Iata ce substante contin toate vaccinurile: mercur, aluminiu si alte substante extrem de toxice ! Doctorii imunologi, toxicologii si chimistii incep sa recunoasca adevaratul pericol al vaccinurilor! Ele sunt sponsorizate de catre, Bil Gates, care a declarat ca trebuie sa se reduca populatia Planetei !

by Exista tot felul de oameni, care spun „eu nu cred ca vaccinul imi poate cauza ceva grav, el a ajutat la eradicarea multor boli cum ar fi poliomelita”. Asta este motto-ul daca pot sa-i spun asa sustinut in prezent de oameni slab informati in cadrul acestui domeniu. Vreau sa […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Exista tot felul de oameni, care spun „eu nu cred ca vaccinul imi poate cauza ceva grav, el a ajutat la eradicarea multor boli cum ar fi poliomelita”. Asta este motto-ul daca pot sa-i spun asa sustinut in prezent de oameni slab informati in cadrul acestui domeniu. Vreau sa prezint pentru absolut toti oamenii dovezi clare si precise care demonstreaza cat de periculoase sunt aceste vaccinuri. O sa vedeti ce substante chimice pot sa contina ele.

Health-Mercury-in-Vaccine2

V-ati intrebat vreodata ce se gaseste de fapt in vaccinuri?

10 minciuni sfruntate ce sint vehiculate in mod obsesiv in mass-media despre gripa si vaccinuri in general! Luam cazul „Gripei Porcine”, o „gripa” care aflam ca nici n-a existat! Un articol din 12 octombrie 2009 de pe site-ul yogaesoteric.net.

Minciuna nr. 1 – Nu se folosesc niciodată adjuvanţi în vaccinuri

Pe 7 iulie 2009, într-un anunţ ce nu a fost difuzat pe scară largă, ce aparţine OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) s-a recomandat ca adjuvanţii ce se folosesc pentru vaccinuri să fie utilizaţi pentru a spori cantitatea de vaccinuri produse şi care sunt disponibile la ora actuală la nivel mondial. O sursă majoră de toxicitate a vaccinurilor antigripale o constituie (pe lângă faptul că aceste vaccinuri sunt în mod intenţionat contaminate cu viruşi mortali) adjuvanţii, care sunt nişte substanţe ce au menirea să dinamizeze şi să amplifice imunogenicitatea vaccinurilor respective. În literatura de specialitate, toxicitatea acestor adjuvanţi este astăzi evidenţiată pe larg.
 
Cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur, sub forma unei substanţe ce este numită thimerosal (un conservant ce are consecinţe letale, sau altfel spus, care ucide), care este de 50 de ori mai toxic decât mercurul. O doză suficient de mare, atunci când este introdusă în organism, poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Otrăvirea cu mercur duce totodată la instalarea unor stări care sunt specifice autismului, face să apară sindromul atenţiei deficitare, declanşează scleroza multiplă, face să apară deficienţe de vorbire şi chiar de limbaj. Institutul de Medicină (IOM, unul dintre  Institutele Naţionale de Ştiinţă din SUA) a afirmat că sugarii, copiii şi femeile însărcinate nu trebuie să fie injectate cu această substanţă (thimerosal), dar cu toate acestea este cunoscut că cele mai multe vaccinuri conţin aproape 25 de micrograme din această substanţă toxică cu efecte letale.
Un alt adjuvant  comun şi foarte toxic pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu, care cauzează alergie şi şoc anafilactic. Există şi alţi numeroşi adjuvanţi noi, care sunt chiar mai periculoşi. Conform analizei efectuate de unele publicaţii ştiinţifice şi farmaceutice, astfel de adjuvanţi noi care includ MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04 sunt chiar mai toxici decât hidroxidul de aluminiu.

Aceste aspecte sunt mai mult decât semnificative şi ar trebui să ne dea de gândit, pentru că este evident pentru orice om plin de bun simţ şi inteligenţă că, dincolo de aparenţe, prin injectarea noastră cu acest vaccin se urmăreşte, de fapt, chiar inocularea în organism a virusurilor împotriva cărora ni se spune că suntem vaccinaţi, împreună cu astfel de substanţe toxice, care declanşează la scurt timp după aceea boli grave, conducând la moarte. Acele fiinţe umane care, în naivitatea lor, se vor vaccina cu aceste vaccinuri, dând dovadă de o mare credulitate şi naivitate, fac astfel jocul elitei francmasonice, al cărui scop este acela de a reduce în mod drastic populaţia mondială. Aceasta şi-a propus în realitate să reducă populaţia acestei planete la mai puţin de un miliard de locuitori. Ştiind aceasta, merită să ne punem întrebarea: oare este cazul să riscăm să fim contaminaţi în mod intenţionat, aşa cum s-a descoperit în cazul celor peste 72 de kg de vaccinuri gripale obişnuite, care erau infestate de o mână criminală cu virusul gripei aviare?

Minciuna nr. 2 – Gripa porcină este deosebit de periculoasă

În iulie 2009, au fost înregistrate 40.617 cazuri de gripă porcină în SUA şi au avut loc 319 decese, ceea ce evidenţiază o mortalitate de 0,8%, deşi este foarte probabil că rata mortalităţii este de fapt, în realitate, mult mai redusă.
Marea Britanie este cea mai afectată ţară a Europei şi presa a raportat zilnic despre o stare de „pandemie” în luna iulie 2009. În data de 23 iulie a fost deschisă o nouă linie telefonică de ajutor, la care oamenii pot primi sfaturi şi chiar pot comanda medicamentul Tamiflu, fără să fie consultaţi în prealabil de medici. În săptămâna deschiderii liniei, s-a ajuns la o cifră de îmbolnăviri record de 100.000, cu un total de 30 de decese, ceea ce înseamnă o mortalitate de 0.03% (probabil o rată a mortalităţii mai apropiată de realitate). Este posibil ca toate aceste cazuri de îmbolnăvire să fi fost produse tocmai datorită contaminării respectivelor vaccinuri cu virusul gripei porcine. Nu excludem această posibilitate deoarece există cazuri, care au fost depistate la ora actuală pe glob, când s-a descoperit că unele loturi de vaccinuri erau contaminate cu virusuri periculoase. Mass-media a avut tupeul de a afirma în mod manipulator despre acele vaccinuri că au ca efect eliminarea riscurilor de îmbolnăvire.

Deşi este prezentată de propaganda masonică drept un ucigaş la scară planetară, gripa porcină nu are deloc un efect atât de devastator asupra fiinţelor umane. Cu toate acestea, mass-media continuă să propage ştirea alarmistă cum că virusul H1N1 este foarte periculos, inducând astfel frică în sufletele oamenilor şi urmărind să-i determine să se vaccineze de urgenţă, plătind totodată sume considerabile pentru o gripă care nu este cu mult mai periculoasă decât o banală răceală din timpul iernii. În altă ordine de idei, la poruncă francmasonică, virusului i se pot aplica oricând în laborator anumite modificări genetice şi el poate evolua în ceva cu mult mai nociv. Pericolul  îl reprezintă inocularea lui în masă prin vaccinare, aşa cum s-a urmărit să se realizeze în cazul celor 72 de kilograme de vaccin, care fuseseră contaminate cu virusul gripei aviare H5N1.

Minciuna nr. 3 – Vaccinurile care au fost elaborate de marile concerne internaţionale precum Baxter, Novartis etc. ne protejează împotriva gripei porcine

Vaccinul ce a fost, zice-se, elaborat împotriva gripei porcine şi despre care se afirmă că protejează în mod sigur împotriva gripei porcine nu este în realitate câtuşi de puţin sigur. Cu toate acestea, se afirmă că acest vaccin protejează împotriva gripei porcine şi aceasta este cea mai mare minciună dintre toate, pe care mijloacele mass-media o promovează fără încetare.
Există numeroase argumente care dovedesc că vaccinurile ce au fost elaborate împotriva gripei nu sunt deloc aşa de sigure cum se susţine. Virusul gripei se modifică rapid – chiar şi fără ajutorul ingineriei genetice pe care, la porunca elitei francmasonice, o folosesc în laborator unii cercetători lipsiţi de conştiinţă, pe care îi putem numi pe bună dreptate criminali – iar vaccinul s-ar părea că ţinteşte doar tulpinile specifice.
De asemenea, la ora actuală se afirmă cu viclenie că vaccinarea antigripală nu asigură protecţie permanentă şi trebuie, tocmai de aceea, să fie repetată anual; se ştie că astfel de vaccinuri sunt dificil de produs în masă, iar unele tulpini nu se dezvoltă deloc în laborator. Numeroase studii demonstrează că vaccinurile antigripale protejează de cele mai multe ori foarte puţin, uneori deloc şi nu există la ora actuală motive suficiente ca să credem că vaccinul, despre care se spune că a fost elaborat împotriva gripei porcine, ar fi în vreun fel mai bun. Efectele utilizării vaccinurilor de acest gen asupra sănătăţii au fost imposibil de analizat ştiinţific, deoarece studiile nu conţin suficiente informaţii şi, totodată, la ora actuală lipsesc standardizările necesare pentru a fi accesibilă puţina informaţie existentă în această direcţie.

Un studiu efectuat pe un lot de 800 de copii suferind de astm a arătat că cei care au fost vaccinaţi antigripal au trebuit după aceea să meargă foarte des atât la doctor, cât şi la serviciile de urgenţă, datorită complicaţiilor şi efectelor secundare care au apărut la scurt timp după aceea. Acest studiu a fost confirmat de un raport ştiinţific din anul 2009, care arată că copiii cu astm care au fost vaccinaţi cu vaccinul FluMist au prezentat totuşi în mod paradoxal un risc de trei ori mai mare de spitalizare.
S-a constat, de asemenea, că vaccinurile împotriva gripei obişnuite sunt la fel de nefolositoare, atât pentru adulţi şi cât şi pentru bătrâni, conferind o protecţie foarte redusă sau chiar inexistentă împotriva unei game de afecţiuni, printre care şi pneumonia.

Ca studiu de caz poate fi luată situaţia din 1976: în acel an s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, s-ar părea că mai degrabă din cauza eforturilor fizice, decât din cauza îmbolnăvirii de gripă. Aceasta a dus la declanşarea vaccinării în masă a peste 40 de milioane de persoane, împotriva unei aşa-zise pandemii, care nu s-a materializat niciodată. O mulţime de complicaţii şi probleme de sănătate au apărut la sute de mii de fiinţe umane după aceea vaccinare şi mii de oameni au cerut după aceea despăgubiri. Mai mult decât atât, cel puţin 25 de fiinţe umane au murit şi peste 500 au paralizat în urma campaniei de vaccinare.
Statistic vorbind, probabilitatea  ca americanii să fie loviţi de fulger este de 40 de ori mai mare decât să fie salvaţi prin intermediul vaccinului fabricat împotriva gripei porcine.

Minciuna nr. 4 – Vaccinurile ce au fost fabricate în laborator pentru cazurile de gripă sunt sigure

La ora actuală, cinci companii farmaceutice care acţionează la nivel planetar au contracte pentru a produce vaccinul împotriva gripei porcine: Baxter Internaţional, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofi-Aventis şi AstraZeneca.
Baxter a fost prima companie farmaceutică ce a produs un vaccin împotriva virusului AH1N1, într-un timp suspect de scurt de la declanşarea aşa-zisei pandemii de gripă porcină (există destule indicii că virusul gripei porcine a fost realizat la comanda elitei francmasonice în laborator). Companiei farmaceutice i s-a permis să introducă pe piaţă vaccinul AH1N1 la sfârşitul lunii iulie şi începutul lunii august 2009, în ciuda faptului că această companie a fost implicată într-o serie de acţiuni în mod evident criminale, care aveau ca scop declanşarea unor pandemii. Se cunoaşte la ora actuală pe întregul glob că în decembrie 2008, o filială Baxter din Austria a vândut în 18 ţări un vaccin uman antigripal ce era contaminat cu o tulpină virală letală H5N1 de gripă aviară. În Cehia, testele pe cobai s-au soldat cu moartea tuturor animalelor de laborator în care a fost injectat aşa-zisul vaccin. Tot compania Baxter este responsabilă de un caz de epidemie de gripă porcină, ce s-a produs datorită fisurării suspecte a unei fiole destinate unui laborator de cercetare, într-un tren Intercity, în Elveţia.

Novartis, o altă firmă de produse farmaceutice, a anunţat în 13 iunie 2009 că a produs un vaccin împotriva gripei porcine utilizând şi adjuvantul MF59. Acest adjuvant este de natură uleioasă şi conţine substanţele Tween80, Span85 şi squalena. Studiile ce au fost efectuate pe cobai în laborator au arătat că adjuvanţii uleioşi fac să apară probleme motorii grave şi declanşează chiar paralizia. Substanţa squalena s-a constat că a indus artrită severă la cobai, iar  prin administrarea de 10 şi 20 ppm (părţi pe miliard) la subiecţi umani  s-a observat că determină tulburări grave  la nivelul sistemului imunitar, chiar  apariţia unor boli autoimune.
Compania Novartis a provocat şi ea un mare scandal în anul 2008, ca urmare a testelor clinice cu vaccinul H5N1 ce au fost realizate în Polonia. Testarea a constat în administrarea vaccinului la 350 persoane  fără adăpost  (vagabonzi) de către unele asistente medicale şi de către unii medici polonezi, experiment care a condus la moartea a 21 dintre cei testaţi şi a condus la aducerea personalului medical în instanţă de către poliţia poloneză.

Vaccinul ce a fost produs de compania GlaxoSmithKline conţine adjuvantul AS03, care a fost aprobat nu se ştie de ce de  către UE, împreună cu vaccinul anti-gripă aviară H5N1, în anul 2008. Conform Raportului European Public de Evaluare, AS03 conţine squalena (doza la un vaccin fiind la 10,68 miligrame), DL-alfa-tocoferol (11,86 miligrame) şi polisorbat 80 (4,85 miligrame). Vaccinul H5N1 conţine, de asemenea, 5 miligrame din substanţa thiomersal (care este un derivat de mercur) per doză de vaccin, polisorbat 80, octoxynol 10 şi alte diferite săruri anorganice cu efecte nocive pentru sănătate. Compania respectivă promovează agresiv diferite sisteme de adjuvanţi toxici pe post de „adjuvanţi avantajoşi“ , pentru a reduce în felul acesta cantitatea de vaccin care se administrează într-o doză.

Minciuna nr. 5 – Vaccinul împotriva gripei porcine şi a gripei aviare nu este obligatoriu

Am auzit cu toţii această minciună sfruntată, ce este repetată tot timpul: vaccinarea antigripală este voluntară, spun oficialităţile. Dar acest lucru nu este deloc adevărat; cei care sunt angajaţi la anumite companii o ştiu pe pielea lor. Cu toate acestea, această minciună continuă să fie repetată şi sunt o mulţime de naivi care sunt gata să o creadă.  Milioane de americani, în special cei care lucrează în domeniul medical şi chiar profesorii, aud acum de la angajatorii lor că, în cazul în care nu vor să se vaccineze, vor fi cu siguranţă concediaţi de la locurile lor de muncă. Să nu uităm în această direcţie că vaccinările sunt programate să înceapă şi în România în lunile noiembrie – decembrie 2009.

Minciuna nr. 6 – Vaccinarea împotriva virusurilor gripei aviare şi gripei porcine contribuie la menţinerea sănătăţii noastre

În realitate, este binecunoscut la ora actuală faptul că unele vaccinuri de acest gen fac mai mult rău decât bine. Potrivit expertului în virusuri dr. Marc Lipsitch de la Universitatea din Harvard (SUA), rata reală a mortalităţii datorată infecţiei cu virusul gripei porcine este estimată a fi atât de scăzută, încât se situează în jurul cifrei de 0.007%. Aceasta înseamnă că gripa porcină H1N1 omoară mai puţin de o persoană din 100.000. Dacă vaccinul are o eficienţă de 10%, ar trebui vaccinaţi un milion de oameni pentru a preveni o singură moarte ce este cauzată în cazul fiinţelor umane care s-ar putea îmbolnăvi eventual de gripa porcină. Efectele secundare ale vaccinării unui milion de fiinţe umane ar crea însă grave probleme de sănătate pentru sute de mii dintre aceştia şi este cu putinţă  chiar să ucidă mai multe sute dintre ei! Acest aspect este însă trecut sub tăcere. Oare de ce? Riscul de deces creşte simţitor odată cu vaccinarea împotriva gripei porcine. Lăsăm la o parte alternativa că este cu putinţă ca atunci când suntem vaccinaţi, de fapt să ni se transmită cu acea ocazie chiar virusul respectiv, care apoi să ne provoace boala specifică, pe care altfel nu am fi avut-o niciodată.

Minciuna nr. 7 – Vaccinul împotriva gripei aviare şi împotriva gripei porcine nu este alcătuit din „virusuri active atenuate“

Când vaccinurile împotriva gripei porcine au fost prezentate pentru prima dată, ele  au fost descrise ca fiind realizate din „virusuri active atenuate“. Acest aspect a fost menţionat în mod direct în documentele CDC din SUA (Centers for Disease Control and Prevention, Centrele pentru prevenirea şi controlul îmbolnăvirilor). Menţiunea respectivă a speriat presa americană şi de atunci informaţia respectivă a fost cenzurată, fiind cenzurată din orice discuţie legată de vaccinare. Pentru cei care sunt naivi şi ignoranţi şi înghit atât de uşor orice „gogoaşă“, jurnaliştii sunt pregătiţi şi vor susţine cu neruşinare în continuare că vaccinurile împotriva gripei aviare şi împotriva gripei porcine nu conţin deloc viruşi activi atenuaţi. Dar cu toate acestea, cei care sunt corect informaţi ştiu cu exactitate că vaccinurile respective sunt într-adevăr elaborate pe baza unor „virusuri active atenuate“. De fapt, un virus de acest gen se elaborează astfel: se iau virusuri active, li se slăbeşte virulenţa (sunt „atenuaţi” ca efect specific), iar apoi sunt injectate fiinţele umane care acceptă să se vaccineze. Dincolo de minciunile care se spun la ora actuală, acesta este purul şi cutremurătorul adevăr.  

Minciuna nr. 8 – Spălaţi-vă, spălaţi-vă, spălaţi-vă cât mai des pe mâini

Această idee cretină de a ne spăla într-un mod aproape obsesiv pe mâini, poate chiar şi de sute de ori pe zi, se bazează pe presupunerea că am putea, în felul acesta, să evităm expunerea la virusul gripei porcine. Dar cu toate acestea, ceea ce ni se spune nu este nici real şi nici practic. Virusul se poate răspândi şi transmite prin aer şi prin urmare este o tâmpenie să credem ca el se transmite numai prin astfel de modalităţi (atingerea a ceva care a fost contaminat). Această idee de a evita aşa-zisa expunere la virusul gripei porcine este un nonsens evident. Cu toate acestea, există fiinţe umane ignorante care cred orbeşte această tâmpenie care ni se repetă la nesfârşit. Iar modalitatea cea mai sigură de a supravieţui, şi anume menţinerea unui sistem imunitar puternic şi sănătos, nici nu este pomenită în cadrul modalităţilor de prevenire a contaminării cu acest virus.
Bineînţeles, spălatul mâinilor are sens atunci când lucrăm într-un spital. Unele ştiri recente insinuează că doctorii sunt prea ocupaţi şi chiar uită să îşi mai spele mâinile, astfel că, tocmai datorită „amneziei” lor se răspândesc tot felul de microbi prin spitalele din întreaga lume.

Minciuna nr. 9 – Copiii sunt mult mai vulnerabili la contaminarea cu virusul gripei porcine decât adulţii

Aceasta este o altă minciună sfruntată, ce ne este servită pe faţă şi care totodată vinde foarte bine vaccinurile. În momentul de faţă, vaccinările vizează în primul rând şcolarii. Adevărul este, însă, că virusul gripei porcine se manifestă mult mai blând la copii, în conformitate cu opinia doctorului Marc Lipsitch de la Universitatea Harvard (SUA). Agenţia de presă Reuters a avut chiar curajul să anunţe această ştire, dar majoritatea canalelor de ştiri încă mai răspândesc minciuna gogonată că cei mai vulnerabili la virusul gripei porcine sunt de fapt copiii.

Minciuna nr. 10 – În cazul în care ne-am îmbolnăvit de gripă aviară sau porcină nu avem altă posibilitate de vindecare, decât să ne vaccinăm sau să ne tratăm cu Tamiflu

Este important să avem mereu în vedere faptul că mijloacele mass-media mint cu o neruşinare aproape incredibilă. Propaganda deşănţată a acesteia acţionează la comanda elitei francmasonice, care dictează din umbră ceea ce trebuie să se scrie şi să se difuzeze şi impune cenzurarea oricărei ştiri care pomeneşte despre folosirea vitaminei naturale D şi a produselor naturale ce conţin vitamina D, a ceaiurilor sub formă de pulbere (ce pot fi administrate de 4 ori pe zi sublingual, în doze de câte 3 grame, cu efect antiviral) sau a multor altor remedii naturale care ne pot proteja într-un mod chiar de sute de ori mai eficient decât vaccinurile criminale fabricate în laboratoarele lor. Dacă studiem cu atenţie ştirile din mass-media, descoperim că din punctul lor de vedere, în cazul în care ne îmbolnăvim, există numai două opţiuni: vaccinurile şi Tamiflu. Asta e tot. Nu mai există nicio altă opţiune, iar dacă cumva cineva încearcă să vorbească despre aceasta, este pus la zid, ridiculizat, defăimat, şantajat, prigonit etc. şi se afirmă cu tupeu că toate aceste alternative naturale sunt ineficiente sau chiar aberante.  
Ne întrebăm de ce se teme la ora actuală mass-media atât de mult să spună adevărul? Rapoartele despre gripa porcină, care vorbesc despre modalităţi naturale de vindecare, nu pot vedea lumina zilei tocmai pentru că menţionează, printre altele, anumite plante de leac, vitamina D şi chiar lumina soarelui, care sunt nişte remedii gratuite, ce ne vin de la Dumnezeu şi care sunt foarte eficiente în cazul îmbolnăvirii de gripă porcină. Este un lucru evident că francmasoneria mondială şi marea industrie farmaceutică sunt în cârdăşie şi că ele deţin monopolul asupra mass-mediei, astfel încât nicio ştire adevărată despre gripa porcină sau gripa aviară nu poate fi publicată.

Toate acestea ar trebui să le dea de gândit tuturor oamenilor inteligenţi şi cu bun-simţ!”

Pe pagina de internet a Centrului pentru Controlul Bolilor din America[1] si tradus de site-ul razbointrucuvant.ro[2], putem regasi urmatoarele substante folosite in mod obisnuit ca aditivi in vaccinuri:

„- aluminiu – metal usor ce cauzeaza dementa si Alzheimer; n-ar trebui sa va injectati niciodata aluminiu;

– antibiotice – chimicale ce promoveaza superbacteriile, bacterii rezistente la antibiotice ce omoara zeci de mii de americani in fiecare an;

– formaldehida – substanta folosita la imbalsamarea cadavrelor. Foarte toxica pentru sistemul nervos, cauzand orbire, leziuni ale creierului si atacuri de apoplexie. Departamentul American al Sanatatii si Serviciilor Sociale recunoaste in mod deschis ca formaldehida provoaca cancer. Puteti citi asta pe site-ul Programului National de Toxicologie, in al 12-lea Raport despre carcinogeni. Acolo insa este uitata mentionarea folosirii formaldehidei in vaccinuri. Acesta este “secretul murdar” al guvernului si al industriei vaccinurilor. Se mentioneaza totusi ca “…formaldehida provoaca leucemie mieloida, precum si forme rare de cancer ca cel sinonazal sau cel nasofaringeal.”

– monoglutamat de sodiu – o substanta neurotoxica numita “excito-toxina”. Produce supra-excitarea neuronilor pana la punctul decesului. Monoglutamatul de sodiu este toxic si atunci cand este consumat in mancaruri, cauzand migrene si leziuni endocrine. Nu ar trebui sa va injectati NICIODATA MGS in organism. Din nefericire, exact asta fac muncitorii din sistemul medical atunci cand va vaccineaza.

– timerosal – un compus al mercurului care provoaca leziuni severe, permanente ale sistemului nervos. Mercurul este foarte toxic pentru creier. Nu trebuie niciodata atins, inghitit sau injectat. Orice doza este periculoasa. Doctorii si promotorii vaccinurilor MINT atunci cand spun ca nu exista mercur in vaccinuri. Pana si CCB recunoaste ca vaccinurile inca mai contin mercur (timerosal).

Mai mult, Programul National de Toxicologie[3] admite in propriile documente ca:

– Vaccinurile “pot provoca o crestere mica, dar masurabila a nivelurilor de mercur din sange”.

– “S-a descoperit ca timerosal poate traversa barierele sange-creier si sange-placenta”.

– “Pericolele timerosalului includ neuro si nefrotoxicitatea (toxicitatea creierului si a rinichilor).”

– “Profilurile toxicologice similare dintre etil si metilmercur cresc posibilitatea aparitiei neurotoxicitatii chiar si in cazul dozelor mici de timerosal.”

– “Nu exista inca reguli orientative pentru expunerea in siguranta la etilmercur, metabolitul timerosalului.”

– “Evaluarea a determinat ca folosirea timerosalului ca si conservant in vaccinuri poate rezulta intr-un consum de mercur in primele 6 luni din viata care depaseste normele recomandate de Agentia de Protecie a Mediului.”

– “In Statele Unite, timerosalul se regaseste inca sub forma conservantilor in componenta vaccinurilor pentru copii, precum si in cateva produse biologice recomandate in timpul sarcinii. Timerosalul ramane conservantul din anumite vaccinuri administrate adolescentilor si adultilor. Mai mult, timerosalul continua sa fie folosit international ca si conservant in vaccinuri.”

Raportul continua cu afirmatia ca studiile FDA au gasit totusi ca timerosalul nu reprezinta niciun pericol pentru sanatate. Mai spune de asemenea ca producatorii “lucreaza” la eliminarea timerosalului din vaccinuri, dar in realitate acesta se regaseste inca in compozitia lor. Interesant este ca FDA cere ca timerosalul si conservantii similari sa se adauge doar in vaccinurile “multi-doza” – flacoane ce contin mai mult de o doza de vaccin. Companiile farmaceutice ar putea, daca ar dori, produce vaccinuri “curate”, fara mercur/timerosal. Dar aleg sa ignore aceasta varianta deoarece este mult mai profitabil sa produci vaccinuri multi-doza. Cum mentioneaza raportul: “Conservantii nu sunt necesari in produsele impachetate in flacoane de o singura doza. Flacoanele multi-doza sunt preferate de catre anumiti doctori si anumite clinici datorita faptului ca acestea sunt adeseori mai ieftine si mai usor de depozitat.”

Deci motivul pentru care copilul vostru este injectat cu asa ceva se reduce la atingerea unui profit cat mai mare si optimizarea spatiilor de depozitare de catre birourile de sanatate!

“Mercurul din vaccinuri este o teorie a conspiratiei!”

Mi-a fost spus de catre numerosi “sceptici” si doctori ca nu exista un asemenea lucru precum mercurul din vaccinuri, si ca orice astfel de sugestie nu este nimic altceva decat o “teorie nebuna a conspiratiei”. Acest fapt arata cat de ignoranti sunt toti scepticii, doctorii si toti ceilalti muncitori din domeniul medical: nu au NICI CEA MAI MICA IDEE ce se afla in compozitia vaccinurilor pe care le administreaza pacientilor. Tot ce trebuie sa faca este sa viziteze pagina web a CCB[4], unde vor gasi recunoasterea fara echivoc a faptului ca aceste chimicale sunt folosite in vaccinuri la ora actuala. Se pare ca nu este o teorie conspirativa. Este status-quo-ul societatii moderne de producere a vaccinurilor. Si in cazul in care CCB va sterge pagina respectiva, citam direct de acolo:

Ati simtit migrena de dupa un vaccin? Aceea este senzatia substantelor chimice ce va mananca din creier. Luati in considerare urmatorul fapt: cel mai raspandit efect secundar al injectarii unui vaccin este durerea de cap. CCB admite ca mai mult de 30% dintre cei vaccinati acuza dureri de cap sau migrene.Ia ganditi-va: ce ar putea fi in vaccinurile acelea care ar putea cauza durere de cap, migrene sau leziuni cerebrale? Hmmm… poate mercurul, formaldehida, alumimiul si monoglutamatul de sodiu?… Chiar daca esti adeptul teoriei vaccinurilor ca si cale ajutatoare de a invata sistemul imunitar sa recunoasca patogenii, de ce ar crede oricine – mai ales un doctor -, ca este in regula sa injectezi fiinta umana cu mercur, monoglutamat de sodiu, formaldehida si aluminiu?

Argumentul promotorilor vaccinarii este acela ca fiecare vaccin contine doar o doza minuscula din aceste substante foarte toxice, si deci este in regula sa fii injectat cu ele. Insa acest argument contine o greseala fatala: copiii din SUA sunt vaccinati de 20 de ori pana implinesc varsta de 6 ani!!! Care este efectul cumulat al tuturor acestor vaccinuri, plus mercurul din plombele dentare si sursele alimentare? Care este efectul injectarii mercurului intr-un copil ce sufera de o deficienta nutritionala cronica?

Cercetatorii nu cunosc raspunsul deoarece asemenea studii nu au fost niciodata facute. Deci pot pretinde linistiti ca nu se va intampla nimic rau si continua sa administreze tot mai multe vaccinuri bebelusilor, copiilor si chiar mamelor insarcinate. Joaca ruleta ruseasca pe seama copiilor nostri, cum ar veni, joc in care fiecare injectie ar putea produce un atac de apoplexie, coma, autism sau moarte.

Daca vaccinurile sunt bune pentru tine, atunci de ce contin atatia aditivi care iti fac rau? Nu cred ca ti-ai dori mercur in pestele pe care-l mananci. Nu cred ca ti-ai dori monoglutamat de sodiu in sandvis si in mod sigur nu ti-ai dori formaldehida in bautura racoritoare. Deci de ce ai vrea sa te injectezi cu aceste substante ucigatoare? Si, cel mai important, de ce producatorii nu ofera vaccinuri “curate”?

Ganditi-va: cand cumperi mancare bio, iti doresti alimente FARA mercur, FARA monoglutamat de sodiu, FARA aluminiu si bineinteles FARA formaldehida. Niciun om intreg la minte nu ar consuma aceste otravuri neurotoxice. Si totusi, uimitor, exact aceiasi oameni stau aliniati pentru a fi INJECTATI cu exact aceleasi otravuri, autojustificandu-si ignoranta.

Si mai absurd, industria vaccinurilor sustine ca aceste ingrediente toxice sunt adaugate tocmai pentru a le face mai eficiente! Da, acesta e motivul: mercurul face vaccinurile mai eficiente! Dati click aici pentru a vedea un reportaj in care se afirma ca mercurul creste eficienta vaccinurilor, imbunatatindu-le copiilor “comportamentul si performanta mentala”. Nu, nu inventez nimic. Mass-media afirma la modul cel mai serios ca mercurul este BUN pentru bebelusi. Vitaminele s-ar putea sa te ucida, dar mercurul este benefic! Dar stati putin: parca teoria din spatele vaccinurilor era ca virusii slabiti invata sistemul imunitar sa dezvolte anticorpi impotriva adevaratilor virusi. Unde intra mercurul, MGS si formaldehida in teoria asta?

Deci… Exista vreun vaccin “curat”? Va provoc sa descoperiti unul. Pur si simplu nu exista niciunul pentru marea majoritate a populatiei. Aproape toate vaccinurile destinate maselor sunt formulate cu substante neurotoxice care nu au absolut nimic de-a face cu stiinta vaccinarii, dar au absolut totul de-a face cu autismul, Alzheimer, dementa prematura, suprimarea imunitatii, prostirea la scara larga a functiilor creierului. (…)”

Refuzarea Legala a Vaccinarii! Nimeni nu va poate obliga!

Document legal prin care puteti sa refuzati vaccinarea voastra ori a copilului vostru si nimeni nu va poate obliga conform drepturilor pacientului in baza temeiului legal al legii 46/2003

Am expus aici un link, mai jos, unde am incarc la mine pe site, un document cu toate prevederile legale care demonstreaza clar si precis ca NIMENI NU VA POATE OBLIGA SA VA VACCINATI, daca fac asta incalca toate prevederile incluse in interiorul documentului!

Descarcati-l, scoteti-va la imprimanta cele 7 coli pentru a le avea la indemana -> www.fara-secrete.ro/biblioteca/conspiratia_bolilor,_corporatiilor_farmaceutice_si_vaccinurilor/Refuzarea%20Legala%20a%20Vaccinarii.doc

Medici care recunosc cat de periculoase sint vaccinurile!

Sa nu credeti ca sint doar eu si alti „nebuni” care discutam „conspirationisme” pe aici, nici vorba. De exemplu avem pe Dr. Christa Todea-Gross care sustine ca medicilor le este frica sa vorbeasca despre vaccinare, desi destui dintre ei cunosc adevarul. Frica in randul acestora este cauzata de faptul ca si-ar putea pierde locul de munca, chiar si viata daca insista prea mult. UUU cam periculosi sinteti baieti!

„Dacă în trecut părinţii, în special mamele, îşi duceau copiii la vaccinat fără să pună întrebări, având o încredere deplină în autorităţile medicale, nu acelasi lucru se întâmplă în ziua de azi când părinţii tineri, cu studii medii sau superioare şi având la dispoziţie numeroase surse despre vaccinuri şi efectele lor secundare, pun tot mai des întrebări despre eficienţa sau ineficienţa vaccinurilor, dar mai ales despre pericolul pe care îl pot prezenta pentru sănătatea copiilor lor. Din nefericire nu primesc răspunsul sincer la care se aşteaptă, fiindcă în spatele unei publicităţi tot mai agresive a vaccinurilor nu se află altceva decât o goană după bani, la care nu este dispusă să mai renunţe vreodată cunoscuta Big Pharma. Cu toate acestea, nicio propagandă falsă nu mai poate păcăli pe părinţii copiilor deveniţi victime ale vaccinurilor, dar nici pe alţii care doresc să cunoască adevărul despre vaccinuri.

În Occident au apărut tot mai multe asociaţii de părinţi a căror copii suferă de boli grave postvaccinale. Unii dintre părinţi şi-au cerut drepturile în instanţă şi au câştigat. La ora actuală, în America, tot mai mulţi părinţi ai căror copii suferă de autism provocat de vaccinuri combinate precum ROR şi DTP, dau statul în judecată şi unii dintre ei au câştigat în instanţă, dovedindu-se o legătură direct între vaccin şi boală. Tot mai mulţi oameni de ştiinţă au studiat aceste afecţiuni şi au recunoscut legătura lor incontestabilă cu vaccinurile. Deşi numeroasele cărţi scrise de autori renumiţi din SUA şi unele state ale UE, dar şi din China şi Japonia, dovedesc acest adevăr, în mod paradoxal afacerea cu vaccinurile continuă ca şi când nimic nu s-ar întâmpla iar presiunile făcute de Autorităţile Sanitare asupra părinţilor cresc pe an ce trece.

Unii dintre medici, după ce acumulează o experienţă practică, la cabinet sau la spital, care de multe ori contrazice teoriile învăţate, nu mai pun nici ei întrebări, din teamă de a nu intra în conflict cu superiorii lor sau de a nu-şi pierde locul de muncă. Atunci ei fac un compromis. Unde lipseşte credinţa, lipseşte şi curajul..

Alţi medici, văzând un sistem medical bolnav şi dorind o schimbare, se opun, dar riscă să fie marginalizaţi sau chiar ameninţaţi de către superiorii lor. Adeseori nu le mai rămâne decât o cale: să plece din sistem. Este cazul a multor medici din Occident, care s-au opus vaccinurilor şi teoriilor false elaborate despre acestea, dar au avut şi de suferit. Curajul se naşte din credinţă.”[5]

In Marea Britanie cei care scriu impotriva vaccinarii sint haituiti de autoritati!

Nu credeti? In Marea Britanie, un grup dedicat ajutorarii parintilor, a fost luat in vizor de catre autoritatile masonice din Marea Britanie pentru ca si-au permis sa publice documente atestate stiintific din care rezultau cat de toxice sint vaccinurile.

Un grup din Marea Britanie, dedicat ajutorarii parintilor spre intocmirea de programe de vaccinare pentru copii, a fost luat in vizor de autoritatile Britanice pentru ca a publicat avertismente dovedite stiintific despre pericolele vaccinurilor combinate impotriva pojarului, oreionului si rubeolei, cunoscut si ca MMR. BBC News a raportat ca lui BabyJabs.co.uk[6] i s-a ordonat de catre U.K. Advertising Standards Authority (ASA) sa scoata informatii de pe site-ul lor care doar explica legaturile cunoscute dintre MMR si autism.

Citand un studiu din 2002 din care reiese ca MMR nu poate fi eliminat total din lista cauzelor de autism la copii, BabyJabs au sustinut pe site-ul lor ca MMR “ar putea cauza autism intr-un procent de 10% din copiii bolnavi de autism din U.K.“, ceea ce este o afirmatie mai mult decat rezonabila. Grupul a mai sugerat ca cei mai multi experti din ziua de azi sunt de acord ca ratele de autism la copii sunt in crestere, si ca aceasta crestere nu poate fi atribuita doar faptului ca au fost mai multe diagnosticari.

De asemenea, BabyJabs a mai inclus informatii ce explica ca varianta de virus de pojar vizata de vaccin a fost gasita in intestinele si creierele unor copii cu autism, ceea ce este problematic. Pana la urma, U.S. Institude of Medicine (IOM), a descoperit in 1994 ca acel vaccin pentru pojar poate cauza infectii serioase, care la unele persoane pot duce la moarte. (http://www.nvic.org/vaccines-and-diseases/MMR.aspx[7])

MMR nu a fost niciodata dovedit ca nu provoca autism

Desi exista mai multe dovezi stiintifice care sa sugereze o legatura intre MMR si autism la unii copii decat exista impotriva, BabyJabs nu a mers pana la a face aceasta afirmatie. De fapt, grupul doar a indicat ca MMR nu a fost niciodata dovedit ca nu provoaca autism, un fapt incontestabil care trebuie facut cunoscut parintilor, mai ales celor al caror copii sunt supusi unui risc mai mare de a fi afectati negativ de vaccin.

Dar, odata ce ASA a aflat ca cineva, undeva, nu accepta mitul oficial ca MMR este complet sigur si ca in nici un caz nu cauzeaza autism, aceasta institutie guvernamentala a batut cu pumnul in masa si a ordonat lui BabyJabs sa scoata informatia de pe site. De asemenea, BabyJabs a facut referinta si la faptul ca amplul studiu al Doctorului Andrew Wakefield in legatura cu MMR a fost “puternic respins” (citam) de guvern si stabilimentul medical, sau mai degraba declarat fals, o nuantata variatie in folosirea cuvintelor care, de asemenea, pare ca a deranjat pe cei care detin puterea.

Datorita pozitiei sale deschise si independente legata de acest subiect, lui BabyJabs i s-a cenzurat dreptul la exprimare libera de catre oficialii celui mai tiranic stat politienesc, U.K. Aceasta asa-numita natiune progresista cenzureaza in mod activ libertatea de a discuta despre sanatate petru ca face referire la vaccinuri — daca nu esti de acord cu dogma oficiala despre vaccinuri si alegi sa scrii despre asta online, cu alte cuvinte, ai putea foarte bine sa devii urmatoarea tinta a ASA.

Numeroase studii leaga MMR de groaznice efecte secundare, inclusiv autism

Este remarcabil ca o autoritate sau institutie guvernamentala se incumeta sa faca indrazneata afirmatie ca MMR nu a fost niciodata o cauza a autismului, ceea ce ASA a facut in acest caz. In 1981, in preajma momentului cand primele versiuni de MMR au fost date in folosinta publica, cercetatorii deja identificau unele efecte secundare foarte serioase asociate cu MMR.

Studiul National Britanic de Encefalopatie la Copii, de exemplu, a identificat o legatura intre vaccinul pentru pojar si seriose tulburari neurologice, care par sa se fi intensificat odata ce acel vaccin a fost adaugat la vaccinul MMR 3-in-1. Au mai fost si alte studii in ani urmatori, inclusiv unul din U.K. in 1995, care a indentificat o legatura intre vaccinul de pojar si colita ulceroasa.

Desigur, acestea, au fost unele rezultate ale Doctorului Andrew Wakefield, care incepuse sa sustina administrarea individuala a vaccinurilor pentru pojar, oreion si rubeola, si nu combinata — adica, pana a devenit tinta complexului medical industrial condus de stat. Dr. Wakefield observase ca MMR cauzeaza probleme gastrointestinale, inclusiv enterocolita, la unii copii, pe cand unele vaccinuri administrate individual par sa prezinte mai putin risc.

Puteti urmari intreg interviul dintre Dr. Wakefield si Mike Adams, Health Ranger-ul, in care Dr. Wakefield imparte versiunea sa in legatura cu studiul, aici: http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=608256A446123276E4E72A5351322186[8]

Daca nu este deajuns, un raport IOM aparut anul trecut recunoaste deschis ca MMR poate cauza pojar indus de vaccine, atacuri febrile, anafilaxie, atralgie fluctuanta (?) la femei si copii, ceea ce e departe de a fi vaccinul sigur pe care autoritatile il sustin.(http://www.naturalnews.com/033447_Institute_of_Medicine_vaccines.html[9]). Si, recent, curtea Italiana a decis ca MMR a declansat intr-adevar autismul unui baiat caruia i s-au produs probleme severe la intestine si variate forme de tulburari din spectrul autistic, inclusiv inabilitatea de a vorbi, dupa primirea MMR-ului. (http://www.naturalnews.com/036255_MMR_autism_court_case.html[10])

Cei care ignora aceste informatii pertinente, si cred in loc povestea officiala ca MMR este sigur si ca nu provoaca autism, fac asta pe propriul risc. In cel mai bun caz numai, putem spune inca nu se poate dovedi ca MMR-ul nu provoaca autism, ceea ce este insa acceptat de multe autoritati din sanatate si oficiali guvernamentali. Pana atunci, o mare parte din stiinta independenta care a fost dezvoltata in ultimii ani arata ca MMR este legat de cauzarea autismul si alte efecte secundare permanente, cel putin la unii copii.

Tinand cont de toate acestea, este a permite injectarea MMR-ului in propriul copil un risc pe care vrem sa-l luam, doar pentru ca guvernul insista ca este lipsit de pericol?

Vaccinurile in loc sa previna IMBOLNAVESC!

Iata in continuare un articol publicat de Dr. Christa Todea-Gross:

„I. Vaccinurile, in loc sa previna, ne imbolnavesc

Scopul vaccinurilor „obligatorii” la copii este de a-i feri de anumite boli, in special de bolile infectocontagioase denumite si „bolile copilariei“. Inevitabil se pune intrebarea cat de periculoase sunt aceste „boli ale copilariei”? Intre timp s-a observat ca ele nu reprezinta un real pericol pentru copii, ci dimpotriva, ii ajuta la formarea unui sistem imun sanatos, ba chiar il apara, si uneori il vindeca de alte boli grave. Bolile copilariei ar trebui facute pana la pubertate, in special de catre fete, pentru ca atunci cand nasc, sa posede un titru (cantitate) suficient de anticorpi pentru apararea copilului.

Odata cu vaccinarea se constata efectul invers: are loc o bulversare a sistemului imun, cu repercusiuni grave pentru toate generatiile viitoare: 1. „Bolile copilariei” au fost amanate pana la varsta adulta cand sunt mai periculoase.

Vaccinurile induc o stare de imunitate mai scazuta si pentru un timp mult mai scurt decat cea data de boala (cu virusurile salbatice), si asta in cel mai bun caz, deoarece uneori ele nu induc deloc formarea de anticorpi (asa zisele „scapari”). Acest lucru este usor de inteles deoarece virusurile vii din vaccinuri au fost atenuate (pentru a nu da boala) si din acest motiv se formeaza un titru scazut de anticorpi. Este motivul pentru care imunitatea data de vaccin va scadea progresiv cu anii. De aceea, pentru un om care a fost vaccinat de mult timp, contactul cu un copil bolnav ( ex. rujeola) va fi un real pericol, acesta putandu-se imbolnavi. In consecinta, adolescentii si adultii mai ales care au un sistem imun mai putin flexibil decat copiii si nici nu mai au anticorpi dupa vaccinul din copilarie, vor face o forma mai grava de boala. 0 femeie insarcinata care a fost vaccinata in copilarie si nu a facut boala, risca sa o faca in timpul sarcinii si sa nasca un copil bolnav. La ea, anticorpii produsi in urma vaccinarii au disparut iar o revaccinare nu este eficienta. La ora actuala a crescut in Romania foarte mult numarul de cazuri de rujeola la sugari, soldate uneori cu deces, deoarece femeia nu mai are suficienti anticorpi ca sa-l apere de rujeola. Pe de alta parte studiile arata ca la cei nevaccinati in copilarie si care fac rujeola, se formeaza anticorpi naturali, de durata, care apara copilul nu doar de o noua rujeola, ci si de multe alte boli grave sau chiar le pot vindeca: daca la un copil cu un sindrom nefrotic se induce o rujeola, s-a observat deseori vindecarea acestei boli. Exemplele pot continua si cu alte boli contagioase (…). 2. Numeroasele reactii adverse, bolile cronice grave si uneori decesele provocate de vaccinuri nu motiveaza deloc „obligativitatea” lor la sugari, copii mici si scolari. Dimpotriva, vaccinarile „obligatorii” ar trebui oprite!

Bolile produse de vaccinurile „obligatorii”:

Orice vaccin contine „antigene” (care induc formarea de anticorpi: virusuri, toxine, proteine straine, etc) si substante chimice (mercur, aluminiu, antibiotice, etc) care ataca si arunca sistemul imun imatur al sugarului intr-o lupta inegala si foarte periculoasa. Din aceasta lupta, copilul va iesi intotdeauna cu un sistem imun modificat, iar consecintele nu pot fi prevazute de niciun medic. Reactiile imediate (acute) sunt evidente si deseori nu sunt atat de grave, sau daca sunt (moartea subita a sugarului, encefalita postvaccinala, etc), ele nu sunt recunoscute in mod oficial deoarece nu exista niciun interes in acest sens. Este lesne de inteles de ce… Grav este faptul ca majoritatea bolilor postvaccinale apar dupa ani de zile, uneori si dupa zeci de ani, cand nu sunt atribuite vaccinurilor. Cu toate acestea, miile de studii din lume din ultimii 40-50 de ani (majoritatea studiilor fiind particulare sau finantate de catre Universitati, etc.) vin sa confirme ceea ce vedem cu mare ingrijorare in zilele noastre: s-au inmultit enorm leucemiile si alte boli cronice deosebit de grave care in trecut erau foarte rare la copii. Acum ne confruntam si cu adevarate epidemii cu astfel de boli: encefalite cronice, leucemii, autism, hiperactivitatea (sindromul ADHD). Sunt tot mai frecvente bolile alergice grave: astmul bronsic, alergiile la alimente, bolile autoimune (reumatismale, intestinale), etc. Toate aceste boli sunt determinate de catre un sistem imun slabit, bulversat care nu mai face fata provocarilor care sunt vaccinurile „obligatorii”, combinate si mult prea multe pentru organismul sugarilor (trivaccin, tetravaccin, pentavaccin, hexavaccin, heptavaccin). Un sugar in Romania primeste pana la varsta de 1 an nu mai putin de 27 de vaccinuri „obligatorii”(!), conforma Calendarului de vaccinare, ORDIN NR.1.318 DIN 19.10.2009.

In continuare voi aminti cele mai frecvente si grave boli provocate de vaccinurile „obligatorii”, cu o succinta descriere a bolilor precum si enumerarea vaccinurilor care le provoaca.

a. alergiile si bolile alergice:

50% dintre americani sufera de o forma de alergie (1)

In Romania 1 din 5 copii are o astfel de afectiune;

S-a putut dovedi experimental o crestere al anticorpilor IgE (Imungolbuline E), raspunzatori de reactia alergica dupa vaccinuri atat cu virusuri vii (ROR: rujeola, oreion, rubeola) cat si dupa vaccinuri cu virusuri atenuate sau cu toxine (DTP: diftreo-tetanp-pertussis). Valorile normale ale IgE sunt 50-200 ng/ml. Alergenul care induce o crestere al IgE si implicit o reactie alergica, poate fi oricare dintre componentele vaccinului: virusul viu, toxina, aluminiul sau mercurul, etc. (2)

In cazul copiilor vaccinati cu DTP (diftero-tetano-pertussis) numarul bolilor alergice este dublu fata de copiii nevaccinati. (3)

Care sunt aceste boli?

alergii cutanate (ale pielii): eczema sau dermatita alergica/atopica care este o afectiune cronica a pielii caracterizata prin inflamatie, eritem (inrosire) si aparitia de vezicule, scuame si prurit. Afectiunea apare mai frecvent la sugari si este vorba de o reactie exagerata a sistemului imun. Incidenta ei s-a dublat, ba chiar s-a triplat conform ultimelor statistici in ultimii 30 de ani. Cu toate acestea nu se cunosc cauzele, conform medicinii alopate. Directia de „cautare” a cauzelor este mereu in alta directie decat cea a vaccinurilor…. O serie de autori fac astazi legatura dintre aceasta afectiuni si vaccinurile administrate sugarilor, in special a vaccinului ROR (rujeola, oreion, rubeola); (Martin Hirte 2008);

alergii ale cailor respiratorii: rinita alergica si astmul bronsic alergic. Ambele sunt „inrudite” cu eczema atopica, aparand la contactul cu aceleasi alergene (praf de casa, polen sau acarieni), ba chiar coexista uneori aceste boli: rinita alergica se asociaza in timp cu astmul bronsic, la fel si urticaria. Tot mai des se face legatura dintre aceste afectiuni si vaccinurile, in special vaccinul antipertussis (impotriva tusei convulsive), componenta a vaccinului DTP (4), dar si cu alte vaccinuri: antihepatitic B si vaccinul antigripal.(5).

alergie la proteinele din laptele de vaca: este o afectiune pe care o recunoastem de la nastere, exteriorizata prin colici si scaune diareice. Daca vom vaccina pe acesti copii, riscul de a face ulterior o encefalita, este mare. Alti copii nu sunt alergici de la nastere, dar devin devin dupa aceea daca vor fi vaccinati, in special cu trivaccinul DTP. In ambele situatii, ei vor dezvolta alergii noi cand vor creste si vor veni in contact cu diferiti alergeni din mediul inconjurator (6). Alteori boala debuteaza doar la varsta adulta.

alergia la gluten sau celiachia. In forma ei cea mai grava, alergia se exprima prin celiachie (alergie la gluten – o proteina din grau), copilul fiind nevoit sa consume paine, produse de patiserie, prajituri, etc, doar din alte cereale decat grau. In 1953, la cei diagnosticati cu „schizofrenie”, se constata frecvent si celiachia (in aceasta perioada inca nu se putea face cu precizie o diferentiere intre autism si schizofrenie). Rimland a fost primul care a facut legatura intre autism si celiachie, care erau doua entitati ce debutau impreuna. El scria in 1967 despre bolnavii cu autism ca prezinta in mod frecvent „simptomele unor tulburari gastro-intestinale”. (7) Consumul de gluten poate modifica foarte mult comportamentul copilului. Sunt copii cu autism care, dupa consum de gluten, „o iau razna” zile intregi. Este destul sa consume un biscuit, cateva cereale, un hamburger, etc. La unii dintre copii care au fost diagnosticati mai tarziu cu autism, s-a constatat din relatarile parintilor ca au suferit in copilarie de celiachie. (8) Celiachia apare frecvent dupa vaccinul TDP. (9)

b. bolile autoimune: sunt boli in care sistemul imun este modificat si nu mai recunoaste propriile structuri, ci le considera ca fiind straine, luptandu-se impotriva lor si distrugandu-le prin intermediul unor anticorpi, numiti „autoanticorpi”. Multi autori descriu legatura intre aceste boli si vaccinurile „obligatorii” din copilarie. (10)

Boli autoimune reumatismale si digestive:

artrita reumatoida juvenila (ARJ): este o boala a carei aparitie in copilarie este legata in special de vaccinurile antihepatitic B si antirubeolic.(11) ARJ este o boala cronica autoimuna in care organismul, prin intermediul autoanticorpilor, reactioneaza impotriva proriilor structuri din articulatii (sinoviala) provocand cresterea lichidului sinovial articular asociata cu inflamatie, durere si mobilitate articulara scazuta. Cauzele, evident nu sunt cunoscute. Se presupune (asa cum ne-am obisnuit deja), o predispozitie genetica si influenta mediului inconjurator. Desi s-au gasit anumiti markeri genetici la unii dintre copiii afectati, prezenta lor nu poate fi o cauza certa deoarece nu se gasesc decat la unii dintre pacienti si sunt cazuri in care markerul este prezent dar copiii sunt sanatosi. Faptul ca vaccinurile pot cauza boala nu este acceptat in mod oficial.

boala Crohn si rectocolita ulecro-hemoragica. Amandoua sunt boli autoimune foarte grave, invalidante, fiind tratate paleativ (fara a se putea vindeca) medicamentos si deseori chirugical. In ultimii ani se observa o crestere alarmanta al cazurilor de boala Crohn la copii. In Scandinavia a crescut incidenta bolii de 5 ori intre anii 1990-2001. (13) Boala apare frecvent dupa vaccinarea antirujeolica (ROR). Virusul rujeolic este gasit in mucoasa intestinala si in celulele din sange (14)

diabetul zaharat tip I, insulinodependent (DZ tip I): apare frecvent la 2-4 ani de la administrarea vaccinurilor antihepatitic B, Hib sau ROR (15) In majoritatea cazurilor sunt afectati copiii intre 3 si 6 ani. (16) In perioada 1989 – 1991, odata cu introducerea vaccinului antihepatititic B la sugarii de 6 luni, s-a observat o crestere a frecventei DZ tip I cu 60%! (Classen 1996). Alt studiu arata ca la 2 luni de la vaccinare are loc o dublare a cazurilor de diabet zaharat tip I (CDC 1998, Poutasi 1996).

Boli neurologice autoimune:

neuropatii periferice: sunt mai frecvente la nivelul fetei, al bratelor si mai ales la nivelul ochiului cu grave tulburari de vedere care lasa sechele definitive. (17) Toate vaccinurile care contin Thiomersal si aluminiu pot provoca astfel de afectiuni neurologice (Waly 2004).

sindromul Guillain-Barre: este o afectiune acuta a sistemului nervos periferic soldata de o paralizie flasca a muschilor, mai mult sau mai putin accentuata, cauza fiind vaccinurile sau diferite infectii. Boala debuteaza la cateva saptamani sau luni de la vaccin, motiv pentru care nu se stabileste de obicei legatura cu vaccinul. (18) Sindromul apare mai frecvent dupa vaccinurile antigripal, antihepatitic B, rujeola si FSME (impotriva boreliozei data de capusa). Boala dureaza cateva saptamani dupa care uneori simptomele cedeaza, alteori raman sechele. Uneori boala se agraveaza iar in 6% din cazuri tinerii decedeaza, procentul crescand odata cu varsta.

encefalita acuta demielinizanta (ADEM): apare dupa vaccinul antirujeolic (ROR) intre zilele 5-15 si nu este provocata de virusul in sine ci de o reactie alergica. Ea apare si dupa vaccinul antipertussis (DTP), antirabic si antihepatitic B. Ce rol insa joaca alergia in cadrul encefalitei, s-a putut demonstra doar cand renumitul om de stiinta Thomas Rivers descopera fenomenul in anul 1935, denumit si „Encefalomielita Alergica Experimentala” (EAE). Pana atunci medicii au crezut ca encefalitele sunt provocate de un anumit virus sau bacterie care provoaca o infectie a sistemului nervos. Desi se cautau agentii virali sau microbieni in tesutul nervos afectat de encefalite, acestia nu au fost gasiti. Secretul este dezvaluit doar cand Rivers face un experiment prin care provoaca la maimute o encefalita prin introducerea in mod repetat a unui extract steril din creierul si maduva unui iepure. (Rivers, T.M., et al., 1935). De acum se stia ca encefalitele reprezinta un fenomen alergic. Ea este identica cu encefalita care apare rareori dupa boli infectocontagioase precum rujeola si tusea convulsiva, dar apare frecvent dupa vaccinuri indreptate impotriva acestor boli, unde mielina (invelisul nervilor) joaca rol de „antigen” si nu virusul. Orice vaccin reprezinta o agresiune din afara si poate provoca, prin intermediul proteinelor straine sau a substantelor toxice pe care le contine (aluminiu, mercur), o astfel de encefalita alergica. Organismul formeaza autoanticorpi indreptati impotriva mielinei pe care o distruge, provocand demielinizarea si in final encefalita autoimuna demielinizanta (12). Cel mai alergic este vaccinul antipertussis.

Observatie: mielinizarea nervilor din creier si maduva incepe imediat dupa nastere si se dezvolta in continuare, in functie de fiecare sector nervos, pana la varsta de 15 ani, iar la o parte dintre nervi pana la 45 de ani! Vaccinurile pot duce la o incetinire a mielinizarii provocand tulburari de vorbire la copil, sau la intreruperea mielinei cand apare encefalita demielinizanta. Aceasta la randul ei provoaca in timp boli precum hiperactivitatea sau ADHD si autismul (clasificate de Harris Coulter in „sindromul postencefalitic”). Printr-un mecanism asemanator se produc si bolile neurologice descrise in continuare.

mielita transversa: este o afectiune care duce la distrugerea maduvei spinarii prin demielinizarea fibrelor nervoase si se caracterizeaza prin paralizii, crampe musculare, dureri de spate si tulburari senzitive. Prognosticul este de obicei nefavorabil, in majoritatea cazurilor raman sechele nervoase sau boala evolueaza spre scleroza multipla. Sindromul apare dupa vaccinul antihepatitic A si B, vaccinul antitetanos si ROR (rujeola, oreion si rubeola). (19)

Scleroza multipla: este o boala foarte grava a sistemului nervos, cu distrugerea lui in „pusee”. Perioadele de sanatate aparenta sunt intrerupte de perioade acute, cu distrugeri partiale ale sistemului nervos. Dupa vaccinul antihepatitic B administrat tinerilor din Franta in 1998, s-a observat aparitia multor astfel de cazuri, motiv pentru care s-a luat decizia de sistare a vaccinarii. A urmat un studiu efectuat in Marea Britanie legat de aceasta cauzalitate si s-a constatat ca riscul de a face scleroza in placi creste de 3 ori dupa vaccinul antihepatitic B. (20) La noi in tara, acest vaccin se administreaza incepand de la nastere.

Autismul: este o tulburare neurologica grava a copilului mic, aparuta pe fondul unei encefalite cronice, postvaccinala, motiv pentru care Harris Coulter a inclus-o impreuna cu hiperactivitatea sau ADHD in „sindromul postencefalitic”. Este insotita adeseori de tulburari psihice. Atat Harris Coulter cat si alti autori au facut legatura dintre aceasta afectiune si vaccinurile, in special ROR si vaccinurile care contin mercur si aluminiu (DTP, etc). In America asistam la o adevarata epidemie de autism in randul copiilor vaccinati „obligator” cu peste 30 de vaccinuri, combinate sub diverse forme. Boala este tot mai frecventa si in Romania, unde sugarii nostrii se „bucura” de cativa ani de acelasi regim de vaccinare.

Aceste boli sunt discutate si adeseori clasificate ca fiind boli neurologice autoimune, motiv pentru care le-am inclus in aceasta categorie. S-a observat o cauzalitate intre bolile neurologice postvaccinale si alergiile postvaccinale. Unele le pot provoca pe celelalte, de aceea ele coexista adeseori: copiii cu autism au alergii alimentare, etc. Deja cu 20 de ani in urma era descrisa de catre unii autori legatura dintre autism, dislexie si bolile autoimune. (21)

c. Boli de sange si boli maligne:

Toate vaccinurile pot induce cancerul! (22)

Trombocitopenia: este o boala de sange care afecteaza numarul de trombocite, produse in cantitate insuficienta. O scadere importanta poate provoca hemoragii grave, fiind nevoie de o supraveghere continua. Dintre vaccinurile care pot provoca astfel de boli se numara in primul rand vaccinul antitetanos (23) dar s-a observat aparitia acestei afectiuni si dupa vaccinurile antirujeolic, antirubeolic si vaccinul combinat ROR (24). La unul din 22.000 de copii vaccinati impotriva rujeolei apare purpura trombocitopenica (25).

Vasculite: sunt boli ale vaselor de sange si este descrisa aparitia unor astfel de cazuri dupa vaccinul antihepatitic B si vaccinul antigripal (26);

Leucemii: sunt boli maligne provocate de vaccinul antirujeolic (27); nu sunt excluse si alte vaccinuri;

Tumori maligne ale pielii: s-a facut legatura intre acest tip de boala si vaccinul antirujeolic (28);

Neuroblastomul: poate fi provocat de vaccinul antipoliomielitic (29);

Tumori cerebrale: pot fi provocate de vaccinul antipoliomielitic (30).

d. Miofascita macrofagica: este o afectiune mai putin cunoscuta, descrisa pentru prima data de Gherardi in 1998. Boala apare mai frecvent dupa vaccinul antihepatitic B si uneori dupa cel antitetanos (31). Boala se caracterizeaza prin dureri mari aparute la locul injectiei, urmate in timp de cateva luni sau chiar ani, de slabiciune musculara, cu dureri difuze musculare si articulare, tulburari neurologice si alte simptome. Boala pare sa fie una autoimuna, cu autoanticorpi indreptati impotriva enzimei musculare creatinkinaza (KC). Adeseori se cronicizeaza, putand evolua spre scleroza multipla.

e. Convulsii: sunt observate in special dupa vaccinul ROR, cu un risc de 1:1000 (32). Majoritatea sunt convulsii febrile si apar cel mai frecvent dupa vaccinurile combinate (penta- si hexavaccin). Convulsiile febrile pot fi cauza convulsiilor cronice, epileptice, aparute mai tarziu. Datorita faptului ca distanta dintre ele este mare, nu se doreste sa se faca o legatura intre cele doua tipuri de convulsii. Trebuie remarcat un caz de epilepsie aparut la un copil la scurt timp dupa vaccinarea antipolio. Boala a regresat dupa tratament cu cortizon (medicament dat in boli autoimune), ceea ce a convins pe medici ca a fost vorba de o boala autoimuna a creierului soldata cu convulsii epileptice. (33)

f. Episoade hipotone-hiporeactive (HHE): sunt stari sub forma de colaps care apar cel mai frecvent in primele 3-4 ore de la vaccin, cel mult la 48 de ore. Aceste atacuri se caracterizeaza prin aparitia unei stari confuze, cu slabiciune musculara si cianoza. Nu se cunoaste mecanismul dar se presupune ca este vorba de un dezechilibru intre circulatia cerebrala si starea de constienta. Efectele tardive ale unui astfel de episod nu au fost studiate niciodata pana acum. Doar in SUA s-au numarat 215 de astfel de cazuri intre anii 1996-1998 care au evoluat spre boli neurologice precum autism, leziuni cerebrale sau tulburari de dezvoltare soldate cu convulsii. (34) La 93% din cazuri s-a constatat ca atacurile au aparut dupa vaccinuri care au si componenta antipertussis (impotriva tusei convulsive).

g. “Tipatul encefalitic”: este un tipat caracteristic care apare in cazul bolilor neurologice. El apare insa frecvent dupa vaccinuri, la 3 din 1000 de copii vaccinati (35), in special dupa cele cu componenta antipertussis (DTP) si dureaza de obicei ore intregi, uneori zile la rand, fara ca copilul sa poata fi linistit. Harris Coulter afirma ca acest tipat este de obicei simptomul de debut al unei „encefalite latente postvaccinale” care duce la demielinizarea sistemului nervos al copilului, provocand in timp tulburari nervoase : hiperactivitate, sindromul ADHD sau chiar autism (36)

h. Apneea: este vorba de perioade scurte in care sugarul nu respira. Daca apneea este prelungita poate interveni decesul, cunoscut si sub denumirea de „sindromul mortii subite” al sugarului. Multi autori au constatat ca acest sindrom nu are o cauza necunoscuta asa cum doreste medicina alopata sa ne convinga, ci dimpotriva, este vorba de o reactie postvaccinala aparuta mai ales dupa vaccinul DTP . Acest vaccin a fost descris de Barbara Fisher si de Harris L.Coulter in 1985 ca fiind un „un glonte tras in intuneric”, care provoaca multe reactii adverse grave, inclusiv atacul de apnee si moartea subita. (Harris L. Coulter, 2004, (5), p. 44)

i. Miocardita: este o infectie a musculaturii inimii, provocata de variate tipuri de virusuri gripale, etc. dar s-a observat aparitia ei si dupa vaccinul DTP si antipolio, soldandu-se uneori cu deces. (37)

j. Adenopatii, osteite, osteomielite, forme grave de tubercuoza (TBC) : sunt afectiuni date de vaccinul BCG (impotriva tuberculozei). (38) Certurile repetate legate de acest vaccin au determinat OMS-ul (Organizatia Mondiala a Sanatatii) sa faca un studiu. Au ales doua colectivitati de oameni din India: vaccinati cu BCG si nevaccinati. S-a constatat ca tuberculoza este mult mai frecventa la cei vaccinati decat la cei nevaccinati. Din acest motiv vaccinul BCG nu a mai fost considerat din acel moment -anul 1975 – ca fiind obligatoriu. (39) Cu toate acestea medicii pediatrii au continuat sa vaccineze copiii din Germania pana in anul 1998. De aici rezulta ca in cazul unor complicatii postvaccinale, nu statul se facea raspunzator de ele, ci medicul care a administrat personal vaccinul BCG. Din anul 1998, in Germania vaccinul BCG apartine trecutului. Nu acelasi lucru il putem spune despre Romania. Aici vaccinarea este obligatorie si se face imediat dupa nastere.

k. Moartea subita a sugarului. Fiindca pana la ora actuala medicina nu a gasit nicio cauza pentru astfel de cazuri, a mai denumit-o „sindromul mortii subite la sugar”. Acest sindrom, numit in trecut si „moartea din fasa”, este una dintre cauzele frecvente ale mortalitatii sugarului (0-l an), dar si a copilului de 1-13 ani ( cu exceptia accidentelor) din tarile dezvoltate. Oare sa fie chiar asa? Sa nu se fi gasit vreodata la nicio autopsie o cauza organica? Nicidecum. Multi autori au gasit inca in urma cu multi ani care sunt cauzele acestui sindrom. Factorii de risc sunt in primul rand vaccinurile, in special trivaccinul DTP ( diftero-tetano-pertussis). In revista Pediatric Infections Disease din ianuarie 1983, a aparut un studiu al Facultatii de Medicina UCLA, despre legatura dintre trivaccinul DTP si moartea subita a sugarului. Studiul facut de Dr. Larry Baraff si colaboratorii sai, este cea de-a treia lucrare importanta, care face legatura dintre moartea subita a copilului si vaccinuri, mai ales cu vaccinul pertussis ( impotriva tusei convulsive), componenta a vaccinului DTP (40). Au urmat si alte studii care au ajuns la aceeasi concluzie. S-au mai constatat cazuri de moarte subita dupa vaccinul antihepatititic B ( Niu 1999). Nu sunt excluse insa nici alte vaccinuri. 3. Sistemul imun nu este pe deplin cunoscut nici la ora actuala

Sistemul imun nu este pe deplin cunoscut nici la ora actuala, cu atat mai putin la sugari si adolescenti cand organismul se afla intr-un proces de dezvoltare continua. Este previzibil faptul ca in aceasta perioada se deschid niste „porti unice” care duc la dezvoltarea si perfectionarea sistemului imun si care ulterior nu mai sunt accesibile. In acelasi timp exista si faze de maxima vulnerabilitate la agenti externi, cand pot debuta o serie de boli cronice. Ar fi prea simplu sa se puna aceste faze vulnerabile pe seama unei predispozitii genetice sau a unei boli mostenite stiind ca pana la ora actuala „nu a fost gasita nici macar o gena care sa fie responsabila pentru astmul bronsic sau diverse alergii”, afirma Erika von Mutius. Genele inca nu sunt bine studiate. A fost o surpriza sa se constate la „descifrarea” genomului uman ca cele 35000 de gene pe care le mostenim fiecare in parte de la parintii nostrii, sunt identice in procent de 99,9% cu cele ale tuturor oamenilor de pe planeta. Se poate reduce intreaga noastra personalitate, talent, slabiciuni, etc la acel procent infim de 0,1%? Sa depinda individualitatea fiecaruia dintre noi de aceasta mica diferenta genetica? Desigur ca nu, ar fi absurd. „Este falsa teoria conform careia genele mostenite il exprima pe om si in cel mai bun caz se pot produce mici variatii care duc la o dezvoltare si adaptare mai buna. Adevarat este exact contrariul. Genele sunt clapele unui pian la care se pot canta repertorii foarte variate iar muzica suntem noi…” (41)

Este inadmisibil faptul ca de la 4-5 vaccinuri unice facute in trecut s-a ajuns la ora actuala la 30-35 de vaccinuri/copil, in diferite combinatii, fara a fi facute studii (cel putin nu sunt oficiale) care sa ne asigure ca sistemul imun al sugarului este pregatit pentru astfel de agresiuni din afara, fara sa ni se arate consecintele lor in timp (tinar, adult, varstnic), fara sa se faca studii comparative intre copiii vaccinati si cei nevaccinati (desi sunt multi astfel de copii), fara multe alte informatii pentru publicul larg care nu se poate apara de intentiile foarte indoielnice, cu scopuri finaciare si nu numai (…) ale marilor companii farmaceutice din lume, producatoare de vaccinuri. Bolile grave si tot mai multe aparute dupa vaccinuri ne indeamna sa luam atitudine si sa cautam solutii ca sa stopam o perpetua imbolnavire a copiilor nostri si a tuturor generatiilor care vor urma. II. Care sunt solutiile?

1. Nevaccinarea. Dar cum este posibil acest lucru din moment ce vaccinurile sunt obligatorii? Adevarul este altul. Vaccinurile sunt toate optionale, iar refuzul lor este un drept fundamental al oricarui cetatean roman, cu atat mai mult al unui parinte a carui copil este minor si nu poate decide singur. Baza legala de refuz al unui vaccin in Romania este tratata pe larg in acest Anuar.

2. Un stil de viata sanatos al gravidei.

Din timpul sarcinii, femeia poate crea deja un mediu propice viitorului ei copil astfel incat la nastere acesta sa mosteneasca un sistem imun sanatos, capabil sa invinga bolile:

sa evite toxicele (tigari, cafea, alcool),

sa nu se vaccineze (antitetanos, antigripal, etc) fiindca in timpul sarcinii sistemul imun al gravidei sufera mari schimbari: apare o toleranta imunologica fata de un tesut strain, cum este si cel al copilului, ca astfel sa nu poata fi respins si eliminat. Aceasta toleranta imuna este foarte benefica pentru gravida deoarece si alte disjunctii ale sistemului ei imun se vor estompa acum, cu sanse mari de vindecare. Acesta este motivul pentru care o femeie care naste mai multi copii, isi intareste sistemul imun si nu va suferi de boli alergice, autoimune, etc. Dar cate mame in ziua de azi nasc mai mult de 2 copii? Un vaccin in timpul sarcinii va fi periculos pentru copil. La antigenul din vaccin (virus, toxina tetanica) se adauga si componentele toxice si alergice cu efect negativ asupra copilului (aluminiul din vaccinul antitetanos si mercurul din vaccin antigripal). Mercurul din plombele mamei, cu continut de peste 50% mercur organic, trece de asemenea in sistemul nervos al copilului cu riscul aparitiei autismului. La gravida vaccinul va putea provoca reactii alergice.

sa nu consume antiobiotice, imunodeprimante si alte medicamente care ar putea sa modifice sistemul ei imun si implicit al copilului. „In societatea noastra femeile gravide si copiii vor fi intotdeauna cei mai sensibili si mai expusi la medicamente!” (42)

sa consume alimente naturale, fara adausuri chimicale sau modificate genetic;

nu are nevoie de suplimente cu vitamine si minerale iar sarea iodata este total contraindicata; o alimentatie sanatoasa acopera aceste necesitati;

daca traieste la tara sa nu evite contactul cu animalele, cu aerul din grajd si sa consume lapte de vaca proaspat muls, toate acestea intarind sistemul ei imun dar si pe cel al copilului.

3. Dupa nastere:

Mama sa continuie acelasi stil de viata sanatos din timpul sarcinii, la care se mai adauga doua conditii:

sa alapteze copilul cu orice pret, fiind cel mai bun aliment care ofera sugarului tot ceea ce are nevoie: substante nutritive, anticorpi, cresterea coeficientului de inteligenta, etc. si

sa nu se vaccineze. Un vaccin administrat dupa nastere poate readuce alergiile sau bolile alergice ale femeii de dinaintea sarcinii si in felul acesta astmul bronsic, eczema alergica sau rinita alergica se vor manifesta din nou, ba chiar se vor putea agrava. (43)

Copilul va avea mari sanse de a fi sanatos daca vor fi indeplinite cateva conditii importante:

Sa simta prezenta mamei (contactul fizic, dragostea, linistea sufleteasca) in primii 3 ani de viata, primul an fiind cel mai important. Intre mama si copil este o simbioza perfecta;

Sa fie alaptat la san minim 6 luni; in lipsa alimentatiei naturale, sa fie hranit cu lapte de vaca, proaspat muls, diluat si indulcit corespunzator; daca este alergic la laptele de vaca, se poate inlocui cu lapte de capra sau de iapa.

Diversificarea alimentatiei sa se faca cu alimente naturale, preparate de mama, cu excluderea obligatorie a semipreparatelor (!) si a oricarui aliment ce contine conservanti (iaurturi, budinci, etc).

Sa nu fie vaccinat;

Daca are febra: va fi hidratat cu ceaiuri, compoturi, sucuri de fructe preparate personal, supe, (in functie de varsta) iar febra (pana la 38 grade Celsius la sugarii sub 7 luni si 39 grade Celsius la cei peste 7 luni) nu se va combate cu antitermice ci prin impachetari sau frectii cu otet/ spirt sanitar. Pe cat posibil sa nu se foloseasca medicamente antitermice, antiinflamatoare (Nurofen), antialgice (Algocalmin), Paracetamol si nicidecum antibiotice. Organismul se apara prin febra care este benefica si timp de 3 zile nu se va trata. Prin tratarea febrei se provoaca o imunosupresie. Apetitul revine dupa cele trei zile de febra si copilul va fi din nou energic si sanatos. Scutecele gen „pampers” nu sunt indicate in febra, caci retin caldura. Daca nu scade febra in ziua a 4-a, este recomandata o investigare mai minutioasa.

Sub varsta de 6 luni, sugarul nevaccinat, bine ingrijit, nu are niciun motiv sa faca febra, avand inca anticorpii de la mama, iar daca este alaptat la san este foarte bine protejat de infectii. Daca totusi apare febra, trebuie gasita cauza. Un sugar vaccinat va face inevitabil febra dupa fiecare vaccin fiindca i se induce o usoara stare de viroza. Febra va fi tratata in majoritatea cazurilor cu antitermice care provoaca imunosupresie. Aceasta la randul ei va predispune la alte viroze si infectii care din nou vor fi tratate cu antitermice, antiinflamatorii sau chiar antibiotice. De la nastere si pana la 6 luni un sugar in Romania primeste „doar” 19 vaccinuri. In felul acesta se formeaza un cerc vicios din care copilul va iesi cu un sistem imun bulversat, depasit de situatie si predispus la infectii si boli alergice.

Dupa varsta de 6 luni, copilul nevaccinat nu mai este aparat de anticorpii de la mama, dar el isi formeaza propriul sistem imun. Acum pot aparea infectii usoare, cu febra, iar tratamentul trebuie sa fie unul cat mai putin agresiv si fara antibiotice (acestea sunt ineficace in viroze si scad imunitatea). Febra aparuta din cauza eruptiilor dentare nu va fi tratata cu antitermice (44)

Sa nu traiasca intr-un mediu prea „steril”, ci sa fie lasat sa se murdareasca pentru a-si dezvolta o imunitate sanatoasa; contactul cu animale este benefic;

Sa fie lasat sa se joace cu alti copii, chiar cu riscul de a face boli usoare, virale, si infectoconatgioase (bolile copilariei); acestea ii vor intari sistemul imun.

4. Tratamentul in bolile contagioase (rujeola, rubeola, varicela, etc):

copilul va fi bine hidratat, ferit de caldura excesiva sau de frig si curent, va fi alimentat natural (la san) iar in lipsa acestuia cu lapte proaspat de vaca, de capra sau de iapa, diluat si indulcit corespunzator; va fi hidratat cu ceaiuri, compoturi, sucuri de fructe preparate personal, supe mai sarate, deoarece sarea stimuleaza putin setea si este mai usor de hidratat; combaterea febrei: a fost descrisa anterior. Frectiile se fac pe intreg corpul si ajuta astfel la scaderea febrei dar si la provocarea eruptiei care duce apoi la vindecare; in cazul rujeolei, rubeolei si a oreionului, febra dureaza de obicei 3 zile, dupa care apare eruptia, moment in care starea copilului se amelioreaza si scade febra; este evitata baia; este ferit de lumina puternica, zgomot, musafiri, sa fie tinut cat mai mult la pat ( sa se joace in pat); varsaturile ( putine si in cantitate mica ) sunt normale la debutul bolii, daca are frati, sa nu fie izolat de ei, ci dimpotriva, este bine sa faca si ei boala pentru a dobandi o imunitate naturala indelungata si astfel sa-si intareasca sistemul imun. „Se stie ca la un copil nevaccinat, dezvoltarea lui este foarte buna, lipsita de boli grave iar consultatiile la medic sunt foarte rare.”(45)

Concluzii:

Daca vaccinarea „obligatorie” continua in acelasi ritm, in curand toate generatiile viitoare vor suferi de boli alergice; (46)

Un singur vaccin poate provoca una sau mai multe boli. Prin combinarea lor insa (asa cum se intampla acum), se inmultesc bolile, se interconditioneaza si se agraveaza reciproc. Cu cat sunt administrate copiilor mai multe vaccinuri combinate (pentavaccin, hexavaccin), cu atat va fi mai dificila studierea reactiilor secundare si a bolilor pe care le provoaca fiecare vaccin in parte;

Pentru un singur copil din Uniunea Europeana, parintii scot din buzunar sute de Euro pentru vaccinurile „obligatorii”. Astfel vaccinarea ramane o afacere foarte rentabila pentru Companiile de medicamente si nu numai (…) si nimeni nu are interesul s-o opreasca;

Parintii sunt singurii care mai pot lua o atitudine, spre binele lor si al urmasilor lor.”[11]

Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu au voie sa mai dea in judecata pe producatorii de vaccinuri daca copii lor capata probleme dupa vaccinare!

Pe site-ul razbointrucuvant.ro[12] se explica pe larg aceasta lege total ticaloasa:

„Intr-o decizie pronuntata ieri, Curtea Suprema a SUA a vandut poporul american, a violat Constitutia si si-a batut joc de conceptul de stat de drept in America prin refuzul de a permite parintilor unui copil care a avut de suferit in urma vaccinarii de a-si exercita dreptul de a-si cauta dreptatea prin intermediul sistemului judiciar.

Cu un vot de 6 la 2, Curtea Suprema a SUA a hotarat ca parintii copiilor ce au suferit de pe urma vaccinarii nu au dreptul de a da in judecata producatorii chiar daca vaccinurile le omoara copiii!

Aceasta hotarare confirma faptul ca producatorii de vaccinuri au imunitate totala in toate procesele din SUA, iar parintii nu se mai pot folosi de sistemul judiciar pentru a cere despagubiri pentru copiii lor care au suferit de pe urma vaccinarii.

In esenta, administratia SUA a legalizat violenta medicala impotriva copiilor. Iata raportul meu complet asupra situatiei:
http://www.naturalnews.com/031453_Supreme_Court_vaccinations.html
Mark Sircus numeste asaltarea copiilor nostri de catre vaccinuri “terorism al Big Pharma”. Iata punctul sau de vedere:
http://www.naturalnews.com/031452_Supreme_Court_vaccines.html
Tot astazi: Intr-o poveste incredibila, tatal unei tinere ce avut de suferit de pe urma vaccinarii – care a avut 150 de episoade de convulsii pe zi – a fost atat de orbit de producatorii de vaccinuri incat spune ca daca ar putea sa dea timpul inapoi, ar face-o din nou!

http://www.naturalnews.com/031469_vaccine_brain_seizures.html
De asemenea, astazi a aparut stirea ca Bill Gates ii mitueste pe jurnalisti si controleaza aparitia stirilor cu banii sai. Puteti spune “povesti pro-vaccin”? http://www.naturalnews.com/031468_journalism_Seattle.html

Natural News: Curtea Suprema din SUA interzice parintilor ce au copii afectat de vaccinuri sa isi caute dreptatea in justitie

(NaturalNews) Cu un vot de 6-2, Curtea Suprema a SUA a dat o decizie care ii opreste pe parintii copiilor ce au avut de suferit din cauza vaccinarii de la a intenta procese producatorilor de vaccinuri. Parintii Robalee si Russell Bruesewitz din Pittsburgh, si-au vazut copilul sanatos vatamat de un vaccin impotriva difteriei, tetanosului si a tusei convulsive in aprilie 1992. La cateva ore de la administrarea vaccinului, fiica lor Hannah a intrat in convulsii. Astazi ea inca mai sufera de convulsii reziduale.

Parintii au cerut despagubiri mai intai intentand un proces la curtea ce trateaza cazurile referitoare la vaccinare – un sistem pseudo-judiciar special constituit de administratia SUA pentru a da imunitate totala companiilor farmaceutice in timp ce ofera despagubiri parintilor copiilor afectati de vaccinuri ce vor sa renunte la acuzatii. De la infiintarea ei in 1986, curtea a platit 1,9 miliarde de dolari parintilor copiilor afectati de vaccinuri.

Dar in cazul familiei Bruesewitz, cererea lor a fost refuzata. Instanta ce trateaza cazurile referitoare la vaccinare este totusi condusa de administratia SUA, iar administratia nu vrea sa plateasca prea multe despagubiri deoarece ar crea un precedent pentru un caz de vatamare datorata vaccinurilor care ar putea sa coste administratia miliarde (sau chiar mii de miliarde) de dolari in despagubiri neplanificate.

Asa ca cei doi parinti Bruesewitz au decis sa inainteze cererea lor in sistemul judiciar obisnuit, aceasta fiind ultima lor optiune de a cere dreptate pentru raul facut copilului lor de ceea ce poate fi numit doar “un produs defect” (vaccinul).

fam. Bruesewitz
Marea nedreptate a imunitatii de jurisdictie a producatorilor de vaccinuri

Este interesant faptul ca majoritatea oamenilor sunt de acord cu ideea ca atunci cand corporatiile fac produse periculoase care fac rau copiilor sau ii omoara, acestea ar trebui sa fie trase la raspundere. Producatorii de carucioare sau de lapte praf, de exemplu, nu au imunitate de jurisdictie. Nici producatorii de scaune de copii pentru automobile sau de patuturi pentru copii. In toate cazurile, in afara de producatorii de vaccinuri, corporatiile sunt responsabile pentru siguranta produselor lor. Dar ca prin minune, atunci cand vine vorba de vaccinuri, siguranta nu e problema lor pentru ca oricum au raspundere zero.

Reiese ca raspunderea a fost transferata administratiei federale care conduce o instanta de tip “hai sa ne batem joc de justitie” ce trateaza cazurile referitoare la vaccinuri. Acest fapt pune administratia federala in pozitia de a nega validitatea afirmatiilor legitime ca vaccinurile vatama copiii, pentru ca daca ar admite un astfel de lucru, ar rezulta in potentiale despagubiri de mii de miliarde de dolari tuturor parintilor ai caror copii au fost vatamati de vaccinuri.

Ceea ce avem aici, oameni buni, este o adevarata musamalizare de tip “fiti gata, nu stiti nimic, negati adevarul” ce implica Big Guvern si Big Pharma lucrand impreuna in secret. Guvernul da industriei vaccinurilor imunitate totala, iar apoi se iau de mana pentru a nega faptul ca vaccinurile ar cauza vreun rau.

Intre timp, parintiilor li se refuza dreptul constitutional la un proces echitabil! Aceasta este consecinta deciziei de astazi a Curtii Supreme, care a condamnat acum nenumarati copii la convulsii, coma sau moarte cauzate de vaccinuri – chiar in timp ce parintii lor nu vor avea nici un mijloc legal legitim de protesta.

Acesta este motivul pentru care situatia nu e doar o parodie de sanatate publica, dar si o parodie de justitie.

Vaccinurile sunt violenta medicala impotriva copiilor

(…) Nu trebuie sa fii geniu ca sa realizezi ca aceasta imunitate totala inlatura orice grija pentru siguranta al producatorilor de vaccinuri. Neavand nici o raspundere, ce motivatie ar putea sa aiba pentru a imbunatati siguranta produselor lor? Nu au nici o motivatie. Nu este de mirare ca vaccinurile continua sa fie atat de periculoase, fiind produse cu mercur, aluminiu si formaldehida, printre alte ingrediente neurotoxice.

Intreaga situatie este extraordonara. Industria vaccinurilor capata imunitate totala. Guvernul refuza parintilor dreptul lor constitutional la un proces echitabil. Copiii continua sa fie vatamati si omorati de vaccinuri, si totusi parintii nu au nici un mijloc prin care sa isi caute dreptatea.

Lucrul acesta este complet ne-american. Este o violare a constitutiei, o violare a justitiei si, bineinteles, o violare a sanatatii copiilor nostri. Este efectiv un act de terorism medical sponsorizat de stat impotriva parintilor si a copiilor.

Faptul acesta duce la intrebarea: cand parintilor li se refuza un proces echitabil, cand li se incalca drepturile constitutionale, cand li se refuza infatisarea in fata instantei si li se refuza despagubirile pentru raul adus asupra copiilor lor, ce optiuni le mai raman?
Aceia carora li s-a refuzat dreptatea in justitie, o vor cauta in alta parte.

Acesta este momentul in care vor intra fara indoiala in scena actele de violenta. Violenta este ultima optiune disperata a celor carora li s-au inchis toate celelalte optiuni de a li se rezolva problemele pe cale pasnica. Atunci cand instantele, guvernul si corporatiile au conspirat impotriva ta pentru a-ti vatama copii si apoi iti refuza orice mijloc de atac legal, este doar o problema de timp inainte ca vreun parinte al unui copil ce a avut de suferit de pe urma vaccinarii decide sa isi ia soarta in propriile maini prin acte de violenta comise impotriva celor care le-au vatamat copiii.

Sa nu intelegeti ca sustinem astfel de actiuni. NaturalNews a militat in mod consinstent si repetat pentru a nu folosi violenta pentru a rezolva problemele. Dar totusi nu putem nega faptul ca datorita aceastei conspiratii lege/industrie farmaceutica/guvern ce vatama copii in timp ce refuza parintilor orice mijloc de atac legal, este inevitabil ca parintii furiosi, lipsiti de drepturile lor vor ajunge mai devreme sau mai tarziu la un punct de fierbere si vor decide sa caute dreptatea in singurul mod care le-a mai ramas.

De altfel, vaccinurile sunt o forma de violenta medicala impotriva copiilor. Este absurd ca statul sa isi mentina pozitia ca poate sustine un sistem de violenta impotriva copiilor fara a instiga la violenta a forma de reactie. Sursa violentei este, bineinteles, statul insusi, care acum s-a angajat chiar si la deposedarea parintilor de dreptul de a refuza pe motive religioase.
Industria vaccinurilor declara razboi copiilor din America

Acesta este, precum am mentionat anterior, un act de razboi impotriva copiilor din America. Mai devreme sau mai tarziu, orice razboi stimuleaza aparitia unei rezistente. Si astazi, miscarea de rezistenta impotriva vaccinurilor creste rapid, tot mai multi parinti, doctori sau chiar oameni de stiinta alturandu-se in fiecare zi. Fiecare deces al unui copil din cauza vaccinurilor reprezinta sange pe mainile celor care impun vaccinarile si ale guvernului care acum conspira in mod declarat pentru aceasta.

Pot doar sa ma rog ca Dumnezeu sa aibe mila de sufletele celor care impun decesele din cauza vaccinurilor, pentru ca fara indoiala parintii acestor copii mutilati sau decedati nu vor avea. Intr-o vreme in care guvernul conspira activ la vatamarea sau chiar uciderea copiilor vostri printr-un sistem de violenta medicala, parintii nu numai ca au dreptul natural – dar au si datoria – de a lua masuri active de a proteja copiii lor de rau.
Revolta impotriva statului ce sustine vaccinurile

Daca aceasta problema a sustinerii de catre stat a actelor de violenta medicala impotriva copiilor nu poate fi rezolvata in mod constitutional – dreptul garantat la un proces echitabil, in mod trist si inevitabil va fi rezolvat prin acte de revolta populara. Aceasta este lectia ce se invata astazi pretutindeni in lume: in Egipt, Libia, Iran sau chiar Wisconsin.

Atunci cand Poporul este suprimat, cand copiii sunt mutilati de catre stat, cand drepturile lor sunt incalcate de instante si cand simt ca nu mai le ramane nici o optiune, mai devreme sau mai tarziu vor iesi in strada cu bete, pietre sau gloante. Intr-un fel sau altul, ei vor cauta dreptatea care le-a fost refuzata de sistemul corupt, ce opereaza intr-un conspiratie criminala cu industria vaccinurilor.

Ma rog pentru America. Si ma rog pentru victimele industriei vaccinurilor. Ma rog, desi nu indraznesc sa sper, ca aceasta grava injustitie poate fi rezolvata fara o eventuala varsare de sange comisa de cei care au fost adusi la disperare de catre un sistem corupt de violenta medicala impotriva copiilor condus in mod criminal.”

Efectele vaccinului Timerasol! Oamenii de stiinta americani spun adevarul!

„Timerosalul are puternice efecte asupra celulelor sistemului nervos si imunitar la mamifere si oameni. Efectul sau poate varia in functie de doza, genetica individului, timpul de expunere. Atasat se afla un scurt sumar pentru Comitet al cercetarii recent publicate pe timerosal de doze mici apropiate sau egale cu cele aflate in vaccinuri sau in concentratii care sunt probabile sa rezulte din administrarea vaccinurilor.

 

Aceasta cercetare sugereaza ferm ca timerosalul din vaccinuri pentru copii sau femei insarcinate are potentialul de a provoca efecte daunatoare. Sunt necesare mai multe cercetari, dar, in virtutea prudentei, indepartarea mercurului din vaccinuri dat populatiei vulnerabile este justificata (waranted).  Sprijinim actiunile care duc la aceasta indepartare, de vreme ce suficiente rezerve de vaccinuri libere de mercur sunt disponibile.

Semnatari:

 

H. Vasken Aposhian, Ph.D.

 

Professor of Molecular and Cellular Biologyaposhian

 

Professor of Pharmacology

 

The University of Arizona

 

Life Sciences South, 444

 

P. O. Box 210106

 

Tucson, Az 85721

 

aposhian@u.arizona.edu

 

Vicky Debold, RN, PhD

 

Consultantvickydebold

 

Health Care Research and Policy Analysis

 

10602 Samaga Drive

 

Oakton, VA 22124

 

703-938-5869

 

vdebold@cox.net

 

Jane M.S. El-Dahr, MD, FAAPeldahrj

 

Professor and Chief, Section of Pediatric Immunology, Allergy & Rheumatology,

 

Department of Pediatrics, Tulane Hospital for Children

 

New Orleans, LA

 

jeldahr@tulane.edu / seldahr@aol.com

 

[…] lista semnatarilor continua.

 

Fragmente din studiu:

 

We demonstrate that thimerosal in micromolar concentrations rapidly induce membrane and DNA damage and initiate caspase-3-dependent apoptosis in human neurons and fibroblasts. […]

 

Within 2 h of thimerosal exposure (5 microM) to the human
neuroblastoma cell line, SK-N-SH, morphological changes, including membrane alterations and cell shrinkage, were observed. […]

 

These studies suggest that thimerosal accumulation in the central nervous system might contribute to dysregulation of glutamate homeostasis. […]

 

In conclusion, thimerosal is genotoxic in the cytochalasin B block micronucleus test with human lymphocytes. These data raise some concern on the widespread use of thimerosal.

 

Intreg studiul, pe care il recomandam tuturor medicilor de familie si a celor interesati, aici: http://www.autismboulder.org/pdf/ScienceSummary.pdf[13]

Donald Miller [cardiac surgeon and Professor of Surgery at the University of Washington in Seattle]: Mercury on the Mind

Cercetatori au aratat ca este o relatie directa intre cresterea dozelor de mercur din vaccinuri si autism. In anii 1950, cu o schema de imunizare limitata la 4 vaccinuri (difterie, tetanos etc.) 1 din 10. 000  copii au dezvoltat aceasta boala. Pe masura ce vaccinurile pentru alte boli erau adaugate, sanitarii au adaugat doze tot mai mari de mercur in copii. Celor nascuti in 1981 le erau date 135 micrograme de mercur (in medie), si a aparut o medie de 1 caz de autism la 2.600 copii in acel an. […]

Astazi, sanitarii urmeaza o schema de imunizare, realizata de CDC si aprobata de AAP si AAFP, ce include 13 vaccinuri administrate de 33 de ori inainte ca un copil sa atinga varsta de 2 ani (cand dezvoltarea creierului este completa). Autismul afecteaza acum 1 baiat din 100 si 1 fata din 400, medicii diagnosticand 100.000 de noi cazuri din aceasta boala in fiecare an.    Jurnalele medicale mainstream, cum ar fi Pediatrics sau The New England pf Medicine, publica doar studiile care considera timerosalul sigur. Si se dovedeste faptul ca aceste articole sunt scrise in mare parte de cercetatori care sunt pe statul de plata al fabricantilor de vaccinuri, asa cum Coalition for Safe Minds (Sensible Action For Ending Mercury-Induced Neurological Disorders), o organizatie privata non-profit, a aratat.

Editorii acestor jurnale nu vor publica studii care vor arata legaturi intre autism si timerosal, cum ar fi “Thimerosal in Childhood Vaccines, Neurodevelopment Disorders, and Heart Disease in the United States” de Mark and David Geier, care documenteaza o puternica legatura intre gradul de mercur injectat in vaccinuri si autism. […]    Mercurul din vaccinurile contra gripei joaca si ele un rol in aceasta boala [Alzheimer]. Un investigator a gasit ca oamenii care au primit vaccinul de gripa in fiecare an 3-5 ani la rand aveau de 10 ori mai multe “sanse” sa dezvolte Alzheimer decat oamenii care aveau 0, sau o doza – doua de vaccin. […]    Intregul articol aici: http://www.lewrockwell.com/miller/miller14.html[14]

Thimerosal in Childhood Vaccines, Neurodevelopment Disorders, and Heart Disease in the United States

In acest studiu, evaluam dozele de mercur din imunizarile pentru copii ce contin timerosal in comparatie cu US Federal Safety Guidelines si efectele dozelor crescande de mercur asupra incidentei tulburarilor dezvoltarii sistemului nervos si a bolilor de inima. Analiza noastra arata o crestere a riscului relativ pentru tulburari ale sistemului nervos si pentru boli de inima odata cu cresterea dozelor de mercur. Studiul furnizeaza puternice dovezi epidemiologice pentru existenta unei legaturi intre expunerea la mercur din vaccinurile pentru copii ce contin mercur si tulburarile sistemului nervos (neurodevelopment disorders).

Autori: Mark R. Geier, M.D., Ph.D.,  DavidA. Geier    Intregul articol, in pdf: http://www.jpands.org/vol8no1/geier.pdf[15]National Institute of Allergy and Infectious Diseases: Thimerosal in Vaccines    thimerosal2In iulie 1999, Departamentul SUA de Sanatate, Academia Americana a Pediatricilor si manufacturieri de vaccinuri au cazut de acord ca timerosalul ar trebui redus sau eliminat din vaccinuri ca o masura de precautie si pentru a reduce expunerea la mercur din toate sursele. Decizia de a trece la timerosal redus sau eliminat din vaccinuri era bazata pe mai multe Ghiduri Federale privitoare la expunerea cu mercur metilic si pe asumptia ca riscurile de sanatate pentru mercur metilic si etilic (specific Timerosalului, n.n.) sunt aceleasi. […]

Astazi, vaccinurile pediatrice obisnuite, recomandate si licentiate, ce sunt manufacturate pentru piata din SUA sunt ori libere de Timerosal sau contin o doza considerabil redusa din substanta. O exceptie o face vaccinul pentru gripa, ce este disponibil intr-o varietate de forme, dintre care unele contin timerosal, altele nu.[…] Timerosalul ramane in unele vaccinuri pentru adolescenti si adulti, ca si in unele vaccinuri pediatrice care nu se regasesc in Schema Recomandata de Imunizare pentru Copii si Adolescenti. Timerosalul se gaseste inca in vaccinuri folosite in afara SUA.”[16]

Cercetătorul Maria Şerbănescu, specializat în genetică psihiatrică, este impotriva imunizărilor în număr mare, în special la copii

„Cercetătorul Maria Şerbănescu, specializat în genetică psihiatrică, este impotriva imunizărilor în număr mare, în special la copii. Profesorului Maria Şerbănescu de la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia” din Bucureşti îi place să spună că practică medicina viitorului. S-a specializat în genetică psihiatrică, o ştiinţă despre care crede că va ajuta la dezvoltarea de tratamente noi şi revoluţionare pentru bolile psihice. Deşi lucrează „cu normă întreagă” la Spitalul „Obregia”, are ocazia să îşi valorifice cunoştinţele mai mult la Bonn, în Germania, unde colaborează cu Institutul de Genetică Umană. Împreună cu cercetătorii de acolo, caută „genele defecte”, implicate în bolile psihice şi în modul în care acestea se transmit. Se declară împotriva vaccinării în exces şi spune că în emisiunile TV româneşti regăseşte „o măreaţă patologie” de afecţiuni psihice.

    EVZ: Au apărut teorii care spun că unele vaccinuri produc modificări genetice. Ce părere aveţi?

    Maria Şerbănescu: Şi în America se discută intens despre vaccinare. Acolo copiilor li se fac 60 de vaccinuri în primii doi ani de viaţă, iar recent, s-a pus problema dacă nu cumva aceste vaccinuri activează pre dispoziţii genetice care duc la declanşarea autismului. Vaccinurile au acţiune biologică şi pot să modifice expresia ADN-ului, la fel ca radiaţiile. Pot fi făcute vaccinurile care se cunosc de zeci de ani, dar nu e bine să se abuzeze. Eu, spre exemplu, nu mă vaccinez antigripal. Vaccinările acestea duc la creşterea rezistenţei organismului în faţa bolii.”[17]

 Doctorul imunolog Rares Simu vorbeste despre efectul periculos pe termen lung al vaccinarii!

„Aproape nimeni sau foarte puţini îşi pun problema că adevărata reacţie a vaccinurilor, legată de efectele bune sau rele, este pe termen lung. Ani de zile, zeci de ani de zile sau chiar toată viaţa, un vaccin poate influenţa sistemul imunitar“ . „Vaccinul ar trebui să rămână o armă împotriva unor afecţiuni, a unor îmbolnăviri care au o mortalitate sau o agresivitate foarte mare, de exemplu rabia (turbarea). Acestor tipuri de îmbolnăviri ar trebui să se adreseze vaccinarea, nu împotriva îmbolnăvirilor care nu au un risc foarte mare pentru o persoană“ . „Unul dintre motivele scăderii imunităţii îl reprezintă vaccinările multiple. Orice vaccin, care acţionează asupra sistemului imunitar, provoacă anumite reacţii în organism, care, în timp, pot să ducă la dereglarea sau chiar la slăbirea sistemului imunitar“ . Interviu cu dr. Rareş Simu, imunolog, alergolog, homeopat .

Domnule doctor, am vrea să vorbim despre fenomenul vaccinării, să-l numesc aşa, care a început să fie foarte intens mediatizat. Ca orice lucru care ajunge în centrul atenţiei, vaccinurile au început să stârnească multe reacţii, nu chiar de adversitate, dar reacţii care exprimă contrarietatea. Este deja un fapt comun acela că am început să ne vaccinăm tot mai des, de la hepatită şi tetanos la gripă. Aş vrea să prezentaţi, la începutul dialogului nostru, cum acţionează un vaccin, în general. Ce nu ştie lumea? Care sunt avantajele şi dezavantajele?

Ceea ce nu se cunoaşte despre vaccinuri, în primul rând, este că ele au o acţiune pe termen lung. Aproape nimeni sau foarte puţini îşi pun problema că adevărata reacţie a vaccinurilor, legată de efectele bune sau rele, este pe termen lung. Efectul bun al unui vaccin se presupune a fi pe termen lung. Ani de zile, zeci de ani de zile sau chiar toată viaţa, un vaccin poate influenţa sistemul imunitar. Şi atunci trebuie să te gândeşti că şi efectele negative care ar putea să apară pot fi tot pe acelaşi termen. Un alt aspect de care nu se ţine seamă este că aceste vaccinuri reprezintă mai degrabă un tratament profilactic, prin care se urmăreşte să se prevină o anumită boală. Şi atunci, ca în orice tratament, ar trebui să se ţină cont de indicaţii şi contraindicaţii. Or, la noi, nu prea se ţine seama în niciun caz de indicaţii, iar de contraindicaţii, în foarte puţine cazuri. Aceasta mai ales pentru că nu se iau în calcul efectele pe termen lung, ci doar cele pe termen scurt sau imediate. Se vorbeşte de reacţii alergice – de exemplu, la vaccinul antigripal, cel clasic sau cel pentru gripa nouă -, că ar fi contraindicat la pacienţii care au alergie la ou, pentru că acest vaccin se prepară pe un mediu de embrion de găină. Or, acest lucru este pe ultimul loc, drept contraindicaţie, pentru că, sigur, poate da reacţii grave în acest caz, dar procentajul persoanelor care ar avea reacţii de acest gen este foarte mic, comparativ cu procentajul persoanelor ce pot avea efecte negative legate de alte contraindicaţii. Ca să revin, ar trebui să se ţină cont, în primul rând, de indicaţii. Adică faci un vaccin la anumite grupe de oameni, care au un risc pentru afecţiunea care se urmăreşte să se combată prin acel vaccin… De exemplu, în cazul gripei, există grupe de risc, în care intră persoanele cu boli cronice cardiace, pulmonare, persoanele care au un sistem imunitar slăbit, cu imunodepresie, adică copiii cu probleme sau bătrânii cu probleme, mai ales dacă se asociază cu altă patologie. În statisticile care ni se prezintă, legate de gripa nouă, nu găsim precizat bine acest aspect, anume, că cei care mor din cauza acestui virus gripal nu mor de fapt din cauza virusului ca atare, ci din cauza complicaţiilor pe care le produce pe un anumit teren. […]
În primii ani de viaţă, se bombardează sistemul imunitar, care nu este pe deplin maturizat

Care ar fi alternativele la vaccin şi de ce vaccinul scade imunitatea?

Unul dintre motivele scăderii imunităţii îl reprezintă vaccinările multiple. Orice vaccin, care acţionează asupra sistemului imunitar, provoacă anumite reacţii în organism, care, în timp, pot să ducă la dereglarea sau chiar la slăbirea sistemului imunitar. Mecanismul prin care acţionează vaccinul este aproape identic cu mecanismul prin care acţionează un virus sau un microb asupra sistemului imunitar, producându-i o reacţie de apărare. Cu cât faci mai multe vaccinuri, mecanismul respectiv, funcţionând din nou şi din nou, se poate deregla. În primul an de viaţă se fac, de exemplu, o grămadă de vaccinuri plus rapeluri. Practic, copilul la fiecare două luni primeşte câte un vaccin, care nu conţine o singură tulpină virală (şi asta este o altă problemă), ci cinci-şase-şapte tulpini virale sau microbiene în componenţa lui. Efectul asupra sistemului imunitar este total dezechilibrant. Dacă sunt mai multe microorganisme, e ca şi cum te-ai îmbolnăvi de mai multe boli odată. Plus că, pe lângă vaccinul ce conţine şase-şapte tulpini, peste o lună-două, se mai face altceva. Din primii ani de viaţă, se bombardează sistemul imunitar, care nu este pe deplin maturizat, cu aceşti stimuli foarte puternici. Aici este un alt subiect de discutat. Vaccinurile moderne conţin nişte substanţe care au rolul să amplifice răspunsul imun al organismului respectiv, deoarece vaccinul nu conţine în totalitate microbul respectiv împotriva căruia trebuie să lupte. Conţine sau microbul respectiv, dar care este mort sau inactivat, sau doar o replică, produsă prin inginerie genetică, a unei caracteristici a microbului respectiv, a unui determinant antigenic. Niciun vaccin de astăzi nu conţine microorganismul, microbul în totalitatea lui. Şi, evident, nu poate să provoace aceeaşi reacţie în răspunsul imunitar şi aceeaşi capacitate a organismului de a se apăra, după aceea, împotriva unei noi infecţii, de obicei infecţia microbiană naturală. Adică, dacă te infectezi o dată cu un virus, organismul dobândeşte, ulterior, imunitate. Asta urmăresc şi vaccinurile. Dar, repet, pentru că, în vaccin, microbul nu este în stare naturală, răspunsul nu este la fel de bun. Şi atunci, s-ar putea ca răspunsul imun să nu fie suficient. Aceşti adjuvanţi din vaccinurile moderne reprezintă diverse substanţe, prin care se încearcă să se obţină un răspuns imunitar mai puternic decât infecţia naturală. Aceste substanţe pot provoca o reacţie atât de puternică, încât să fie prea mult pentru sistemul imunitar. Fiecare vaccin produce anticorpi şi se spune că organismul poate produce o cantitate mare de anticorpi, că nu i se întâmplă nimic. Însă, ca organismul să producă aceşti anticorpi, mecanismul care se pune în funcţiune este acelaşi, indifierent de tipul de virus. Aceşti anticorpi sunt diferiţi, dar placa turnantă a întregului sistem imunitar rămâne aceeaşi. Este evident că, dacă o stimulezi de mai multe ori şi mai intens, rişti ca ea să crape, să se deregleze, să nu mai funcţioneze. […]
Vaccinul pentru gripa nouă n-a fost suficient studiat

Credeţi că există mari trusturi medicale care au interesul să forţeze acest tip de medicină modernă? S-au făcut atâtea scenarii, până acum…

Nu ştiu… nu mă pot pronunţa. Eu pot vorbi doar despre partea medicală, ştiinţifică. Nu pot vorbi despre interese.

Ce părere aveţi despre statisticile de la noi referitor la îmbolnăviri cu anumiţi viruşi?

Aici nu putem vorbi la general. Există instituţii specializate, care anume asta urmăresc. Orice caz al unei anumite boli trebuie raportat. Se face o anumită centralizare. Există un întreg sistem…

Dar se urmăreşte, de exemplu, utilitatea unui vaccin care s-a făcut la noi sau într-o anume zonă?

Acest lucru se face înainte de a se introduce vaccinul pe piaţă, prin studii. Asta este problema cu vaccinul pentru gripa nouă – n-a fost suficient studiat. Orice vaccin presupune două etape de studiu.

Una este aceea când se urmăreşte capacitatea de a produce răspunsul imun. Dacă este suficient de puternic încât să producă un răspuns imun şi pe ce termen… Şi aici se studiază simplu, prin determinarea nivelului anticorpilor din sângele celui care a primit vaccinul, dacă apare un răspuns, trebuie să apară aceşti anticorpi.

Şi a doua etapă este perioada în care se menţin aceşti anticorpi. Acestea sunt studii care se pot face, care s-au făcut şi pentru vacinul împotriva gripei noi, nu mă îndoiesc. Sunt studii relativ simplu de făcut. Dar există al doilea aspect aici: nu întotdeauna aceşti anticorpi sunt protectori. Nu întotdeauna protejează împotriva afecţiunii respective. Aici trebuie să-şi facă treaba studiile pe termen lung şi acestea sunt studiile clinice. Cum se face un studiu clinic? Se urmăreşte o cohortă, un segment de populaţie, în care se are în vedere gradul de îmbolnăvire, ea fiind expusă în acelaşi condiţii cu un lot-martor. Şi se urmăreşte care este diferenţa dintre cele două loturi, cel vaccinat şi cel nevaccinat. Dar acest studiu nu-l poţi face în timp de două săptămâni. Aceasta este marea problemă a unui vaccin: trebuie studiată capacitatea lui pe termen lung, nu doar capacitatea de imunizare.

Credeţi că din cauza vaccinurilor s-a mărit şi numărul de alergii?

Există anumite teorii, chiar şi printre alergologi, că terenul alergic, care este în continuă creştere, ar putea să aibă o legătură cu aceste vaccinări în exces, care se fac în perioada copilăriei. Dacă stai şi te gândeşti logic, terenul alergic este legat direct de o dereglare a sistemului imunitar. Un vaccin se adresează sistemului imunitar, produce nişte modificări acolo, bune sau rele. Şi trebuie să-ţi pui problema că el poate acţiona la dereglarea sistemului imunitar în aşa fel încât să se dezvolte terenul alergic. Dar este limpede că, în ultimii 20 de ani, aproximativ, numărul de persoane alergice a crescut exponenţial. După unele studii, cam 50% din populaţia globului are un teren alergic, care se manifestă sau nu printr-o boală alergică.
Vaccinul BCG este un vaccin inutil

Există un minim de cultură medicală, referitor la viruşii care circulă şi la vaccinuri?

Nu, nu prea există, pentru că nu există informaţii… Lipsa informaţiei nu e legată doar de vaccinuri sau de viruşi, în general. Este legată de informaţia de tip general din domeniul medical, care se propagă. Şi, de cele mai multe ori, se propagă în mod fals, şi la televizor, şi în ziare, şi văd asta şi la pacienţii care vin la mine, cu care discut…

În ce măsură alimentaţia şi modul de viaţă în general al omului contribuie la scăderea imunităţii, la accelerarea îmbolnăvirilor?

Într-o măsură foarte mare, fie îl face mai puternic – asta însemnând nişte condiţii de viaţă, de muncă şi de alimentaţie bune -, fie îl slăbeşte. Şi aici aş putea da exemplul tuberculozei, care este o boală a celor cu condiţii socioeconomice proaste. Adică condiţii de locuit proaste, mâncare proastă, muncă grea. În aceste condiţii, sistemul imunitar este deprimat şi nu poate face faţă acestei infecţii. Frecvenţa tuberculozei este foarte mare în ţările în curs de dezvoltare. Oricum, a avut o recrudescenţă chiar şi la noi în ţară. Aici e şi problema vaccinului BCG, care se face automat la naştere şi care nu are nicio eficienţă împotriva tuberculozei. În Statele Unite, de exemplu, nu se face acest vaccin. Se face la noi, dar nu are nicio eficienţă. Apărarea împotriva tuberculozei nu se face prin anticorpi, ci mediată celular, alt compartiment imunitar. Sigur, cei care susţin în continuare acest vaccin sunt de părere că, făcându-l, dacă faci tuberculoză, totuşi, nu faci o formă foarte gravă, ci una mai uşoară. Dar este un exemplu tipic de vaccin inutil. Majoritatea medicilor cunosc acest aspect, totuşi, el se face automat, la naştere, apoi se fac acele rapeluri. Exact la fel ca şi cel pentru hepatită B. Medicii îl fac, fără să întrebe părintele dacă este de acord sau nu cu acest vaccin.”[18]

P.S. Pentru cei mai masoni dintre voi care ati avut rabdare sa cititi atat, astept amenintarile voastre temeince la adresa mea de e-mail dragos@fara-secrete.ro, cu siguranta voi scoate articolul la presiunile voastre. Nu poti sa nu te distrezi, de altfel HA HA.

SURSE

1. http://www.naturalnews.com/037653_vaccine_additives_thimerosal_formaldehyde.html

2. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/10/27/vaccinuri-substante-toxice/

3. http://ntp.niehs.nih.gov/ntp/htdocs/Chem_Background/ExSumPdf/Thimerosal.pdf

4. http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/additives.htm

5. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/11/04/dr-christa-todea-gross-despre-propaganda-pro-vaccinare-cand-medicii-nu-mai-au-curaj-sa-spuna-adevarul-o-va-face-preotul/

6. http://babyjabs.co.uk/

7. http://www.nvic.org/vaccines-and-diseases/MMR.aspx

8. http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=608256A446123276E4E72A5351322186

9. http://www.naturalnews.com/033447_Institute_of_Medicine_vaccines.html

10. http://www.naturalnews.com/036255_MMR_autism_court_case.html

11. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/08/29/vaccinurile-in-loc-sa-previna-ne-imbolnavesc-ce-solutii-avem/

12. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/03/01/curtea-suprema-din-sua-decide-ca-parintii-nu-mai-au-dreptul-de-a-da-in-judecata-producatorii-de-vaccinuri-prilej-de-refletie-asupra-mega-capcanei-care-ni-se-intinde-astazi-prin-provocarea-disperarii/

13. http://www.autismboulder.org/pdf/ScienceSummary.pdf

14. http://www.lewrockwell.com/miller/miller14.html

15. http://www.jpands.org/vol8no1/geier.pdf

16. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2010/01/15/efectele-timerosalului-romanul-cobaiul-preferat-ce-spune-prospectul-cantgrip-despre-efectele-adverse-ale-vaccinului/

17. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/10/12/vaccinurile-ca-radiatiile-stiri-11-12-octombrie-2009/

18. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2010/02/25/gripa-aviara-reloaded-ce-nu-se-spune-despre-vaccinuri-esential-e-efectul-pe-termen-lung-interviu-valoros-cu-dr-imunolog-rares-simu-vom-manca-medicamente-si-organisme-modificate-genetic-stir/

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro