Instalația HAARP – controlul vremii, provocarea cataclismelor și atacarea psihotronică a oamenilor

by OFICIAL„Oficial HAARP inseamna High Frequency Active Auroral Research Program se ocupa cu bombardarea atmosferei superioare numita ionosfera, portiunea incarcata cu electricitate din jurul pamantului. Adica cam la 65-645 km distanta de suprafata Terrei.Este un radiotelescop care are o antena care emite in loc sa primeasca. El transmite unde care […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

OFICIAL

„Oficial HAARP inseamna High Frequency Active Auroral Research Program se ocupa cu bombardarea atmosferei superioare numita ionosfera, portiunea incarcata cu electricitate din jurul pamantului. Adica cam la 65-645 km distanta de suprafata Terrei.

Este un radiotelescop care are o antena care emite in loc sa primeasca. El transmite unde care incalzesc unele zone ale ionosferei cu scopul de a impinge masa in sus. Undele electromagnetice sint apoi reflectate catre Pamant, strapungand totul. Aparent pare un proiect stiintific care are ca scop imbunatatirea comunicatiilor. Ansambul care formeaza statia HAARP cuprinde 360 de antene proiectul fiind controlat de Departamentul de Aparare al Armatei.Oficial au spus ca acest proiect este un salt urias pentru omenire. Armata spune ca proiectul HAARP este capabil sa confere armatei un instrument pentru a inlocui efectul de puls electromagnetic, sa inlocuiasca printr-o tehnologie noua si compacta uriasul sistem de comunicare submarina prin fecvente extrem de joase care opereaza in Michigan si Wisconsin, sa fie folosit pentru a inlocui sistemul de radare cu raza de actiune pana dincolo de oriozont cu un sistem mai flexibil si mai precis, sa ofere o modalitate de distrugere a comunicatiilor pe o arie extrem de larga, mentinand in acelasi timp in functiune propriul sistem de comunicatii al armatei, sa faca o tormografie de penetrare a Pamantului pe suprafete intinse, sa fie o unealta de cercetare geofizica pentru identificarea depozitelor de petrol, gaze si minerale pe suprafete mari, sa fie folosit pentru a detecta avioane care zboara la inaltime mica si proiectile teleghidate, facand astfel a orice alta tehnologie sa fie depasita si altfel… ce mai o comoara nepretuita.

NEOFICIAL

Haarp a realizat in SUA pene totale de curent, pe regiuni intinse, a taiat comunicatiile, si multe altele. Aceasta tehnologie poate modifica clima foarte usor. 

La data de 12 iulie 2013, fostul agent NSA, care a dezertat din aceasta structura satanista si a expus planurile despre cum monitorizeaza lumea la nivel global, a facut declaratii socante pentru multi si despre instalatia H.A.A.R.P.

Ce nu s-a publicat in presa romaneasca este dezvaluirea sa, ma rog, ii zic si eu dezvaluire, pentru ca asa suna “senzational” in realitate ce o sa zica el despre tehnologia HAARP nu este noutate pentru unii cititori.”

Articolul a fost publicat pe site-ul chronicle.su[2], unde Snowden, declara reporterilor rusi ca radiotelescopul HAARP din Alaska nu este creat pentru cercetarea stiintifica a ionosferei si pentru dezvoltarea echipamentelor de comunicatii in unde radio, ci pentru a provoca cataclisme, dar si pentru a omora oamenii, atacandu-i psihotronic cu acele unde electromagnetice de inalta frecventa.

Snowden declara ca oamenii care mor din cauza acestui bombardament psihotronic vor parea la orice necropsie ca si cum ar fi murit din cauze naturale. Acesta mai numeste HAARP si o metoda de a reduce din populatia Planetei.

Departamentul Apararii al Statelor Unite (US Navy si US Air Force) controleaza instalatia H.A.A.R.P.!

Fiind un program științific, guvernul american alocă anual un buget recunoscut oficial de 30 milioane de dolari. HAARP este desfășurat de Institutul de Geofizică al Universității din Alaska de la Fairbanks iar titularul de proiect este Departamentul Apărării al Statelor Unite, respectiv US Navy și US Air Force. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume de tip CRAY-YMP/TM3D/T3E al Universității Alaska de la Fairbanks, iar sistemul propriu-zis aflându-se într-o bază militară de lângă Gakona din statul Alaska, de acest proiect beneficiind US Space Force.

Pentru proiectul HAARP se utilizează un echipament terestru, constituit dintr-o rețea de antene, fiecare antenă fiind alimentată din propriul său generator putând încălzi părți din ionosferă prin intermediul undelor radio. Până în prezent au fost construite 48 de antene urmând ca în final numărul acestora să se oprească la 360.

În perspectivă există posibilitatea construirii unui emițător de unde de înaltă frecvență foarte puternică pentru a face față unor cerințe ale cercetării ionosferei și a relației Pământ-SoareCosmos. Acest emițător de unde de înaltă frecvență se numește Ionospheric Research Instrument (IRI). Programul de cercetare HAARP a provocat diverse interpretări dar și polemici din punct de vedere al instituțiilor ce desfășoară acest program și beneficiarii acestora. O consecință a experiențelor desfășurate ar fi și faptul că energia uriașă de radiofrecvență generată prin amplificarea de milioane de ori a undelor radio poate distruge orice obiect staționar sau în mișcare în orice loc de pe Pământ, dar totodată poate crea găuri în ionosferă, producând pătrunderea și mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.

Publicațiile americane Fairbanks Daily News și Cooper River Country Journal au scris în septembrie 1995 materiale prin care se susținea că proiectul HAARP ar avea și obiective ascunse, mai precis că acesta ar reprezenta o „armă finală” cu performanțe ieșite din comun, revoluționând complet arta militară, fiind primul sistem de arme de valoare universală și cosmică.

Tesla adevaratul parinte fondator al H.A.A.R.P.! Americanii i-au plagiat proiectul defensivil numit „Raza Mortii” construind astfel H.A.A.R.P.!

Cati ati auzit de tehnologia inventata de Tesla, in scop evident, defensiv, care se numeste „Raza Mortii”? Mecanismul asa-numitei raze a mortii nu este nici astazi inteles pe de-a intregul.

„Totul a inceput in 1901, cind Nikola Tesla a obtinut de la magnatul J.P. Morgan 150.000 de dolari pentru a construi un turn de emisie pentru comunicatii radio si telefonice. Excentricul inventator avea in realitate un alt plan in minte, acela de a pune in practica ideile sale despre transmiterea energiei electrice prin mediul natural, adica fara o retea clasica.

In acest scop el a cumparat teren in Long Island, in apropiere de New York, intr-un loc numit Wardenclyffe. Aici el a inceput constructia unui urias turn inalt de 57 de metri, care avea in virf o sfera de otel de 55 de tone. Sub turn era un put de 36 de metri adincime, prin care treceau 16 tevi metalice, care coborau alti 90 de metri si al caror scop era, potrivit lui Tesla, acela de a capta energia terestra.

“In sistemul pe care l-am inventat, este necesar ca masina sa se infiga bine in pamint, altfel nu poate scutura bine pamintul. Trebuie sa fie bine infipt, ca sa poata sa faca sa vibreze aceasta sfera”, explica Tesla.

Din nefericire pentru el, proiectul Wardenclyffe s-a dovedit extrem de costisitor, in timp ce rivalul sau Marconi uimea lumea cu prima sa transmisie peste ocean, astfel ca in cele din urma savantul sirb nu a mai gasit investitori dornici sa sprijine ceea ce presa vremii ajunsese sa porecleasca “nebunia de un milion de dolari a lui Tesla”. In 1905, el este nevoit sa sisteze lucrarile, desi reusise citeva experimente uimitoare cu energia electrica.

”Un Zid Chinezesc invizibil”

Este foarte posibil ca Tesla sa se fi speriat de potentialul distructiv al masinariei create de el, dat fiind faptul ca mostenise de la tatal sau o ura totala fata de razboi. Din aceasta cauza, unul dintre scopurile sale in viata era acela de a gasi o modalitate tehnologica de a pune capat razboaielor.

Multi ani dupa testul din Long Island, in 1931, Nikola Tesla a anuntat intr-o conferinta de presa ca este pe punctul de a descoperi o noua sursa de energie. “Cind mi-a venit ideea, am avut un soc. Nu pot sa spun deocamdata decit ca va veni dintr-o sursa complet noua, la care nici nu v-ati gindi”, a adaugat savantul, fara a preciza daca descoperirea sa avea vreo legatura cu experimentele sale anterioare.

In 1934, cotidianul “New York Times” publica pe prima pagina a ziarului din 11 iulie o stire-bomba: “La 78 de ani, Tesla dezvaluie noua raza a mortii”. In articol se afirma ca noua inventie “va trimite raze de particule prin aer, cu o energie atit de mare incit va putea distruge o flota de 10.000 de avioane inamice la o distanta de 400 km”. Tesla declara ca “raza mortii” va face razboiul practic imposibil, deoarece fiecare tara isi va putea construi un “invizibil Zid Chinezesc”.

Teleforta

Potrivit sursei citate, raza sa, cu un diametru infinitezimal, ar putea fi generata de o instalatie speciala – un fel de fabrica a carei constructie nu ar costa mai mult de doua milioane de dolari si ar putea fi gata in trei luni. Daca Statele Unite si-ar construi o duzina de astfel de instalatii, in locuri strategice de-a lungul coastelor, tara ar fi invulnerabila in fata oricarui atac.

“Teleforta”, cum mai este numita inventia, ar putea topi de la mare distanta orice fel de motor si ar detona munitia aflata la bordul avioanelor inamice.

“Raza mortii” se bazeaza pe patru inventii noi, dintre care doua au fost deja testate, afirma Tesla cu acelasi prilej.

Piesele de baza erau un mecanism de producere a unei forte electrice foarte mari, cu ajutorul unei uriase pompe de vacuum care sa “traga” energia din atmosfera, si o metoda de amplificare a acestei forte. Raza propriu-zisa urma sa fie proiectata gratie unui mecanism bazat pe o uriasa forta electrica de respingere, care, potrivit indicatiilor sale, putea sa atinga un potential de 80 de milioane de volti. Presa vremii a cerut alocarea de fonduri pentru realizarea inventiei lui Tesla, care era incomparabil mai ieftina decit sumele ce se cheltuiau pentru armele conventionale.

Americanii si sovieticii s-au batut pe arhiva Tesla

Trei ani mai tirziu, dezamagit de lipsa de interes pentru proiectul sau si speriat de iminenta unui razboi in Europa, Nikola Tesla face o ultima incercare de a gasi surse de finantare pentru ceea ce el personal
prefera sa numeasca “Raza pacii”.

La inceputul anului 1937, el trimite conducatorilor mai multor state un amplu si detaliat material, continind o multime de diagrame. Intitulata “Noua arta a proiectarii energiei concentrate non-dispersive prin mediul natural”, lucrarea oferea practic prima descriere a ceea ce astazi s-ar numi o arma cu flux de particule incarcate.

Cel mai mare interes l-a manifestat Uniunea Sovietica, liderii de la Moscova rugindu-l pe Tesla sa ia legatura cu o firma sovietica avind sediul la New York. In 1939, in URSS s-a efectuat un prim test a cel putin unuia dintre mecanismele descrise de Tesla, iar acesta a fost rasplatit cu un cec de 25.000 de dolari.

Chiar daca, in timpul vietii sale, guvernul american nu s-a prea interesat de ideile lui Tesla, la moartea sa oamenii FBI s-au deplasat in citeva ore in camera sa de la hotelul New Yorker si au strins toate documentele.

Nepotul savantului, Sava Kosanovici, un tinar oficial iugoslav banuit de legaturi cu partidul comunist de la Belgrad, i-a acuzat pe americani ca au luat lucrari cu caracter tehnic, precum si un misterios carnet negru, cu sute de pagini de insemnari, dintre care multe purtau mentiunea “guvern”.

Dupa razboi, o parte din aceste documente au fost trimise la Baza aeriana Patterson din Ohio, unde a demarat “Proiectul Nick”, avind caracter secret si despre care guvernul american nu a dat niciodata detalii.

Abia in 1952, arhiva i-a fost remisa lui Kosanovici, care a trimis-o la Muzeul Tesla din Belgrad. In deceniile urmatoare, autoritatile iugoslave permiteau doar cu mare greutate occidentalilor sa consulte materialele, in schimb savantii sovietici aveau acces nelimitat. Temerile ca acestia au reusit sa puna in aplicare ideile savantului sirb au sporit in 1960 cind Nikita Hrusciov anunta in fata Sovietului Suprem ca “o arma noua si fantastica este in curs de elaborare”.

Spre sfirsitul anilor ’70, au aparut temeri ca sovieticii construiesc un poligon de testare a unei arme cu fascicul de particule incarcate, undeva la frontiera cu China. Potrivit analistilor, acesta ar fi fost unul dintre motivele care i-au determinat pe americani sa demareze Initiativa de aparare strategica, anuntata de Reagan in 1983, proiect ce a fost reluat, sub o alta forma, de George W. Bush.”[3]

Fundamentarea sistemului HAARP

„Sistemul HAARP se fundamentează datorită cercetărilor lui Bernard Eastlund prin dezvoltarea studiilor lui Tesla. Tesla este autorul unei teorii prin care susținea că pământul este un conductor uriaș și sigur dând posibilitatea organizării sistemului de telecomunicații.  Într-un studiu pe această temă, în noiembrie 1997, Alain Gossens arată că Eastlund nu este beneficiarul cercetărilor sale (deoarece la un moment dat el nu mai participă la proiect) ci o societate Apti-Arco a cărei activitate se desfășura în domeniul petrolier, în Alaska, în spatele căreia se află US Navy, US Air Force, US Space Force, într-un cuvânt departamentul de apărare al Statelor Unite ale Americii.

De-a lungul timpului SUA a experimentat diverse proiecte în privind proprietățile și utilizarea undelor electromagnetice. Astfel putem enumera Argus în 1958, Starfish în 1962, Solar Power Satellite în 1968 și 1978, Space Shuttle Experiments în 1985, Mighty Oaks în 1986, Desert Storm în 1991 și Alliate Force în 1999. Aceste proiecte aveau drept scop distrugerea comunicațiilor inamicului folosind ionosfera și undele electromagnetice.”[4]

În prezent proiectul HAARP poate fi considerat o armă excepțională împotriva oricăror atacuri terestre, aeriene, cosmice și chiar extraterestre, guvernul american investind din ce în ce mai mult în cercetări.

Un membru infocat al H.A.A.R.P. incearca sa ne convinga cat de „bun si pasnic” este aceasta instalatie! Ca si cu CIP-urile de altfel! Sa-l lasam pe dobi… sa ne minta, pardon, explice vroiam sa zic!

HAARP este subiectul a numeroase teorii ale conspirației, existând mai multe persoane care îi atribuie diverse motive ascunse și care presupun diferite capacități secrete ale proiectului. Jurnalistul Sharon Weinberger a numit proiectul HAARP ca pe un „Moby Dick al teoriilor conspirației” și a spus că popularitatea teoriilor conspirației pune de multe ori în umbră proiectul HAARP care poate furniza beneficii pentru comunitatea științifică.

Informaticianul David Naiditch a făcut, de asemenea, referire la HAARP ca fiind „un magnet pentru teoreticienii conspirației”, spunând că proiectul a fost acuzat de declanșarea unor catastrofe, cum ar fi inundații, secete, uragane, furtuni, cutremure devastatoare în Pakistan și Filipine, întreruperi majore ale distribuției de energie electrică, prăbușirea zborului TWA 800, sindromul Războiului din Golf și sindromul oboselii cronice.

HAARP controlează uraganele

„S-a vorbit foarte mult despre HAARP, programul american de cercetare asupra frecvențelor aurorale active, prin intermediul căruia poate fi manipulată vremea dar poate fi influențată și mintea oamenilor. Și totuși, unii încă mai cred că toate controversele stârnite în jurul acestui program sunt doar o simplă teorie a conspirației. Filmul pe care vi-l propunem în continuare prezintă imagini captate din satelit în timpul a două puternice uragane, în care se pot vedea formațiuni noroase stranii, ce nu apar în mod natural. Prezența acestor anomalii ce au influențat direcția de propagare a respectivelor uragane, constituie o dovadă clară a faptului că fenomene meteorologice au fost manipulate.

Uraganul Joaquin, al doilea ca intensitate din zona Atlanticului în 2015, s-a dezlănțuit la sfârșitul lunii septembrie 2015 și amenința coasta Statelor Unite. Pe înregistrările furnizate de satelit se poate observa cum s-a intervenit intenționat pentru a redirecționa uraganul spre insulele Bahamas și apoi spre Bermuda, ocolind Cuba și orașele americane. Pentru ca traiectoria să corespundă planului, programul HAARP a fost folosit în mai multe faze.

Uraganul Blanca, din luna iunie 2015, din oceanul Pacific, a fost de asemenea controlat de forțele militare americane cu ajutorul armelor de modificare a vremii (titularul progranului HAARP este Departamentul de Apărare a Statelor Unite).

Redirecționarea uraganelor se produce printr-un fel de explozie la nivelul norilor și curenților din ionosferă. Cu ajutorul antenelor HAARP sunt trimise cantități enorme de unde de joasă frecvență în stratul inferior al ionosferei, care încălzesc acest strat generând ascensiunea lui, urmată de apariția unui puternic curent descendent. Când acest curent descendent se lovește de straturile mai dense aflate în partea superioară a norilor, el se răspândește radial, formându-se nori tubulari la linia de înaintare a formațiunilor noroase. Nori tubulari apar în mod obișnuit acolo unde furtuna tinde să se disipe, dar niciodată nu apar mai mulți odată, în serie, dacă sunt formați pe cale naturală. Fiecare nor tubular este consecința unui curent descendent ce a lovit partea superioară a norilor și s-a răspândit radial. Norii tubulari creați prin intervenția HAARP sunt stabili, persistă ore în șir, păstrându-și forma chiar și atunci când se deplasează rapid, așa cum o fac norii singulari naturali. „Spargerea” masei de nori în nori tubulari are ca efect redirecționarea furtunii.

Modificările generate în ionosferă de programele HAARP sunt responsabile și de apariția unor găuri în stratul de ozon. Dimensiunile tot mai mari ale găurilor în stratul de ozon permit razelor ultraviolete nocive (UV-B) să ajungă pe pământ, afectând viața pe Terra. Din anul 2002 și până în prezent, cantitatea de UV-B a crescut cu 800%.

Arma supremă de distrugere în masă: controlul vremii

Tehnicile de modificare a mediului (ENMOD) pentru utilizare militară constituie în contextul prezent arma supremă de distrugere în masă.
Ironic, Pentagonul, în timp ce recunoaşte oficial capacitatea sa de a modifica vremea Pământului pentru scopuri militare, spune că se alătură eforturilor de a studia impactul încălzirii globale. În studiul pe care l-a efectuat, niciun cuvânt nu este menţionat cu privire la programul său principal de război meteorologic: HAARP, ce are baza în Gakona, Alaska, administrat în comun de Forţa Aeriană americană şi Marina americană.

Un fapt despre care nu se vorbeşte în dezbaterile privind schimbările climei la nivel global este cel al modificării condiţiilor meteorologice, prin apelul la o nouă generaţie de arme electromagnetice sofisticate. Atât Rusia, cât şi SUA au dezvoltat capacităţi de manipulare a climei în scopuri militare.

Modificarea intemperiilor, potrivit documentului AF 2025 al Forţei Aeriene americane „oferă luptătorului în război o gamă largă de posibile opţiuni de a învinge sau constrânge capacităţile unui adversar, acestea mergând până la declanşarea inundaţiilor, a uraganelor, secetelor şi cutremurelor”.

Modificarea condiţiilor meteorologice va deveni o parte din securitatea internaţională şi ar putea fi realizată în mod unilateral. Ar putea avea aplicaţii ofensive şi defensive şi ar putea fi folosită chiar şi în scopuri de descurajare. Abilitatea de a genera precipitaţii, ceaţă şi furtuni pe Pământ sau de a modifica vremea și producţia vremii artificiale sunt toate „o parte dintr-un set integrat de tehnologii militare”.

Tehnicile de modificare a vremii au fost aplicate de către armata americană de peste jumătate de secol. Matematicianul american John von Neumann, în colaborare cu Departamentul de Apărare american, şi-a început cercetarea privind modificarea condiţiilor meteorologice la sfârşitul anilor 40, în punctul culminant al Războiului Rece şi a prevăzut „forme de luptă de război care sunt de neimaginat”.

În timpul războiului din Vietnam, tehnici de creare de nori au fost folosite, începând cu 1967, sub numele de Proiectul Popeye, al cărui obiectiv era să prelungească sezonul musonului şi să blocheze rutele de aprovizionare ale inamicului de-a lungul drumului Ho Chi Minh.

Armata SUA a dezvoltat capacităţi avansate care, atunci când sunt activate, modifică selectiv tipare de condiţii meteorologice. Tehnologia, care este perfectată în cadrul Programului de Cercetare Aurorală Activă de Înaltă Frecvenţă (HAARP), este o anexă a Iniţiativei de Apărare Strategică Star Wars. Dintr-un punct de vedere militar, HAARP este o armă de distrugere în masă, acţionând din afara atmosferei şi fiind capabilă să destabilizeze sistemele agricole şi ecologice din jurul lumii.

Există şi o Convenţie în ceea ce priveşte interzicerea utilizării militare sau în orice alt mod ostil a tehnicilor de modificare a mediului care spune că: „Termenul se referă la orice altă tehnică pentru schimbarea, prin manipularea deliberată a proceselor naturale, a dinamicii, compoziţiei sau structurii Pământului, inclusiv a biosferei sale, a litosferei, hidrosferei şi atmosferei sau a spaţiului cosmic”.

Armamentul meteorologic este arma supremă de distrugere în masă, cu potenţialul de a destabiliza ecosistemul inamicului, distrugerea agriculturii sale, dezactivarea reţelelor de comunicare. Cu alte cuvinte, tehnicile ENMOD pot afecta o întreagă economie naţională, pot sărăci milioane de oameni şi pot „ucide o naţiune” fără ajutorul trupelor şi armamentului militar. Prin acest articol, profesorul Michel Chossudovsky doreşte reluarea dezbaterii privind pericolele armamentului de război meteorologic şi speră că va contribui la lărgirea obiectivului păcii mondiale care necesită „dezarmarea” neobosită a aparatului militar SUA-NATO.

Războiul meteorologic

Expansiunea semnificativă în ceea ce priveşte arsenalul de război meteorologic al Americii, care reprezintă o prioritate pentru Departamentul de Apărare, nu este un subiect nici de dezbătut şi nici de discutat. În timp ce ecologiştii dau vina pe administraţia Bush, pentru că nu a semnat protocolul Kyoto, problema „războiului meteorologic”, în special manipularea tiparelor vremii pentru uz militar, nu este niciodată menţionată.

Forţa Aeriană americană are capacitatea de a manipula clima fie în scopuri de testare, fie pentru simpla utilizare a informaţiilor militare. Aceste capacităţi se extind până la declanşarea inundaţiilor, uraganelor, secetelor şi cutremurelor. În ultimii ani, cantităţi masive de bani au fost alocate de către Departamentul de Apărare american pentru dezvoltarea şi perfecţionarea în continuare a acestor abilităţi. Nu trebuie să mai spunem faptul că acest subiect este un tabu ştiinţific. Posibilitatea manipulării mediului sau a condiţiilor meteorologice, ca parte dintr-o agendă militară, nu este considerată niciodată relevantă. Analiştii militari sunt muţi în ceea ce priveşte acest subiect. Meteorologii nu investighează problema, iar ecologiştii sunt prea captivaţi de problema încălzirii globale şi a protocolului Kyoto.

Ironic, Pentagonul, în timp ce recunoaşte capacitatea sa de a modifica vremea Pământului pentru utilizare militară, s-a alăturat consensului încălzirii globale. Într-un studiu major, Pentagonul a analizat în detaliu implicaţiile diferitelor scenarii de încălzire globală.

Documentul Pentagonului constituie o muşamalizare convenabilă. Niciun cuvânt nu este menţionat în ceea ce priveşte programul său principal de război meteorologic: HAARP, ce are baza în Gakona, Alaska, administrat în comun de Forţa Aeriană americană şi Marina americană.

Există mai multe explicaţii principale privind vremea şi schimbările climatice, însă niciuna dintre acestea nu explică complet evenimentele foarte neobişnuite şi complet haotice ale vremii, fără să mai menţionăm de „costurile umane” şi devastările produse, care au dus la destabilizarea unui sistem ecologic şi agricol. Aceste explicaţii nu s-au referit niciodată la problema manipulării climei pentru uz militar.

HAARP

Programul HAARP a fost înfiinţat în 1992. Acesta este o parte dintr-o nouă generaţie de armament sofisticat. HAARP constituie un sistem de antene puternice capabile să creeze „modificări controlate locale ale ionosferei” (stratul superior al atmosferei).
Nicholas Begich, implicat activ în campania publică împotriva HAARP descrie
programul ca fiind: „O tehnologie superputernică cu unde radio care influenţează zone ale ionosferei prin concentrarea unui fascicul şi prin încălzirea acelor zone. Undele electromagnetice ajung din nou pe Pământ, afectând absolut orice formă de viaţă”.

Un cercetător renumit, doctorul Rosalie Bertell, descrie HAARP ca pe „un încălzitor gigantic care poate cauza perturbări majore în ionosferă, creând nu doar găuri, ci incizii lungi în stratul protector care ajută planeta să nu fie bombardată de radiaţii”.

Potrivit lui Richard Williams, un fizician şi consultant al laboratorului David Samoff din Princeton, HAARP constituie „un act iresponsabil de vandalism global”. Atât el, cât şi ceilalţi oameni de ştiinţă se tem de o a doua etapă secretă în care HAARP ar „lansa mult mai multă energie în ionosferă. Acest lucru ar putea produce o perturbare severă a atmosferei superioare ce poate produce efecte care să se răspândească rapid în jurul globului, pe o perioadă de mai mulţi ani”.

HAARP a fost prezentat opiniei publice ca un program de cercetare ştiinţifică şi academică. Totuşi, documentele militare americane par să sugereze faptul că principalul obiectiv este acela de „a exploata ionosfera pentru scopuri ale Departamentului de Apărare”. HAARP are abilitatea de a declanşa întreruperi de curent şi de a perturba sistemul de energie electrică a unor regiuni întregi.

O analiză a declaraţiilor emise de Forţa Aeriană americană indică ceva de neconceput: manipularea muşamalizată a tiparelor meteorologice, sistemelor de comunicare şi a energiei electrice ca o armă de război global, pusă în slujba ideii de dominaţie a unor regiuni ale lumi.

Războiul meteorologic şi prosperitatea corporatistă

HAARP a început să fie operaţional încă de la începutul anilor 90. Sistemele sale de antene de la Gakona, Alaska, s-au bazat iniţial pe o tehnologie brevetată de compania Advanced Power Technologies (APTI), o filială a Corporaţiei atlantice Richfield (ARCO).

Prima fază a Instrumentului de Cercetare Ionosferic (IRI) HAARP a fost încheiată de către APTI. Sistemul IRI al antenelor a fost prima dată instalat în 1992 de către o filială a Sistemelor Aerospaţiale britanice (BAES) folosind brevetul APTI. Antenele radiază în  atmosfera spaţială folosind un set de transmiţătoare wireless de înaltă frecvenţă. În 1994, ARCO a vândut filiala APTI, inclusiv brevetele şi  contractul de construire a celei de-a doua etape către E-Systems, o companie militară secretă de înaltă tehnologie, cu legături în CIA. E-Systems este specializată în producţia de echipament electronic de război, navigaţie şi maşini de recunoaştere, inclusiv „dispozitive de spionaj extrem de sofisticate”. „Compania a realizat proiecte militare precum Planul Apocalipsei (sistemul care permite preşedintelui Americii să gestioneze un război nuclear) şi Operaţiunea Desert Storm”. Prin achiziţionarea filialei APTI, E-Systems a obţinut tehnologia strategică de război meteorologic şi drepturile de brevet. Nu e surprinzător faptul că brevetul a fost obţinut în urma unui ordin guvernamental secret. În mai puţin de un an de zile după ce E-Systems a intrat în posesia tehnologiei, compania a fost cumpărată de către Raytheon, cel de-al patrulea cel mai mare contractant militar american.
Prin această achiziţie, Raytheon a devenit cea mai mare firmă de „apărare electronica” din lume. Între timp, ARCO, care a vândut APTI către E-Systems, a fost la rândul ei cumpărată de către consorţiul petrolier BP-Amoco, devenind astfel cea mai mare companie petrolieră din lume.

„Fiind proprietarul vremii”

Bernard Eastlund a descris într-un interviu din 1997 această zonă de antene ca fiind „cel mai mare încălzitor ionosferic construit vreodată”. Totuşi, sistemul de 48 de antene, deşi operaţionale, nu era suficient de puternic pentru „a fructifica ideile din brevetele sale”. „Acesta este un dispozitiv foarte puternic, mai ales dacă reuşesc să îl aducă în etapa extinsă”. Această „etapă finală extinsă” vizualizată de Eastlund în 1997, care ar furniza o capacitate maximă de a manipula vremea, a fost acum atinsă. În timpul administraţiei Bush, principalul partener al lui Raytheon a fost BAES, care a fost implicat în instalarea iniţială a antenelor în acea zonă, la începutul anilor 90. Contractul de milioane de dolari a fost semnat cu aproximativ două luni înainte de invazia anglo-americană a Irakului. Folosind tehnologia Raytheon, BAES a reuşit să dezvolte IRI la capacităţile sale maxime.

Războiul meteorologic împotriva „statelor dictatoriale”

Întâmplările meteorologice neobişnuite din SUA şi din Europa Occidentală au fost intens documentate. Totuşi, ceea ce mass-media nu a subliniat este acel număr de schimbări climatic dramatice şi neobişnuite care s-au produs în ultimii ani în ţări care sunt identificate ca posibile ţinte ale puterilor occidentale.

De exemplu, tiparele meteorologice din Coreea de Nord au fost marcate încă de la mijlocul anilor 90 printr-o succesiune de secete, urmate de inundaţii. Rezultatul a fost distrugerea unui întreg sistem agricol. În Cuba, tiparul este similar cu cel observat în Coreea de Nord. În Irak, Iran şi Siria, o secetă devastatoare s-a produs în 1999. În Afganistan, o secetă de patru ani, din perioada precedentă invaziei americane din 2001, a generat distrugerea unei economii bazate pe producătorii agricoli, care a dus la o foamete larg răspândită.

Deşi nu există nicio dovadă cum că aceste întâmplări meteorologice sunt rezultatul unui armament climatic, Laboratoarele Geofizice Phillips, care sunt partenere în proiectul HAARP, predau un curs pentru personalul militar de la Baza Aeriană Hanscom din Maryland numit „Tehnici de modificare a condiţiilor meteorologice”. Cursul subliniază declanşarea furtunilor, uraganelor etc. pentru uz militar.

Manipularea vremii este prin excelenţă o armă preventivă. Aceasta poate fi direcţionată împotriva ţărilor inamice sau chiar a „naţiunilor prietenoase”, fără ca acestea să-şi dea seama. Războiul meteorologic constituie o formă ascunsă a unui război preventiv. Manipularea climei poate fi folosită pentru a destabiliza economia, agricultura şi ecosistemul unui inamic (de exemplu Coreea de Nord sau Cuba).

Mai trebuie subliniat faptul că aceste tehnici pot provoca haos pe pieţele financiare şi de mărfuri şi pot fi folosite ca un instrument „de comerţ interior” în vederea unor câștiguri financiare. Manipularea meteorologică are abilitatea de a destabiliza instituţiile unei ţări. În acelaşi timp, tulburările în agricultură creează o dependenţă
mai mare faţă de ajutorul alimentar şi de importurile de cereale din alte ţări mai „norocoase”.

Washingtonul, ca parte a revizuirii poziţiei sale nucleare, a ameninţat mai multe ţări, inclusiv China şi Rusia, cu lovituri nucleare preventive. Se poate presupune faptul că aceeaşi ameninţare există şi în cazul statelor dictatoriale în ceea ce priveşte folosirea tehnicilor de modificare meteorologică.

Deşi nu există nicio dovadă a utilizării armamentului meteorologic împotriva statelor dictatoriale, liniile directoare ale politicii privind „tehnicile de manipulare a vremii” au fost deja stabilite şi tehnologia este operaţională la nivel înalt.”[5][6]

SURSE

  1. Aryana Havah – „Anunnaki versus Anunnaki”
  2. http://www.chronicle.su/news/snowden-reveals-haarps-global-assassination-agenda/?fb_source=ticker&fb_action_ids=10151722373381609&fb_action_types=og.likes
  3. http://www.esoterism.ro/ro/tesla.php
  4. http://ro.wikipedia.org/wiki/HAARP
  5. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8963
  6. http://www.financiarul.ro/2012/10/12/arma-suprema-de-distrugere-in-masa-controlul-vremii/

 

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro