Madalin Voicu spune adevarul despre FMI si Banca Mondiala: Sunt conduse de perciunati ! Inca un motiv ca si khazarii ashkenazi de la Centrul pentru Combaterea Antisemismului sa se supere !

by Am trait sa vad si p-asta ! Un tigan, ca Madalin Voicu, ajunge in mod incredibil, sa supere pe evrei, desi potriti istoriei lor, „au fost frati de suferinta”. Nu-l plac pe Madalin Voicu, caci nu de putine ori a jignit poporul roman, asociindu-l cu hotii, incercand sa-si mascheze […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Am trait sa vad si p-asta ! Un tigan, ca Madalin Voicu, ajunge in mod incredibil, sa supere pe evrei, desi potriti istoriei lor, „au fost frati de suferinta”. Nu-l plac pe Madalin Voicu, caci nu de putine ori a jignit poporul roman, asociindu-l cu hotii, incercand sa-si mascheze infractiunile tiganilor sai. Dar totusi, tiganul, a rostit un adevar, intr-o forma bruta, insa acesta este un adevar, indiferent cat de mult s-ar ofusca si supara cei de la Centrul pentru Combaterea Antisemismului, care n-au absolut nici o legatura cu anticii semiti, ei fiind doar arieni caucazieni (khazari ashkenazi).

bnprodjewrule

136475930503e9e9_l

Citez dintr-un articol public pe site-ul Romania TV:

„Exact ca toate bancile, FMI este un fel de super-camatar (…) FMI nu are scop doar ‘Ia un ban, da un ban’, ei au si alte interese economice, despre zacaminte, minereuri, de unde sug. Eu inteleg ca finantele mondiale sunt conduse de anumiti perciunati, dar vreau sa stiu care e avantajul meu ca tara”, a declarat deputatul PSD sambata, la Antena3.

Declaraţia deputatului PSD a fost considerata „antisemita” de către reprezentantii Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului (MCA), care au decis să sesizeze Consiliul National pentru Combaterea Discriminării (CNCD), aratand ca termenul „perciunati” este folosit, de regula, in sens peiorativ cu trimitere la evrei.”[1]

Cateva explicatii lamuritoare !

In primul rand, cei care poarta perciuni, in mod paradoxal, nu sunt cei de la FMI si Banca Mondiala, chiar daca sunt conduse de evrei, caci cei care poarta perciuni sunt evreii ultraorodocsi, despre care v-am aratat, citand atat din Talmud, cat si din diverse afirmatii jignitoare ale liderilor acestia, ce doctrina rasista si xenofoba au multi dintre ei. In al doilea rand, cei care conduc FMI si Banca Mondiala, se numesc „sionisti”, iar sionismul este o ideologie politica, pusa la punct de evreul Theodor Herzl, folosit ca si arma pentru a-si crea ilegalul si ilegitimul stat, Israel, in baza celebrei Declaratii de la Balfour, de la 2 noiembrie 1917.

In al treilea rand, cel care a infiintat aceasta organizatie neguvernamentala (ONG), este nimeni altul decat, Marco Maximilian Katz, un evreu khazar ashkenaz, care incearca din toate puterile sa se creada „un semit”, desi Jewish Encyclopedia, in cap. IV, la paginile 1-5, explica clar originea lor caucaziana, acestia trecand in masa la iudaism, in anul 740 e.n., in timpul regelui khazar, Bulan, cel care le-a ales religia iudaica, avand de ales intre crestinism, islamism si iudaism.

La fel arata si scriitorul evreu, Arthur Koestler in cartea sa, „Al treisprezecelea trib”, ca evreii nu sunt semiti. Antropologul evreu, Alfred M. Lilienthal, demonstreaza asta, stiintific, in cartea sa „The Zionist Connexion”, spunand ca „evreii fac parte din rasa alba (caucaziana)”, iar antropologia imparte rasele in trei rase distincte (albi, negri si mongoloizi), evreii, potrivit lui Lilienthal, sunt inclusi in cadrul tuturor acestor trei rase, inclusiv sub-diviziunile lor.

Marco Maxilian Katz, nu ma astept sa priceapa aceste dovezi istorice, desi eu pot oricand, sa-i predau lectii de istorie a evreilor, dar el fiind de profestie, escroc vamal, asa cum il demasca si colonelul SRI (r), Vasile Zarnescu, nu degeaba Katz, a fost anchetat de DNA in dosarul Duty Free, fiind acuzat ca i-a oferit o spaga de 2,5 milioane de euro lui Nastase, pentru a fi lasat sa faca magazine prin aeroportul din Otopeni si nu numai. Da, un caz complex, dar care arata adevarata fata a celor care se dau „moralisti”.

In ceea ce priveste FMI si Banca Mondiala, ele in realitate sunt conduse de catre marile familii evreiesti si anume: Rothschild, Rockefeller, Warburg, Oppenheimer, Morgan si Bonfman ! Banca Federala de Rezerve este un exemplu in acest sens, evreul George Soros, este un exemplu in acest sens, cel care a „spart” Banca Angliei la data de 16 septembrie 1992, facand profit 1,8 miliarde de dolari. Deci, daca cumva Katz sau orice khazar ashkenaz, are impresia ca, „n-avem dovezi”, le spun ca se inseala.

Cei care sunteti interesati de istoria acestor familii, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/rockefeller-rothschild-warburg-si-oppenheimer-bancherii-evrei-khazari-care-conduc-planeta.

SURSE

1. http://www.romaniatv.net/madalin-voicu-acuzat-de-antisemitism-si-reclamat-la-cncd-dupa-ce-i-a-numit-perciunati-pe-cei-de-la-fmi_188635.html

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro