Muntii Carpati sunt piramide construite artificial, de catre extraterestrii uriasi, in urma cu 204 milioane de ani ! Muntii Carpati au forme piramidale regulate, pe care natura nu le-ar putea crea ! Planeta noastra a fost modelata de extraterestri in urma cu 1,2 miliarde de ani !

by Muntii Carpati au o aura mistica, incarcata cu o energie pozitiva, motiv pentru care adeptii fenomenelor extrasenzoriale (parapsihologice) gasesc in aceste zone un adevarat loc de refugiu si de reconectare la energia Universala. Potrivit geologilor, Muntii Carpati au o vechime de aproximativ 204 milioane de ani, acestia fiind considerati […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Muntii Carpati au o aura mistica, incarcata cu o energie pozitiva, motiv pentru care adeptii fenomenelor extrasenzoriale (parapsihologice) gasesc in aceste zone un adevarat loc de refugiu si de reconectare la energia Universala. Potrivit geologilor, Muntii Carpati au o vechime de aproximativ 204 milioane de ani, acestia fiind considerati munti tineri. Si totusi, pe aceasta Planeta, au fost descoperite urme de uriasi, vechi de 500 milioane de ani ! Istoria omenirii, 95% din ea, este falsa si contrafacuta in cel mai absurd mod !

Toponimul de Carpaţi derivă de la „Karpate”, cuvânt de origine iliro-tracică, acesta însemnând stâncării, ceea ce este specific multor areale din spaţiul carpatic autohton, mai cu seamă în condiţii de altitudine ridicată. De asemenea, se spune că toponimul are o relaţie directă cu populaţia dacilor liberi (carpii), care au trăit în teritoriile neocupate de către romani.

Muntii Carpati sunt piramide construite artificial

Faptul ca istoria pe aceasta Planeta incepe in Carpati, nu mai este de mult timp o „enigma”, ci un adevar, caci o serie de personalitati din afara tarii noastre, au vorbit despre istoria noastra ancestrala si despre faptul ca de aici, din interiorul arcului Carpatic, a inceput istoria.

Valentin Tarca, un individ care traieste in Bran, se considera „Regele Agatharsilor”, iar acesta sustine ca in urma cu 1,2 miliarde de ani, Terra a fost modelata pentru a putea fi locuita de catre o civilizatie extraterestra. Desi astfel de afirmatii starnesc de multe ori amuzamentul oamenilor, sa nu uitam de dovezile prezentei extraterestrilor, inca de pe vremea dinozaurilor.

carpati

Mai multe aflam citand de pe blogul mufonromania.wordpress.com:

„În încercarea de a afla cum s-a format Terra, ce a fost înainte de apariţia omului şi în primele sale secole de existenţă, au apărut zeci şi sute de teorii. Bazate pe vestigiile arheologice, unele au suport ştiinţific, altele, sunt mai mult exerciţii de imaginaţie. Un brănean cu astfel de preocupări crede că a descoperit adevărul despre evoluţia omenirii sub supravegherea unui popor extraterestru.

Acesta a „amenajat“ planeta noastră aşa cum fac edilii cu oraşele, prin planuri de urbanism. Mai mult, aceşti ET se pare că au întemeiat o colonie în Munţii Carpaţi, iar Ţara Bârsei era sediul central. Aici au trăit în pace cu indigenii, dând naştere poporului agathârs. El însuşi descendent din neamul acestora şi ultima căpetenie a lor, Valentin Thrcaar (Târcă, în limba română) ne spune cum s-a derulat adevărata istorie a omenirii în cartea „Evanghelia după Regele Ahatârş sau Dincolo de «Adevărul» catolic“.

Vizitatori din Constelaţia Dragonului !

După Valentin Thrcaar, Terra a fost descoperită de o civilizaţie din Constelaţia Dragonului, care a modelat planeta noastră în decursul a 1,2 miliarde de ani, a colonizat-o şi i-a exploatat resursele naturale: aur, diamante şi uraniu. Tot ce au excavat au depozitat pe un asteroid plasat pe orbită, deasupra Polului Nord. Acest asteroid s-ar fi transformat, în timp, în satelitul artificial Luna.

Extratereştrii s-au ocupat şi de axa Terrei, înclinând-o astfel încât clima să devină propice vieţii. Terraformarea s-a soldat cu crearea continentelor pe care le ştim azi, plus Atlantida şi Lemuria (legendarele continente dispărute). Pe uscat s-au constituit 17 colonii ET, tot atâtea câte stele numără Constelaţia Dragonului, locul de baştină al alienşilor. Tot 17 sunt şi oraşele importante aşezate pe Dunăre, fluviu artificial, în teoria brăneanului, care, privit din spaţiu, arată tot ca un dragon. La fel, şi Nilul. Cel mai mare dragon proiectat pe harta Pământului uneşte 17 oraşe importante, din Egipt până în Mongolia, unul dintre ele fiind Codlea.

România, colonia preferată a ET !

Extratereştrii dragonieni au creat primii oameni, „ca un hibrid bun de muncă, dar cu un coeficient de inteligenţă redus“. Din al doilea experiment genetic au rezultat oameni mult mai inteligenţi, ai căror descendenţi sunt asiaticii de azi. Dragonienii stabiliţi pe Terra s-au împerecheat cu băştinaşele, rezultând mai multe rase. Una din cele 17 colonii întemeiate de către ET se numea Agartha şi includea actualul teritoriu al României. Valentin are multe detalii despre Agartha. Aici trăiau thrcii, oameni albi cu părul negru, din care au derivat tracii şi etruscii, pelasgii (elita thrcilor), dar şi sauromaţii, „rasă albă cu o tentă de albastru deschis, ochii luminoşi şi părul blond. Perla creaţiei extraterestre. Ei sunt strămoşii celţilor şi ruşilor“. Mai găsim pe plaiurile Agarthei şi giganţi de 3,5 metri înălţime, rezultaţi din împerecherile ET cu thrci şi sauromaţi.

Ne tragem din dragonieni !

Agartha era cea mai importantă bază extraterestră, Carpaţii fiind regiunea în care s-au construit laboratoare şi uzine pentru prelucrarea aurului, obiective legate între ele prin tunele. Dovada că România era preferata dragonienilor este mulţimea de piramide construite în zonă, mai multe ca în Egipt. „Între Râşnov şi Bran se găseşte cel mai mare complex de piramide împădurite“, susţine Valentin.

Cele 17 piramide erau, de fapt, locuinţele extratereştrilor, în care erau protejaţi de radiaţiile solare. În interior, pentru confort, anulaseră forţa gravitaţională. „În această colonie, nu existau bani, fiecare îşi făcea conştiincios datoria. Unii extrăgeau aurul, alţii îl transportau (agathârşii, rezultaţi din încrucişarea ET cu thrcii), ceilalţi erau agricultori, meşteşugari, crescători de animale“, spune Valentin. Piramidele şi construcţiile megalitice, fie ele din România, Egipt, Stonehenge, Insula Paştelui sau Teotihuacan, au fost construite din piatră topită cu laserul. Blocurile erau ridicate prin anularea gravitaţiei.

Complexul de la Şona !

„Un complex de piramide identice cu cele din Egipt se afla la Măgura Codlei. Acestea au fost demontate şi asamblate în piramide mai mici la Şona, ca morminte pentru regii agathârşi, în mileniul IV, î. e. n.“, susţine Valentin. Un alt complex ar fi la Tulcea, înaintea bifurcării Dunării în cele 3 braţe. Iar alt grup de piramide mici e la Râşnov. Curtea de Argeş, Ţara Luanei (Munţii Buzăului), Bran şi Sinaia ar fi alte centre locuite cândva deextratereştri.

Dacă unim cu o linie imaginară Măgura Codlei cu Curtea de Argeş şi Ţara Luanei, obţinem un triunghi. Dacă adăugăm şi al patrulea vârf, Sfinx-ul, rezultă o piramidă triunghiulară. Aceasta adăposteşte o altă piramidă imaginară cu baza în punctele Sinaia, Râşnov şi Bran şi vârful tot în Sfinx.

Mai interesant decât această geometrie este faptul că, după observaţiile brăneanului, piramidele de la Şona (gurguie), care dau şi azi bătăi de cap oamenilor de ştiinţă, ar fi dispuse exact ca acelea din Complexul de la Gizeh şi ca acelea descoperite în imaginile captate de la suprafaţa planetei Marte, rămase şi azi fără explicaţie.

O altă istorie !

Atlanţii s-au luptat pentru bogăţiile din adâncurile Agarthei, dar populaţia locală a fost protejată de ET, singura colonie rămasă intactă fiind în Carpaţi. În războiul atomic, atlanţii au distrus Lemuria, iar ET au scufundat Atlantida. Supravieţuitori ai tuturor dezastrelor, agathârşii vor avea parte de o istorie proprie. Alta decât cea din manuale. Chiar istoria universală şi creştinismul sunt diferite faţă de cele cunoscute, dacă e să îl credem pe Valentin.

El susţine că, încă din antichitate, agathârşii au constituit Ordinul Dragonului (după numele constelaţiei din care au venit ET), al cărui stindard era dragonul negru, asemănător cu al tracilor, deci tot un cap de lup. Acest ordin a făcut istoria românilor din cele mai vechi timpuri şi o mai face şi azi. Cavalerii dragonieni l-au instalat pe Ceauşescu la putere. Dictatorul s-ar trage din stirpea lui Vlad Ţepeş şi familia Basarabilor, şi n-ar fi fost un conducător aşa prost cum crede lumea. Politica de azi e sub influenţa francmasonilor, ordin de care Putin a scăpat, el fiind singurul conducător care mai poate salva planeta.

Ultimul rege al agathârşilor !

Toate informaţiile pe care le deţine Valentin sunt înscrise în tăbliţele de la Sinaia. Aşa crede el. Cine va reuşi să le desluşească va afla şi că Decebal e înmormântat la Şona. Denumirile de Bârsa şi Transilvania, ar proveni din Thrsa, termen agathârs. „Limba agathârşilor era foarte complexă, se poate vedea pe tăbliţele de la Sinaia şi cele de la Tărtăria. Pentru un obiect, existau opt cuvinte“. Regele lor se numea thrcaar, termen din care ar deriva şi cuvintele „ţar“ şi „Caesar“.

Toţi românii care poartă numele Târcă, Terciu, Toarcea, Tercea sau derivate ale acestora, plus toponimele de prin zona Buzăului, provin de la vechea civilizaţie a agathârşilor. Valentin se consideră regele ultimilor 86 de agathârşi. Nu vrea onoruri şi bogăţii, ci doar să receptăm mesajul lui. Mesaj care sună cam aşa: „Adevărul despre originile noastre a fost mereu acelaşi, însă ne-a fost confiscat ca să nu putem emite pretenţii. Prin teroare controlată, ne-au furat identitatea, istoria şi dreptul de gândi liber. Adevărul poate fi dureros uneori, dar istoria este doar una şi este total diferită de istoriile pe care cei de la conducere le-au scris pentru noi, cei conduşi“.

Agatârşii şi Agartha, enigme nedezlegate !

Termenii folosiţi de Valentin Thrcaar există şi în limbajul istoricilor, numai că au alte înţelesuri. Astfel, agathârşii reprezintă un popor pomenit de Herodot, localizat „acolo unde râul Maris izvorăşte“, şi unde arheologii au identificat morminte la Aiud, Teiuş, Blaj. Iorga notează că „se crede că agatârşii, în curs de tracizare, au preluat la sfârşitul sec. VI î.Hr. conducerea uunor triburi geto-dace din depresiunea Transilvaniei şi Subcarpaţii Meridionali“.

Legenda spune că Skytes şi Agathirsos erau fii lui Hercule. Agatârşii ar fi migrat spre apus sub presiunea sciţilor, în jurul anului 600 î.H. Herodot îi apropie de traci, distingând la agatârşi gingăşia, bogăţia în aur şi proprietatea comună asupra femeilor. Aristotel scria că se tatuau şi cântau legile pentru a le învăţa pe de rost. În schimb, Agartha este o lume subterană în care se intră pe la Polul Nord.

Aici, conform spuselor amiralului Richard E. Byrd, primul om care a zburat deasupra Polului Nord, ar locui de 100.000 de ani, o civilizaţie mult mai evoluată. Virgil Armstrong, fost agent CIA, a descris o lume formată din oameni nemuritori care stăpânesc o tehnologie uimitoare, inclusiv farfurii zburătoare. NASA deţine o fotografie a uriaşei găuri de la Polul Nord. Dosarul cu informaţiile legate de Agartha este secretizat.”[1]

d42b4-carpati

Istoria Romaniei este una complexa si dupa cum o sa vedeti, peste zece istorici si arheologi, dar si alti oameni de cultura, straini, au recunoscut ca istoria pe aceasta planeta a inceput in Carpati. Mai jos avem cateva afirmatii pe care ar trebui sa le tinem minte, atunci cand vorbim de „istoria oficiala”:

„Istoria e o minciuna acceptata de comun acord” Voltaire
„Si ca o completare, limba sa este atat de armonioasa si bogata ca s-ar potrivi celui mai cult popor de pe pamant”
W.Hoffman (1842) vorbind despre neamul romanesc

Eu ca si pasionat de istorie alternativa, stand adesea cu nasul in tot felul de lucrari istorice, am observat cum multi „istorici” importanti, care cunosc adevarul se sfiesc in a-l expune. Aici ne putem intreba de ce aleg ei, „istoricii oficiali”, sa se comporte asa: fie din frica de a nu fi penibilizati de catre „ilustrii” academicieni, care numai daca ii punem pe fiecare parte in parte sa scrie ce stiu despre limba romana se vor balbai.

schiller

Daca inchidem mai multi academicieni d-astia intr-o camera si le dam niste hartii sa scrie pe ele ce stiu ei despre „istoria Romaniei”, mai mult sigur ca, nici jumatate din pagina nu vor fi in stare sa scrie, dar totusi, acestia au pretentia de a se numi „academicieni”, unii dintre ei, avand un caracter destul de dispretuitor la adresa Romaniei si romanilor, iar altii se considera „romani”, desi au alte origini etnice (gen. Tesu Solomovici, Lucian Boia etc.).

Este evident faptul ca, se tot incearca distrugerea poporului pentru ca se vede clar continuitatea sa si ca el n-a putut fi distrus nici de invaziile barbare, nici de hoardele tatare (desi sint sinonimice).

Eu am scris la data de 22 noiembrie 2012, un articol folosind surse bibliografice extraordinar de bine argumentate, despre Limba Romana, unde am spus ca este cea mai veche limba de pe Planeta. Bineinteles, ca asta a deranjat multi „istorici”, care mi-au spus ca exagerez, vorbesc prostii (culmea ei nici cu contraargumentau) s.a.m.d.

Dupa asta, la cateva luni, apare o personalitate din lumea Vaticanului si anume Miceal Ledwith, care era consilier al Papei Ioan Paul al II-lea si care nu s-a sfiit sa spuna ca, „nu limba romana e o limba latina, ci limba latina e o limba romana”. Evident ca aceste afirmatii ale sale imediat zdruncinat dogma impusa cu atata ardoare de catre dogmaticii numiti „istorici”. Problema era faptul ca aceste afirmatii nu veneau de la un istoric simplu, nici de la un asa-zis „amator”, care putea fi „combatut” de altii, ci venea de la un consilier al Papei, care avea si cheile de la Arhiva Papala a Vaticanului, fiind unul dintre membrii care aveau acces nelimitat.

Mai multe despre faptul ca limba romana e cea mai veche limba la ora actuala puteti studia intr-un amplu articol publicat aici, fiind totodata cel mai citit si apreciat articol dintre toate articolele mele.

Avand zecii de mii de distribuiri -> http://www.departamentul-zero.ro/limba-romana-cea-mai-veche-limba-vorbita-pe-planeta-limba-romana-provine-din-limba-sanscrita-a-dacilor-primele-fiinte-umane-pe-aceasta-planeta-au-fost-in-ardeal-transilvania.

Istoricii, nu prea au indraznit sa-l contrazica, ci contrar caracterului lor inversunat si impulsiv, au tacut malc, ei stiind ca daca l-ar provoca facandu-l „mincinos”, o strategie de-a lor bine cunoscuta de noi, atunci acesta, la valoarea sa, ar fi venit cu o groaza de documente istorice in fata lor, desi el cand spunea asta, oferea tot felul de citate din lucrari istoriografice.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/istoria-lumii-incepe-in-romania-transilvania-asta-au-recunoscut-o-serie-de-istorici-si-arheologi-straini-care-au-studiat-romania.

De asemenea, Romania, tot datorita Muntilor Carpati, este singura tara de pe Planeta cu sapte chakre si detine cele mai multe puncte energetice din lume, localizate preponderent in Muntii Carpati. Aceste puncte energetice, dupa cum veti vedea, au legatura cu tezaurele ascunse in munti. Unele tezaure au fost descoperite, altele inca nu.

rom_1

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/romania-tara-cu-cele-mai-multe-puncte-energetice-de-pe-planeta.

Pe teritoriul acestei tari, in vechime, au trait fiinte foarte evoluate spiritual, acestea au lasat urmatoarelor generatii (adica noua) mai multe tezaure bine ascunse in cateva masive muntoase din Romania. Odata cu accesarea lor, noi vom capata raspuns la toate intrebarile pe care ni le-am pus de-a lungul timpului, intrebari ale caror raspunsuri au fost deobicei trunchiate.

Muntii Bucegi – au forme de piramide !

muntii_Bucegi Resize-of-bucegi_001

Dincolo de partea mistica si totusi adevarata a Muntilor Carpati, nu putem sa ignoram faptul ca, uitandu-ne la modul lor de desfasurare pe teritoriul Romaniei, acestia au forme piramidale, iar asta ar trebui sa ne puna pe ganduri. Apa cu zero bacterii de la „cele sapte izvoare” din comuna Moroeni, judetul Dambovita, dar si „Gura de Rai” din apropierea varfului Muntelui Doamnei, unde organismul indiferent cat de obosit ar fi se revigoreaza, ar trebui sa puna oamenii pe ganduri.

Pe ganduri ar trebui sa ne puna si Marea Descoperire din Masivul Bucegi, din August 2003, cand sub Sfinxul si Babele s-a descoperit o uriasa sala numita Sala Proiectiilor, datorita tehnologiei avansate pe care stramosii atlanti ne-au lasat-o, dar mai ales hologramele cu informatii din istoria secreta a omenirii, pe care o putem afla, doar uitandu-ne si analizand evenimentele prezentate de holograme.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/descoperirea-din-bucegi-din-august-2003-cea-mai-mare-descoperire-arheologica-de-pe-planeta-si-din-toate-timpurile.

In Masivul Bucegi, Masivul Ceahlau, Masivul Sureanu, Muntii Buzaului si Masivul Godeanu se ascund tezaure mostenite de la stramosi. Asta-i clar ! De ce este clar ? Daca va duceti in acele zone veti vedea sute de marturii cu privire la fenomene paranormale pe care oamenii zonei si nu numai le-au trait (exemple: sfere energetice, teleportari, disparitii etc.).

Piramidele de la Sona !

http://www.departamentul-zero.ro/wp-content/uploads/2015/05/DSC_8805_2011121608.jpg

5633698177_bc13762207 sona_depresiunea_fagarasului_07

Oficial, in Romania, avem recunoscute „Piramidele de la Sona” din judetul Brasov, acestea fiind niste movile, care din lipsa de interes in mod deliberat a arheologilor de a le cerceta, acestea au devenit tinta hotilor de comori, care au si descoperit comori. De ce oare le este frica autoritatilor le deruleze proceduri de investigare a lor ? Cumva ca ceea ce vor descoperi va zdrucina istoria oficiala a Romaniei ? Este principalul motiv !

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/piramidele-de-la-sona-ridicate-de-uriasii-geto-daci-ascund-tezaure-nebanuite.

Masivul Ceahlau – o adevarata piramida !

10303463_879648685432749_2785518107371839248_n Holograma Masivul Ceahlau holograma-toaca Masivul Ceahlau - varful Toaca maxresdefault

Daca vorbim de piramide in Romania, Masivul Ceahlau se incadreaza perfect in acest sens. Anual, la inceputul lunii August, in zilele de 5-6, uneori prelungindu-se cu alte zile in plus, se proiecteaza o uriasa holograma a unei piramide perfect regulate, deasupra varfului Toaca. Imaginea hologramei a fost introdusa in programe speciale de analiza tridimensionala, iar specialistii au ramas socati constatand ca, este o piramida tridimensionala perfect regulata, ca si cum ar fi fost realizata de un adevarat arhitect.

Ei bine, cum se produce aceasta holograma ? Oficial este greu de raspuns, desi s-a incercat sa se explice cum razele Soarelui, cazand pe un anumit unghi, duce la aparitia acestei holograme. Chiar daca eroziunea datorita trecerii timpului si-a pus accentul pe Masivul Ceahlau acesta pastreaza proportiile unei piramide, insa holograma este perfect regulata.

Daca ar fi vorba de implicarea razelor Soarelui si, implicit, a reflexiei si refractiei luminii, atunci holograma piramide ar trebui sa fie neregulata, adica identica cu Masivul Ceahlau, dar nu, nu este asa, pentru ca, in realitate totul are legatura cu Sala Proiectiilor din interior, fiind identitica cu Sala Proiectiilor din interiorul Masivului Bucegi.

Profesorul Constantin Bursuc afirmă că a pătruns într-o vastă reţea de galerii subterane artificiale. „Există o reţea de tunele fizice, reale, sub toată România. Eu am cartat, prin măsurători la faţa locului, doar unele dintre aceste căi de comunicaţie subterane, care se află la 4-5 km adâncime sub pământ,” afirmă profesorul Constantin Bursuc.

Labirintul subteran !

„Am început cercetările din Suceava, unde se află o poartă de intrare spre aceste construcţii. Trebuie să vă spun că există, la 5km sub pământ, un «Centru spiritual», în care am avut acces numai în urma unei comenzi speciale, transmisă de entităţile care m-au însoţit,” a precizat dl Bursuc. Apoi, a descris o sală imensă, luminoasă, cu pereţii din bazalt lustruit, luminescenţi şi cu un soare mare, de aur, pe peretele dinspre răsărit.

Profesorul susţine că a intrat efectiv (nu prin dedublare) într-un tunel din Ceahlău, însoţit fiind până la intrare de prof. Traian Stănciulescu, director tehnic la Institutul de Inventică, filiala Iaşi. Tunelul respectiv era în pantă, avea cam 10m lăţime şi 15m înălţime, cu boltă, iar în el gravitaţia se anula parţial, astfel că deplasarea în interior se făcea în salturi.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/tunelul-de-sub-masivul-ceahlau-acolo-se-ascunde-un-tezaur-informational-identic-cu-cel-de-sub-masivul-bucegi-descoperit-in-august-2003.

Muntii Buzaului – au forma de piramide !

do-alunis-06-vf-turtudui

Muntii Buzaului reprezinta un loc unde fenomenele paranormale se manifesta destul de vizibil, acestea fiind raportate chiar de persoane sceptice. In Tara Luanei – La Taharie – comuna Bozioru sunt locurile unde a fost raportata celebra ceata albastra, care are proprietatea de a teleporta sau de a volatiliza o persoana.

Departamentul Zero Romania a avut un detasament de oameni PSI (paranormali), a carei locatii era undeva, dincolo de la Lacul Gotes, intr-o zona militarizata. Detasamentul de paranormali era condus de catre Vasile Rudan, un expert in acest domeniu. In 1981, doi frati alpinisti care se antrenau escaladand o stanca, in comuna Bozioru, satul Nucu, La Taharie.

Unul dintre acestia a vazut ceva ce arata cu un lant, a pus mana pe el si imediat a fost volatilizat, disparand complet, apoi tatal sau a venit acolo, a pus mana pe acel lant si a disparut si el. Securistii au venit de urgenta, au securizat zona, au survolat stanca din elicopter si au decis s-o detoneze.

In urma exploziei, pentru cateva zile, a ramas o ceata albastrui-verzuie, dupa care a disparut. O alta divizie a Securitatii s-a ocupat de linistirea si dezinformarea martorilor oculari. La baza stancii, inainte de a fi detonata, au fost descoperite o serie de inscriptii vechi. Autoritatile de la acea vreme au trimis poze cu ele catre diverse Institute din lume si nimeni n-a putut sa le traduca.

Unul dintre cele trei tuneluri din Sala Proiectiilor, din interiorul Masivului Bucegi, ce are o corespondenta cu o structura care se afla in interiorul unui munte din Podisul Tibet, care este mai mica si nu atat de complexa ca cea din Masivul Bucegi, are la randul sau ramificatii secundare care conduc tocmai in Muntii Buzaului, iar o alta se indreapta spre si face conexiunea cu structura din subsolul Irakului, langa Bagdad, descoperita in aprilie 2003. De la aceasta, in continuare, mai exista o ramificatie pana in subsolul podisului Gobi din Mongolia.

De asemenea, in aceasta zona s-au descoperit zeci de schelete de uriasi, iar un localnic din satul Stroeasca vorbeste despre tunelurile secrete din Muntii Buzaului, acestea avand pana la 8 km si o vechime de 6.000 de ani. Acesta explica cum a ajuns intr-o uriasa Sala, pe care a apreciat-o ca fiind identica cu Sala de Amfiteatru a Teatrului National din Bucuresti. Deci, totul este intr-o stransa, subtila si speciala legatura !

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/secretele-muntilor-buzaului-tunelurile-uriasilor-experimentele-militare-ultrasecrete-ceata-albastra-disparitiile-teleportarile-si-fenomenele-paranormale-din-bozioru-tara-luanei.

Muntii Retezat-Godeanu – au forma de piramide !

Dupa Marea Descoperire din Muntii Bucegi, din August 2003, societatea romaneasca, incepe, pe zi ce trece, sa afle despre aceste lucruri, ceea ce e imbucurator. In fiecare masiv muntos din Romania se ascunde cate un tezaur, ce asteapta sa fie descoperit si revelat oamenilor.

Muntii Retezat

Acesta este motivul pentru care in zona anumitor masive muntoase din Romania, se manifesta tot felul de fenomene etichetate ca fiind „paranormale”. Daca nu s-ar afla aceste tezaure, exceptionale de altfel, ascunse in acesti munti, atunci nu s-ar manifesta in zona lor aceste fenomene.

Despre acest loc vorbeşte marele înţelept tibetan, Guru Rimpoche, în profeţiile sale si in textul lasat pentru Romania. El spune că în aceste vremuri din urmă va fi un tărâm la vest, cu o mare de apă lângă un triunghi de munţi. În acei munţi se ascund mari mistere care vor fi descoperite.

Goratri este muntele în al cărui vârf se află un foarte important focar de impuls energetic. Profeţia divinului Maestru afirmă că panta fără de întoarcere a transformărilor pe această planetă va fi marcată de o descoperire extraordinară care va fi făcută în munţii din aceasta tara (n.tr. Descoperirea din Masivul Bucegi).

Aceasta este cunoscuta de o parte din oameni deja. De acum înainte, lucrurile sunt strâns înlănţuite şi sunt determinate la un nivel cauzal foarte profund. Al doilea element important, generat de primul, este descoperirea acestui pergament scris şi ducerea lui în lume, unde va fi făcut cunoscut gradat, în anumite etape.

Muntele Goratri, care este menţionat în textul profeţiilor marelui înţelept Padmashambhava, este, de fapt, muntele Godeanu, denumirea actuală fiind o transformare firească pe care a suferit-o numele iniţial în decursul mileniilor anterioare. Acest munte are o importanţă foarte mare în echilibrul energetic regional şi deţine, de asemenea, unele secrete care vor ului lumea.

1340826650_1602_17_1340826911-large

1340826650_1605_17_1340827014-large

1340826650_1601_11_1340826898-large

1340826650_1604_17_1340826956-large

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/secretele-muntilor-retezat-godeanu-tunelurile-secrete-si-tezaurele-fabuloase-informationale-care-se-afla-ascunse-acolo.

Muntii Orastiei (Masivul Sureanu) – au forme de piramide !

muntii-sureanu-4 Muntii-Sureanu-2 large_foto-articol-8176 Muntii-Orastiei-Cetatile-Dacice-2009-002

Descoperirea din Masivul Sureanu (Muntii Orastiei) din anul 1994: Un munte plin cu filoane foarte lungi si masive de aur pur !
„Tezaurul lui Decebal” nu este doar o „simpla legenda” asa cum au mintit „istoricii” !  Americanii vor sa puna mana pe aceasta comoara unica in lume, care depaseste orice imaginatie !

In 1994, s-au deschis mai multe situri arheologice in Muntii Orastiei pentru a se intelege mai bine structura de organizare militara si administrativa a activitatii vechilor daci in acele zone. Ideea parea sa fie promitatoare, intrucat sapaturile scosesera la iveala relicve ale unei vieti mult mai complexe decat se banuia pana atunci.

La sfarsitul unei zile, intr-un astfel de sit arheologic in Masivul Sureanu, s-a petrecut un eveniment care a „inghetat” serviciile secrete romane: unul dintre muncitori a alunecat din greseala intr-o incapere subterana si apoi, din aproape in aproape, s-a ajuns la un ansamblu aflat la o adancime mult mai mare (30 m). Ce s-a gasit acolo, a fost de ajuns sa bulverseze in cel mai inalt grad conducerea tarii, reunita de urgenta intr-o sedinta a CSAT condusa la acea vreme de Ion Iliescu.

A urmat apoi o ancheta de urgenta a SRI si o investigare mult mai complexa la fata locului. Daca alte tari ale lumii ar afla despre asta, am fi invadati direct, pentru ca un asemenea aur, nu se stie sa mai existe in lume si mai mult ca sigur, ar lua mintea oricui. Veti vedea imediat despre ce este vorba !

In anii ’90 a existat un program arheologic vast, in zona muntilor Orastiei, in scopul stabilirii mai precise a identitatii poporului romàn in spatiul carpatic, dar si pentru intelegerea mai buna a sistemului de fortificatii si de trai a populatiei din acea vreme. Dupa Revolutia din ’89, autoritatile au manifestat o anumita deschidere in acest sens, pana cand a fost obturata de interese ascunse si de interese politice. In acea vreme, arheologii au depus o activitate destul de intensa si rezultatele au inceput sa apara, multe dintre ele uimitoare. Au fost publicate unele lucrari despre descoperirile facute, dupa care totul a incetat brusc. Ca de obicei, s-a invocat lipsa de fonduri si a conditiilor necesare pentru continuarea sapaturilor.

De fapt, atunci a avut loc o descoperire formidabila, considerata secret de stat la cel mai inalt nivel. In plus, descoperirea i-a speriat atat de tare pe oficialii romàni, incat au actionat orbeste si au ascuns atat de bine locul, incat nu a mai putut fi gasit ulterior! Nu au fost capabili sa inteleaga ce au vazut la fata locului si cu atat mai putin sa studieze problema. Desi era cea mai importanta descoperire facuta vreodata, capabila sa dea peste cap nu doar aceasta tara, ci chiar echilibrul socio-politic si economic mondial, a fost inchisa cel mai repede si ascunsa atat de bine incat a disparut cu totul. Fara a se urma protocolul obisnuit in astfel de cazuri, cercetarile initiale s-au rezumat la cateva intrebari si au fost realizate doar de structura locala de Politie. Au venit apoi trei agenti SRI care au contactat repede Bucurestiul, dar reprezentatul trimis a clacat, decizional vorbind.

Au fost atat de speriati, incat au considerat ca, pentru o mai mare siguranta, trebuie sa astupe locul pana la sosirea echipajelor de specialisti. Au adus imediat o betoniera si au sigilat chiar ei intrarea, asternand pe deasupra un strat de pamant cu vegetatie. Abia au avut timp sa faca niste fotografii; restul dosarului, foarte subtire, il constituie declaratia unui profesor de istorie si lingvistica. Mai mult, masina in care se aflau cei trei ofiteri de securitate a fost implicata intr-un teribil accident, pe drumul de intoarcere la Bucuresti. Au murit toti! Abia a putut fi salvat putinul material de dosar.

Prin urmare, un singur martor a ramas in viata, profesorul Constantin, de la care nu s-a putut afla mare lucru. Parca fusese lovit de dambla; nu vorbea sau vorbea foarte rar, cu lungi intreruperi. Macar avusese prezenta de spirit de a face noua fotografii, agentii de securitate facusera si ei alte patru, dar doua fusesera distruse in accident.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/descoperirea-din-masivul-sureanu-muntii-orastiei-din-anul-1994-un-munte-plin-cu-filoane-foarte-lungi-si-masive-de-aur-pur.

Desi piramide sunt si alte grupe muntoase din Romania, unde nu se ascund tezaure fabuloase, asa cum sunt cele prezentate mai sus, am vrut sa pun accentul pe principalele locatii speciale ale Romaniei.

muntii-bargau-1 muntii-bargau-2

Avem Muntii Bargaului, avem zona muntoasa din nordul tarii, din partea Ramnicu Valcea catre Sibiu, din partea Carpatilor Orientali, iar oriunde va uitati in aceste zone, dincolo de principalele locuri, piramidele va vor incanta privirea, creand in fiecare o stare de reculegere si reflectie interioara despre cat de frumoasa si magnifica este aceasta tara, dar si despre viitorul ei fabulos pe care il va avea in contextul mondial.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/profetii-despre-viitorul-luminos-al-romaniei-si-importanta-acestei-tari-la-nivel-planetar.

SURSE

1. https://mufonromania.wordpress.com/2013/12/19/dovezile-incredibile-ca-poporul-roman-se-trage-dintr-o-specie-extraterestra/

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro