„Libertatea de exprimare” – o dubla-masura a Capitalismului

„Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine.” – Ion Ratiu In aceasta perioada, in Romania, se discuta intens despre „libertatea de exprimare”, avand in vedere faptul ca, televiziunea Antena 3, ca de altfel toate celelalte posturi ale […]

„Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine.”Ion Ratiu

In aceasta perioada, in Romania, se discuta intens despre „libertatea de exprimare”, avand in vedere faptul ca, televiziunea Antena 3, ca de altfel toate celelalte posturi ale trustului Intact, sunt supuse unor presiuni enorme din partea „Statului de Drept” si a „Justitiei Independente” controlata de SUA-UE, in nici un caz de „Rusia cea rea”.

Multi politicieni au ridicat in aceste zile, in Senat, problema „libertatii de exprimare”, invocand art. 30 din Constitutia Romaniei, care garanteaza aceasta libertate, aratand ca, „nici o publicatie nu poate fi suprimata”. Stiti care este aberatia acestor politicieni ?

ion-ratiu-citat

In vara anului 2015, cand mafia sionisto-comunista de la Institutul antiromanesc „Elie Wiesel”, a venit cu legea antilegionara, aproape toti politicienii din Romania au votat-o, de parca legionarii ar fi fost… teroristii ISIS (n.n. ISIS fiind creatia SUA). De asemenea, atunci cand OTV-ul a fost inchis si jurnalistul Dan Diaconescu (bun sau rau, nu decidem noi) a fost arestat, nu am vazut solidaritate si sustinere in temeiul aceleiasi „libertati de exprimare”.

Dupa cum stiti sau ar trebui sa stiti, potrivit legii 217/2015, cunoscuta drept „Legea Antilegionara”, dincolo de interzicerea Miscarii Legionare, aceasta lege presupune si arestarea sau amendarea celor care indraznesc sa se indoiasca, fie de asa-zisul holocaust din Romania, fie de holocaust in general, ca si „plan de exterminare a evreilor si tiganilor”, dupa cum este definit de catre „experti”.

Orice om normal, care gandeste coerent si in spiritul libertatii de constiinta, nu poate fi de acord cu o astfel de lege comunisto-sionista, specifica evreilor. Aici nu vorbim despre toti evreii, ci despre o gasca elitista, cei care alcatuiesc mafia sionisto-comunista, aceeasi indivizi care au facut din Palestina lagare de concentrare, asa cum au facut nazistii. Practic, acesti indivizi au preluat comportamentul nazistilor, intrecandu-i chiar si pe nazisti, nazistii parand acum „niste copii” pe langa sionistii din Israel.

Noi sustinem libertatea de exprimare in forma ei naturala, fara sa existe vreun „dar” in conceptul acestei sintagme, caci daca spui „libertatea de exprimare, dar…”, atunci este totalitarism, ceea ce si este. In SUA, de pilda, exista organizatii neo-nazistii destul de puternic inradacinate, precum Miscarea National-Socialista, creata in 1975 si celebra organizatie Ku Klux Klan, recunoscuta pana de curand pentru rasismul agresiv, fiind creatia celebrului Maestru Mason de grad 33, Albert Pike.

De asemenea, in SUA discutiile despre holocaust sunt libere. In 2011, Curtea Constitutionala a Spaniei a stabilit ca, legea prin care negationistii sau revizionistii sa fie arestati, daca vorbesc liber, este… neconstitutionala. Desigur, mafia sionista a reactionat afirmand ca, „asta ar duce la cresterea antisemitismului”.

Ce inseamna, de fapt, „antisemitism” ? Termenul „antisemitism” a fost creat de catre un jurnalist evreu, propagandist, Wilhelm Marr, in 1881, cu scopul de a-i ataca pe toti cei care se opun intereselor evreiesti. In acea perioada, familia sau famiglia Rothschild, fostii Bauer, se pregateau de „emanciparea evreilor” prin crearea miscarii pre-sioniste, Hovevei Tion, al carei lider era Nathan Birnbaum.

Trebuie precizat faptul ca acest jurnalist, Wilhelm Marr, a fost finantat direct de catre evreul Edmond Rothschild, fiind creierul Hovevei Tion. Dupa ce Miscarea Hovevei Tion, de creare a unui „stat evreiesc” in Palestina, a esuat, atunci s-au pus bazele Miscarii Sioniste, care este astazi baza de temelie a asa-zisului „stat” Israel, ” un stat rasist si marxist”, dupa cum il descrie bine evreul Jack Bernstein in cartea sa, „Viata unui evreu american in rasistul marxist, Israel”.

Sa revenim la termenul de”antisemitism”, acesta are valoare numai in cazul arabilor, insa ati vazut dumneavoastra centre de combatere a asa-zisului „antisemitism” la arabi ? Ei bine, nu exista, dar arabii sunt semiti, dupa cum scriu si cartile de istorie universala.

Atunci cand X se leaga de un arab, doar pentru ca e arab, nu i se va spune ca, „esti antisemit!”, ci i se va spune ca, „esti islamofob” sau orice alta sintagma, dar nu antisemit. De ce ? Pentru ca termenul de „antisemitism” a fost creat si confiscat de catre khazarii convertiti la Iudaism in anul 740 e.n., asa cum scrie si Jewish Encyclopedia cap. IV, pag. 1-5, iar acesti indivizi se cred, astazi, „evrei”.

Noi intotdeauna le vom cere acestor indivizi, care joaca teatru considerandu-se „evrei” sa si demonstreze ca sunt, ceea ce multi n-o vor putea face. Sionismul nu-i totuna cu poporul evreu, caci sunt multi evrei care nu sustin sionismul si Israelul, si sunt multi ne-evrei, care sustin sionismul si Israelul cu toata convingerea.

Nu-i nimic ca aceasta postare este mai lunga, intrucat trebuie demonstrat cu argumente temeinice dreptul la libera exprimare, chiar si al sionistilor, cei care ne fac tot timpul „fascisti” si „nazisti”. Politicienii romani si jurnalistii trebuie sa ia atitudine in fata acestor indivizi, care prin diverse tertipuri incearca sa limiteze libertatea de exprimare.

Nimeni de pe acest Pamant nu are dreptul de a spune altei persoane cum si ce trebuie sa gandeasca. Toti acesti indivizi care au incercat sa-si impuna propriile convingeri demente, au esuat lamentabil, caci atunci cand poporul nu te mai doreste, acela iti este sfarsitul.

Dupa cum vedeti si in titlul acestei postari, „libertatea de exprimare” nu trebuie sa fie o dubla-masura, ci un drept garantat tuturor oamenilor. In Capitalism, cat de altfel si in Comunism (cele doua concepte create de catre aceeasi Iluminati), elitele vor incerca prin diverse metode sa suprime drepturile si libertatile oamenilor. Ramane ca noi sa fim ageri in gandire si sa nu le permitem asta!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro