Guvernul SUA a interzis familiei lui James Foley sa-l salveze din mana teroristilor "ISIS" ! Odioasa manipulare a SUA incepe sa iasa la suprafata !

by Aflam informatii incendiare, care arunca in aer tot ce s-au cladit americanii sa ne faca sa crede, evident impreuna cu UE. O lume intreaga a fost socata dupa executia, trucata sau nu (?) a jurnalistului american, James Foley, care putea fi salvat. Voi intelegeti: PUTEA FI SALVAT, dar Guvernul […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Aflam informatii incendiare, care arunca in aer tot ce s-au cladit americanii sa ne faca sa crede, evident impreuna cu UE. O lume intreaga a fost socata dupa executia, trucata sau nu (?) a jurnalistului american, James Foley, care putea fi salvat. Voi intelegeti: PUTEA FI SALVAT, dar Guvernul SUA s-a opus. Cum am spus: UPS, odioasa manipulare a SUA, incepe sa iasa la suprafata.

ISIS CREATIA SUA

liderul ISIS alaturi de un politician american

Da, s-au plictisit de Al-Qaeda, pentru ca au vazut cum oamenii si-au dat seama si de faptul ca Al-Qaeda era o creatie a lor, avand in vedere ca George H.W. Bush, era prieten de familie cu Bin Landen (teroristul nr.1), in cadrul Companiei Petroliere „Carlye Group”, care se ocupa astazi, alaturi de Haliburton, de extragerea petrolului din Orientul Mijlociu. SUA, pentru a-si putea continua suprematia si planul spre Guvernarea Mondiala, impreuna cu „fratele” sau mai mare, Israelul, au creat printr-un „artificiu”, o alta structura terorista: ISIS. Initial acestia venisera cu ideea Infiintarii Califatului Islamic Mondial, un fel de Noua Ordine Mondiala a Islamistilor, iar apoi au inceput sa execute diversi oameni.

james foley - manipularea executiei

De pe site-ul wall-street.ro aflam niste informatii tulburatoare, daca nu chiar socante:

„Autoritatile americane i-au amenintat pe parintii lui Foley ca, daca achita rascumpararea ceruta de jihadisti in schimbul vietii lui James, vor fi acuzati de complicitate si colaborare cu o grupare terorista.

Parintii lui James Foley, jurnalistul american decapitat luna trecuta de un extremist din gruparea Statul Islamic (cunoscuta si ca Statul Islamic in Irak si Levant – ISIL sau Statul Islamic in Irak si Siria – ISIS). Inainte de a-l decapita pe James Foley, jihadistii au trimis familiei Foley mai multe e-mailuri, cerand in prima instanta o rascumparare de un milion de dolari pentru eliberarea lui James.

Acum, parintii jurnalistului dezvaluie ca autoritatile americane nu numai ca le-au interzis sa plateasca aceasta rascumparare ci, mai mult, i-au amenintat ca ar putea fi acuzati de complicitate si colaborare cu o grupare terorista in cazul in care o fac, transmite ABC News. Un oficial militar din cadrul Consiliului pentru Securitate Nationala al presedintelui Barack Obama a fost cel care le-a repetat mamei si fratelui lui James Foley ca, daca platesc rascumpararea, ar putea fi acuzati penal.”[1]

Americani criminali, ati interzis unei familii sa-i salveze fiul. Din acest moment, ati atins cotele paroxistice ale rautatii, iar lumea va afla aceste lucruri, pentru ca, asa cum ati facut intotdeauna cand v-ati regizat teroristii, nu prea ati fost atenti la detalii si ati lasat dovezi in urma, pe care noi le-am gasit si cu care v-am expus.

SUA se foloseste intens de Principiul Hegelian al Manipularii: TEZA (PROBLEMA) <-> ANTITEZA (REACTIE) <-> SINTEZA (SOLUTIE), pe care il foloseste intens, in aceasta perioada pentru a putea convinge opinia publica ca, este nevoie de o lovitura crunta impotriva „teroristilor”. O sa vedeti cum ISIS vor sa execute inca un al treilea om, iar daca familia va incerca sa le dea bani, in schimbul vietii lui, SUA va intervenii amenintand, prin acelasi mod abject, pentru a avea inca un om executat, pentru a avea inca un alt motiv de interventie in Orientul Mijlociu.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/sua-cere-interventie-militara-in-siria-dupa-executia-lui-james-foley-de-catre-isis.

Un general american recunoaste ca SUA a ajutat la crearea acestei grupari ISIS, vedeti aici -> http://www.fara-secrete.ro/general-american-noi-am-ajutat-la-crearea-organizatiei-isis.

Exista discutii aprinse cu privire la „cat de reala” a fost executia celor doi oameni de catre ISIS, vedeti aici -> http://www.fara-secrete.ro/executia-celor-doi-jurnalisti-de-catre-isis-a-fost-reala-sau-falsa.

SURSE

1. http://www.wall-street.ro/articol/International/172273/dezvaluiri-ale-familiei-lui-james-foley-primul-jurnalist-decapitat-de-statul-islamic-am-fost-amenintati-de-autoritatile-american.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro