Minciuni in presa internationala cu privire la „atentatele de la Paris”: „Femeia-kamikaze” traieste si vrea sa-i dea in judecata pe jurnalistii care au prezentat-o drept „terorista”

by Minciuni in presa internationala cu privire la „atentatele de la Paris”: „Femeia-kamikaze” traieste si vrea sa-i dea in judecata pe jurnalistii care au prezentat-o drept „terorista” Presa internationala, afliata globalistilor SUA-UE, are mari probleme, dupa ce jurnalistii au prezentat in mod deliberat o „femeie-kamikaze”, drept una dintre persoanele responsabile […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Minciuni in presa internationala cu privire la „atentatele de la Paris”: „Femeia-kamikaze” traieste si vrea sa-i dea in judecata pe jurnalistii care au prezentat-o drept „terorista”

Presa internationala, afliata globalistilor SUA-UE, are mari probleme, dupa ce jurnalistii au prezentat in mod deliberat o „femeie-kamikaze”, drept una dintre persoanele responsabile pentru atentatele de la Paris.

Ei bine, ce credeti, femeia traieste in Maroc, iar acum doreste sa-i dea, pe buna dreptate, in judecata pe globalistii care i-au lezat intr-un mod incalificabil imaginea. Sa nu uitam ca in operatiunea „Steag Fals” de la Charlie Hebdo de la 7 ianuarie 2015, teroristii au venit cu o masina, unde, culmea, si-au uitat propriile acte de identitate!

Este exact acelasi scenariu cu pasaportul teroristului Mohammed Atta, considerat „creierul din spatele 11 septembrie 2001”, care a fost gasit intact in moloz, culmea, rezistand la forta uriasa ca urmare a demolarii turnurilor WTC si totusi asta a fost indeajuns de a convinge multi oameni la acea vreme, ceea ce acum nu se mai poate, decat pe putini naivi.

Un politist francez care ancheta atentatele de la Charlie Hebdo s-a sinucis! Oare de ce ? Oare a fost „sinucis” ? In atentatele de la Paris din 13 noiembrie 2015, un terorist care s-a autodetonat, a avut grija sa-si lase pasaportul langa el pentru ca autoritatile sa stie cine a facut-o. Exact acelasi scenariu cu aceleasi minciuni!

atentate Paris

Mai multe pe larg regasim pe pagina Nasul TV:

„Răsturnare de situaţie: după ce presa internaţională a publicat o serie de fotografii cu aşa-zisa femeie care s-a aruncat în aer la Paris, în timpul asaltului forţelor speciale, imaginile s-au dovedit a fi eronate. În realitate, în respective nu apare Hasna Ait Boulahcen, ci Nabila Bakkatha, o femeie din Maroc, care nu are nicio legătură cu atentatele din capitala franceză.

Nabila Bakkatha, originară din Beni Mellal, Maroc, a fost stupefiată să îşi vadă fotografiile publicate în presă şi titrate ca şi cum ea ar fi fost cea care s-a aruncat în aer la Paris.

Femeia a explicat că totul a fost o înscenare pusă la cale de un fostă prietenă, care a vândut respectivele poze unor jurnalişti. Mai mult, Nabila a precizat că imaginea în care ea apărea goală, în cadă, nu a fost niciodată publicată pe o reţea de socializare, relatează CNN News.

„Nu am nicio legătură cu Hasna sau cu terorismul”, a spus ea. „Singura legătură este că fotografiile mele au fost vândute unor jurnalişti care le-au publicat… Nu au făcut nicio cercetare, nimic”, a adăugat femeia.

Deşi rectificarea a fost făcută de majoritatea publicaţiilor internaţionale, Nabila spune că are de gând să îşi dea în judecată fosta prietenă, dar şi pe jurnaliştii care au publicat iniţial imaginile.

„Viaţa mea s-a schimbat în mod dramatic, nu am mai mers la muncă, nu mai pot merge nicărieri pentru că mă tem pentru viaţa mea. (…) Familia mea a fost şocată, unele dintre rudele mele nici nu mai vorbesc cu mine. Şi sunt sigură că aş avea probleme serioase dacă aş călători în Franţa”, a mai explicat ea.”[1]

Aceleasi minciuni le-au utilizat si dupa operatiunea „Steag Fals” de la 11 septembrie 2001 si asa au facut intotdeauna. Sase din cei 19 presupusi teroristi sunt si astazi in viata desi, oficial, „ei au intrat cu avioanele in turnurile WTC”.

Acelasi tip de dezinformare si manipulare a opiniei publice se practica si astazi, doar ca datorita site-urilor de socializare, informatiile importante, nedorite de a fi cunoscute, ajung la foarte multi oameni, oamenii incepand sa inteleaga masinatiunile internationale.

Fost sef al FBI pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson, a afirmat de mai multe ori ca, „atentatele teroriste sunt, de fapt, Operatiuni <<Steag Fals>> orchestrate de CIA si FBi pentru a lua libertatile oamenilor”.

Daca privim totul la nivel global, cei care le orchestreaza sunt cei din Serviciile Secrete pentru a putea implementa legi Big Brother, dar si alte legi antiteroriste care au rolul de a lua libertatile oamenilor si de a consolida Statul Politienesc Global.

Este de ajuns sa privim la ceea ce se intampla in Bruxelles si la Paris, unde se tot emit false alerte cu privire la „iminente atacuri teroriste”, fiind niste pretexte prin care oamenii sunt tinuti in panica, politia si armata putand patrula pe strazi, putand aresta pe oricine (vinovat sau nu), putand sterge sau bloca site-uri considerate ca, „ar pune in pericol Siguranta Nationala”.

SURSE

  1. http://www.nasul.tv/eroare-grava-in-presa-internationala-femeia-kamikaze-locuieste-in-maroc-si-vrea-sa-i-dea-in-judecata-pe-jurnalistii-care-i-au-publicat-fotografiile/

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro