Documentarul „Terrorstorm – manipularea terorista Globala” ! Scopul este restrangerea libertatilor civile ale oamenilor pentru un Guvern Mondial !

by Un excelent documentar realizat de Alex Jones, despre vrajeala numita „lupta impotriva terorismului”, inceputa o data cu evenimentele de la 11 septembrie 2001, cand Guvernul American, si-a ucis 3000 din proprii cetateni, pentru a incepe aceasta operatiune cu impact global. Cu ce ne afecteaza ? Simplu: ei vor sa […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un excelent documentar realizat de Alex Jones, despre vrajeala numita „lupta impotriva terorismului”, inceputa o data cu evenimentele de la 11 septembrie 2001, cand Guvernul American, si-a ucis 3000 din proprii cetateni, pentru a incepe aceasta operatiune cu impact global.

911-wtc-illuminati-playing-cards-game

Cu ce ne afecteaza ? Simplu: ei vor sa ne faca, sa credem in existenta unui astfel de „dusman”, care totusi este invizibil, dar dusman pe care nu-l vei invinge niciodata. In schimb, noi, trebuie sa ne cedam libertatile noastre civile, pentru „a fi in siguranta”.

Fost ministru britanic de externe: “Al Qaeda nu e un grup terorist”

Cu puţin timp înainte de moartea sa (petrecută în 2005), fostul ministru britanic de externe Robin Cook (între 1997 şi 2oo1) spunea Parlamentului Marii Britanii că Al Qaeda nu reprezintă de fapt un grup terorist, ci o bază de date de mujaheddini şi luptători islamici, folosiţi de CIA şi de Arabia Saudită pentru a lupta împotriva sovieticilor din Afghanistan.

“Adevărul este că nu există nici o armată islamică sau grup terorist numit Al-Qaeda. Şi orice ofiţer de informaţii în cunoştinţă de cauză ştie acest lucru. Dar, există o campanie de propagandă pentru a face publicul să creadă în prezenţa unei entităţi identificate ce reprezintă “diavolul”, doar cu scopul de a determina telespectatorii să accepte o conducere internaţională unică pentru un război împotriva terorismului.Ţara din spatele acestei propagande este SUA…”

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro