Nu există dovezi din care să rezulte faptul că Rusia s-a implicat în alegerile din SUA favorizându-l pe Donald Trump, dar dacă au făcut-o… atunci foarte bine, au salvat lumea!

by In SUA este un mare scandal cu privire la victoria lui Donald Trump. Partidul „Democrat” (in realitate, un partid extremist, marxist/bolsevic/internationalist) acuza Rusia ca s-ar fi implicat in alegeri, desi nu exista dovezi. CIA sustine aceleasi clisee/lozinci. Replica celor din staff-ul lui Donald Trump a fost una pe masura: […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In SUA este un mare scandal cu privire la victoria lui Donald Trump. Partidul „Democrat” (in realitate, un partid extremist, marxist/bolsevic/internationalist) acuza Rusia ca s-ar fi implicat in alegeri, desi nu exista dovezi.

CIA sustine aceleasi clisee/lozinci. Replica celor din staff-ul lui Donald Trump a fost una pe masura: „Sunt tot aceeasi oameni care au spus ca Saddam Hussein are arme chimice, biologice si de distrugere in masa”.

La fel, Hillary Clinton arata cu degetul catre serviciile secrete din Rusia. Globalistii nu pot sa inteleaga cum de a pierdut Hillary Clinton alegeri, cand 95% din propaganda de pe Planeta o arata deja la Casa Alba. Lucrurile sunt simple si stau total diferit fata de sondajele mincinoase promovate prin mass-media.

Aici vorbim de cetatenii americani, iar multi dintre ei chiar inteleg ceea ce se intampla in SUA. Majoritatea cetatenilor americani au spus NU „corectitudinii politice”, Marxismului Cultural si a altor ideologii de acest fel, care au scopul de a distruge cultura, istoria si religia.

Marxismul Cultural este o ideologie extremista de stanga, care, impreuna cu Globalizarea (tot ideologie de stanga) doreste sa rastoarne toate valorile omenirii (istorie, cultura si religie). Marxismul Cultural, ca si filozofie, a fost creat de catre Scoala de la Frankfurt, o scoala unde au fost educate elitele socialiste de astazi, care se afla in Partidul „Democrat” din SUA, dar si in partidele socialiste din Europa.

Marxistii s-au intrebat „de ce proletarii nu raspund apelurilor noastre revolutionare?”, caci nu toti proletarii au sustinut revolutiile socialiste/comuniste. Filozofii din cadrul Scolii de la Frankfurt au ajuns la concluzia ca asta se intampla din cauza faptului ca ei, inca, cred in valorile morale, culturale, istorice si religioase.

Filozofii freudo-marxisti au inceput sa elaboreze o alta metoda de a instaura Noua Ordine Mondiala si ajuns la concluzia ca revolutiile violente nu sunt o solutie, asa ca au decis sa o faca pas cu pas.

Rasturnarea valorilor nu se va mai face prin revolutii violente, ci prin promovarea pas cu pas a ideologiilor ateiste, a multiculturalismului si a altor ideologii de acest fel. Fabienii din Marea Britanie sunt exemplul cel mai clar. Simbolul socialistilor fabieni este un loc imbracat in oaie.

Revenind la Donald Trump. A fost dat deja semnalul eliberarii popoarelor de sub jugul neobolsevic/neomarxist/neocomunist, iar nationalismul va fi ideologia secolului XXI.

Desi nu exista dovezi din care sa rezulte ca serviciile secrete ale Rusiei s-au implicat in alegerile din SUA, totusi, daca au facut-o, atunci foarte bine au facut, caci au salvat lumea. CIA este ultima organizatie care are dreptul de a ne invata pe noi ce inseamna „democratie”.

CIA

In fapt, CIA este o organizatie terorista, care a provocat nenumarate rasturnari de guverne din diverse zone de pe aceasta planeta. In 2013, CIA a recunoscut public ca s-au implicat in operatiunea „Ajax”, atunci cand l-au rasturnat de la putere pe Mohammed Mossadegh in 1953. Istoria CIA este una intunecata: de la controlul mintii (MK-Ultra si The Monarch), la trafic de droguri, tortura, finantarea teroristilor (ISIS, Al Qaeda etc.), crime si asasinate la comanda.

SURSE

  1. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro