Naziștii – Conspirația Ocultă

Documentarul „Nazistii – Conspiratia Oculta” prezinta istoria ocultismului din cel de-al Treilea Reich, o istorie care nu este asa de mult dezbatuta de catre istoria oficiala. Al Treilea Reich nu a aparut „din senin”, ei au venit pe fondul unei crize puternice din Germania, care a cutremurat toata Europa, mai […]

Documentarul „Nazistii – Conspiratia Oculta” prezinta istoria ocultismului din cel de-al Treilea Reich, o istorie care nu este asa de mult dezbatuta de catre istoria oficiala. Al Treilea Reich nu a aparut „din senin”, ei au venit pe fondul unei crize puternice din Germania, care a cutremurat toata Europa, mai cu seama ca Germania a fost infranta in Primul Razboi Mondial, astfel incat, economic vorbind, era distrusa.

Istoria Reich-ului este complexa pentru a putea fi expusa in cateva fraze, insa nazistii, preluand ideile oculte din antichitate, care aveau legatura cu Atlantida, si-au propus sa creeze o rasa ariana, o rasa de super-oameni, fapt ce au pus in aplicare Proiectul Lebensborn.

Apoi, prin Departamentul Ahnenerbe au finantat expeditii de cercetare in Tibet cu scopul de a gasi mai multe informatii oculte despre arieni si Atlantida. Misiunea din Tibet i-a fost incredintata lui Heinrich Himmler, ocultistul-sef al celui de-al Treilea Reich. Himmler era ocultist de raza a 6-a, comandantul lagarelor, dar si comandantul suprem al SS, care se traduce, in realitate, drept „Schwartz Sonne” (n.tr. „Soarele Negru”).

In Tibet, nazistii au luat contact cu bonetele galbene (dGe-lugs-pa), una dintre cele mai inalte secte tibetane. Generalul nazist Karl Haushofer a sustinut in repetate randuri ca „Tibetul este patria celor mai puternici oameni din lume”. Calugarii tibetani le-au promis ca-i vor ajuta in lupta impotriva francmasoneriei internationale.

nazis-occult-conspiracy

De asemenea, pe teritoriul Germaniei naziste fusese create primele colonii tibetane, astfel incat tibetanii din ordinul bonetelor galbene s-au implicat masiv in edificarea celui de-al Treilea Reich, ei considerand ca „Al Treilea Reich este noul imperiu al luminii de pe Pamant”. Totusi, crimele impotriva oamenilor pe care nazistii le-au facut, ele tot crime raman.

Documentar

Related posts:

Uniunea Fascista Europeana construieste o uriasa baza de date biometrice sub pretextul luptei impotr...
Istoria lui George Soros - speculantul bursei internaționale, cel care a prăbușit Banca Angliei
Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un m...
SUA dezvoltă arme biologice în secret
Vladimir Putin este împotriva Iluminaților, Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Mondial
Fost ofițer al armatei americane, expert în operațiuni psihologice: "Teroriștii sunt finanțați ...
NATO nu vrea să lupte împotriva ISIS
WikiLeaks a publicat aproximativ 20.000 de mesaje interne din Partidului Democrat
Felul în care suntem mințiți și manipulați de mass-media în fiecare zi
Studiu realizat în Marea Britanie și în SUA: "Adepții teoriilor conspiraționiste au dreptate, î...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro