Moartea Occidentului: Multiculturalismul și Planul Kalergi

Teodor Filip, inca de acum multi ani, avertiza in cartea sa, „Oculta Mondiala”, de pericolul asupra vietii occidentalilor, in ceea ce priveste multiculturalismul promovat de catre marxisti (socialisti). Exista pericolul islamizarii Europei ? Intrebarea si-o pune reputatul profesor de istorie, Naill Ferguson, de la Universitatea din New York, in jurnalul […]

Teodor Filip, inca de acum multi ani, avertiza in cartea sa, „Oculta Mondiala”, de pericolul asupra vietii occidentalilor, in ceea ce priveste multiculturalismul promovat de catre marxisti (socialisti). Exista pericolul islamizarii Europei ? Intrebarea si-o pune reputatul profesor de istorie, Naill Ferguson, de la Universitatea din New York, in jurnalul „New York Times”.

El se foloseste de speculatiile istoricului britanic din secolul XVIII, Edward Gibbon, care, in lucrarea sa, „Delinul si prabusirea Imperiului Roman”, isi pune intrebarea:

„Ce s-ar fi intamplat daca in batalia de la Poitiers (732), francezii nu ar fi invins armata invadatoare a musulmanilor ? Oare Europa Occidentala ar fi cazut in mana Islamului ?”

Se stie ca musulmanii doreau sa cucereasca Europa Occidentala pornind din Spania, ultimele lor forte fiind alungate din aceasta tara in 1492. Pe de alta parte, hoardele invadatoare ale temutului razboinic nascut in deserturile Asiei – Gingis-Han – au invadat o parte a Europei (ocolind teritoriul Romaniei), fiind pana la urma invinse, iar inaintarea Imperiului Otoman in Europa rasariteana (Romania a fost din nou ocolita, exceptand bataliile purtate pe teritoriul ei) a fost oprita in celebra batalie de la portile Vienei (1683).

Pacat ca acesti istorici „uita” – intentionat sau nu – contributia adusa de domnitorii romani la oprirea nenumaratelor navaliri, in spatele scutului si sabiei romanului inflorind civilizatiile din Europa centrala si apuseana…

In anul 2002, omul politic american, Patrick Buchanan, a publicat lucrarea „Moartea Occidentului”, in care profetea ca „leaganul civilizatiei occidentale” s-ar putea transforma in „mormantul ei”. La aceasta contribuie doi factori, actuali si in zilele noastre: imigratia din tarile musulmani si scaderea natalitatii in tarile europene.

Realitatea este ca populatia tarilor europene imbatraneste an de an, ceea ce face imposibila mentinerea actualului sistem de protectie sociala. In acest timp, tarile musulmane cunosc o adevarata explozie demografica.

Planul Kalergi - Idealismul Practic

P.S. Totul, asa cum ati vazut la inceput, este pus in aplicare de catre globalisti/internationalisti/marxisti/socialisti/multiculturalisti, care actioneaza in baza „Planului Kalergi”, plan dezvoltat de Richard Kalergi, care afirma explicit in lucrarea sa, „Idealismul Practic” ca, „omul viitorului va fi o corcitura, un euroasian-negroid”.

SURSE

  1. Teodor Filip – „Oculta Mondiala”, vol. II, pag. 177
  2. Richard Kalergi – „Idealismul Practic”, pag. 20-40.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro