Istoria Israelului: Declaratia Balfour si ocuparea Palestinei de catre sionisti

Israelul este considerat a fi un „stat democratic”. Putini oameni cunosc istoria acestui asa-zis „stat” si modul prin care a aparut in Palestina. In cele ce urmeaza, veti afla aspecte mai putin cunoscute cu privire la istoria Israelului, sionistii khazari, cei care se cred si se bat cu pumnul in […]

Israelul este considerat a fi un „stat democratic”. Putini oameni cunosc istoria acestui asa-zis „stat” si modul prin care a aparut in Palestina. In cele ce urmeaza, veti afla aspecte mai putin cunoscute cu privire la istoria Israelului, sionistii khazari, cei care se cred si se bat cu pumnul in piept ca sunt „semiti”, Declaratia Balfour, dar si despre crimele de razboi infaptuite de catre Israel.

În urma adoptării planului de împărțire a Palestinei din 1947 al Organizației Națiunilor Unite, pe data de 14 mai 1948, odată cu expirarea Mandatului britanic pentru Palestina, David Ben-Gurion, președintele Organizației Sioniste și al Agenției Evreiești pentru Palestina, a proclamat independența Statului Israel în cadrul liniilor de împărțire teritorială cuprinse în decizia ONU.

Israel - Palestina

Declaratia Balfour – 2 noiembrie 1917

„La ora actuală, antisemitismul nu serveşte decât unui singur scop: el este folosit ca o sperietoare. Atunci când evreii simt că cineva se opune adevăratelor lor obiective, ei îşi discreditează victimele numindu-le antisemite pe toate canalele pe care le au la dispoziţie şi care se află sub controlul lor” – evreul Benjamin Freedman, 1930

Declaratia de la Balfour, a fost o declaratie oficiala de politica externa a Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii, prin care ofereau evreilor un camin national in Palestina.

Declarația a fost făcută într-o scrisoare a secretarului pentru afacerile externe Arthur James Balfour către baronul Lionel Walter Rothschild, unul dintre liderii comunității evreiești britanice, declarație care urma să fie transmisă „Federației Sioniste a Marii Britanii și Irlandei”, o organizație sionistă britanică.

Stabilirea regimului marionetă sub Lloyd George în Anglia, a adus o schimbare radicală în atitudinea acesteia faţă de sionişti. Noul ministru de externe, Arthur Balfour, scrie lui Lionel Rotschild pe 2 noiembrie 1917, următoarea scrisoare:

Biroul de Extrerne
2 Noembrie 1917

Dragul meu Lord Rothschild,
Am deosebita plăcere de vă înmana, în numele Guvernului Majestăţii Sale următoarea declaraţie de simpatie cu aspiraţiile evreilor sionişti, care a fost supusă şi aprobată de Cabinet: „Guvernul Majestatii Sale priveşte cu favoare stabilirea în Palestina a unui Cămin naţional pentru poporul evreu şi-i va folosi bunele oficii pentru a facilita atingerea acestui obiectiv; este de înteles că nu se va face nimic ce ar putea prejudicia drepturile civile şi religioase ale comunităţilor non-evreieşti existente în Palestina sau drepturile şi status-ul politic obţinut de evrei în alte ţări.” Vă voi fi recunoscător dacă vei aduce această declaraţie la cunostinţă Federaţiei Sioniste.
Al dumneavoastră,
[semnatura]
A.W. James Balfour

Declarația reflecta poziția cabinetului britanic, stabilită în ședința guvernului din 31 octombrie 1917. În declarație se mai afirma că este vorba de un act de „… simpatie pentru aspirațiile evreiești sioniste”.

Declarația a fost și rezultatul eforturilor politice ale liderilor sioniștilor londonezi Chaim Weizmann și Nahum Sokolow. Ei ceruseră reconstituirea Palestinei ca singurul cămin național evreiesc. Declarația Balfour s-a situat din punctul lor de vedere mult sub așteptările sioniștilor.

Declarația Balfour a fost mai târziu incorporată printre prevederile Tratatului de la Sèvres dintre puterile aliate învingătoare și Imperiul OtoInteresant este că, la data când a fost scrisă această scrisoare, Palestina se afla sub turci.

Unora le promite un guvern, altora un teritoriu ce se afla în posesia unei a treia puteri. Câţiva ani mai târziu, turcii au fost învinşi. Anglia căpătase protectoratul asupra Palestinei şi Egiptului, iar Franţa asupra Siriei şi Libanului.

Rothschild a folosit influenţa sa asupra Americii, ca să treacă de partea aliaţilor în primul război mondial: aliaţii, în acest timp, aveau de furcă cu turcii şi germanii.
Cartierul general al sioniştilor a fost transferat de la Berlin la New York. Şeful era judecătorul Louis Brandeis.

Doi agenţi importanţi ai lui Rotschild au fost Edward House şi Bernard Baruch. Aceştia doi au jucat un mare rol în Statele Unite. Baruch a fost instrumentul cel mai important în alegerea preşedintelui Woodrow Wilson, iar House a fost consilierul intern al preşedintelui Wilson şi şeful lui „State Department”.

De la sine înţeles că preşedintele Wilson devenise, sub influenţa lui House, marioneta lui Rotschild. Dovadă este faptul că Wilson nu are nici un veto la înfiinţarea băncii particulare „Federal Reserve” şi a cerut Congresului aprobarea de a intra în război contra Germaniei. Congresul şi poporul au votat pentru, datorită şi propagandei duse în acest scop.

Oameni de ştiinţă ca Thomas Beardon sau Preston Nichol au scris cărţi care au tratat tehnica de propagandă dusă în Statele Unite spre a pregăti opinia publică pentru un război în Europa.
Propaganda sub titlul „să facă lumea mai sigură prin democraţie” a fost lansată de Iluminaţi, care îl vedeau pe Woodrow Wilson drept reprezentantul „noii libertăţi” cu scopul de a atrage America în război.

Primul război mondial a fost o afacere foarte bună pentru Iluminaţi. Bernard Baruch a fost preşedintele Comitetului industriei de război şi averea lui a crescut de la un milion dolari la două sute de milioane de dolari.

O altă acţiune a preşedintelui Wilson a fost ideea dată Congresului de a fonda „Liga Naţiunilor”, ceea ce s-a şi întâmplat, cu scopul ca mai târziu Liga Naţiunilor să se transforme în ONU.

Politica de neutralitate a Americii, atât de apărată de George Washington, a fost îngropată. Washington, în mesajul lui de adio, a predicat sus şi tare neutralitatea Americii, care a fost exprimată şi în doctrina Monroe.

America devenise, prin şarlatanie, o unealtă militară în mâna bancherilor internaţionalişti. Rusia ţaristă, un spin în ochii Iluminaţilor, fusese rasă de pe scena lumii. Primul război mondial a adus ţărilor beligerante datorii astronomice. Bancherii doresc datorii cât mai mari, acestea aducându-le câştiguri fabuloase din dobânzi.

Tratatul de la Versailles a fost conceput după planul Rotschilds-ilor. De partea americană era Woodrow Wilson, marioneta lui Rotschild, cu sfetnicii săi, şi agenţii Baruch şi House.

Din partea Angliei, mai bine-zis a „Coroanei”, era Lloyd George şi Comitetul celor 300. Consilierul lui a fost sir Philip Sasoon, ascendentul direct al lui Aneschel Rotschild şi membru în „Privy Council” (Consiliul de stat secret).

Din partea Franţei au fost în delegaţie primul ministru Clemençeau şi George Mandel. Mandel, născut Jerobeau Rotschild, era adesea numit şi Disraeli al Franţei.

Colonelul House a fost persoana cea mai de vază în tratatul de la Versailles. Este cunoscut un caz când Clemençeau a intrat în biroul lui House, unde tocmai se găsea Wilson. Wilson a trebuit să părăsească biroul, pentru ca Clemençeau şi House să se poată întreţine nestingheriţi.

Acest tratat satisfăcea pe militariştii imperialişti şi pe hoţi. A fost o lovitură de moarte pentru toţi cei ce credeau că după război va urma pace şi înţelegere.

Nu a fost un tratat de pace, ci o declaraţie de război. Lloyd George declara: „Avem un document scris care garantează un nou război în douăzeci de ani; dacă se impun unei naţiuni condiţii pe care nu le poate îndeplini, atunci ea este silită sau să încalce tratatul, sau să facă război”.

Cunoaştem acum grupurile de persoane care erau în spatele tratatului de la Versailles şi ce scop au urmărit.
Unii ignoranţi poate că şi astăzi pun la îndoială Protocoalele Sionului, dar prezenţa agenţilor lui Rotschild în acest tratat, în nici un caz nu se poate spune că a fost întâmplătoare.
man și în Mandatului britanic pentru Palestina. Originalul documentului este păstrat la British Library.

Ziua de 2 noiembrie este comemorată cu fast în Israel și în diaspora evreiască ca „Ziua Balfour”. Aceeași zi este amintită cu tristețe în toate statele arabe moderne.

Statul Israel este Statul lui Rothschild

Al Doilea Război Mondial a fost incredibil de productiv pentru planul de control global al Iluminaţilor. A dus la o apariţie explozivă a instituţiilor centralizate global, ca Naţiunile Unite şi Comunitatea Europeană. Exact ceea ce se urmărea.

De asemenea, Iluminaţii s-au asigurat ca toate ţările implicate în acest conflict să aibă şi mai mult de suferit, din cauza împrumuturilor uriaşe de care au avut nevoie pentru a se reabilita, acest „ajutor” venind de la nimeni alţii decât… familia Rothschild şi alţi Iluminaţi. In planul global al clanului Rothschild intra crearea unui fief pentru ei înşişi şi Iluminaţi în Palestina, care aducea cu sine manipularea evreilor, stabilind astfel „patria” lor.

în 1917 a apărut faimoasa Declaraţie Balfour, în care lordul Balfour, ministru de externe, susţinea sprijinul guvernului britanic în vederea creării unei patrii a evreilor în Palestina. „Declaraţia Balfour” sună foarte bine ca un fel de anunţ oficial. Dar nu e cazul. Este de fapt o scrisoare din partea lordului Balfour către… lordul Lionel Walter Rothschild.

Mulţi sunt cei care susţin că scrisoarea a fost scrisă de fapt de către lordul Rothschild şi angajatul său, bancherul Alfred Milner. Una dintre cele mai importante societăţi secrete mondiale ale secolului XX este Masa Rotundă, care îşi are sediul central în Marea Britanie şi sucursale în întreaga lume.

Masa Rotundă este instanţa care orchestrează reţeaua grupului Bilderberg, Council on Foreign Relations, Comisia Trilaterală şi Institutul Regal de Afaceri Internaţionale. Alte lucruri uimitoare sunt următoarele: lordul Balfour era membrul unui cerc interior al Mesei Rotunde, Alfred Milner a devenit liderul oficial al Mesei Rotunde după moartea lui Cecil Rhodes, iar Masa Rotundă era finanţată de lordul Lionel Walter Rothschild. Aceştia au fost chiar cei trei oameni implicaţi în Declaraţia Balfour din 1917.

Doi ani mai târziu, în 1919, a avut loc Conferinţa de Pace de la Versailles, din apropierea Parisului, unde elita Mesei Rotunde din Marea Britanie şi Statele Unite, precum Alfred Milner, Edward Mandel House şi Bernard Baruch, au fost numiţi reprezentanţi ai ţărilor lor la întâlnirile care au decis cum avea să se schimbe lumea în urma războiului creat chiar de aceştia.

Ei au stabilit obligativitatea plăţilor compensatorii imposibile de către Germania, asigurând astfel sfârşitul Republicii postbelice de la Weimar printr-un colaps economic. Acest fapt a creat circumstanţele care l-au adus la putere pe reprezentantul Rothschild, nimeni altul decât Hitler.

în timpul şederii lor la Paris, aceşti membri ai Mesei Rotunde a Iluminaţilor s-au întâlnit la Hotelul Majestic pentru a începe procesul creării reţelei Bilderberg-CFR-RIIA-TC. Tot la Versailles au hotărât să sprijine crearea unei patrii evreieşti în Palestina. După cum am arătat în cărţile mele precedente, aceştia erau fie descendenţi Rothschild, fie erau controlaţi de acea familie.

Preşedintele american Woodrow Wilson a fost „consiliat” la Versailles de către colonelul House şi Bernard Baruch, ambii „clone” Rothschild şi lideri ai Mesei Rotunde din Statele Unite; prim-ministrul britanic Lloyd George a fost „consiliat” de Alfred Milner, angajatul Rothschild şi lider al Mesei Rotunde şi Sir Phillip Sassoon, descendent direct al lui Mayer Amschel Rothschild, fondatorul dinastiei; liderul francez, Georges Clemenceau, a fost „consiliat” de ministrul său de interne, Georges Mandel, pe numele său adevărat Jeroboam Rothschild.

Cine crezi că lua deciziile acolo? Din delegaţia americană făceau parte fraţii Dulles, John Foster Dulles, care avea să devină Secretar de Stat american, şi Allen Dulles, viitor şef al noului CIA după al Doilea Război Mondial. Fraţii Dulles făceau parte din aceeaşi linie genealogică atât de des menţionată până acum şi erau viitori susţinători ai lui Hitler.

Ei au fost angajaţi de familia Rothschild la Kuhn, Loeb & Co., fiind de asemenea implicaţi în asasinarea lui John F. Kennedy. Allen Dulles a fost membru în Comisia Warren care „a investigat” asasinatul.

Delegaţia americană de la Versailles a fost reprezentată de Paul Warburg de la Kuhn, Loeb şi sucursala americană I.G. Farben controlată de Rothschild, în timp ce din delegaţia germană făcea parte fratele său, Max Warburg, care avea să devină bancherul lui Hitler!

Gazda franceză din perioada conferinţei de „pace” a fost nimeni altul decât baronul Edmond de Rothschild, forţa conducătoare a momentului, care făcea presiuni pentru crearea unei patrii evreieşti în Israel. Pentru mai multe detalii, cititi cartea lui David Icke „…Şi adevărul vă va face liberi” dar si pe cea a lui Jan Van Helsing „Cine conduce planeta” vol. 1 si 2.

Familia Rothschild sunt cei care au sprijinit întotdeauna din umbră Mişcarea Sionistă. Sion simbolizează Soarele, de aici numele societăţii secrete elitiste din spatele descendenţilor merovingieni, Prieure de Sion. Contrar celor ştiute de majoritatea dintre noi, sionismul nu reprezintă interesele poporului evreu.

Mulţi evrei nu sunt sionişti, pe când mulţi ne-evrei, da. Sionismul este o mişcare politică, şi nu una rasială. Identificarea sionismului cu poporul evreu este ca şi cum am identifica Partidul Democrat cu poporul american. Totuşi, evreii care se opun sionismului duc o viaţă grea.

Manipulând guvernele lor marionetă pentru a susţine planul de organizare a unui fief personal în Orientul Mijlociu, familia Rothschild a început procesul de stabilire a evreilor în Palestina. Ca dintotdeauna, şi-a tratat conaţionalii cu dispreţ. Să-1 analizăm încă o dată pe baronul Edmond de Rothschild, „Tatăl Israelului”, care a murit în 1934, fiind totodată amfitrionul delegaţiilor de „pace” de la Versailles.

Edmond aparţinea Casei franceze de Rothschild, ca şi Guy de Rothschild sau baronul Philippe de Rothschild. Edmond a început popularea cu evrei a Palestinei prin anii 1880 (când Charles Taze Russell a făcut această „profeţie”).

El a finanţat evrei ruşi pentru ca aceştia să se stabilească în Palestina, fără a avea vreo legătură cu libertatea sau dreptul lor prin naştere, ci pentru a duce mai departe planurile Rothschild-Iluminaţilor.

Edmond a finanţat de asemenea construirea de ferme şi fabrici, conducând întreaga operaţiune cu o mână de fier. Fermierilor evrei li se spunea ce să crească, iar ei au aflat curând cine este stăpânul în cazul în care puneau la îndoială ordinele. In 1901, aceştia s-au plâns lui Rothschild pentru dictatura asupra aşezării lor, numită „Yishuv”. Ei i-au cerut:

„Dacă doreşti să salvezi Yishuv-ul, lasă-le coloniştilor posibilitatea să se îndrepte singuri acolo unde este nevoie…”

Răspunsul baronului Rothschild a fost:

„Eu am creat Yishuv-ul, de unul singur. De aceea nimeni, nici coloniştii, nici organizaţiile lor, nu au dreptul să se amestece în planurile mele…”

Planurile tale?

Iată deci adevărata atitudine a familiei Rothschild faţă de poporul evreu şi faţă de oameni, în general. Rothschild-zii nu sunt evrei, ci khazari, care se ascund în spatele poporului evreu şi se folosesc de aceştia ca paravan şi mijloc de îndeplinire a propriului scop.

După informaţiile din cartea lui Simon Schama, „Two Rothsclrilds And The Land Of Israel” (n.tr. Doi Rothschilă-zi şi Pământul Israelului) (Collins, Londra, 1978), familia Rothschild a dobândit 80% din pământul Israelului.

Edmond de Rothschild colabora îndeaproape cu Theodore Herzl, care „din întâmplare” este fondatorul sionismului, mişcarea politică necesară creării unei patrii „evreieşti” în Palestina.

Un alt apropiat al lui Rothschild era Chaim Weizmann, tot un lider sionist, căruia îi spunea:

„Fără mine sionismul nu ar fi reuşit, dar fără sionism opera mea ar fi fost lovită de moarte.”

Prin intensificarea finanţării aşezărilor evreieşti din Palestina şi cu ajutorul unor agenţi guvernamentali care sprijineau planurile lor de creare a unei patrii Rothschild, îmi cer scuze, evreieşti, era nevoie de un catalizator care să înlăture protestele arabilor la preluarea ţării lor.

Ei au finanţat operaţiunile teroriste ca Stern Gang şi Irgun, care au adus crima şi haosul necesar înfiinţării statului Rothschild (Israel) în 1948. Aceste grupări teroriste care au ucis cu sânge rece atâţia evrei, au fost conduse chiar de cei care s-au ridicat mai apoi ca lideri ai noului Israel: Menachem Begin, David Ben-Gurion, Yitzhak Rabin şi Yitzhak Shamir.

Aceste grupări controlate de Rothschild l-au asasinat pe mediatorul internaţional, contele Bernadotte, pe 17 septembrie 1948, doar pentru că intenţiona sa prezinte Naţiunilor Unite o nouă rezoluţie de împărţire.

Iar Rothschild-zii nu s-au mulţumit „doar” să producă suferinţe inimaginabile evreilor de sub regimul nazist, ci le-au mai şi furat averea la sfârşitul războiului, la fel cum au făcut cu Rusia în timpul revoluţiei pe care chiar ei o finanţaseră.

Iata ce spune in continuare David Icke:

„La începutul Iui 1998, în timpul unui turneu pe care l-am realizat în Africa de Sud, m-am întâlnit cu Winnie Mandela, care a participat la conferinţa mea din Johannesburg, iar mai târziu l-am întâlnit personal pe P.W. Botha, preşedintele sud-african din perioada apartheid din anii 1980.

Invitaţia a apărut din senin în timp ce mă aflam la câţiva kilometri de reşedinţa sa. Am vorbit aproape o oră şi jumătate despre manipularea din Africa de Sud şi nu a trecut mult până când în discursul meu au apărut nume ca Henry Kissinger, lord Carrington şi familia Rothschild.

„In timpul mandatului am avut nişte întâlniri stranii cu nişte Rothschild-zi englezi”, a început el şi mi-a relatat apoi o întâmplare care îi prezintă foarte exact pe aceştia. El afirma că Rothschild-zii ceruseră o întâlnire cu el şi cu ministrul său de Externe, agentul Iluminaţilor Pik Botha.

La acea întâlnire, Rothschild-zii i-au spus că există o avere fabuloasă în nişte conturi bancare elveţiene care aparţinuse evreilor germani, disponibilă pentru investiţii în Africa de Sud, dacă se puteau înţelege la o dobândă.”

Liga Arabă și organizațiile palestiniene au respins atât decizia ONU de împărțire, cât și proclamarea unilaterală a independenței Israelului. Șase state arabe, au declanșat cu Războiul arabo-israelian din 1948 interminabilul Conflict arabo-israelian care avea ca scop distrugerea Israelului.

Ca urmare a rezultatelor războiului arabo-israelian din 1948-1949 teritoriul care ar fi trebuit, după hotărârea ONU (neacceptată de partea arabă), să revină unui stat arab palestinian, a fost, în cele din urma împărțit între Israel și două state arabe beligerante, Transiordania și Egiptul.

În urma acordurilor de armistițiu încheiate in urma Războiului de Șase Zile din iunie 1967, porțiuni din teritoriile ocupate în acest conflict de către Israel – Ierusalimul de Est inclusiv Orașul vechi, Cisiordania, Peninsula Sinai, Fâșia Gaza și Înălțimile Golan, – au intrat in controlul Israelului. Peninsula Sinai a fost retrocedată Egiptului în urma unui tratat de pace, dar celelalte granițe încă nu au fost definite.

Multe state consideră linia de încetare a focului din 1949 (armistițiul din 1949), așa numita „Linie verde”, ca o graniță temporară a Israelului, iar teritoriile ocupate de Israel în cursul războiului din iunie 1967, ca „teritoriile ocupate”.

Răspândiți în lume, evreii – în marea lor majoritate – au aspirat să se întoarcă la „Sion” și la „Țara Israel”, deși marile efortorturi care trebuiau depuse pentru un astfel de obiectiv au creat dispute. Speranțele și dorințele evreilor care trăiau în exil au fost formulate în Biblia ebraică ca o temă importantă a credinței evreiești.

Ca urmare a expulzării evreilor din Spania în 1492, unele comunități s-au refugiat in Palestina unde, în decursul secolului al 16-lea, comunitățile evreiești au prins rădăcini în patru „orașe sfinte”: Ierusalim, Tiberias, Hebron și Safed. Se notează că în 1697, rabinul Yehuda Hahasid s-a stabilit, cu un grup de 1 500 de evrei, la Ierusalim.

În a doua jumătate a secolului al 18-lea s-au stabilit în Palestina comunități din Europa de Est, adversari (în idiș Misnagdim, sau Prușim ai hasidismului.

Prima Aliyah, primul val de emigrație evreiască modernă spre Palestina stăpânită de otomani, a început în 1882, când evrei din România au navigat de la Galați și împreună cu alți evrei care au fugit de pogromurile din Rusia au inițiat colonii agricole în Țara Israel.

Deși mișcarea sionistă exista deja în practică, jurnalistul austro-ungar Theodor Herzl este creditat ca fondator al sionismul politic[63], o mișcare care a urmărit să creze un stat evreu, în Țara Israel, ridicând problema evreiască la nivel internațional. În 1896, Herzl a publicat în Der Judenstaat (Statul Evreilor) viziunea sa asupra unui viitor stat evreu laic și suveran. în anul următor el a fost ales să prezideze primul Congres Mondial Sionist.

A doua Aliyah (1904-1914), a început ca urmare a primului pogrom de la Chișinău, cam 40 000 de evrei s-au stabilit în Palestina (aproape jumătate dintre ei au plecat mai târziu) Atât primul cât și al doilea val de emigranți au fost, în marea lor majoritate, evrei religioși, evrei ortodocși, deși a doua Aliyah a inclus și grupuri socialiste care au înființat primele kibuțuri.

Legiunea evreiască, în primul rând un grup de voluntari sioniști, a asistat la cucerirea britanică a Palestinei în 1917. Opoziția arabilor față de conducerea britanică și a imigrației evreiești a dus la revoltele din 1920 din Palestina și formarea unei miliții evreiești cunoscută sub numele de Haganah (însemnând „Apărare” în ebraică), din care a apărut mai târziu grupările paramilitare Irgun și Lehi (Grupul Stern).

În 1922, Liga Națiunilor a acordat un mandat Marii Britanii asupra Palestinei în condiții similare cu Declarația Balfour. Populația din zona aceasta în acest moment a fost predominant arabă și musulmană, evreii reprezentând aproximativ 11% din populație.

A treiea (1919-1923) și A patra Aliyah (1924-1929) au adus încă 100 000 de evrei în Palestina.

Rothschild-zii fura banii evreilor donati de Germani

Aceasta este chiar averea furată de la evreii germani care au suferit din cauza naziştilor şi care a revenit în atenţia opiniei publice în urma urnii scandal recent. Clanul Rothschild a multiplicat acea sumă de la război încoace.

Botha a refuzat banii, dar a plecat de la întâlnire împreună cu acei Rotbschild-zi fără a se şti dacă au ajuns sau nu la vreo înţelegere. Şocant de-a dreptul! Dar lumea nu este ceea ce credem că este. Chiar şi astăzi, clanul Rothschild continuă să controleze statul Israel, care are pe steagul său simbolul familiei lor.

Ei se folosesc de acea ţară şi de locuitorii ei, evrei şi arabi, pentru a întreţine conflictul. Aceasta înseamnă război civil între graniţele sale şi cu ţările arabe din jur, care a permis Iluminaţilor-Rothschild să controleze aşa-nu-mita „Arcă a Crizei” din Orientul Mijlociu prin separare, dominaţie şi cucerire. Le-a permis, nu în cele din urmă, să controleze ţările producătoare de petrol de la război încoace, când petrolul a devenit o marfă rară.

Evrei din Israel şi din întreaga lume, gândiţi-vă bine la toate acestea! Sunteţi jucaţi pe degete împotriva celorlalţi şi invers. Voi şi toţi ceilalţi cărora le pasă de libertatea fiecăruia şi a tuturor, trebuie să ne unim şi sa neutralizăm forţa care manipulează toate rasele.

Teama reciprocă, separaţia şi stăpânirea au fost dintotdeauna instrumentele de bază ale dictatorilor. Iar arabilor le spun că absolut niciodată clanul Rothschild şi Iluminaţii nu controlează numai o singură parte a conflictului. Dacă ar fi aşa, nu ar fi siguri de rezultat, iar ei nu joacă astfel. Ştim deci cine controlează poporul evreu în frunte cu conducătorii acestora din Israel – clanul Rothschild.

Atunci, întrebarea este: cine îl controla pe Yasser Arafat? Aceiaşi oameni, aş sugera, care i-au controlat pe Menachim Begin din Israel şi pe preşedintele egiptean Anwar Sadat în timpul „acordului de pace” intermediat de administraţia Jimmy Carter, controlată de Rockefeller. Ce s-a făcut este bun făcut, iar populaţia din Israel-Palestina trebuie să conlucreze în armonie şi respect reciproc. Nu există altă variantă decât moarte, suferinţă şi conflicte – exact ceea ce îşi doresc Rothschild-zii şi Iluminaţii.

Planurile reale ale acestora cu privire Ia Israel sunt de-a dreptul abominabile, iar în urma lor toate părţile implicate au de suferit, nu doar o tabără sau alta. Oameni din Israel şi din întreaga lume, indiferent de rasă, culoare sau credinţă! Aici este în joc libertatea tuturor, iar orice scindare fabricată şi nesemnificativă este sortită eşecului.

Mulţi oameni consideră că nucleul tuturor conspiraţiilor este sionismul. Personal, nu sunt de acord. Ce-i drept, sionismul face parte integrantă din sistem, dar reţeaua Frăţiei este infinit mai vastă. Pe de altă parte, sionismul nu este tot una cu poporul evreu. El reprezintă o mişcare politică. Există foarte mulţi evrei care nu îl susţin deloc, şi nu sunt puţini ne-evreii care îl susţin din toată inima.

A afirma că sionismul este totuna cu poporul evreu este ca şi cum ai spune că Partidul Democrat este totuna cu poporul american. Şi totuşi, orice atac la adresa extremismului sionist este etichetat pe loc anti-semitism şi anti-evreism. Ce tupeu sfidător!

Aşa cum Republica Sud-Africană este în realitate fieful clanului Oppenheimer, Israelul este de fapt Statul lui Rothschild. Sionismul a fost creaţia Rothschild-zilor (în numele Frăţiei) şi nu înseamnă altceva decât SION-ism, o formă a religiei solare a reptilo-arienilor. Sionismul a fost folosit ca armă pentru preluarea Palestinei din mâinile arabilor din două motive. Pe de o parte, acesta este un pământ sacru pentru reptilo-arieni, care face legătura cu leviţii şi cu strămoşii lor din lumea antică.

În pus, furtul unei ţări arabe le-a permis acestora un şir de oportunităţi nesfârşite pentru a crea o stare de conflict şi diviziune în Orientul Mijlociu, metodă extrem de eficientă în manipularea statelor arabe mari proprietare de petrol.

Momentul crucial al planului lui Rothschild de a crea statul Israel a fost Declaraţia Balfour prin care secretarul însărcinat cu afaceri externe al Marii Britanii, Lord Arthur Balfour, a anunţat la data de 6 noiembrie 1917 că Marea Britanie susţine cererea evreilor de a-şi crea o ţară pe teritoriul Palestinei. Conferinţa de Pace de la Versaille, dominată în întregime de Rothschild-zi, a confirmat această aprobare. Mare surpriză! În fond, ce a fost această Declaraţie Balofour?

Ea nu a fost citită în faţa Parlamentului din Palatul Westminster, ci a fost o simplă scrisoare a Lordului Balfour (Com 300), un membru al cerului interior al societăţii secrete a Mesei Rotunde, adresată Lordului Lionel Walter Rothschild (Com 300), finanţatorul Mesei Rotunde!

Altfel spus, a fost o scrisoare transmisă de la un membru la altul ai aceleiaşi societăţi secrete. Rothschild era un reprezentant al Societăţii Engleze a Sioniştilor, înfiinţată cu banii clanului Rothschild. Majoritatea cercetătorilor cred că scrisoarea lui „Balfour” a fost scrisă de fapt chiar de Lordul Rothschild, împreună cu Alfred Milner (Com 300), farul călăuzitor al Mesei Rotunde, făcut preşedinte al gigantului minier Rio Tinto Zinc de acelaşi Lord Rothschild.

Rio Tinto are numeroase activităţi în Africa de Sud, iar una din acţionarele sale este regina Angliei. Arabii din Palestina au fost folosiţi în lupta împotriva turcilor din timpul Primul Război Mondial, sub comanda englezului T.E. Lawrence (Lawrence al Arabiei), promiţându-li-se în schimb suveranitatea deplină. Lawrence a ştiut de la bun început că planul Frăţiei era să înfiinţeze un stat „evreu” (khazaro-arian) în Palestina. Prieten apropiat cu Winston Churchill, el a recunoscut mai târziu acest lucru:

„Am riscat să fiu expus ca mincinos, având convingerea că ajutorul arab era necesar pentru o victorie ieftină şi uşoară în Orient, şi că este mai bine să câştigăm şi să ne călcăm cuvântul decât să pierdem…

Păcălirea arabilor a fost principalul nostru instrument pentru câştigarea războiului din Orientul Mijlociu. De aceea, i-am asigurat că Anglia îşi va ţine cuvântul în litera şi spiritul lui. Inspiraţi de aceste cuvinte, arabii au făcut nişte lucruri minunate.

Cât despre mine, în loc să mă simt mândru de ceea ce făceam împreună, am simţit tot timpul o stare de amărăciune şi de ruşine.”

Acesta a fost modul de operare al reptilo-arienilor de mii de ani şi până în prezent. Rothschlid-zii au fost cei care au finanţat primele migraţii ale „evreilor” în Palestina.

Rothschlid-zii au fost cei care s-au folosit după terminarea războiului de simpatia întregii lumi faţă de „evreii” pe care i-au exploatat fără milă pentru a-şi justifica pretenţia de a prelua statul Palestina.

Tot ei au finanţat grupurile teroriste „evreieşti” care au asigurat crearea statului Israel prin crime şi teroare. Rothschlid-zii i-au finanţat şi i-au manipulat pe aceşti terorişti, numindu-i în poziţiile cheie ale noului stat, printre ei numărându-se şi primii miniştri succesivi Ben-Gurion, Shamir, Begin şi Rabin.

Aceştia oameni şi-au petrecut tot restul vieţii condamnând terorismul altora, cu o ipocrizie pe care nu o pot crede decât oamenii cei mai naivi. Lordul Victor Rothschlid, şeful serviciilor secrete britanice, a fost cel care a transmis Israelului know-how-ul necesar pentru construirea de arme nucleare. Rothschlid-zii au fost cei care au controlat şi au deţinut proprietatea asupra Israelului încă de la crearea acestuia, dictându-i politicile pe care le doreau, de atunci şi până în prezent.

Rothschlid-zii şi celelalte societăţi secrete ale Frăţiei au fost cei care au ascuns faptul confirmat chiar de istoricii „evrei” că marea majoritate a poporului „evreu” din Israel îşi are de fapt originea genetică în Munţii Caucaz, neavând nimic de-a face cu ţara pe care o ocupă în prezent. Poporul evreu a fost sacrificat pe altarul lăcomiei şi setei de putere a Rothschlid-zilor, dar chiar şi aceştia din urmă îşi primesc ordinele de la o autoritate superioară, localizată, din câte bănuiesc, undeva în Asia.

Theodor Herzl „tatal” sionismului cel care a speculat ideea de „antisemitism” pentru a se putea crea „Caminul Evreiesc”

Sionismul – de la Muntele Sion (Țion), nucleul așezării davidice în Ierusalim – este mișcarea de emancipare națională a evreilor cu scopul readunării lor din împrăștiere (în ebraică galut) și revenirii în țara strămoșească, în Țara Israel (în ebraică Ereț Israel), pentru restabilirea unei vieți evreiești independente și, în continuare, re-crearea și consolidarea unui stat evreiesc.

Folosit pentru prima oară de Nathan Birnbaum (1864–1937), în 1890 pentru mișcarea pre-sionistă Hovevei Țion, termenul sionism a fost adoptat de dr. Theodor Herzl la Primul Congres Sionist, ținut în 1897 la Basel, în Elveția.

În 1896, ziaristul austro-ungar Theodor Herzl a publicat Der Judenstaat („Statul Evreilor”), în care a afirmat că singura soluție pentru „Problema Evreiască” din Europa, inclusiv a antisemitismului în creștere, era înființarea unui stat evreiesc.

Der Judenstaat a fost certificatul de naștere al mișcării politice a sionismului[5]. Un an mai târziu, Herzl a fondat Organizația Sionistă (ZO), care, la Primul Congres Sionist, a cerut fondarea în Palestina unui cămin național pentru evrei, a cărui existență să fie garantată de legile internaționale.

Metodele prin care urma să fie atins acest obiectiv includeau înființarea de colonii evreiești în regiune, organizarea evreilor din diaspora, întărirea sentimentului și conștiinței apartenenței la națiunea evreiască și obținerea garanțiilor din partea guvernelor lumii.

La sfârșitul Primului Război Mondial, Regatul Unit a primit mandatul internațional pentru gestionarea teritoriului palestinian. După apariția Declarație Balfour, emigrația evreilor în Palestina a crescut foarte mult. În 1947, britanicii au decis să predea mandatul Organizației Națiunilor Unite, care a adoptat în același an Rezoluția 181, prin care Palestina a fost partiționată în doua state, unul arab și unul evreiesc.

Dacă evreii au fost de acord cu împărțirea, palestinienii și statele arabe au refuzat să accepte hotărârea organizației mondiale, ceea ce a dus la izbucnirea primului război arabo-israelian.

Au trecut aproximativ 30 de ani pentru ca prima țară arabă, Egipt, să recunoaște Israelul, cu medierea SUA din timpul negocierilor de la Camp David. Liderii arabi au reacționat agresiv, mutând sediul Ligii Arabe de la Cairo și rupând relațiile cu Egiptul.

Discursul evreului, Benjamin Freedman, cel care a deconspirat mafia sionista !

Dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

„Un declin al puternicului curent anti-semitism, sincer, ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca. Disparitia antisemitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre.„

Discursul pe care îl prezentăm în continuare este urmarea declaraţiei Balfour. A fost ţinut în anul 1961, la Hotelul Willard din Washington DC şi publicat de Common Sense. Fără a comenta actualitatea mesajului, vă invităm să-l citiţi cu atenţie. Discurs rostit în anul 1961 de către Benjamin H. Freedman, consilierul preşedintelui W.Wilson:

„Aici, în Statele Unite, sioniştii şi coreligionarii lor deţin un control total asupra guvernului nostru. Din foarte multe motive (preá multe şi prea complexe pentru a le analiza acum), sioniştii şi coreligionarii lor conduc aceste State Unite, precum nişte monarhi absoluţi ai acestei ţări. Veţi putea, evident, considera că este o afirmaţie foarte vagă, dar permiteţi-mi să vă descriu ce s-a petrecut în timp ce noi dormeam. Ce s-a petrecut? Întâi s-a petrecut primul război mondial, care a izbucnit în 1914.

Mai sunt puţini oameni de vârsta mea care-şi amintesc lucrul acesta. Acest război a fost purtat într-o tabără de către Marea Britanie, Franţa şi Rusia, şi, în cealaltă tabără, de către Germania, Austro-Ungaria şi Turcia. În doar doi ani, Germania practic câştigase acel război: nu doar „de iure”, ci chiar „de facto”. Submarinele germane, care au fost o surpriză pentru întreaga lume, nimiciseră toate convoaiele din Atlantic. Marea Britanie rămăsese fără muniţii pentru soldaţii ei, cu alimente doar pentru o săptămână, după care a urmat foametea.

În aceeaşi perioadă, armata franceză era zguduită de rebeliuni. Francezii pierduseră 600 000 de tineri pe Somme , in timpul defensivei de la Verdun. Armata rusească înregistra dezertări masive, oamenii îşi luau jucăriile şi plecau acasă; ruşii nu-l iubeau pe Ţar. Armata italiană era şi ea pe cale de a se prăbuşi. Nu se trăsese un singur foc pe teritoriul Germaniei. Niciun singur soldat inamic nu trecuse frontiera în Germania. Şi, cu toate acestea, Germania era cea care oferea Angliei condiţiile păcii.

Germania oferea Angliei o pace negociabilă pe care juriştii o numesc status quo ante basis. Aceasta înseamnă să dăm războiul deoparte şi să considerăm totul aşa cum a fost înainte ca războiul să înceapă. Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse să analizeze aceste propuneri şi încă în mod serios. Nici nu prea avea de ales. Era una din două: să accepte o pace negociabilă, pe care Germania o oferea cu generozitate, sau să continue un război inutil până la nimicirea totală.

În timp ce aceste evenimente aveau loc, sioniştii din Germânia (care-i reprezentau de fapt pe sioniştii din estul Europei) au mers la Ministerul de război britanic şi – aici voi fi foarte laconic pentru că povestea este lungă, dar am toate documentele care dovedesc afirmaţiile mele – au spus: „Uitaţi cum stau lucrurile: încă mai puteţi câştiga acest război. Nu trebuie să vă predaţi. Veţi putea câştiga acest război, dacă Statele Unite ar deveni aliaţii voştri”. La vremea respectivă Statele Unite nu erau implicate în război.

Eram proaspeţi, eram tineri, eram bogaţi, eram puternici. Sioniştii au spus Angliei: „Vă garantăm că vom aduce Statele Unite în acest război Ca aliat al vostru, să lupte de partea voastră, cu condiţia să ne promiteţi Palestina pentru după victorie”. Cu alte cuvinte, ei făcuseră următorul târg: „Vom aduce S.U.A. in război ca aliat al vostru. Preţul pe care trebuie să-l plătiţi este Palestina, după ce anihilaţi Germania, Austro-Ungaria şi Turcia”. Anglia avea tot atâta drept să promită cuiva Palestina, aşa cum S.U.A. ar fi avut dreptul să promită, de exemplu, Japonia Irlandei (sau cum au dar turcii Basarabai ruşilor în 1812 – n.r.).

Este absolut absurd ca Marea Britanie, care nu a avut niciodată vreo legătură sau vreun interes sau vreun drept asupra a ceea ce se numea Palestina, să folosească această ţară precum moneda de schimb oferită sioniştilor pentru serviciul lor de a aduce S.U.A. în război. Cu toate acestea Marea Britanie a făcut această promisiune sioniştilor, în octombrie 1916.

La puţin timp după acest moment – şi nu ştiu câţi dintre dumneavoastră îşi mai amintesc – Statele Unite, care erau in cvasi-totalitate pro-germane, au intrat în război împotriva Germaniei, de partea Marii Britanii. Am afirmat că SUA erau în cvasi-totalitate pro-germane, deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei şi, în general, mass-media americană aparţinea evreilor; iar ei, aceşti evrei, erau pro-germani. Erau pro-germani, deoarece foarte mulţi dintre ei proveneau din Germania şi doreau să vadă o Germanie care-l va distruge pe Ţar.

Evreii nu-l iubeau pe Ţar şi nu doreau să vadă Rusia câştigând războiul. Aceşti bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb şi alte bănci celebre americane refuzaseră să finanţeze Anglia sau Franţa, chiar şi cu un dolar. Ei au stat deoparte spunând: „Câtă vreme vedem Franţa şi Anglia aliate cu Rusia – nici un cent!” În schimb, aceşti bancheri au pompat bani în Germania, luptând în acest mod alături de Germania, în speranţa de a vedea Rusia îngenunchiată şi Ţarul anihilat. Acum, aceiaşi evrei, când au văzut nesperata posibilitate de a obţine Palestina, au mers în Anglia şi au făcut acest târg. Şi, la vremea respectivă, aceasta a dus o schimbare totală de atitudine, exact ca un semafor care trece de pe roşu pe verde.

După ce toate ziarele americane fuseseră pro-germane, explicând despre dificultăţile întâmpinate de către Germania în războiul dus împotriva Angliei, deodată, pentru aceleaşi ziare, germanii nu mai erau buni. Germanii erau ticăloşi. Germanii erau numiţi „huni”. Germanii executau surori ale Crucii Roşii. Germanii tăiau mâinile bebeluşilor. La puţin timp după acest moment, Woodrow Wilson a declarat război Germaniei.

Sioniştii din Londra au telegrafiat în S.U.A., judecătorului Louis Bradeis (de la Curtea Supremă de Justiţie), spunându-i. „Du-te acum şi fă presiuni asupra preşedintelui Wilson. Noi obţinem de la Anglia ce dorim. Acum e rândul tău să faci presiuni asupra preşedintelui Wilson să aducă în război Statele Unite”. Iată cum au intrat în război Statele Unite ale Americii. America nu avea niciun interes în acel război. America avea la fel de mult interes în acel război ca cineva care ar trebui să fie pe lună în această seară, în loc să fie în patul lui.

Pentru contextul Primului Război Mondial, nu a existat niciun sens ca America să fie implicată în acel război. După ce noi, americanii, am intrat în război, sioniştii au mers în Marea Britanie şi au spus: „Ei bine, noi ne-am îndeplinit obligaţiile din acord. Hai acum să vedem ceva scris care să ne arate că veţi respecta târgul şi că ne veţi da Palestina după război”. Ei atunci nu ştiau dacă războiul va mai dura un an sau zece ani. Aşa că s-au gândit să conceapă „o chitanţă”. Iar „chitanţa” a luat forma unei scrisori, care a fost însă redactată într-un limbaj foarte criptic, astfel încât lumea să nu-şi poată da seama despre ce e vorba. Această scrisoare a fost denumită Declaraţia Balfour.

Declaraţia Balfour nu era decât promisiunea Marii Britanii de a plăti sioniştilor preţul efortului lor de a aduce S.U.A. în război. Deci această celebră Declaraţie Balfour, despre care tot auzim vorbindu-se, este la fel de falsă ca o bancnotă de trei dolari. Şi nu cred că aş fi putut demonstra acest lucru mai mult decât am facut-o. De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat în război. Statele Unite au strivit Germania.

Când războiul a luat sfârşit şi germanii au mers la Paris pentru Conferinţa de Pace, acolo se aflau 117 evrei: era delegaţia condusă de către Bernard Baruch. Eu am fost acolo: e normal deci că ştiu. Ce s-a întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferinţei de Pace, în timp ce tăiau în felii Germania şi împărţeau bucăţi Europa naţiunilor care aveau şi ele pretenţii, au spus: „Ce-ar fi să ni se dea nouă Palestina?” După care au scos în public, în faţa germanilor (care nu ştiau nimic), Declaraţia Balfour.

Şi, în acea clipă, germanii au înţeles că fuseseră învinşi şi obligaţi să plătească înspăimântătoarele reparaţii de război, numai din cauza faptului că sioniştii doriseră Palestina şi fuseseră decişi să o obţină, prin orice mijloace. Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se petrece, au fost evident indignaţi. Trebuie precizat că, până în acel moment, în nicio ţară a lumii, evreii nu erau mai confortabil instalaţi decât în Germania.

Era acolo domnul Rathenau – un personaj la fel de important în finanţele şi industria Germaniei cum era Bernard Baruch la noi. Era domnul Balin, care deţinea două mari linii maritime – North German Lloyd’s şi Hamburg-American Lines. Era domnul Bleichroder, bancherul familiei Hohenzollern. În Hamburg era familia de evrei Warburg, deţinători ai celor mai mari bănci comerciale ale lumii. Evreii trăiau foarte bine în Germania , fără îndoială. Deci germanii au avut tot dreptul să gândească: „Iată, într-adevăr, trădare!”.

A fost o trădare care poate fi comparată cu următoarea situaţie ipotetică. Să presupunem că SUA ar fi în război cu URSS. Şi că noi învingem. Şi că le spunem ruşilor: „Ştiţi ceva, hai să uităm toată tărăşenia. Vă oferim o pace negociabilă”. Şi deodată China comunistă ar intra în război, ca aliată a URSS. Iar implicarea Chinei ar duce la înfrângerea noastră. O înfrângere dureroasă, cu un cortegiu de reparaţii pe care imaginaţia unui om nu le poate concepe.

Apoi imaginaţi-vă că, după înfrângerea noastră, am afla că tocmai chinezii de la noi ne-au trădat. Că e vorba de propriii noştri chinezi. Că ei ne-au trădat şi că, prin ei, China comunistă a fost ademenită în război împotriva noastră. Care ar fi atunci atitudinea noastră, a americanilor faţă de cetăţenii noştri de origine chineză? Probabil niciun chinez nu şi-ar mai arăta faţa pe străzile Americii. Şi nu ar fi destui stâlpi de iluminat şi copaci, pentru a ne ocupa de ei. Imaginaţi-vă deci, cum v-aţi simţi. Ei bine, asta au simţit germanii faţă de evrei. Fuseseră aşa de drăguţi cu ei: din 1905 încoace, după ce prima revoluţie comunistă eşuase în Rusia şi evreii trebuiseră să fugă de acolo.

Toţi luaseră calea Germaniei, iar germanii le oferiseră azil. Germanii i-au tratat cu respect, iar acum evreii vânduseră Germania, doar pentru motivul că doreau Palestina, pentru a crea acolo „un stat evreu”. Nahum Sokolov, precum şi toate marile personalităţi de care ştiţi că sunt legate azi de sionism, în 1919, 1920, 1921, 1922 şi 1923, au scris în toate articolele lor (şi presa era plină de afirmaţiile lor) că sentimentul antievreiesc din Germania a apărut numai după ce poporul german a aflat de intervenţiile evreieşti în scopul aducerii în război a Statelor Unite, înşişi evreii au recunoscut acest lucru.

Antievreismul german nu a apărut din cauză că germanii, în 1919, au descoperit că un pahar cu sânge de evreu e mai gustos decât Coca-Cola sau berea müncheneză. Nu era, în plus, nici vorbă de un resentiment religios. Era ceva totalmente politic. Era ceva totalmente economic. Orice, dar nu religios. Nimănui nu-i păsa, în Germania de atunci, de faptul că evreul merge acasă, trage storurile şi spune „Shema’Israel” în loc de „Tatăl Nostru”.

Resentimentele evreieşti mereu crescânde în Germania interbelică nu s-au datorat decât unui lucru: germanii îi considerau pe evrei răspunzători de înspăimântătoarea lor înfrângere militară. Iar primul război mondial a fost pornit împotriva Germaniei fără niciun motiv de care Germania să fie responsabilă. Germanii nu aveau altă vină decât una: vina de a avea succes. Germanii creaseră o flotă puternică, germanii creaseră comerţul mondial. Nu trebuie să uităm că, pe vremea Revoluţiei Franceze, Germania era constituită din 300 de oraşe-stat, principate, ducate şi aşa mai departe. 300 de entităţi politice separate. Iar aceste entităţi, pe timpul lui Napoleon şi Bismarck , au fost reunite într-un stat unic.

Pentru ca, în următorii 50 de ani, Germania să devină una dintre marile puteri ale lumii. Marina germană rivaliza cu cea a Marii Britanii; comerţul şi afacerile germane erau de talie mondială; Germania surclasa pe oricine; Germania producea produsele cele mai bune. Care a fost rezultatul acestor lucruri? O conspiraţie între Anglia, Franţa şi Rusia, pentru a o demola. Nu există un singur istoric pe lumea aceasta care să găsească motivul plauzibil pentru care aceste trei state au decis să şteargă Germania de pe hartă, din punct de vedere politic.

Să revenim la situaţia de după primul război mondial. După ce descoperiseră că evreii purtau vina înfrângerii ţării lor, resentimente puternice s-au dezvoltat în germani. Dar niciun fir de păr de pe capul vreunui evreu nu a fost atins. Profesorul Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut acces la multe documente de la Departamentul de Stat) citează un raport semnat Hugo Schonfedt, un evreu trimis de către Cordell Hull , în 1933, în Germania , ca să inspecteze aşa-zisele lagăre de deţinuţi în perfectă stare de sănătate şi pline de comunişti. E drept, mulţi dintre ei erau evrei, dar aceasta pentru că, „întâmplător”, la vremea respectivă, circa 98% din comuniştii Europei erau evrei. Tot în acele lagăre se mai aflau şi preoţi, şi miniştri, şi masoni, toţi bănuiţi de afiliaţii internaţionale.

Acum, nişte rapeluri istorice necesare: în 1918-1919, comuniştii au preluat puterea în Bavaria, pentru câteva zile. Rosa Luxemburg şi Karl Liebknecht şi alţi evrei au reuşit să preia puterea guvernamentală pentru trei zile. De fapt Kaiserul, când a încheiat războiul, a fugit în Olanda, deoarece bănuia că cei ce vor prelua puterea în Germania vor fi comuniştii şi că el va fi executat, aşa cum păţise Ţarul. Aşa că şi-a căutat refugiu în Olanda. Apoi însă, după ce ameninţarea comunistă în Germania a fost anihilată, evreii au încercat să reintre în vechile posturi, iar germanii au început să lupte împotriva lor în toate modurile, dar fără să se atingă de vreun fir de păr al vreunui evreu german.

Lupta de atunci a germanilor împotriva evreilor era similară cu lupta noastră împotriva delincvenţilor de pe vremea Prohibiţiei. Nu era deci o luptă cu pistoale. Şi, nu uitaţi, la acea vreme existau între 80 şi 90 milioane de germani contra a numai 460.000 evrei. Numai 0,5% din populaţia Germaniei era evreiască. Cu toate acestea, evreii erau cei care controlau presa, precum şi cea mai mare parte a economiei germane (acţionaseră în momentul prăbuşirii mărcii şi practic cumpăraseră tot ce se putea cumpăra).

Evreii au încercat să ascundă acest lucru: trădarea poporului german şi adevărata cauză a resentimentelor germanilor. Germanii au demarat acţiuni împotriva evreilor, organizând o discriminare globală. Practic evreii au fost îndepărtaţi din structurile nivelurilor sociale, aşa cum noi americanii i-am îndepărta, de îndată, pe chinezi sau negri sau catolici sau pe oricine care s-ar afla în ţară şi care ne-ar fi trădat, inamicului nostru aducându-ne în faţa unei înfrângeri umilitoare.

După o vreme, evreii lumii au organizat oconferinţă la Amsterdam. În iulie 1933, evrei din toate colţurile lumii s-au reunit în acest oraş. Şi acei evrei au spus Germaniei: „Îl concediaţi pe Hitler şi instalaţi fiecare evreu în postul pe care-l deţinea, fie el comunist sau nu. Nu ne puteţi trata aşa. Noi, evreii lumii, lansăm aici acest ultimatum împotriva voastră!” Vă puteţi imagina ce au răspuns germanii.

Ce au făcut în această situaţie evreii? După ce Germania refuzase să se predea ultimatumului evreimii mondiale, lucrările Conferinţei de la Amsterdam au fost întrerupte şi Samuel Untermeyer, şeful delegaţiei americane şi preşedinte al conferinţei, a revenit în S.U.A. Aici el a mers de pe vapor direct la studiourile de radio CBS, de unde a rostit următoarele cuvinte: „Evreii lumii declară azi război sfânt împotriva Germaniei. Ne aflăm din această clipă angajaţi într-un conflict sacru împotriva germanilor. Şi îi vom înfometa până se vor preda. Vom organiza un boicot mondial împotriva lor. Şi aceasta îi va distruge, deoarece ei depind de comerţul mondial în cadrul afacerilor de export”. Era o realitate: două treimi din alimentele necesare, Germania trebuia să le importe, pe baza a ceea ce Germania exporta.

Implicit deci, fără export două treimi din germani ar fi pierit de foame. În această declaraţie, tipărită în New York Times, pe 7 august 1933, Untermeyer mai declara, cu îndrăzneală: „Acest boicot va fi autoapărarea noastră. Chiar preşedintele Roosevelt ne-a recomandat această metodă, în cadrul lui National Recovery Administration”. Vă reamintesc că aceasta era entitatea aparţinând de programul New Deal şi care putea declara, în context juridic, un stat apt de a fi boicotat economic. Imediat s-a instalat boicotul economic mondial al Germaniei, un boicot atât de asiduu, încât pe niciun raft de magazin al lumii nu mai puteai găsi un produs având inscripţionat Made in Germany.

Un membru al conducerii reţelei de magazine Woolworth mi-a mărturisit că, atunci, au trebuit să arunce în râu farfurii şi ceramică germană în valoare de milioane de dolari. Magazinele cu marfă germană erau, la rândul lor boicotate şi cetăţenii pichetau cu pancarte pe care scria „Hitleriştii!” sau „Asasinii!” – aşa cum se face uneori în Sud. Într-un magazin Macy (reţea condusă, paradoxal, de familia evreiască Strauss), o femeie a găsit o pereche de ciorapi vechi de 20 ani, cu eticheta Made in Germany. Imediat magazinul a fost boicotat şi pichetat de sute de cetăţeni cu pancarte antihitleriste.

În timp ce acestea se petreceau în lume, repet, în Germania nimeni nu se atinsese de un fir de păr al vreunui evreu. Nu exista suferinţă în rândul evreilor. Nu exista foamete. Nu erau crime. Nimic. Evident, germanii au spus: „Cine sunt aceste persoane care declară boicot împotriva noastră şi ne aduc oamenii în şomaj şi ne fac să ne îngheţe industria?! Cine sunt ei, ca să ne facă aşa ceva?!”

Erau evident indignaţi. Unii au început să picteze zvastici pe magazinele evreilor. Lucru normal. De ce s-ar fi dus un german să-şi dea banii unui proprietar de magazin din aceeaşi etnie cu cei care îi înfometau ţara prin embargoul mondial, pentru a face Germania să îngenuncheze şi apoi să vină să-i dicteze cine să fie premierul sau cancelarul? Era ridicol. Boicotul mondial a mai continuat ceva timp, dar de-abia în 1938, când un tânăr evreu polonez a împuşcat un diplomat german în ambasada Germaniei din Paris, germanii au devenit într-adevăr duri cu evreii din Germania.

Astfel au apărut vitrinele sparte şi luptele de stradă şi tot ce cunoaştem. Acum, cu toate că nu-mi place cuvântul (pe care-l consider un nonsens), dar dumneavoastră vă spune ceva, îl voi utiliza în continuare. După cum vedem, supremul motiv pentru care în Germania a explodat „antisemitismul” şi resentimentele împotriva evreilor era responsabilitatea lor pentru izbucnirea primului război mondial şi boicotarea mondială a Germaniei.

În final, se vede că ei deveneau autorii celui de-al doilea război mondial, pentru că deja lucrurile nu mai puteau fi controlate şi era absolut necesar ca germanii şi evreii să-şi încrucişeze săbiile într-un război care avea să decidă odată pentru totdeauna cine va supravieţui şi cine va pieri.

În acea perioadă, trăiam în Germania şi ştiam că germanii deciseseră că Europa urma să fie sau creştină sau comunistă; nu exista cale de mijloc… Şi germanii se deciseseră: aveau să încerce să menţină o Europă creştină, pe cât posibil. Şi au început reînarmarea. În noiembrie 1933, SUA au recunoscut oficial Uniunea Sovietică. U.R.S.S. devenea foarte puternică, iar Germania şi-a dat seama că, „dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”.

Aşa cum azi, în America, spunem „dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”, iar guvernul nostru cheltuieşte 84 miliarde de dolari pentru apărare – apărare împotriva cui? Apărare împotriva a 40.000 de mici evrei care au luat puterea la Moscova, după care, prin varii metode, au obţinut comanda în atâtea ţări ale lumii. Ce putem face noi, azi, în pragul celui de-al treilea război mondial? Dacă acţionăm rapid, poate salvăm nişte vieţi care ar putea fi ale fiilor noştri.

Fiii dumneavoastră ar putea fi chiar în seara aceasta chemaţi sub arme şi dumneavoastră nu ştiţi, aşa cum englezii nu au ştiut în 1916, în Londra, că sioniştii făceau un târg cu cabinetul de război britanic, pentru a le trimite cei mai buni copii să moară într-un război absurd ca toate războaiele. Dar cine a ştiut de asta în SUA, la vremea respectivă? Nimeni. Nimănui, în S.U.A., nu i se permitea să ştie asta. Dar cine a ştiut sigur? Preşedintele Wilson a ştiut.

Colonelul House a ştiut. Alţi oameni din interior au ştiut. Mă întrebaţi dacă eu am ştiut? Ceva idei aveam, pentru că eram omul de legătură al lui Henry Morgenthau Sr., în 1912, în timpul campaniei în care Wilson a fost ales, şi circulau zvonuri prin birouri la vremea aceea. Eram omul de încredere al lui Morgenthau, care era preşedintele Comitetului de finanţare, eram omul de legătură între el şi Rollo Wells, trezorierul. Deci am asistat la şedinţele lor, cu preşedintele Wilson în capul mesei.

Toţi ceilalţi erau acolo şi îi auzeam cum îl bombardează pe preşedinte cu chestiunea impozitelor şi a situaţiei grave a lui Federal Reserve Bank şi îi auzeam cum îl îndoctrinează pe preşedintele nostru cu teorii sioniste. Judecătorul Brandeis şi preşedintele erau acolo şi vorbeau. Îi văd şi acum, aproape unul de altul, la fel de lipiţi ca degetele unei mâini. Preşedintele Wilson, când venise la discuţii să afle despre ce este vorba, era la fel de neştiutor ca un nou-născut.

Aşa am fost noi, americanii, atraşi în primul război mondial, în timp ce dormeam cu toţii. Ne-am trimis copiii în Europa, pentru a fi măcelăriţi! Dumneavoastră ştiţi ce fac evreii de Ziua Iertării, care credeţi că este aşa de sacră pentru ei? Eu ştiu, pentru că am fost unul din ei… Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte. În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă şi rosteşti o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numeşte „Kol Nidre”.

Ruga se referă la un acord pe care-l faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declaraţie sau jurământ pe care-l vei face în următoarele 12 luni să fie nul şi neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare. Cu atât mai mult, Talmudul reaminteşte evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scuteşte de respectarea lor.

Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Şi, fără îndoială, noi, americanii, vom avea aceeaşi soartă pe care au avut-o germanii, şi din aceleaşi motive.”[3]

Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai uimitoare, dar şi contradictorii personalităţi ale secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City, fiind principalul acţionar al companiei Woodbury Soap. După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt contactul cu organizaţiile evreieşti şi şi-a petrecut restul vieţii cheltuind o mare parte din averea sa evaluată la cel puţin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite.

De aceea mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale organizaţiilor evreieşti şi maşinaţiunilor acestora puse la cale pentru a-şi câştiga şi menţine puterea asupra naţiunii americane. Freedman a lucrat alături de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy şi multe alte personalităţi de vază ale societăţii americane.

Profesorul Universității Georgetown Carroll Quigley în lucrarea sa „The Anglo-American Establishment”, publicată postum, a afirmat că Declarația Balfour a fost concepută de fapt de Alfred Milner. Quigley scrie că „Această declarație, care este cunoscută dintotdeauna ca Declarația Balfour, ar trebui numită mai degrabă Declarația Milner, de vreme ce Milner a fost adevăratul autor al documentului și a fost, se pare, principalul sprijinitor al lui în Cabinetul de Război.

Acest fapt nu a fost făcut public până pe 21 iulie 1936. La acea dată, Ormsby-Gore, vorbind în numele guvernului în Camera Comunelor au spus: Versiunea pusă inițial pe seama Lordului Balfour nu a fost documentul final aprobat de Cabinetul de Război. Acea versiune aprobată de Cabinetul de Război şi mai apoi de guvernele aliate şi de Statele Unite… şi încorporate mai târziu în Mandat, a fost de fapt conceput de Lordul Milner. Versiunea finală efectivă a fost publicată în numele Secretarului pentru Afaceri Externe, dar autorul real a fost Lordul Milner”.

Statul Israel fondat de sionisti ne-evrei

Cuvântul sionism provine de la numele propriu ebraic Tzion (ציון), transliterat și Sion. Acesta este unul din numele sub care e menționat în Biblie orașul Ierusalim după una din colinele pe care este clădit – Muntele Sion.

Numele sionism a fost folosit prima dată în 1890 de austriacul Nathan Birnbaum, de profesie editor, cel care a fondat prima mișcare studențească naționalistă evreiască, Kadimah. (În cele din urmă Birnbaum avea să se întoarcă împotriva sionismului, devenind secretar general al mișcării haredite anti-sioniste Agudat Israel)

De la fondarea Statului Israel, termenul „sionist” are și conotația de susținător al Israelului ca stat național evreiesc. În cadrul sionismului, ca și în cadrul poporului evreu, co-există diverse curente politice, uneori contradictorii, care toate susțin tânărul stat Israel și care sunt grupate sub numele de sionism, de exemplu sionismul religios, sionismul revizionist, sau sionismul muncitoresc. Astfel termenul se mai folosește și pentru programe specifice ale acestor ideologii, cum ar fi încurajarea emigrării și a integrării evreilor în Israel (vezi și aliyah).

Sionismul modern

Termenul sionism a fost folosit pentru prima oară de Nathan Birnbaum (1864–1937, jurnalist evreu-austriac – la Primul congres sionist din 1897 a fost ales secretar general al Organizației sioniste mondiale) în 1890 pentru mișcarea pre-sionistă Hovevei Țion și adoptat apoi de dr. Theodor Herzl la Primul Congres Sionist, ținut în 1897 la Basel. Acest congres avea ca obiectiv soluționarea problemei evreiești, prin crearea (reînființarea) statului evreiesc în Palestina, ca un unic răspuns rezonabil față de amplificarea anti-semitismului central-european și francez.

Augmentarea naționalismului european, formarea statelor naționale independente în locul imperiilor care cuprindeau mai multe naționalități, au declanșat și naționalismul evreiesc laic. Populația evreiască n-a reacționat uniform, printre evrei existând mai multe curente:

 • curentul asimilaților, care se înstrăinaseră de iudaism (spre exemplu Franz Kafka, Solomon Maimon și chiar Theodor Herzl);
 • curentul convertiților fie, de voie (spre exemplu Heinrich Heine, Abraham Mendelssohn) fie, de nevoie, pentru a putea obține o funcție oficială (Gustav Mahler, Heimann Hariton Tiktin);
 • curentul cosmopolit (de ex. Rosa Luxemburg, Eduard Bernstein).

Mulți ne-evrei, indivizi, grupări, congregații, din motive religioase, romantice, dintr-un spirit de „dreptate istorică”, din compasiune față de împilarea și suferințele evreilor și chiar din interese politice au sprijinit revenirea evreilor în Țara Promisă:

 • dorul nestins al evreilor de patria pierdută, ca ca un exemplu mimetic de exprimare a propriei opresiuni, de la opera „Nabucodonosor” a lui Verdi la „negro spirituals” inspirate din Psalmi și preluate de trubadurii moderni protestatari, ca Peet Seeger, Joan Baez ș.a. („We Shall Overcome”) „…pe malurile Babilonului ne-am așezat și am plâns amintindu-ne de Sion…”;
 • congregația japoneză Makoya;
 • grupări și personalități chineze (Sun Iat-sen);
 • comunități creștine: evangheliste, adventiste, etc.
 • politicieni, ca lordul Balfour, autorul „Declarației Balfour” prin care Marea Britanie se obliga să creeze „un cămin național” poporului evreu în Palestina, Mahatma Gandhi, Președintele Harry Truman

Antisionismul evreiesc s-a situat la cei doi antipozi ai spectrului politic:

 • Antisionismul evreiesc religios;
 • Antisionismul evreiesc de stânga.

Antisionismul evreiesc religios

Din primul moment, evreimea habotnică, care așteaptă de două milenii, zi-de-zi, ca Marele Templu din Ierusalim să se pogoare din cer, împreună cu Mesia și cu o serie de alte minuni benefice, blamează sionismul ca o blasfemie, ca o încercare laică de a-L pune pe Atotputernic în fața unor fapte împlinite, situație incompatibilă cu iertarea și eliberarea supremă. Rabinul Yisroel Weiss afiliat grupării Jews United Against Zionism a declarat într-un interviu (transmis de Fox News):

„…(Referitor la) transformarea Iudaismului din spiritualitate, dintr-o religie, în materialism, cu scopul naționalist de a deține o bucățică de pământ, toate autoritățile rabinice consideră că aceasta este în antiteză cu tot ceea ce reprezintă iudaismul – și este în mod explicit interzis de Tora, deoarece noi (evreii) suntem în exil din poruncă dumnezeiască.”

Dintre teologii iudaici reprezentativi în combaterea sionismului se pot menționa rabinul Samson Raphael Hirsch, rabinul Joel Teitelbaum, conducătorul marii curți hasidice de Satu Mare, rabinul Michael Dov Weissmandl ș.a. Rabinii ortodocși din mișcarea iudaică Neturei Karta (care numără 2-300 de membri) au pus anatema pe sioniști, colaborând demonstrativ și în mod provocator cu factorii cei mai anti-israelieni: Rabinul Hirsch a fost numit „ministru al problemelor evreiești” în „guvernul” lui Yaser Arafat, o delegație a plecat la Teheran să-l felicite pe Mahmud Ahmadinejad pentru discursul său la ONU, etc.

Dintre evreii religioși s-a separat o numeroasă fracțiune de religioși-sioniști, conduși – printre alții – de Ițhac Hacohen Kuk (1856-1935) primul Șef-rabin al Israelului, și care consideră crearea Israelului ca un semn divin al începutului Ispășirii și Iertării, după care va veni și Mesia.

Antisionismul evreiesc de stânga

La cealaltă extremă se află antisionismul de stânga, care respinge mișcările naționale burgheze ca un impediment față de internaționalismul proletar[26]. Cercurile marxiste, troțkiste, anarhiste, antiglobalizante, etc. și-au însușit o linie ideologică sinusoidă de sprijinire selectivă a unora din mișcările de eliberare națională din diversele continente, sionismul aparținând celor blamate sub diverse pretexte [27]

Lista evreilor care aparțin de aceste curente/cercuri/partide este lungă și cuprinde nume celebre,[28] pornind de la antisionismul BundistE și până la grupări israeliene „post-sioniste”, ca „Mațpen” și din 1988,unii din așa numiții „Noii istorici” {mai puțin Benny Morris [29], și Tom Segev, dar mai ales Avi Shlaim, Hillel Cohen, Simha Flapan, Ilan Pappe ș.a.)[30]. Poziția actuală față de vechiul conflict arabo-israelian a istoricilor apropiați în trecut sau în prezent de cea comunistă sau anarhistă, este lipsită de echivoc: pro-palestiniană și anti-israeliană (antisionistă)[31].

Plenul Adunării Generale a ONU a adoptat, la 10 noiembrie 1975, rezoluția nr. 3379, prin care sionismul a fost declarat ideologie rasistă. Această rezoluție s-a bazat pe voturile statelor arabe, ale blocului statelor comuniste și ale „țărilor nealiniate”. Rezoluția – adoptată cu 72 voturi pentru și 35 împotrivă (32 abțineri) – a fost revocată la 16 decembrie 1991 prin rezoluția ONU nr. 46/86.

Rabinul Moshe Friedman: „majoritatea sionistilor nu au nicio legatura cu semitii, iar antisemitismul este o arma politica de intimidare”

Exista o serie de evrei curajosi care si-au riscat practic viata sa spuna adevarul despre sionismul lui Rothschild. In lumea evreiasca, in special in Israel, dreptul la exprimare este oprimat prin tot felul de mijloace (amenintari cu moartea, arestari etc.), iar astfel de politici au cam incercat sa se infiltreze si in Romania prin fel si fel de legi neconstitutionala, asa cum este si legea 107/2006 care permite arestarea persoanelor care se indoiesc de existenta Holocaustului.

Moshe Arye Friedman, este considerata o persoana „controversata” intrucat, in anul 2006 in cadrul unei conferinte pe tema vrajelii numita „Holocaust”, acesta a avut o maniera revizionisto-negationista. Acesta a spus ca cifra de 6 milioane de evrei „este o cifra ridicola”, in care nu prea mai crede nimeni. Copii sai au inceput sa fie ignorati la scoala, iar acestia au sfarsit prin a fi expulzati din scoala din Austria. Acesta a spus ca ar fi vorba de un milion de oameni. Sa nu uitam ca cei de la Auswitz au dat placa comemorativa jos pe care scria 4 milioane de oameni si au pus alta unde scrie 1 milion, hai ca peste ceva timp vor mai scadea din cifre, aratand cand de mincinosi sint si cat de mult s-au jucat cu cifrele, precum niste speculanti.

Dupa ce copii sai au fost dati afara de la scoala, acesta a inceput sa fie interzis in comunitatea evreiasca din Austria si a decis sa se mute in New York, iar de acolo sa foloseasca toate cunostintele sale sa-i combata pe sionisti, asa cum si declara.

De pe site-ul rapcea.ro aflam mai multe ce spune el despre „sionism”, „antisemitism”, „crearea statului Israel” si alte minciuni promovate de Iluminati:

„Critica Israelului nu trebuie confundata cu anti-iudaismul sau anti-semitismul. O mare parte a sionistilor nici nu este de origine evreiasca, pe cand arabii sunt fara indoiala semiti. Israelul este raspunzator pentru o politica catastrofala de purificare etnica, de teroare si apartheid. Noi, ca evrei traditionalisti de buna credinta, nu avem nici un fel de simpatie pentru acest stat, pe care il privim ca pe o catastrofa pentru adevarata si credincioasa populatie evreiasca. Numai pe cale spirituala, indeplinind vointa lui Dumnezeu, ne va fi inapoiata Tara Fagaduintei, niciodata insa prin exerci-tarea fortei, prin masuri militare sau politice, pe care noi, evreii traditionalisti, le respingem categoric. Soarta care ne-a fost harazita noua este diaspora, iar aceasta implica supunerea pasnica fata de legile acelei tari in care traim.

– Cum vedeti problema unui presupus sau efectiv antisemitism in alte tari?

Friedman: Adevaratii antisemiti sunt aceia care conlucreaza cu sionistii. Sionistii au pus in Israel bazele unui stat terorist, de apartheid, care ii urmareste pe palestinieni si ii alunga, iar pe plan international au pus la cale, din interese de afaceri sau de putere, industria Holocaustului. Noi, evreii credinciosi, nu vrem nimic altceva decat sa traim conform normelor tarii voastre, ca niste cetateni buni si pasnici, si sa ne putem exercita religia in libertate. Pentru aceasta nu va gasi nimeni motiv de antisemitism. Dar atata timp cat dreptul la opinie si exprimare nu este respectat, iar oamenii cu gandire de dreapta sunt redusi la tacere prin cele mai odioase si criminale metode, atata timp cat mijloace industriei Holocaustului mai sunt utilizate impotriva unei lumi intregi, se va taia in continuare in propria carne si antisemitismul va fi o vesnica poveste.

Evreu esti numai daca esti copilul a doi evrei sau mama e evreica.Daca doar tata e evreu atunci copilul nu e evreu.

Bun,plecam de la aceasta cutuma.Cum putem defini un asemenea popor?

1.Un popor care vrea sa-si apere mostenirea genetica

2.Un popor care nu admite amestecuri externe in ceea ce priveste propria puritate rasiala

3.Un popor care nu se supune legilor internationale(rasism,discriminare)

4.In Europa,dupa legile de la Bruxelles,acest popor poate fi denumit ca fiind rasist si discriminatoriu.

5.Un popor cu asemenea cutume,poate acuza alte grupuri etnice de…RASISM?

(Fiii lui Sem, Popoare semite). Familie de popoare avand aceeasi origine etnica si vorbind limbi inrudite, din SV Asiei, din N si E Africii (akkadeeni, asirieni, cananeeni, fenicieni, arameeni, sirieni, evrei, arabi, etiopieni). In limbajul cotidian, se atribuie numai evreilor expresiile semiti, semitism, antisemitism etc. Sem – personaj biblic, fiul lui Noe, tatal popoarelor de rasa semitica. Limbi semitice – ramura a familiei de limbi hamito-semitice, cea mai mare parte disparute astazi, cuprinzand semita orientala (akkadiana, caldeeana, asiriana) si semita occidentala (grupul din nord: cananeana, feniciana, ebraica, arameeana, siriaca, himarita; grupul din sud : araba, etiopiana).

Deci,ei singuri recunosc ca se folosesc de acest termen,antisemitism,doar pentru a face referire la propria lor in rasa in detrimentul celorlalte neamuri care sunt semite.Nu vi se pare ceva hilar aici?Dam la o parte celelalte neamuri semite si ramanem decat noi in ecuatie.PAI ESTE LIPSIT DE LOGICA!!!!

Arabii si celelalte popoare semite au cumva…INSTITUTII DE LUPTA IMPOTRIVA ANTISEMITISMULUI?!?Ati auzit vreun arab sa spuna ca el se simte discriminat pe motive de antisemitism?!?Nu,noi n-am auzit pana acum.Ei au confiscat acest termen,au investit sute de miliarde de dolari,au creeat o adevarata industrie,cu un singur scop : PENTRU A MANIPULA IN INTERESUL LOR!!!

Se poate dovedi ca un om este antisemit?!

Ne referim aici doar la grupul etnic al evreilor(din grupul popoarelor semite).Antisemitismul,ca sa simplificam putin definitia,se refera la ura impotriva evreilor,asa cum declara domniile lor.Acum venim si noi cu o intrebare: care evrei?Prin termenul de antisemitism se intelege ura la adresa tuturor evreilor,da?!Evreii asa cum ii percepem noi sau evreii asa cum ii percep ei?Sa luam un exemplu:un evreu se casatoreste in Cuba,isi ia o sotie de orginie cubaneza,el declara peste tot in Cuba,ca este evreu si familia lui este evreiasca.Oamenii din Cuba,spun despre el ca este evreu si are o familia evreiasca.Mama acestui evreu a fost sirianca,sa spunem asa.Nimeni din Cuba,nu stie ca mama lui a fost sirianca.In Israel,nu este considerat ca fiind evreu,conform cutumei de la inceput.Israelul,sustine politica de antisemitism,da?Bun…evreul casatorit in Cuba,vine in Romania si se stabileste aici.El spune in felul urmator:Domne,eu sunt evreu si familia mea este evreiasca.Romanii il recunosc ca fiind evreu.Acest evreu depune intr-o buna zi o plangere pe motiv de…ANTISEMITISM.Merge la ambasada Israelului si depune aceasta plangere.Ambasada israeliana merge mai departe si demareaza procedura legala.

1.Este antisemitism?

2.De ce il ajuta ambasada israeliana daca nu-l considera evreu?

3.Cine are de castigat din aceasta ecuatie?

4.Cum putem noi sa-l consideram evreu,daca ai evreii din Israel nu-l recunosc ca fiind asa?

5.Cum poti judeca un asemenea caz?

6.Inca odata termenul de antisemitism capata o valoare nula.

Un alt caz.

Se intenteaza proces unui etnic roman pe motiv de antisemitism.Se spune :”a incitat la ura rasiala impotriva evreilor si il consideram ca fiind antisemit…”Antisemitismul,este reglementat printr-o serie de legi.Sa dezvoltam acest caz.

1.Cum se definesc evreii?De obicei spun ca sunt impartiti in triburi,cele doisprezece triburi ale lui Israel.

2.Sunt dovezi clare(bazate pe arborele genealogic,probe de sange,mostenire genetica)ca toate aceste triburi se incadreaza in cutuma cu mama evreica?

3.In cadrul procesului trebuie sa se vina cu probe care dovedesc ca toate aceste triburi n-au suferit alterari in ceea ce priveste sangele evreiesc.Avocatul apararii poate cere probe,in privinta mostenirii genetice,incepand de la anul 1645.A tuturor evreilor care se incadreaza in cele doisprezece triburi israelite.

4.Facem o suma si ajungem la sapte milioane de evrei…poate cineva sa recolteze probe de sange de la sapte milioane de oameni,sa le faca arborele genealogic pana la anul 1645?Probabil ca da,in vreo douazeci de ani…
Rabinii din organizatia Neturei Karta,spun ca termenul de antisemitism nu are nimic de-a face cu ura impotriva evreilor.Domnilor,daca evreii spun aceste lucruri,domniile voastre la care evrei va referiti?”

Foarte inteligent acest om! In special ultimele afirmatii cu privire la „cine sta sa demonstreze ca un om e evreu?”. Corect, multi se folosesc de acest termen pentru a putea face tot felul de ilegalitati, iar atunci cand sint acuzati de o fapta penala, sa strige in gura mare, in special prin ajutorul oferit de ambasade „antisemitii!!!”.

Crimele de razboi si genocidul comise de statul Israel

Daca la fondarea statului Israel, initial Israelul a fost de acord sa respectele rezolutia ONU de impartire, aceasta s-a dovedit a fi un bluf, iar „emintele cenusii” si sioniste ale Israelului au condus, decenii la rand, o operatiune de tip Aparheid in baza careia Palestina a fost ocupata in totalitate de catre Israelul sionistilor, care nu a incetat sa se extind.

In continuare citam un raport socant cu privire la Raportul despre crimele comise de catre Israel:

„ONG-ul israelian Breaking the Silence a publicat mărturiile a 60 de soldați și ofițeri care au participat la operațiunea ”Protective Edge” din Gaza, în vara anului 2014. Cele relatate de militarii israelieni au șocat opinia publica. Mărturiile au fost făcute sub protecția anonimatului.

”Potrivit ONG-ului, mărturiile atestă un principiu general care s-a păstrat de-a lungul întregii operațiuni: riscuri minime pentru forțele israeliene, chiar dacă aceasta implică pierderi grele în rândul civililor”, scrie cotidianul Haaretz.

Toate cele povestite de militari creează ”o percepție îngrijorătoare privind intențiile și metodele Tsahal (Armata Israeliană)”, scrie analistul Philippe Sands pentru The Guardian.

”Trupele israeliene au fost instruite să considere orice persoană din Gaza drept o amenințare și să nu facă economie de muniție. Tancurile au deschis focul la întâmplare sau din răzbunare asupra unor clădiri, fără ca echipajele să știe dacă este vorba despre o țintă militară sau, dimpotrivă, o clădire locuită de civili”, scrie The Guardian.

Un tanchist israelian și-a amintit un incident în urma căruia au murit două femei. Le-a observat într-o livadă, la câteva sute de metri distanță. Pentru că nu putea observa detaliile, a fost trimisă o dronă. Femeile vorbeau la telefon.

Operatorii dronei au deschis focul și femeile au fost ucise pe loc. Soldatul povestește că l-a informat pe comandantul tancului său că femeile vorbeau la telefon. Raportul final semnat de comandant scrie că femeile erau iscoade ale teroriștilor. ”Au fost trecute în rândul victimelor din rândul teroriștilor”, spune soldatul israelian.

O altă mărturie arată cum niște infanteristi israelieni i-au spus unei femei ce părea derutata sa se îndrepte către zona în care se află tancurile israeliene, unde nu va risca să fie rănită. In momentul în care s-a apropiat de tancuri a fost secerată de o rafală de mitralieră grea.

”Mare parte din oamenii din compania mea sunt de dreapta. Cred că Breaking Silence este o organizație antisionistă. ”Crime de război?” Este un cuvânt greu. Dar simt că am făcut lucruri amorale pe plan internațional. Am vizat ținte civile, uneori din plăcere”, spune un alt militar.

O altă marturie. ”Sunt ochitor pe un tanc. Am urmat un stagiu de pregatire clasic de patru luni și apoi o pregătire specială de patru luni. Multă balistică și calcul al distanței, exerciții practice. Tu controlezi arma și trebuie să fii calm și sigur. Am un buton prin care aprind o lumina în tun. Cand se aprinde înseamnă că urmează să trag.

Regula elementară este ca nu ne jucăm cu asta, nici măcar ca să verificăm dacă funcționează, nu o folosim decât dacă tragem. Iar pentru asta este nevoie de ordin de la comandant. Este un reflex. Am mai înteles că totul se raportează, scrutez zona și raportez. Ordinul vine mereu de sus.

În Gaza, comandantul de batalion ne-a spus: ’Mâine seară vom intra în Gaza. Trebuie să ne gândim la familiile noastre. O facem pentru siguranța lor. Faceți un cerc imaginar de 200 de metri în jurul forțelor noastre. Dacă vedeți ceva în interiorul lui aveți dreptul să trageți’”.

Un alt tanchist povestește ca între camarazi începuse un fel de concurs: cine lovește cele mai multe vehicule în mișcare, iar aceasta pe o șosea pe care circulau mașini civile și ambulante. ”Am văzut o mașină, un taxi, și am încercat să o lovesc cu tunul, dar am ratat. Au mai venit două mașini și am încercat încă un proiectil sau două și iarăși nu am reușit. Apoi comandantul mi-a spus ’Încetează, ai sa irosești toată muniția. Termină’. Prin urmare, am început să trag cu mitraliera”.

Relatările din raportul ONG-ului Breaking the Silence au fost preluate de toată presa internațională. Nu este însă o întâmplare că ele apar acum. În ianuarie 2015, Statul Palestina, entitate suverană de jure, a devenit parte semnatară a Tratatului de la Roma care instituie Curtea Penală Internațională de la Haga. (Aceasta după ce a obținut, în 2012, statutul de stat observator nemembru al ONU).

Aceasta oferă Autorității Palestiniene dreptul de a depune plângeri la CIJ de la Haga, bazându-se pe rapoarte ale ONU, dar și pe unele precum cel de mai sus. Este o pârghie de care președintele Mahmoud Abbas o poate folosi în negocierile cu Israelul, mai cu seamă după alegerile câștigate de Benjamin Netanyahu, exponent al aripii dure în relația cu palestinienii. Este și un instrument cu care Abbas poate jongla cu radicalii din Hamas, in acest moment cooptați de formă într-un guvern palestinian de uniune națională

Israelul, SUA și Republica Populara Chineză nu au votat în favoarea creării CIJ de la Haga. Israel, SUA și Sudan au și informat secretariatul general al ONU că nu doresc sa devină părți semnatare și CIJ nu are jurisdicție în aceste state pentru acuzații legate de crime de război, crime împotriva umanității, crime internaționale, acte de agresiune sau genocid.

Președintele Barack Obama a semnat însă un decret prin care ajutorul financiar pentru Autoritatea Palestiniană va fi suspendat imediat, dacă se va depune o plângere împotriva Israelului la Tribunalul Penal Internațional.

De cealaltă parte, Israelul deține controlul sumelor încasate din taxele palestinienilor, dependenți de locurile de muncă din Israel, sume pe care poate refuza să le transfere guvernului palestinian. De altfel, guvernul Netanyahu a recurs la această pârghie după ce Palestina a aderat la UNESCO și, recent, după ce a semnat Tratatul de la Roma. – m.cotidianul.ro”[4]

Organizatia Amnesty International care se ocupa de Drepturile Omului a prezentat rapoarte clare si precise din care rezulta crimele comise de catre Israel in vara anului 2014:

„Israelul a folosit o forţă disproporţionată în operaţiunile întreprinse în Fâşia Gaza, în vara anului 2014, mii de civili fiind ucişi şi alte mii de case fiind dărâmate fără ca aceste atacuri să aibă o importanţă strategică, se arată într-un raport al organizaţiei pentru drepturile omului Amnesty International.

Potrivit raportului, 18.000 de case au fost distruse şi 1.500 de palestinieni au fost ucişi.

„Trupele militare israeliene au ucis numeroşi civili palestinieni în atacuri asupra unor case pline de familii, în unele cazuri putându-se vorbi de crime de război”, se arată în raport.

Organizaţia pentru drepturile omului a acuzat Israelul de „indiferenţă cinică” pentru vieţile civililor. Raportul evidenţiează opt incidente în care avioanele israeliene au bombardat case, acţiuni care au dus la moartea a 104 civili, dintre care 62 de copii.

„Trupele israeliene au încălcat flagrant regulile războiului bombardând case ale civililor şi arătând o cinică indiferenţă pentru masacrul produs. Acest raport arată o serie de atacuri asupra civililor care evidenţiează o şocantă lipsă de respect pentru vieţile civililor palestinieni, care nu au primit niciun avertisment şi nu au avut nicio şansă să fugă”, a declarat Philip Luther, directorul Amnesty International pentru Orientul Mijlociu şi Nordul Africii.

Raportul spune că în unele cazuri au fost identificate ţinte militare în apropierea locuinţelor bombardate, însă avantajul eliminării acelor ţinte nu justifică pierderea masivă de vieţi nevinovate.

„Atacurile repetate, disproporţionate asupra caselor din Fâşia Gaza indică faptul că tacticile militare ale Israelului sunt profund viciate şi în mod fundamental contrare principiilor umanitare internaţionale”, a declarat Philip Luther.

În alte cazuri nu s-au descoperit obiective militare clare lângă casele care au fost distruse. Dacă lucrurile stau aşa, spune raportul, atunci atacarea intenţionată a civililor constituie crime de război.

Amnesty International a cerut ca autorităţile israeliene şi palestiniene să permită o anchetă independentă şi un eventual proces la Curtea Penală Internaţională.

În răspuns la raportul Amnesty International, ministerul israelian de Externe a declarat că organizaţia a ignorat „crimele de război documentate ale mişcării Hamas” precum folosirea şcolilor, a moscheelor şi a caselor civililor pentru a ascunde armament sau pentru a lansa rachete către Israel. Ministerul a adăugat că Amnesty nu are dovezi care să sprijine acuzaţiile aduse.”[5]

Israelul afirma ca, „Amnesty nu are dovezi care sa sprijine acuzatiile aduse”, dar, in aceeasi perioada o sionista extremista, Ayelet Shaked, din Parlamentul Evreiesc (Knesset) a facut o afirmatie prin care a cutremurat o lume intreaga, dupa ce a facut public apel la genocid impotriva palestinienilor:

„Un cunoscut parlamentar israelian din partidul “Căminul evreiesc” consideră că toţi palestinienii sunt “terorişti”. Ayelet Shaked a comentat pe o reţea de socializare că toate mamele palestiniene ar trebui ucise în timpul atacurilor asupra Fâşiei Gaza pentru că nasc “pui de şerpi”.

Comentariul a fost făcut după ce Israelul a declanşat invazia asupra Fâşiei Gaza, teritoriu controlat de militanţii islamişti Hamas.

“Ele trebuie să moară şi casele lor ar trebui demolate ca să nu mai poată adăposti terorişti”, a scris Ayelet Shaked, adăugând că “ei (n. red. palestinienii) toţi sunt duşmanii noştri iar sângele lor trebuie să fie pe mâinile noastre, lucru valabil şi pentru mamele teroriştilor morţi”. “Ele ar trebui să-şi urmeze fiii. Nimic nu ar fi mai corect”.

Declaraţia parlamentarului vine după cea a ministrului pentru Servicii Religioase, Eli Ben, care a afirmat că “palestinienii nu sînt fiinţe umane ci bestii care nu merită să trăiască”.

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a condamnat atitudinea parlamentarului israelian considerând că aceasta a făcut un apel la genocid şi la epurare etnică în teritoriile ocupate. „Suntem împotriva atrocităţilor lui Hitler, dar suntem, de asemenea, şi împotriva statelor teroriste care urmează calea lui”, a spus demnitarul turc.”[6]

In aceste conditii, putem vorbi despre un „stat democratic si respectuos” ? Cu siguranta nu, iar evreii religiosi, care sunt anti-sionism au inceput sa ia atitudine.

SURSE

 1. Jan Van Helsing – „Organizatii Secrete”.
 2. David Icke – „Secretul Suprem”.
 3. http://www.art-emis.ro/istorie/853-declaratia-balfour-1917-si-discursul-freedman-1961.html
 4. http://vremuritulburi.com/2015/05/05/raport-socant-despre-crimele-soldatilor-israelieni-asupra-civililor-din-gaza/
 5. http://jurnalul.ro/stiri/externe/un-raport-al-amnesty-international-acuza-israelul-de-crime-de-razboi-in-fasia-gaza-680727.html
 6. http://www.nasul.tv/parlamentar-israelian-apel-la-genocid-mamele-palestiniene-ar-trebui-ucise-toate/
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro