele mai dezgustătoare forme de discurs politic, bazat pe minciună, xenofobie, ură şi incitare la ură, instigare la violenţă şi ameninţări cu violenţa”, susţin liderii Mişcării civice Iniţiativa România, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestora, Ghiţă şi Diaconu trebuie să plătească pentru declaraţiile lor.

”Dacă vrem să ne simţim liberi şi protejaţi într-o societate aşezată, aceşti oameni şi alţii ca ei trebuie să plătească civil şi penal pentru astfel de acţiuni sau declaraţii care pot avea consecinţe deosebit de grave. Acuzele repetate împotriva ONG-urilor sunt ridicole prin absurditate şi caracterul conspiraţionist. Ele îi descalifică moral şi intelectual pe cei care le afirmă şi propagă, nu pe membrii ONG-urilor.(…) În acelaşi timp, amintim că doar în Rusia domnului Putin s-au dat legi împotriva finanţării externe a ONG-urilor, iar politicienii au acuzat societatea civilă de conspiraţii antistatale. În realitate, finanţările domnului Soros sau ale altor persoane sau organizaţii internaţionale care doresc să susţină proiecte pentru consolidarea democraţiei şi statului de drept sunt complet onorabile. Ceea ce nu putem spune despre domnii Ghiţă şi Diaconu”, conchid liderii Iniţiativei România.

PRU a ameninţat public cu o contramanifestaţie după protestele anti-Oprea, pe motiv că ”Parlamentul României a fost luat cu asalt de către un grup bine organizat” finanţat de George Soros ”care s-a infiltrat ȋn rândul cetaţenilor români”.”[1]

Un astfel de demers este deosebit de periculos, pentru ca a critica pe cineva sau mai ales o organizatie nu inseamna „incitare la ura”. Faptul ca acesti indivizi se simt „lezati” ori „amenintati” la orice critica vehementa, atunci cand vor sa uzurpe valorile nationale si apeleaza la astfel de „strategii juridice”, desi este ingrijorant pe de-o parte, dar pe de alta parte este amuzant si denota chiar si multa prostie.

ONG-isti George Soros

Niciodata nu am suspectat ONG-urile lui George Soros de prea multa inteligenta. De altfel, nici maharul global, George Soros, nu este un superinteligent, ci doar a stiut cum sa traga sforile fiind ajutat de familia Rothschild, Rockefeller si altele pentru a ajunge in top. Acum, intelegeti de ce Rusia a scos in afara legii aceste ONG-uri?

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/social/plangere-penala-impotriva-deputatilor-sebastian-ghita-si-bogdan-diaconu-pentru-amenintare-instigare-publica-si-incitare-la-ura-15745460
  2. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro