Ce se intampla intr-o ora dupa ce beti din otrava dulce Coca Cola! Efectele devastatoare ale celei mai promovate bauturi la nivel international! O veritabila arma de distrugere in masa!

by Am ajuns la mizeria numita Coca Cola. Pot sa va spun ca si eu acum vreo 3 ani beam Cola, dar am terminat cu asa ceva. De fapt, eu nu beau niciun fel de suc din comert. Daca in cazul altor societati, acestea incearca sa convinga consumatorii ca „nu […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Am ajuns la mizeria numita Coca Cola. Pot sa va spun ca si eu acum vreo 3 ani beam Cola, dar am terminat cu asa ceva. De fapt, eu nu beau niciun fel de suc din comert. Daca in cazul altor societati, acestea incearca sa convinga consumatorii ca „nu este nimic rau” sau orice altceva in beneficiul continuarii profitului, in acest caz nu se poate face asta. Practic, exista toate dovezile, ce demonstreaza pericolul din otrava numita Cola, incat am putea scrie o carte de vreo 500 de pagini.

In aprilie 2013, scriam un articol despre ce vuia toata presa internationala, care stim noi de cine e condusa, cum ca membri concernului Coca Cola, au facut „publica” formula tinuta secreta care sta la baza sucului Coca Cola, dupa ce ar fi fost tinuta secret timp de 88 de ani, adica din 1925. Este absurd, oricine a studiat formula „secreta” nu poate decat sa rada. Pai daca aceea ar fi formula „secreta”, atunci niciun medic, niciun nutritionist si nimeni nu s-ar mai plange de efectele devastatoare ale Cola si toti am bea ca si cum este ceva BUN.

Ha Ha Ha!!! Asta e formula „foarte secreta” a Coca Cola? Evident ca nu, numai un naiv ar putea crede, pentru ca aceste ingrediente sint similare cu cele scrise pe eticheta. Deci adevarata formula inca a ramas secreta, chiar daca noi intuim cum si ce ar fi.

Mai multe despre vrajeala cu „dezvaluirea formulei secrete” puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/formula-secreta-a-otravei-dulce-coca-cola-a-fost-expusa.

La data de 12 iulie 2013, scriam un articol fericit de faptul ca Bolivia a luat o decizie ce Romania n-ar lua-o niciodata si anume sa scoata din tara lanturile de fast-food, Pepsi Cola, Coca Cola si multe astfel de concerne, care sint, realmente niste baze unde se creaza arma de distrugere in masa. Nu e nevoie de distrugere in masa, prin explozie nucleara, ci asa cum spunea si evreul khazar, criminal de razboi, Henry Kissenger in anul 1973:

„Vom folosi hrana ca arma impotriva oamenilor.”

Evident, ca la baza acestor concerne, sta ideologia acestui infam strateg al Iluminatilor, o „eminenta cenusie” de altfel, iar Codex Alimentarius este de fapt o actualizare moderna a ideilor sale din anul 1973.

Mai multe despre faptul cum Bolivia a scos din tara atat concernul Coca Cola cat si Mc`Donald puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/bolivia-a-scos-din-tara-corporatia-coca-cola-si-lantul-de-fast-food-mcdonalds-pentru-ca-acestea-intoxicau-oamenii.

In continuare, site-ul viataverdeviu.ro va prezinta ce se intampla in corpul vostru, in timp de o ora, dupa ce ati facut greseala sa beti un pahar de Cola sau o doza (pentru celor carora le place sa se „dozeze”):

„In primele 10 minute: 10 lingurite de zahar intra in sistemul tau. (100% din aportul zilnic recomandat). Nu vomiti imediat din cauza excesului de dulce, deoarece acidul fosforic ii taie aroma ajutand sistemul sa tina zaharul sub control.

20 minute: Nivelurile de zahar din sange cresc ametitor, provocand o explozie de insulina. Ficatul raspunde la acest lucru prin transformarea oricarei bucati de zahar pe care poate pune mana in grasime.( Si exista o multime de zahar disponibil in acest moment)

40 minute: Absorbtia cafeinei este completa. Pupilele ti se dilata, presiunea in sange se ridica, iar ca raspuns ficatul arunca mai mult zahar in fluxul sanguin .Receptorii adenozinei din creier sunt acum blocati si astfel se  previne somnolenta.

45 minute: Corpul tau creste productia de dopamina stimuland centrele de placerea din creier. Este fizic acelasi mod in care functioneaza si heroina.

60 minute: acidul fosforic leaga calciu, magneziu si zincul in intestinul inferior, oferind un nou impuls metabolismul. Situatia este agravata si de dozele mari de zahar si indulcitori artificiali si de asemenea si de cresterea excretiei urinare de calciu.

60 de minute: proprietatile  diuretice ale cofeinei intra in joc. (te face sa urinezi.) In acest moment poti fi sigur ca vei urina ,legatura de calciu, magneziu si zinc, care trebuia sa ajunga la oasele tale, precum si alti electroliti de sodiu si apa

60 minute: In timp ce avalansa din tine se retrage incepi sa ai o cadere de zahar.  Devii iritabil si / sau lent. Ai eliminat de asemenea acum si toata apa care era in Cola. Dar nu inainte de a o infuza cu elemente nutritive valoroase corpul tau care ar fi putut fi folosite pentru lucruri ca  hidratarea sistemul tau sau de a construi oase si dinti puternici.

Inca un amanunt important, este cunoscut faptul ca este necasara o cantitate multa mai mare de substante alcaline (baze) pentru a neutraliza o cantitate de acid. Pentru a neutraliza (dilua si alcaliniza) un pahar de cola si efectele sale din exemplul nostru , este nevoie de peste 30 de pahare de apa.

Deci, asta este, o avalansa de distrugere intr-un singur pahar. Imaginati-va daca beti aceasta zi dupa zi, saptamana dupa saptamana sau chiar de mai multe ori pe zi corpul vostru este supus unui program de autoistrugere.

Sfatul de urmat este simplu, probabil cel mai simplu. Beti apa oameni buni, apa de izvor. Daca nu aveti acces la un izvor nepoluat, beti apa din comert in care sa puneti o planta vie..busuiocul este un exemplu bun. Cand corpului tau ii este sete, el stie exact ce vrea , stie exact ce cere. Cere ce a fost proiectat sa primeasca. Nu uitati suntem 80% apa, nu Cola.”[1]

Ganditi-va inainte de a face asta!

SURSE

1. http://viataverdeviu.ro/ce-se-intampla-in-timp-de-ora-in-corpul-tau-dupa-ce-ai-baut-un-pahar-de-cola/

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro