General american: "noi am ajutat la crearea organizatiei ISIS" ! SUA au nevoie de un altfel de "11 septembrie 2001" si altfel de "Osama Bin Laden" !

by Inca de la inceputul lunii iulie 2014, SUA, asa cum v-am spus in primul articol referitor la organizatia terorista, ISIS, a contribuit, ca intotdeauna la crearea acestor „celule”, pe care, in secret, le-au alimentat cu armament. Dupa moartea oficiala a lui Osama Bin Laden, prieten cu familia Bush in […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Inca de la inceputul lunii iulie 2014, SUA, asa cum v-am spus in primul articol referitor la organizatia terorista, ISIS, a contribuit, ca intotdeauna la crearea acestor „celule”, pe care, in secret, le-au alimentat cu armament. Dupa moartea oficiala a lui Osama Bin Laden, prieten cu familia Bush in cadrul Companiei Petroliere Carlye Group, SUA, avea nevoie de „o alta amenintare”, dar de data asta si mai teribila si asa a aparut Califatul Islamic Mondial, un fel de Noua Ordine Mondiala a Jihadistilor.

Ron Paul despre ISIS

Pentru a instiga si mai mult populatia, dupa Principiul Hegelian al Manipularii, TEZA (PROBLEMA) <-> ANTITEZA (REACTIE) <-> SINTEZA (SOLUTIE), ISIS, a trebuit sa ofere publicului larg o executie a unui jurnalist american, pe nume James Foley. Personal, desi urasc la nebunie sa vad astfel de clipuri, mi-am luat inima in dinti si am urmarit cu atentie si ce sa vezi: calaul taia capul victimei foarte usor ! Orice persoana care a studiat anatomie, respectiv medicina, stie ce greu este sa tai un cap, cu un cutin in mana, avand in vedere cat de greu este sa sectionezi zona coloanei cervicale. Nici chiar chirurgii nu o pot face atat de repede, cum a fost facuta cea din videoclip.

Acum, vedem ca un alt jurnalist a fost executat. ISIS (CIA, NSA, MI5) vor mai executa atat de multi oameni, incat lumea, potrivit principiului Hegelian, ar trebui sa fie atat de oripilata, cum si este, incat sa ceara Statelor Unite ale Americii, „sa faca ceva imediat” si credeti ? SUA va face, exact ce induceau oamenilor prin mass-media ca trebuia sa faca: atacarea Siriei, atacarea organizatiei ISIS, adica un alt razboi in Orientul Mijlociu.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/califatul-islamic-mondial-o-noua-amenintare-creata-de-sua-pentru-lupta-impotriva-teroristilor-islamici.

Propagandistii care se ocupa de convingerea oamenilor ca, ISIS este o organizatie terorista araba, au de acum incolo un ghimpe in coasta. Nu eu, nu Alex Jones, nu David Icke, ci un General american, pe nume Thomas Mclnerney, care a aruncat „bomba”, afirmand ca: „Statele Unite ale Americii a ajutat la construirea ISIS”, potrivit site-ului InfoWars.com[1]. Intrebat fiind, „ce parere are despre inarmarea rebelilor sirieni ?”, a raspuns ca majoritatea armelor oferite de SUA, rebelilor, au ajuns, ca printr-o „nefericita coincidenta”, tocmai in mainile celor de la ISIS (noua Al-Queda).

Un senator american, Rand Paul, spunea inca din luna mai a anului 2013, ca este vorba de o contrabanda cu arme, trimise catre teroristii rebeli din Siria, care aveau rolul de a provoca o rasturna regimul incoruptibil al lui Bashar al-Assad, care stim ca i-a alungat pe asasinii economici de la FMI si Banca Mondiala. Rand Paul mai sustine ca ISIS s-a aprovizionat masiv cu arme de contrabanda din orasul Benghazi (Libia).

SURSE

1. http://www.infowars.com/gen-mcinerney-we-helped-build-isis/

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro