Califatul Islamic Mondial – o noua amenintare creata de SUA pentru lupta impotriva "teroristilor" islamici ! Povestea cu Bin Laden s-a sfarsit, iar acum au inceput o alta minciuna !

by Propaganda americana functioneaza de minune, dar dupa ce minciuna cu Bin Laden, minciuna cu „atacurile teroriste asupra WTC”, n-au mai functionat, e timpul pentru o alta AMENINTARE la adresa securitatii oamenilor: Califatul Islamic Mondial. Hai sa vedem cum propaga presa oficiala, aservita intereselor americane, toata aceasta minciuna: „Proclamarea unui […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Propaganda americana functioneaza de minune, dar dupa ce minciuna cu Bin Laden, minciuna cu „atacurile teroriste asupra WTC”, n-au mai functionat, e timpul pentru o alta AMENINTARE la adresa securitatii oamenilor: Califatul Islamic Mondial.

Hai sa vedem cum propaga presa oficiala, aservita intereselor americane, toata aceasta minciuna:

„Proclamarea unui califat islamic de către insurgenţii sunniţi din gruparea Statul Islamic în Irak şi Levant în teritoriile controlate în Siria şi Irak arată că aceştia au devenit o ameninţare la adresa întregii lumi, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei irakiene, Kassim Atta.

“Această proclamaţie este un mesaj adresat de către Statul Islamic nu numai Irakului şi Siriei, ci întregii regiuni şi lumii întregi. Un mesaj care înseamnă că Statul Islamic a devenit o ameninţare pentru toate ţările”, a declarat Kasim Atta, citat de Reuters. “Cred că toate ţările, după ce vor citi proclamaţia, îşi vor schimba atitudinea, pentru că acest document cere tuturor să se supună”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Statul Islamic în Irak şi Levant a anunţat, duminică, că şi-a schimbat denumirea în Statul Islamic şi că l-a ridicat pe şeful gruparii, Abu Bakr al Baghdadi, la rangul de calif, de succesor al Profetului, însărcinat cu conducerea politică. “El este imamul şi califul tuturor musulmanilor”, a subliniat purtătorul de cuvânt al mişcării, Abu Mohamed al Adnani.”[1]

SUA, UE si Israel principalii propagandesti !

Va mai aduceti aminte cum era dupa 11 septembrie 2001:

„Teroristii, vor sa ne distruga, retele puternice de teroristi, condusi de Bin Laden (n.ed. prieten cu George H.W. Bush)”

Ei bine, exact despre aceeasi manipulare vorbim, manipulare ce functioneaza in baza Principiului Hegelian: PROBLEMA (TEZA) <-> REACTIE (ANTITEZA) <-> SOLUTIE (SINTEZA). Ei au creat o problema, sprijinind diverse carteluri criminale, din care fac parte membri ai serviciilor secrete, cum ar fi CIA, apoi se folosesc de toata presa masonico-evreiasca pe care o au la dispozitie, prezentand „cat de periculosi sint”, in asteptarea unei reactii, iar politrucii, le vor spune oamenilor, prin mass-media, cam ce fel de reactie sa aiba, pentru asta vor folosi diversi stimuli psiho-emotionali, aratand, imagini cu crime, violenta, sange etc. Daca oamenii „pun botul”, solutia va fi, exact cum au planuit-o cei care au creat problema.

Dupa 11 septembrie 2001, s-a atacat Irak-ul, in 2003, fara rezolutie ONU, au urmat crimele facute de SUA si Marea Britanie in Irak si Afganistan. Culmea e ca fostul presedinte american, George H.W. Bush, era prieten cu familia Bin Laden, calatorind in anul 1999, pentru a se intalni cu Bin Landen, in cadrul companiei Carlye Group, companie condusa de familia Bin Laden.

SURSE

1. http://www.cotidianul.ro/armata-irakiana-califatul-islamic-ameninta-intreaga-lume-242354/

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro