Institutul “Elie Wiesel” a dat jos placa comemorativa a luptatorilor anticomunisti dintr-un liceu din Sighet ! Bolsevicul Alexandru Florian trebuie sa-si dea de indata demisia ! Institutul "Elie Wiesel" este platit din bani publici pentru a ne denigra tara continuu !

by Institutul „Elie Wiesel” pentru Studiul „Holocaustului” din Romania, este o organizatie fondata la data de 4 august 2005, in baza unei Hotarari de Guvern, nr. 902, din acel an. El a fost deschis oficial trei luni mai tarziu, pe 9 octombrie, de ziua Comemorarii „Holocaustului” din Romania. Acest Institut, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Institutul „Elie Wiesel” pentru Studiul „Holocaustului” din Romania, este o organizatie fondata la data de 4 august 2005, in baza unei Hotarari de Guvern, nr. 902, din acel an. El a fost deschis oficial trei luni mai tarziu, pe 9 octombrie, de ziua Comemorarii „Holocaustului” din Romania. Acest Institut, scris prescurtat, INSHR, are ca obiectiv colectarea de informatii cu privire la asa-zisul „holocaust”, insa pana acum n-au putut prezenta cele sute de mii de schelete, ale evreilor care ar fi fost ucisi pe teritoriul Romaniei.

Alexandru Florian

 

Hai sa vedem ce a facut atat de odios aceasta gluma, numita „Institutul de Studiul Holocaustului”:

„Liceul “Dragoş Vodă” din Sighet a fost martorul unor scene ciudate săptămâna trecută când elevii s-au trezit ca le este demontă o placă omagială a unui înaintaş de-al lor după ce tocmai fusese instalată, în prezenţa unei audienţe selecte a oraşului şi a liceului de elită.

Foşti deţinuţi politici, supravieţuitori ai regimului de exterminare comunist, un sobor de preoţi şi foşti elevi ai liceului, împreună cu conducerea acestuia, au comemorat memoria luptătorului anticomunist Aurel Vişovan, fost profesor al liceului, si coordonator al grupului de elevi de la “Dragoş Vodă” participanți la rezistența anticomunistă și întemnițați la Sighet, Cluj, Târgșor, Canal, Gherla, şi alte închisori.

Placa a fost amplasată pe coridor la etajul I al liceului, în apropierea fostului laborator de chimie unde aveau loc întrunirile secrete ale primului grup al “frăţiorilor de cruce”, vizitaţi inclusiv de celebrul partizan din munţi Ion Gavrilă Ogoranu, informează Asociația Urmașilor Luptătorilor Anticomuniști. După numărul de elevi arestați în prigoana comunistă, liceul “Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației ocupa locul II pe țară după liceul “Radu Negru” din Făgăraș.

Din păcate, miercuri 25 iunie, placa a fost demontată în urma presiunilor exercitate de Institutul evreilor “Elie Wiesel”, al cărui director Alexandru Florian a considerat că aşa ceva este inadmisibil „în oraşul lui Elie Wiesel”, transmite sursa citată. “Decizia a provocat o profundă mâhnire în opinia publică anticomunistă din Maramureş”, a afirmat preot profesor Marius Vişovan, fiul fostului deţinut politic încarcerat de comunişti timp de 17 ani.

Inscripţia de pe placă nu conţinea însă nimic antisemit aşa ca foştii dar si actualii elevi au ramas extrem de miraţi. Aceasta avea urmatorul conţinut (foto): „În această sală, care servea drept laborator de chimie au avut loc în perioada 1946-1948 întrunirile grupului de rezistenţă anticomunistă condus de profesorul Aurel Vişovan”.

Institutul guvernamental “Elie Wiesel” a mai provocat recent uimire şi proteste în sânul lumii intelectuale de la Bucureşti după ce a cerut să fie demolat bustul filosofului Mircea Vulcănescu, mort la Închisoarea Aiud. Cererea a fost însă respinsă pe loc de Primaria Sectorului 2.

“Sacrificiul suprem, pus pe altarul Ţării şi Libertăţii, nu merită, în România de azi, nici măcar o placă comemorativă”, se scrie în publicaţia locală “Gazeta de Maramureş” citată de ActiveNews. Mai mulţi supravieţuitori ai temniţelor comuniste au declarat că vor reclama acţiunea discriminatorie a directorului Institutului “Elie Wiesel” la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.”[1]

Institutul „Elie Wiesel” – o jignire la adresa romanilor !

Institutul acesta de doi lei, chiar daca are el asa o rezonanta in mintea sionistilor inversunati, insa, daca intrati si studiati cam cate persoane compun aceasta organizatie, veti constata, ca doar cateva, unul mai talamb ca altul. Directorul acestei institutii, este in prezent Alexandru Florian, fiu de trotkist, asa cum il prezinta jurnalistul Roncea. Alexandru Florian, impreuna cu escrocul international Elie Wiesel, bolsevicul Radu Ioanid, infractorul Marco Maximilian Katz si nu in ultimul rand Jidanel (Aurel) Vainer sint cei care isi aroga dreptul de a conduce pe evreii din Romania. N-ar vrea sa stie cam ce cred evreii din Romania despre ei ! Am vorbit cu diversi evrei din Romania si au pareri, asa cum avem noi fata de Ponta, Basescu, asta ca sa nu creada ca-i pot prosti pe evrei.

Indivizii astia, in anul 2002, impreuna cu carpa KGB-ista Iliescu (presedinte al Romaniei), impreuna cu puscariasul Nastase (premier) si impreuna cu securista Rodica Stanoiu (Ministrul Justitiei) au introdus o Ordonanta de Urgenta cu numarul 31, in martie 2002, care presupunea arestarea persoanelor care pun sub semnul intrebarii vrajeala holocaustului. Atat ideile revizioniste, dar mai ales cele negationiste ar fi urmat sa fie pedepsite cu ani grei de inchisoare, incalcand astfel articol 30 din Constitutia Romaniei, care garanteaza libertatea de exprimare, idiotilor care ati „plantat” aceasta lege rapid, pe sestache !

Ordonanta de Urgenta respectiva, s-a ratificat in legea 107/2006, asa cum e ea recunoscuta acum, juridic vorbind, insa in ciuda existentei multor revizionisti si negationisti, nimeni n-a fost arestat, pentru exprimarea unei opinii contrare acestor derbedei. O Instanta Judecatoreasca ar fi pusa intr-o situatie extrema daca ar fi dus un negationist pentru a fi judecat in baza acestei legi, pentru ca ar iesi scandal, asa cum a iesit si in cazul arestarii negationistului german, David Irving, care a stat 13 luni in puscarie pentru cartea scrisa „Hitler War”[2] („Razboiul lui Hitler”), unde demonstra cu argumente istorice imposibilitatea uciderii a 6 milioane de evrei la Auschwitz, cifra care in prezent nu mai e asta, ci au redus-o la 1,1 milioane de oameni. S-au facut de ras, de la un an la altul !

Spania si Franta – au scos de sub incidenta legii negarea sau revizuirea Holocaustului !

O veste extrem de buna a venit de la Curtea Constitutionala a Spaniei care in iulie 2011, a declarat ca neconstitutionala aceasta lege pe motiv ca incalca libertatea de exprimare, libertate care nu conteaza impotriva sionistilor. In februarie 2012, Curtea Constitutionala din Franta a decis acelasi lucru. Motivul pentru care ei au pus o astfel de lege e simplist: nu au argumente sa-si justifice fanteziile, asa ca trebuie sa ne inchida gurile noastre cumva, ca li se prabusesc actiunile ! Incriminarea se va face numai in cazul in care vor fi instigari impotriva oricarui grup etnic, ceea ce mi se pare corect.

Ce ne facem noi cu escrocul international Elie Wiesel si cu toti prostii care l-au crezut ?

Elie Wiesel a reusit destul de repede, folosindu-se de propaganda presei evreiesti din Romania, sa minta o parte din tara, sustinand c-a fost detinut la Auschwitz, dar evreul-khazar, Grüner Miklos, un om foarte curajos il face praf, pe Elie Wiesel intrebandu-l „unde ti-e tatuajul ?”. Nazistii isi tatuau persoanele pe care le duceau la lagar si tineau evidenta la orice, cat se poate de strict. Ei bine, problema este ca Elie Wiesel, nu prea are tatuaj, probabil ca si-a facut intre timp.

Grüner Miklos, stabilit în localitatea suedeză Malmo, susţine că are dovezi certe că Elie Wiesel nu este persoana cu care a petrecut aproape un an la Auschwitz. „În 1986, după decernarea Premiului Nobel, presa suedeză a început să caute supravieţuitori ai Holocaustului. Aşa m-au găsit pe mine, la Malmo. M-au întrebat dacă vreau să mă revăd cu colegul meu de lagăr, Elie Wiesel. Numele de Elie nu îmi suna cunoscut. Mi-au spus că pe vremea aceea figura sub numele de Lazar Wiesel. Timp de un an am fost închis cu Lazar în aceiaşi baracă la Auschwitz. Apărem amândoi pe acea fotografie făcută în lagărul de la Buchenwald pe 16 aprilie 1945, care a făcut înconjurul lumii, Wiesel cu Haft-Nr.123565 (n.r. foto. al 7-lea din al doilea rând), iar eu cu Haft-Nr. 120762 (n.r primul în colţul din stânga). Îl ştiam foarte bine, dar de atunci trecuseră 40 de ani. Întâlnirea organizată de suedezi a durat 10 minute şi a avut loc pe 14 decembrie 1986. Normal că eram doi oameni schimbaţi, dar el refuza să vorbească cu mine în ungureşte, deşi în lagăr doar limba aceasta am folosit-o. Mi-a vorbit într-o engleză cu accent franţuzesc şi în momentul în care nu a vrut să îmi arate tatuajul (A-7713), căpătat de toţi deţinuţii din Auschwitz, am început să am dubii mari că acesta ar fi Lazar Wiesel. La finalul întâlnirii mi-a dedicat cartea sa „Noaptea”, despre care susţine că el a scris-o, dar eu am spus tuturor că omul acesta nu este Lazar Wiesel”, spune Grüner Miklos.

Cazul se judecă la Budapesta

În plângerea depusă, Grüner Miklos susţine că Abraham Wiesel (A-7712) a fost fratele lui Lazar şi nu tatăl, aşa cum declarase Elie. „Din documentele obţinute din România, reiese că tatăl lui Lazar Wiesel a fost Salamon Wiesel. Eu vreau ca instanţa să spună clar dacă Elie Wiesel a fost vreodată încarcerat la Auschwitz, fiindcă eu mă îndoiesc”, a încheiat Grüner.

Avocatul acestuia Dr. Bősze Ferenc a declarat că procesul ar putea începe chiar în toamna aceasta. „Este interesant că Grüner este cetăţean suedez, Wiesel american, dar cazul va fi judecat în Ungaria de Judecătoria Budapesta.

Grüner Miklos a adunat o sumedenie de dovezi, unele concludente, ca de exemplu lista cu pasagerii care au călătorit de la Paris la New York în 1957, când Elie Wiesel susţine că a ajuns în America, certificatul de naştere al lui Lazar Wiesel din România, acte de la Muzeul Auschwitz, cât şi certificate de la comunitatea evreiască Yed Vasem din Jerusalim”, a declarat Bősze Ferenc. Elie Wiesel este contrazis de alt evreu negationist, Norman Finkelstein care a scris cartea bestseller „Industria Holocaustului” unde vorbeste despre „rafturi de minciuni”, asa cum le eticheteaza.

In Romania nu a fost Holocaust – asta sustin niste evrei care tin sa lamureasca lucrurile! Acestia nu au putut fi arestati deoarece sint evrei si sint supravietuitori, dar in schimb au fost etichetati ca “rautaciosi”!

Evreul Wilhelm Filderman tine sa lamureasca asta pentru toti mincinosii “istorici” sionisti care fabuleaza emitand niste enormitati in care nici ei nu cred.

In Romania NU a fost HOLOCAUST declaratia data de evreul Wilhelm Filderman, cel care ii multumea Maresalului Antonescu pentru ca a avut grija de evreii din Romania.

Vocea evreiasca a ratiunii !

Un alt negationist, dar de data aceasta evreu, este Norman Finkelstein, care a scris cartea best-seller „Industria Holocaustului”, unde vorbeste despre „rafturi de minciuni”. Parintii acestui om au fost detinuti in lagar, insa au contrazis toate aceste versiuni oficiale. El n-a putut fi acuzat niciodata de „antisemitism”, celebra arma politica a sionistilor, deoarece era evreu, in schimb a fost considerat „rautacios” (uuu) !

Bineînţeles că Norman Finkelstein nu poate fi acuzat de antisemitism deoarece este evreu, iar părinţii săi au fost victime ale regimului nazist, însă el a fost etichetat ca având „ură de sine”, atribut ce este aplicat oricărui evreu care îndrăzneşte să demaşte această escrocherie.
Iată câteva citate din cartea sa “Industria Holocaustului”:

„Dacă toţi sunt supravieţuitori ai Holocaustului, se întreabă mama mea, atunci pe cine a omorât Hitler?”. Centrul (Simon Wiesenthal Centre) este renumit pentru exponatele sale de la Dachau şi Disney-land şi pentru utilizarea cu succes a tacticilor senzaţionale de înspăimântare realizate în scopul colectării de fonduri. Uneori cred că evreimea americană, care „a descoperit” Holocaustul nazist, este mai rea decât faptul de a uita totul. Mie îmi pasă de amintirea persecuţiilor famili-ilor de evrei, însă politica actuală a făcut din Holocaust o adevărată industrie, un mijloc murdar de stors bani din Europa, în numele „victimelor sărace ale Holocaustului”. Holocaustul a apărut pe scena politicii americane după victoria Israelului în războiul împotriva arabilor. De atunci, au fost investite mult prea multe resurse publice şi private pentru comemorarea genocidului nazist. Această comemorare este, de fapt, un omagiu adus nu suferinţei evreilor, ci preamăririi acestora. Holocaustul s-a dovedit o armă ideologică indispensabilă pentru elita evreiască. Prin desfăşurarea sa, una dintre cele mai mari puteri militare, având un dosar consistent la capitolul „drepturile omului”, şi-a alocat, fiind şi cel mai semnificativ grup etnic din America, titlul de „victimă”.

De aici decurge şi creşterea considerabilă a „dividendelor” acestor persoane – mai ales imunitatea la critică, aplicată în mod aberant, chiar şi în cazurie în care aceasta este justificată.”

(vezi Congresul Evreiesc Canadian (familia Bronfman), B’nai B’rith (familia Rothschild), Liga Anti-Defăimare (familia Rothschild), Congresul Evreiesc Mondial (familia Bronfman), Consiliul Britanic al Deputaţilor Evrei sau alte organizaţii înfiinţate de nişte inconştienţi, cum ar fi Partidul Verzilor din Canada şi Marea Britanie, Liga Antinazistă, Searchlight.)

         „Poveştile despre Holocaust au luat forme din ce în ce mai absurde, iar mama obişnuia să-1 citeze ironic pe Henry Ford: “Istoria este o prostie”. Poveştile despre supravieţuitorii Holocaustului deţinuţi în lagărele de concentrare, toţi eroi ai rezistenţei – au fost la mine acasă o sursă de fals divertisment. Holocaustul a fost folosit pentru justificarea acţiunilor politice criminale realizate în Israel cu sprijinul Statelor Unite. Aceasta este lecţia pe care am învăţat-o de la mama: Niciodată nu am auzit-o să-mi spună: “Nu compara!”

Ea făcea mereu comparaţii. In faţa suferinţelor afro-americanilor, vietnamezilor şi palestinienilor, credinţa mamei mele a fost întotdeauna aceeaşi: “Suntem toţi victime ale Holocaustului”. Biroul prim-ministrului israelian a estimat recent numărul supravieţuitorilor Holocaustului la aproape o jumătate de milion de oameni. Nu este greu să-ţi dai seama de ce cifra inflaţionistă este atât de mare. E mai dificil să faci presiuni pentru obţinerea unor compensări materiale în favoarea unui număr mic de supravieţuitori ai Holocaustu-lui.”

Vorbind despre modul în care compensaţiile (în valoare de 60 de miliarde de dolari) plătite de către Germania victimelor Holocaustului au fost furate de conducătorii industriei Holocaustului şi de către ,victimele’ închipuite, Norman Finkelstein spune:

„Atunci când germanii sau elveţienii refuză să plătească aceste compensaţii fabuloase, indignarea evreimii americane nu are limite. Dar când elita evreiască fură de la supravieţuitorii evrei, se ignoră orice normă etică, pentru că, în realitate, este vorba numai de bani. Alţii, implicaţi în procesul de compensare, s-au descurcat şi ei bine.

Salariul oficial al lui Saul Kagan, secretar executiv al conferinţei, este de 105.000 de dolari. Kagan câştigă în 12 zile cât a primit mama mea în total pentru cei 6 ani de suferinţă din cauza persecuţiei naziste. Industria Holocaustului a devenit o adevărată maşină de extorcare. Pretinzând că reprezintă evreii din lumea întreagă, vii şi morţi, se emit, mai nou, pretenţii asupra bunurilor evreieşti din perioada Holocaustului, din întreaga Europă.

Intre timp, conducătorii industriei Holocaustului care fac parte din elita evreiască, au forţat o înţelegere cu Elveţia – deoarece se pare că timpul îi presează – pe motiv că .supravieţuitorii Holocaustului mor zilnic din cauza sărăciei. Imediat ce elveţienii au dat banii, starea de urgenţă a trecut în mod miraculos. însă la mai bine de un an de la primirea acestor bani, încă nu exista un plan de distribuire a lor.

Până când se va realiza aşa-zisul plan de repartizare a banilor, toţi supravieţuitorii săraci ai Holocaustului vor muri de foame. După plata avocaţilor (suma totală cerută pentru acest caz a ajuns la 15 milioane de dolari), banii din Elveţia vor ajunge în conturile .demnelor’ organizaţii evreieşti.”

Despre Elie Wiesel, laureat al premiului Nobel şi * supravieţuitor al Holocaustului, Finkelstein scrie:

„Performanţa lui Elie Wiesel ca ,interpret’ oficial al Holocaustului nu este întâmplătoare. De fapt, el nu a ajuns în această poziţie graţie devotamentului său umanitar sau a talentului său literar; Wiesel joacă rolul principal în această înscenare, deoarece el articulează perfect dogmele şi susţine corespunzător interesele de bază ale Holocaustului.”

Despre Deborah Lipstacht, „erudita” Holocaustului care a câştigat un proces de calomnie împotriva faimosului David Irving, Finkelstein spune:

„Pentru a argumenta negarea în masă a Holocaustului, Lipstacht citează câteva publicaţii de divertisment. Piesa ei de rezistenţă în acest sens aparţine lui Arthur Butz, o persoană nesemnificativă, care predă inginerie electrică.”

Despre David Irving, cităm din cartea lui Finkelstein:

„Irving, mare admirator al lui Hitler şi simpatizant al socialismului naţional german, a adus o contribuţie indispensabilă la cunoaşterea unor aspecte importante legate de cel de-al Doilea Război Mondial.”

Industria Holocaustului a fost dintotdeauna falimentară. Mai rămâne doar să fie declarată ca atare. A trecut însă demult vremea când trebuia făcut acest lucru. Singurul gest nobil pe care-l mai putem face pentru cei care au murit în lagărele naziste este să le păstrăm vie amintirea/să învăţam din suferinţa lor şi să-i lăsăm, în sfârşit, să se odihnească în pace.”

De ce se simt evreii de la Institutul „Elie Wiesel” deranjati de luptatori anticomunisti ? Pentru ca liderii comunisti au fost evrei !

Eu nu-l pot numit „comunism”, ar fi fara logica, in acest caz, asa ca il denumesc „comunism evreiesc” si imediat apele devin foarte limpezi. Institutul acesta a dat o lovitura dubla, fara sa doreasca, au dat o lovitura si evreilor care au suferit in timpul comunismului. O sa se intrebe unii „bine, comunismul nu era al evreilor, cum puteau sa sufere ?”. Uite ca puteau, caci liderii evrei care au pus bazele comunismului erau sionistii lui Theodor Herzl, in frunte cu Karl Marx, Trotki, Lenin, Stalin, urmand cu bolsevicii moderni, Hrusciov, Gorbaciov si cel din prezent Putin. Toata mafia ruseasca este 100% sionista.

Comunismul în lume şi evreii este un subiect care se referă la rolul şi influenţa evreilor în mişcarea comunistă. “Enciclopedia Iudaică” scoasă de evrei la Ierusalim în Israel, la capitolul despre comunism, la pagina 792 afirmă că “mişcarea şi ideologia comunistă au jucat un rol important în viaţa evreiască”, în special în timpul anilor 19201930, dar şi în timpul cât şi după cel de-al doilea război mondial. Tot “Enciclopedia Iudaică” ţine să precizeze la pagina 793, că în toate comunităţile evreieşti comunismul s-a răspândit foarte mult, iar că in unele ţări, evreii au luat conducerea în partidele comuniste. Un alt aspect important care este explicat tot aici, este acela că evreii din proprie iniţiativă şi-au schimbat numele în unele neevreieşti cu scopul de a infirma dezvăluirile făcute de partidele de dreapta care spuneau despre comunism că este produsul conspiraţiei evreiesti.

Rabinul S. Wise în “The American Bulletin” din 5 mai 1935 defineşte marxismul ca fiind de fapt iudaism: “Unii îi spun marxism, eu îi spun iudaism” – declara el. Un alt rabin Haryy Waton în lucrarea “Un program pentru evrei şi umanitate” la pagina 138 afirmă că “nu este un accident că iudaismul a dat nastere marxismului” şi de asemenea, că evreii au participat cu bucurie la dezvoltarea marxismului[2]. Dr. Oscar Levy în prefaţa scrisă de el la cartea “Importanţa Revoluţiei Ruse” a autorului George Pitt-Rivers din 1920, caracterizează bolşevismul ca fiind “o religie şi o credinţă” si îl numeşte “Stindardul Roşu” al profetului Karl Marx[3]. “Jewish Chronicle” din 4 aprilie 1919, scos la Londra spune că idealurile bolşevice sunt în consonanţă cu cele mai înalte idealuri ale iudaismului şi de aceea sunt aşa de mulţi evrei bolşevici[4] . Iar George Marlen în cartea “Stalin, Troţki, or Lenin“, publicată la New York in 1937, spune la pagina 414, că dacă istoria nu se îndreaptă către “internaţionalizarea comunismului”, el apreciază că “atunci rasa evreiască e condamnată”[5]. Trebuie menţionat faptul că părintele comunismului, Karl Marx, este prezentat în lucrarea “Evrei in lume. Dicţionar biografic” de Wigoder Geofrey, scoasă la editura evreiască “Hasefer” în 2001 la Bucureşti ca fiind “descendent (atât după mamă cât şi după tată al unei lungi genealogii de rabini”[6] [7]. Karl Marx este şi cel care împreună cu Friedrich Engels, a scris şi a publicat în 1848: Manifestul Partidului Comunist[8]

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/comunismul-creatia-bancherilor-evrei-pentru-a-subjuga-si-controla-cat-mai-mult-libertatea-oamenilor-zeci-de-milioane-de-oameni-omorati-in-crimele-bolsevismului-si-peste-doua-milioane-in-romania.

Sintem antisemiti ? Evreii nu sint semiti ci arieni caucazieni (khazar) !

O alta anomalie istorica pe care o propaga evreii sionisti este aceea prin care sustin ca ei ar fi „semiti”, insa cartile de istorie universala, istorici evrei, genetica medicala ii contrazic cu lux de amanunte.

ANTISEMITISM = arma politica a sionistilor evrei-khazari, care se cred SEMITI, folosita pentru ai ataca pe cei care se opun intereselor lor, desi nicio carte de istorie de pe Planeta, nu-i atesta ca semiti, ci ei sint arieni caucazieni, potrivit Jewish Encyclopedia cap. IV, pag. 1-5, potrivit Lexiconului de istorie universala Langer, potrivit Dictionarului Oxford, potrivit ultimelor studii genetice cu privire la khazarii care au trecut in masa la iudaism in anul 740 e.n. in timpul regelui Chagan al III-lea.

Mai multe informatii si despre alti evrei care vorbesc despre aceasta pacaleala sionista cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-romania-nu-a-existat-holocaust-si-ca-romanii-nu-sint-antisemiti-asta-sustin-niste-evrei.

SURSE

1. http://activenews.ro/institutul-elie-wiesel-eliminat-la-sighet-placa-comemorativa-unui-fost-detinut-politic-anticomunist-foto_1847055.html

2. David Irving – „Hitler War” („Razboiul lui Hitler”)

3. Norman Finkelstein – „Industria Holocaustului”

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro