Evreul-khazar, George Soros, recunoaste implicarea in lovitura de stat din Ucraina ! Evreul-khazar, Petro Porosenko, noul presedinte al Ucrainei este implicat in trafic de arme, jocuri de noroc, prostitutie, ca membru al mafiei ruse spaland banii de la sovietici din anul 1980 !

by Lovitura de stat din Ucraina a luat amploare la inceputul anului 2014, desi ea incepuse si mocnise inca din octombrie 2013, cand fostul presedinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, a fost dat jos deoarece a refuzat orice aliere cu UE, sugerand ca nu vrea homosexuali si lesbiene, pentru ca asta […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Lovitura de stat din Ucraina a luat amploare la inceputul anului 2014, desi ea incepuse si mocnise inca din octombrie 2013, cand fostul presedinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, a fost dat jos deoarece a refuzat orice aliere cu UE, sugerand ca nu vrea homosexuali si lesbiene, pentru ca asta le va da UE. De asemeni, el, a mai acuzat SUA si UE ca vor sa distruga Ucraina prin imprumuturile catre FMI si Banca Mondiala, ceea ce s-a si intamplat caci in martie 2014, FMI si Banca Mondiala au „ajutat” Ucraina cu 3 miliarde de euro, iar imediat pe spinea ucrainenilor au venit majorari de preturi, liberalizari, privatizari si alte lucruri care vin dupa ce trec cei de la FMI.

Luptele care se dau si in prezent intre Euromaidanul lui George Soros si separatisti (luptatori anti-globalizare), reprezinta un puternic zid in fata globalistilor Iluminati, motiv pentru care Obama tot doreste sa includa, cat se poate de repede Ucraina in UE si NATO (armata globala). Ei bine, separatistii, considerati ca „rebeli”, inteleg aceste probleme motiv pentru care au pornit ofensiva impotriva presedintelui interimar, Arseni Iateniuk, un prieten de-al lui Soros.

Arseni Iateniuk, de profesie avocat si economist, pentru cei care nu stiti, el are origini romanesti si cunoaste destul de bine limba romana. La data de 25 mai 2014, intr-o „duminica a orbului ucrainean”, oamenii l-au „ales” pe magnatul evreu, Petro Porosenko, drept presedinte al Ucrainei. Un individ mai bun pentru a destrama Ucraina, nici ca se putea !

Site-ul lovendal, explica mai multe:

„Alegerile din 25 mai 2014 din Ucraina arată clar că această ţară şi poporul vecin nouă nu a învăţat, din păcate, din eşecurile oligarhiilor pro-occidentali, care pur şi simplu şi-au vândut şi îşi vând ţara pe nimic. Alegerea lui Poroșenko a fost salutată de către propaganda mass-mediei occidentale, care vede în acest personaj drept “omul providenţial pentru Ucraina”, dar care, nu este altceva decât un mafiot vândut occidentalilor şi celor din Illuminati. Numit şi “Regele Ciocolată” (pentru că deţine o fabrică de bomboane), Poroșenko (aflat pe locul 1335 în clasamentul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume) este cunoscut de serviciile de informații ruse ca fiind unul dintre liderii mondiali ai temutei “Red Mafia” (Mafia roşie rusească), o poziție deținută odată de tatăl său, Alexei Valtsman, care în 1956 şi-a luat numele de familie al soției sale, Evghenia Poroșenko. Puteţi citi întreaga istorie a familiei mafiote Poroşenko în acest articol excepţional de pe site-ul strategic-culture.org.

Alexei Poroșenko şi-a inceput afacerile cu trafic de arme, jocuri de noroc și prostituție, prin spălarea banilor furaţi de la administratorii sovietici din anii 1980. El nu a fost niciodată un antreprenor, începându-şi singur propriile afaceri, aşa cum sună povestea inventată de către propagandiștii mass-mediei occidentale. Afacerile Poroșenko au fost întotdeauna murdare și au început cu jefuirea proprietății de stat din Ucraina. Familia Poroșenko a avut planuri să-şi extindă activitățile dincolo de Ucraina, până în Transnistria, iar Tatiana Mikoian, o avocată din Kiev, îşi aminteşte acest fapt: “A fost oribil în anii 1990: arme ilegale, prostituate, droguri – toate aducând profituri atât tatălui cât şi fiului Poroşenko.”

De multe ori Poroșenko a fost acuzat a fi implicat în scheme de corupție pe scară largă, în trafic de influenţă, în deturnare de bani de la buget, în evaziune fiscală, în operațiuni ilegale de achiziționare de acțiuni și în eliminarea competitorilor; Poroşenko a fost descris ca una dintre figurile cele mai odioase din politica ucraineană, fiind și în capul listei de persoane corupte din țară. Şi acum, el a ajuns preşedinte!

Poroșenko este cel mai renumit pentru că deține firma de dulciuri Roshen, care are fabrici atât în ​​Ucraina, cât și în Rusia. El este, de asemenea, proprietarul lui UkPromInvest, un holding misterios care nu are nici un site web, dar care se mândrește că este implicat în fabricarea de autobuze, în distribuția auto, în șantiere navale, în instituţii bancare etc., dar, despre care, experţii în servicii secrete spun că se ocupă în secret cu traficul de arme, droguri și prostituție.”[1]

Si ca farsa din Ucraina sa fie completa, vicepresedintele american, Joe Biden, un promotor al Noii Ordini Mondiale, si-a pus fiul, Joseph Robinette Biden, la conducerea celei mai mari companii de gaze din Ucraina numita Burisma Holding.

Iulia Timosenko, e o escroaca de rang inalt, ca si familia sa evreiasca, stim asta, nu degeaba ea e inca, alaturi de sotul ei, o magnata a gazelor naturale. Ea a fost arestata de Ianukovici dupa ce a semnat un contract destul de prejudicios cu Rusia, iar prejudiciul era de 100 milioane de euro. In Mai 2014, Rusia deja a fost imprumutata de cateva miliarde de euro de catre Banca Mondiala pentru a o “ajuta”, asa cum ne-a “ajutat” pe noi de 25 de ani. Putin le-a spus oamenilor ca ii lasa, sa aleaga ce vor, prin referendum, daca vor cu Rusia sa fie aliati si independenti sau daca vor cu occidentul, care o sa le aduca numai homosexuali si lesbiene. SUA si UE urla zicand si citez: “referendumul este ilegal”.

Ce ma ? Este ilegal sa-ti consulti poporul ? Pentru ei da, deoarece ei cand au atacat si distrus Irak-ul pentru niste fantasmagorice “arme de distrugere in masa”, n-au mai cerut parerea oamenilor, doar Congresul american a votat, fara ca oamenii sa aiba habar, iar daca unii mai ridicau privirea la ei, acestia le spunea “terorismul, Al-Quaeda ne ataca” si asa au reusit timp de 10 ani sa prosteasca pe majoritatea americanilor, dar dupa cate vad pe forumurile americane, in speta straine, lumea e foarte trezita, ca niciodata.

Cand spuneam acum o luna ca Ucraina a intrat pe mana asasinilor economici, lumea ma facea bolsevic sau neocomunist, dar acum ce aflam ca FMI si Banca Mondiala au imprumutat Ucraina, iar gazele in Ucraina s-au scumpit cu 50%, iar cerealele cu 20%. Acum cine mai e bolsevic? Tot eu? Iar astazi 10 aprilie 2014, aflam ca Ucraina are toate sansele sa intre in incapacitate de plata, un fel de Grecia, stim noi ce-au facut asasinii economici acolo…

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/ucraina-este-falimentata-de-catre-asasinii-economici.

Blogul Saccsiv.wordpress.com ne prezinta o stire cu adevarat halucinanta despre George Soros, care admite responsabilitatea pentru tot ce s-a intamplat acolo, evident, intr-o maniera sublima, pe care numai cunoscatorii acestor nemernici o pot intelege si expune:

„Iata ce putem citi in articolul SOROS ADMITS RESPONSIBILITY FOR COUP AND MASS MURDER IN UKRAINE:

Soros admite responsabilitatea pentru lovitura de stat și genocidul din Ucraina

Colaborarea cu revoluția culorata a început la scurt timp după căderea regizată a Uniunii Sovietice. (nota 1)

George Soros a declarat pentru CNN-ul lui Fareed Zakaria în timpul week-end-ului că el este responsabil pentru înfiinţarea unei fundaţii în Ucraina, care a contribuit în cele din urmă la răsturnarea liderului ales al țării și a dus la instalarea unei conduceri de juntă aleasă de către Departamentul de Stat. (nota 2)

“Înainte de Ucraina, unul dintre lucrurile pe care mulți oameni îl cunosc despre tine a fost că in timpul revoluțiilor din 1989 ai finanțat o mulțime de activități disidente, grupuri ale societății civile din Europa de Est și Polonia, Republica Cehă. Faci lucruri similare în Ucraina? “a întrebat Zakaria pe Soros. (nota 3)
“Ei bine, am înființat o fundație în Ucraina, înainte ca Ucraina să devină independentă de Rusia. Și fundația a funcţionat de atunci și a jucat un rol important în evenimentele de acum “, a răspuns Soros.
Este bine-cunoscut, deși interzis pentru mass-media de a fi menţionat, că Soros a lucrat îndeaproape cu USAID, Fondul Național pentru Democrație (care execută acum munca atribuită anterior pentru CIA), Institutul Internațional Republican, Institutul Național Democratic pentru Relații Internaționale , Casa Liberă şi cu Institutul Albert Einstein pentru a iniţia o serie de revoluții culorate în Europa de Est și Asia Centrală în urma prăbușirii „inginereşti” a Uniunii Sovietice.
“Mulți dintre participanții la demonstraţiile de pe „EuroMaidan” erau membri ai ONG-urilor finanțate de Soros și / sau au fost instruiți de aceleași ONG-uri în mai multe ateliere și conferințe sponsorizate de Fundația Soros de Renaştere Internaţională (IRF), și de diferitele institute cu deschidere socială și fundații. IRF, fondat și finanțat de Fundația Soros, se mândrește că a dat “mai mult decât orice altă organizație donatoare”, pentru “transformarea democratică” din Ucraina, scrie William F. Jasper.
Aceasta transformare a condus la controlul serviciilor de securitate ale Ucrainei de către fasciştii ultra-naţionalişti. În aprilie a fost anunțat că Andriy Parubiy și alți lideri ai loviturii de stat au lucrat împreună cu FBI și CIA pentru a învinge și ucide separatiștii oponenţi ai guvernului instalat de Victoria Nuland și Departamentul de Stat. Parubiy este fondatorul unui partid național socialist din Ucraina și în prezent șeful Consiliului Național de Securitate și Apărare a țării.
Acum, că miliardarul “rege de ciocolată” Petro Poroșenko este președintele Ucrainei (nota 4), efortul de a anihila toate opoziția din estul Ucrainei va stârni reacţii. Poroșenko este o alegere aproape perfectă pentru globalistii şi nomenclatura UE. El este membru al Consiliului Băncii Naționale a Ucrainei și a colaborat cu FMI, Wall Street și Comisia Europeană.
Poroșenko și liderii loviturii de stat din februarie ucid acum civili în Donetsk ca un efort continuu de a disloca și eradica “militanții pro-ruși” și “teroriștii”, adică luptătorii din rezistența armată luptând împotriva forţelor de dreapta, posibil însoțite de mercenari americani şi cu ajutorul CIA. Civilii sunt, de asemenea, victime în ocupaţia “rebelă” din Slovyansk și învecinatul Kramatorsk ca represalii împotriva rezistenţei întensificate faţă de noua conducere din Kiev.
Răspunsul militar cu caracterul său excesiv fascist, inclusiv incendierea teroristă a unei clădiri sindicale din Odesa de către “protestatarii pro-regim” (adică paramilitarii Sectorului de dreapta) (nota 5), pot fi atribuite în mod direct activismului lui George Soros și amestecului Departamentului de Stat al SUA, a mai multor ONG-uri (în spatele cărora sunt, în fapt, guvernul și personalităţi de pe Wall Street), și USAID, NED, dar neatribuite “Casei libere”, etc

În urma uciderii și expulzării celor care s-au opus stăpânirii FMI asupra guvernului și poporului din Ucraina, Rusia poate aștepta provocări şi mai mari, mai ales acum că a decis să susțină rezistenţa. Elita financiară și colaboratorii ei din UE sunt hotărâti să diminueze și, în cele din urmă, să elimine orice provocare a Rusiei și a țărilor BRICS astfel ca aceste țări să reacţioneze pentru a contracara agenda financiară neoliberală.
“Acumularea forţelor aeriene şi terestre ale NATO de-a lungul granițelor Rusiei în Europa de Est și vizita de influenţă în Asia a preşedintelui american Barack Obama au un singur scop,” a scris Wayne Madsen la începutul acestei luni. “Forţele văzute şi nevăzute care dictează politica marionetelor lor politice de la Washington, Londra, Paris, Bruxelles, Berlin, și din alte capitale vasale au decis să sparge BRICS – blocul de putere financiară emergentă cuprinzând Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud.“[2]

Cine este evreul-khazar George Soros ?

Maghiarul evreu (khazar askenaz) are statutul de superstar in randul marilor speculanti. In clasamentul celor mai bine platiti directori si finantatori din America publicat de distinsul magazin economic “Forbes”, Soros se situa de parte pe primul loc. Numai in anul 1994, a castigat 500 de milioane de dolari, de douazeci de ori mai mult decat conducatorul concernului iluminat Disney. La strigarea lui Soros, toate pietele monetare internationale se pun in miscare, iar bancile emitente incep sa tremure.

In septembrie 1993, a reusit sa ingenuncheze Bank of England (Banca Angliei). A mizat pe faptul, ca lumea trebuia sa scoata si sa devalorizeze fondul aflat sub presiune, din circuitul cursului valutar european. A pontat zece miliarde de dolari ale grupului sau financiar – cu succes. A castigat un miliard de dolari, pentru care astazi contribuabilii englezi sa stea drepti. Declara singur in public ca intentioneaza influentarea marilor piete financiare din lume.

Acesta e un comportament extrem de neobisnuit pentru un investitor intelept, care ar trebui sa fie mai interesat de exploatarea tacita a acelor situatii nedescoperite inca de concurentii sai.

Activitatile lui Soros au devenit clare in martie 1993, cand a prezis rapida crestere a pretului aurului. Se considera ca acest lucru a determinat achizitii considerabile de metale pretioase, ceea ce a sporit cu 20% pretul lor, in comparatie cu nivelul maxim atins in timpul Razboiului din Golf. La inceputul lunii iunie 1994, Soros isi anunta intentiile intr-o scrisoare deschisa adresata directorului de finante de la “Londoner Time”, Anatole Kaletsky, de a determina pietele financiare sa vanda mai mult imprumuturile statale germane, in favoarea hartiilor de valoare franceze. Pe scurt: Jos cu marca germana si atacarea bancii nationale germane!

In diferitele ziare de pe mapamond, Soros e laudat ca un fel de “Robin Hood al epocii computerului”, pentru ca ar lua prin speculatii de la tarile bogate din Occident, ceea ce da Europei de Est si Rusiei prin mai multe fundatii Soros, pentru a pregatii drumul “democratiei” in tarile “sarace” marginalizate de comunism.

Cine este Soros?

Conform datelor oficiale, s-ar fi nascut in 1930 ca fiu din parinti evrei, iar in adolescenta ar fi fost izgonit din Budapesta de catre nazisti. Din Anglia, unde a studiat la “London School of Economics”, a ajuns in SUA la mijlocul anilor ’50. Acolo ar fi simtit o atractie magica fata de Wall Street, avand insa pana in 1969 o cariera care nu a atras atentia nimanui. A preluat apoi cu un partener, un fond de avere. A vandut la termen actiuni pe care nici macar nu le avea, sperand intr-o scadere a cursului pana la data-limita, pentru a le putea cumpara mai ieftin decat la vanzare.

Din aceste fonduri s-a format actualul “Grup Quantum”, o familie de fonduri de investitii care opereaza din Antilele olandeze. Quantum reprezinta una din cele mai impresionante masini de investitii din lume. In opt din cei 24 de ani care au trecut fondul a obtinut profit “oficial” de peste 50%, din care de doua ori chiar peste 100%. Soros si-a predat intre timp afacerile unui grup de directori si el nu mai concepe decat “marile companii”.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/george-soros-maghiarul-evreu-membru-al-iluminatilor-este-unul-dintre-cei-mai-bogati-oameni-de-pe-planeta.

SURSE

1. http://www.lovendal.ro/wp52/cel-mai-mare-mafiot-la-conducerea-ucrainei-noul-presedinte-ucrainean-oligarhul-petro-porosenko-agreat-de-occident-si-sua-face-parte-din-conducerea-mafiei-rusesti-facand-trafic-de-droguri-si-a/

2. http://saccsiv.wordpress.com/2014/05/31/evreul-george-soros-recunoaste-ca-e-papusarul-evenimentelor-din-ucraina/

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro