Calendar ortodox gay, realizat in Romania, cu Vladimir Putin si Patriarhul Kiril al Rusiei ! Acesta este caracterul deplorabil si detestabil al activistilor LGBT care vor „drepturi” !

Calendar ortodox gay, realizat in Romania, cu Vladimir Putin si Patriarhul Kiril al Rusiei ! Acesta este caracterul deplorabil si detestabil al activistilor LGBT care vor „drepturi” ! „Lumea Civilizata” a LGBT condusa de SUA-UE incepe sa-si arate adevarata fata hilara pentru care sunt si vor fi detestati. Noi, cei […]

Calendar ortodox gay, realizat in Romania, cu Vladimir Putin si Patriarhul Kiril al Rusiei ! Acesta este caracterul deplorabil si detestabil al activistilor LGBT care vor „drepturi” !

„Lumea Civilizata” a LGBT condusa de SUA-UE incepe sa-si arate adevarata fata hilara pentru care sunt si vor fi detestati. Noi, cei ce ne opunem activistilor homosexuali ai lui George Soros cunoastem foarte bine aceste laturi profund negative ale acestor indivizi, mai cu seama comportamentul lor agresiv.

calendar

Mai multe aflam de pe publicatia Flux 24, informatia fiind preluata si de publicatia americana de propaganda a LGBT, Huffington Post:

„Un așa zis calendar ortodox cu preoți homosexuali realizat în România a fost prezentat de Huffington Post. Imaginile îi ironizează pe liderul rus Vladimir Putin și pe Patriarhul Kiril al Rusiei.

Calendarul ar fi fost realizat de Magdalena De Iona în România, care a spus pentru HF că acesta nu este destinat a fi utilizat în scopuri religioase, ci mai degrabă ca efort artistic împotriva homofobiei în Biserica Ortodoxă, la care aproape 90 la sută dintre români îi aparțin.”[1][2]

Fiind imagini erotico-grotesti nu le putem prezenta, insa, daca accesati paginile respective le puteti vedea pe toate, in intregime. Acestia sunt indivizii care vor sa introduca „Educatia Sexuala” in scoli, acestea sunt ONG-urile lui George Soros, care contribuie din plin la dezaxarea oamenilor prin tot felul de perversiuni sexuale.

Video !

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/calendar-ortodox-gay-realizat-in-romania-cu-vladimiir-putin-si-kiril-al-rusiei-in-huffington-post/
  2. http://www.huffingtonpost.com/entry/orthodox-priests-gay-calendar_5616e6a3e4b0dbb8000ddd37
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro