Legea de obligare a vaccinarii cetatenilor din Australia nu se aplica pe fiica premierului ! Fiica Premierului Australiei nu va fi vaccinata, iar asta spune despre planul de depopulare pus in practica !

Iluminatii din Australia au ajuns in culmea disperarii nemaistiind cum sa gestioneze situatia multor persoane ce refuza vaccinarea. Asadar, s-a trecut la tot felul de santaje: neplatirea alocatiilor, restrangerea anumitor drepturi si multe alte metode, santajisto-democratice, prin care Guvernul Australiei, doreste sa-si forteze oamenii sa se vaccineze, uitand astfel ca […]

Iluminatii din Australia au ajuns in culmea disperarii nemaistiind cum sa gestioneze situatia multor persoane ce refuza vaccinarea. Asadar, s-a trecut la tot felul de santaje: neplatirea alocatiilor, restrangerea anumitor drepturi si multe alte metode, santajisto-democratice, prin care Guvernul Australiei, doreste sa-si forteze oamenii sa se vaccineze, uitand astfel ca peste tot in lume poporul este suveran si riscand sa-si puna aproape toata lumea-n cap, chiar la propriu.

billgatesvaccinesbqr

De pe site-ul InfoWars.com, mai aflam si ca, Premierul Australiei, Tony Abbott, si-a exclus fiica din acest program nociv de vaccinare a populatiei, asta ridicand foarte multe semne de intrebare si contribuind inca o data la inteleagerea acestui plan morbid de reducere al populatiei planete, plan, recunoscut de Bil Gates, in public, acesta nemaisfiindu-se.

Guvernul Australiei s-a gandit sa-i santajeze pe cetateni, nemaiacordandu-le subventia necesara, in valoare de 15.000 euro, pentru cresterea copiilor. Cei mai vehementi critici si aparatori ai drepturilor oamenilor din Australia acuza Guvernul ca, vor sa transforme Australia intr-un „Stat Politienesc al Big Pharma”.

SURSE

1. http://www.infowars.com/australia-everyone-must-get-vaccinated-except-the-prime-ministers-daughters/

Related posts:

Un doctor american a fost asasinat dupa ce a sustinut ca, "vaccinurile provoaca autism&...
Colegiul American de Pediatrie din SUA se arată îngrijorat în privința efectelor secundare asociate ...
Argumente raţionale în sprijinul dreptului părinţilor de a refuza vaccinarea copiilor
Statul se pregătește să le ia copiii părinților români care refuză vaccinarea
Argumente juridice şi morale împotriva vaccinării obligatorii exprimate şi susţinute de către reprez...
Colegiul Medicilor din România admite că vaccinurile pot cauza autism din cauza mercurului, thimeros...
Dr. Louis de Brouwer - "Vaccinarea: eroarea medicală a secolului. Pericole și consecințe"
Cum să organizezi o vânătoare de vrăjitoare reuşită – astăzi, Olivia Steer
Vitamina B17, extrasă din sâmburii de caise, declarată oficial medicament împotriva tuturor tipurilo...
Robert F. Kennedy Jr., nepotul președintelui asasinat, John F. Kennedy, avertizează despre pericolul...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro