Fost consilier guvernamental: Marea Britanie este pregătită de un război împotriva extratereștrilor

Fostul consilier guvernamental Nick Pope, care a lucrat timp de 21 de ani la Ministerul britanic al Apararii, a acordat un interviu pentru MSN News, in care ofera date surprinzatoare despre un plan secret al armatei. Potrivit lui Nick Pope, Marea Britanie detine un adevarat arsenal care va fi folosit […]

Fostul consilier guvernamental Nick Pope, care a lucrat timp de 21 de ani la Ministerul britanic al Apararii, a acordat un interviu pentru MSN News, in care ofera date surprinzatoare despre un plan secret al armatei.

Potrivit lui Nick Pope, Marea Britanie detine un adevarat arsenal care va fi folosit in cazul unei invazii extraterestre. Desi nu are si un plan de lupta, aceasta tara se va adapta rapid, in cazul unei amenintari reale venita din spatiu.

In caz de razboi, armatele tuturor statelor se vor uni si astfel vor beneficia de cea mai avansata tehnologie disponibila. Chiar si acum exista drone si prototipuri, cum este Taranis (foto), care seamana cu o nava extraterestra, pentru ca sunt construite cu o tehnica secreta, scrie MSN.

Desi declaratia oficiala a guvernului britanic este ca OZN-urile nu prezinta un risc de securitate, “adevarul este ca de fapt nu stim”, recunoaste Pope. El spune ca 5% dintre OZN-uri nu pot fi explicate si acestea ar putea fi un real pericol.

60623028

Pope precizeaza ca este convins de existenta unor extraterestri cu o inteligenta superioara, dar nu are dovada ca acestia ar fi ajuns la noi. Totusi, este posibil, asa cum si noi trimitem nave in spatiu, sa cercetam alte planete, ca si ei sa procedeze la fel. „Cu siguranta exista acolo sute sau mii de civilizatii”, crede Pope.

In perioada 1991-1994, Pope a cercetat anual intre 200 si 300 de aparitii ale unor OZN-uri, raportate autoritatilor. Dintre acestea, el isi aminteste cel mai bine de un caz in care un OZN a aterizat in apropiere de doua baze militare. Urmele lasate pe sol au demonstrat existenta unor radiatii de 8 ori mai mari decat in mod normal.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/fost-consilier-guvernamental-marea-britanie-este-pregatita-de-un-razboi-impotriva-extraterestrilor.html

Related posts:

Bill Clinton sustine ca SUA nu ascunde nicio prezenta a extraterestrilor! Proiectele Plato, Sigma, A...
Oamenii de stiinta din Rusia sustin ca in 20 de ani ne vom intalni cu extraterestrii !
Un consilier britanic sustine ca Putin e sfatuit de o rasa de extratestri ! Acesta mai spune ca, o a...
Un hacker mexican arata cum armata Rusiei comunica cu o civilizatie extraterestra de pe Marte ! Prem...
Misterul scheletului descoperit în deșertul Atacama: Extraterestru, avorton uman sau o specie de uma...
Scara Kardashev: Tipurile de civilizații extraterestre
Steven Greer confirmă faptul că deține dovezi incontestabile ale existenței unei ființe extraterestr...
Arhiva audio a cazurilor OZN, începând cu anii '40, recuperată în intregime
Un om de știință concluzionează ferm, după ce a studiat arhive fotografice datând din anul 1945, că ...
Întâlniri de gradul III: Când oamenii ajung față în față cu extratereștrii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro